Mäklare Lise Frosth Guldstrand

Lise Frosth Guldstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollvägen 21, Järfälla, Järfälla kommun

Trollvägen 21

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
57,3 m²
2 rum
vån 3/3
4 421 kr/mån
29 581 kr/m²

Fin och stambytt 2:a i ett av Kallhälls lugnaste kvarter! Bra läge i fastigheten utan någon ovanför sig. Välplanerad och genomgående ljus bostad med mycket bra planlösning. Stort fint sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Trevligt vardagsrum med stort fönsterparti och fransk balkong. Stambytt badrum med infällbara duschväggar och tvättpelare. Kök med matplats vid fönster och utgång till inglasad balkong. Gångavstånd till Mälarbad, grönområden, Kallhäll centrum, pendeltåg och bussar. Stabil förening med god ekonomi. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
Trehörningen 27, Järfälla, Järfälla kommun

Trehörningen 27

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 664 kr/mån
28 099 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga 3:a med uthyrningsdel! Denna optimalt planerade lägenhet har två stora ljusa sovrum varav ena sovrummet har egen ingång, hall och WC och möjlighet för uthyrning. Köket är optimalt för den matintresserade, totalrenoverat med påkostade vitvaror och vinkyl. Här finns även gott om plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och du når en soldränkt balkong fram till ca 15.00 på eftermiddagen. Balkongen har plats för kafébord med stolar. Badrummet är stambytt och helkaklat. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem. På Trehörningen bor du i populära, mysiga och trygga kvarter. Kallhälls centrum ligger inom gångavstånd och Järvafältet finns en promenad bort. Här finns även förskola, lekparker, köpcentrum, bra kommunikationer och vackra grönområden vilket gör livet enklare för hela familjen! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Smedvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun

Smedvägen 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
4 663 kr/mån
26 014 kr/m²

Ytterst väldisponerad 3:a med fönster i två väderstreck, insynsskyddad med vacker utsikt mot föreningens lummiga innergård. Närhet till Mälarbad, promenadstråk och kommunikationer. Lägenheten har delvis renoveringsbehov framförallt golv och lister. Rymlig hall, badrum med badkar, två bra sovrum och vardagsrum med anslutning till en underbar stor inglasad balkong där man kan avnjuta den mysiga lugna vyn. Välordnad populär förening med fina innergårdar. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 3