Mäklare Angelica Karlsson

Angelica Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Selkroksvägen 43, Häsängen, Karlskoga kommun
  • Ons 15 maj kl 16:30

Selkroksvägen 43

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 395 000 kr
136 + 108 m²
5 rum
953 m² tomt

Varmt välkommen till Selkroksvägen 43, där boendet inte bara erbjuder en fantastisk placering utan även en unik "bo på landet" atmosfär som få andra kan matcha. Beläget med baksidan mot en frodig allmänning med vackra träd, får du här en oas av lugn och natur mitt i vardagen. Kliv in i detta charmiga hem och möts genast av en varm och inbjudande atmosfär. Den hemtrevliga känslan omfamnar dig och ger en harmonisk energi som genomsyrar varje rum. Huset har nyligen genomgått omfattande renoveringar för att säkerställa både komfort och modernitet. Ett helt nyrenoverat duschrum bidrar till bekvämligheten, medan det nya taket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom är det vattenburna uppvärmningssystemet en extra bonus som säkerställer en behaglig inomhusmiljö året runt. Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upptäck förmånen med att bo på Selkroksvägen 43 och låt dig förföras av dess charm och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som detta underbara boende har att erbjuda!

  • Plus
Slåttervägen 25, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00

Slåttervägen 25

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 795 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
616 m² tomt

Välkommen till detta hus beläget i omtyckta Karlberg med närhet till skola, fotbollsplaner och centrum. När du kliver in genom entrén möts du av en välkomnande hall som leder till de olika utrymmena i huset. Köksdelen är ett charmigt utrymme, perfekt för matlagning och familjemiddagar. De tre mysiga sovrummen på entréplanet erbjuder gott om plats för både familjemedlemmar och eventuella gäster. Det generösa vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats för familjen, med ljusa och öppna ytor som skapar en härlig atmosfär för umgänge och avkoppling. På källarplanet finner du ytterligare utrymme för olika behov. Här finns en mysig gillestuga perfekt för festliga tillfällen och avkopplande stunder, tillsammans med ett extra sovrum som kan användas för gäster eller tonåringar som vill ha lite extra utrymme. Huset har även ett vidbyggt garage, vilket ger extra bekvämlighet för bilägare. En extra fördel med denna fastighet är baksidan som vetter mot Kilsta IP, vilket ger möjlighet till aktiviteter för både barn och vuxna. Denna fastighet erbjuder det bästa av både bekvämlighet och charm och blir det perfekta valet för den som söker en harmonisk livsstil med närhet till allt Karlskoga har att erbjuda. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

  • Plus
Golfvägen 10, Karlskoga, Karlskoga kommun
  • Tor 16 maj kl 16:00

Golfvägen 10

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 650 000 kr
104 + 70 m²
4 rum
871 m² tomt

Välkommen till ett hem som ligger precis intill Karlskoga Golfklubb – en oas för golffantaster. Här kan du starta golfdagen med en härlig uppvärmning på de fina träningsområdena följt av en fantastisk lunchbuffé innan du beger dig ut och svingar klubban på den fina 18-håls banan. Väl i mål kan du avnjuta något gott att dricka och kanske fira ett fint resultat. För de dagar när du inte förstår dig på de höga siffrorna på scorekortet behöver du inte deppa länge, då knallar du bara hem till ditt fantastiska hus med den härliga sjöutsikten vilket gör att golfrundan snabbt försvinner ifrån dina tankar! Sen finns det mer än bara golf i denna natursköna omgivning. Din nya adress erbjuder som sagt en magnifik sjöutsikt samt en badplats några minuters promenad bort. Fantastiska vandringsleder runt Angsjön bjuder in till äventyr och lugn alla de fyra årstiderna. Naturen blir din lekplats där du kan plocka gott om svamp och bär i området. På de snöiga dagarna kan du ta på dig understället och ge dig ut i skidspåret och du behöver inte tänka på att sätta dig i en kall bil när du är klar. Då kliver du in i denna fantastiska bostad som värmer både kropp och själ genom en bergvärmepump samt alla fina detaljer som finns bevarade i bostaden. Varje rum är en inbjudan till att skapa nya minnen och upptäcka en harmoni, det kommer bli svårt att hitta din favoritplats i detta hem då det finns många av dem! Din nya adress är inte bara ett hem, det är en livsstil där golf, natur och komfort förenas. Här är det tyst och fridfullt med svårslagna solnedgångar. Välkommen till ett hem där varje dag kan bli en golfäventyrsdag och varje ögonblick bjuder in till en minnesvärd upplevelse. Välkommen hem till din personliga naturidyll!

  • Plus
Noravägen 24B, Rosendal, Karlskoga kommun

Noravägen 24B

Radhus
Rosendal, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
795 000 kr
114 + 62 m²
4 rum
638 m² tomt

Välkommen till Noravägen 24B, beläget i det eftertraktade området Rosendal. Denna charmiga fastighet ligger vid en fridfull gata med minimal trafik, perfekt för familjer. Bakom huset väntar en lekplats där barnen kan roa sig medan föräldrarna njuter av lugnet inomhus. På entréplanet öppnar generösa fönster upp rummen för naturligt ljus och avslöjar vackra golv. För närvarande erbjuder detta plan ett kök, vardagsrum och matrum. Möjligheten finns att omvandla ett av rummen till ytterligare ett sovrum vid behov. På övervåningen finns två väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter genom garderober och kattvindar. Här finns även ett duschrum och en separat toalett. Detta charmiga hus bjuder in till att lägga till din personliga touch och skapa ditt drömhem. Med en viss renoveringsbehov är detta den perfekta möjligheten att förverkliga din vision av en idyllisk bostad!

Gräsholmsvägen 20, Strömtorp, Degerfors kommun

Gräsholmsvägen 20

Villa
Strömtorp, Degerfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
895 000 kr
87 + 83 m²
3 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på en hörntomt, perfekt belägen i ett lugnt och eftertraktat område. Denna pärla är i bra skick och har genomgått flera uppgraderingar som gör den till det perfekta hemmet för dig och din familj. Steg in genom den rymliga hallen och känn genast den inbjudande atmosfären. Det generösa vardagsrummet välkomnar dig med en mysig kamin, perfekt för att skapa varma och minnesvärda stunder tillsammans med nära och kära. Det finns även ett väl tilltaget sovrum på entréplanet, perfekt för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Dessutom finns ett praktiskt duschrum som bidrar till bekvämligheten i vardagen. När vi tar oss ner till källarplanet möts vi av ytterligare två mysiga sovrum och ett allrum med ett härligt stort fönster. Här finns gott om plats för hela familjen att umgås, leka och skapa minnen tillsammans. Med stora gemensamma ytor på entréplanet finns även möjlighet att anpassa boendet efter era behov och önskemål. Varför inte dela av vardagsrummet och skapa ännu ett bekvämt sovrum? Missa inte chansen att äga denna fantastiska villa och boka din visning redan idag!

  • Plus
Sidvallsvägen 28, Karlskoga, Karlskoga kommun

Sidvallsvägen 28

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
98 + 96 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen till Sidvallsvägen 28 och denna villa om 98kvm i attraktiva Aggerud. Bostaden har en trevlig planlösning med tre sovrum på entréplan, ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp, ett duschrum samt ett nyligen renoverat kök. Från ett av sovrummen och vardagsrummet finns utgång till trädgården och ett härligt trädäck där familj och vänner kan träffas för grillkvällar. Källaren innehåller en stor gillestuga som kan användas som lekrum alternativt soffhäng. Källaren erbjuder även ett duschrum samt bra förvaringsmöjligheter. Kontakta Angelica för att boka en visning!

Trindsnövägen 23, Brickegården, Karlskoga kommun

Trindsnövägen 23

Villa
Brickegården, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
4 950 000 kr
146 m²
5 rum
817 m² tomt

Denna nyproducerade enplansvilla i vinkel är en sann pärla med en tidlös Ladhus-stil. Köket och vardagsrummet erbjuder en takhöjd upp till nock och bjuder in till en öppen och fantastisk yta att umgås med hela familjen. Den smarta planlösningen erbjuder för närvarande tre sovrum, men flexibiliteten att enkelt omvandla till fyra sovrum om behovet skulle uppstå. Två stilrena duschrum adderar praktisk lyx medan tvättstugan med sitt förrådsutrymme erbjuder smidig organisering och funktionell användning av utrymmet. Och ljuset! Ett strålande och magnifikt ljusinsläpp flödar genom varje vrå av denna bostad, skapar en atmosfär av ljus och luftighet som välkomnar dig varje dag. Här ges nu möjligheten att flytta in i ett boende där ingen tidigare bott. Ta chansen att uppleva harmonin i en modern design kombinerat med den klassiska känslan av ett hem. Detta är där drömmar blir till verklighet. Till huset finns även en carport med förråd. Kontakta oss idag för att utforska din framtida vardagslyx!

  • Plus
  • Nyproduktion
Trindsnövägen 25, null, Karlskoga kommun

Trindsnövägen 25

Tomt
Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
395 000 kr
814 m² tomt

Bygg ditt drömhus! Nu finns möjlighet att förvärva en tomt med entreprenad för att bygga detta enplanshus om cirka 120kvm. Huset är ett lösvirkeshus om fem rum och kök och kostnaden för detta är 3 595 000 SEK. I priset ingår ett färdigställt hus med anslutningsavgifter betalda, tomten kommer att vara grovplanerad men detta går att påverka. Vi förmedlar tomten och sedan upprättar man ett entreprenadavtal med A Eriksson Projekt & Bygg AB. Önskar man en annan hustyp så finns det möjlighet att påverka detta. Mäklaren förmedlar även Sommarkänslan 1 om man föredrar den tomten. Tomterna är om ca 800 kvm och har förberett kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Brickegården är en mycket populär del av Karlskoga. Här har man både förskola, skola och mataffär i närheten. Bullerdalens naturreservat ligger även det i när anslutning. Vill man sedan ta sig till Örebro så tar det endast ca 30 minuter. Kontakta Angelica för mer information!

Varpvägen 6, Häsängen, Karlskoga kommun

Varpvägen 6

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 195 000 kr
89 + 45 m²
4 rum
948 m² tomt

Välkommen till en bostad för dig som inte vill tänka på några stora renoveringar! Här behöver inget akut åtgärdas innan du kan flytta in och börja trivas. Detta yteffektiva tvåplanshus rymmer fyra rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett hemtrevligt boende med fönster som ger ett generöst ljusinsläpp.

  • Uteplats
Hjortronvägen 10, Karlskoga, Karlskoga kommun

Hjortronvägen 10

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
2 495 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
826 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem! Denna enplansvilla med källare är belägen i ett barnvänligt område och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, funktionalitet och elegans. Med tre rymliga sovrum samt extra sovrum i källaren finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Köket är nyligen renoverat och utrustat med moderna apparater och generös bänkyta, vilket gör matlagningen till en ren njutning. Det är en plats där familj och vänner kan samlas för härliga stunder tillsammans. En av höjdpunkterna i detta hem är den härliga inglasade altanen som du når från ett av sovrummen. Oavsett väder kan du njuta av din morgonkaffe eller avkopplande kvällar med utsikt över trädgården. Det ger extra utrymme för social samvaro och gör det möjligt att förlänga sommarkvällarna. Vardagsrummet är ljust och öppet, vilket skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och underhållning. Det naturliga ljuset fyller hela hemmet och ger en känsla av rymd och luftighet. Källaren är inredd och erbjuder extra utrymme, inklusive en gillestuga, ett gästrum/sovrum och en relaxavdelning. Dessutom har du tillgång till ett stort garage, perfekt för att skydda din bil och för extra förvaring. Denna villa är helt enkelt perfekt för en familj som behöver både utrymme och komfort. Missa inte chansen att äga detta underbara hem. Till salu redan nu så tveka inte på att kontakta Angelica för mer information!

  • Energieffektiv
Frödingsvägen 7c, Karlberg, Karlskoga kommun

Frödingsvägen 7c

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
155 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 021 kr/mån
4 429 kr/m²

Välkommen till din framtida oas av komfort och bekvämlighet! Denna charmiga 1-rums lägenhet på 35 kvm är ett perfekt hem för den som söker en harmonisk livsstil med ett generöst ljusinsläpp och en härlig balkong. Köket är inrett med omsorg och erbjuder gott om plats för ett matbord där du kan njuta av måltider i gott sällskap. I huvudrummet finner du en inbjudande atmosfär med gott om utrymme för både en soffa och säng. Detta är den perfekta platsen att koppla av och trivas, vare sig du vill titta på din favoritfilm, läsa en bok eller bara njuta av lugnet. Här kan du även slå upp dörrarna till din egna balkong och upptäck en fridfull plats där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av med ett glas vin på kvällen. Denna lägenhet har en utmärkt layout som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt, och den är perfekt för den som söker ett bekvämt och ljust boende. Belägenheten är även idealisk med närhet till bekvämligheter och kommunikationer. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som denna underbara lägenhet har att erbjuda.

Jägarvägen 21, Karlskoga, Karlskoga kommun

Jägarvägen 21

Villa
Karlskoga, Karlskoga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
1 795 000 kr
113 + 113 m²
4 rum
698 m² tomt

Denna charmiga villa på Jägarvägen 21 är allt du någonsin drömt om. Med fyra rum och kök med tre mysiga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. Köket är renoverat år 2014 och erbjuder både modern funktionalitet och tidlös stil. Det är den perfekta platsen för matlagning och härliga stunder tillsammans. Badrummen är nyligen renoverade både på entréplan och källarplan, vilket innebär att du har moderna faciliteter som gör vardagen enklare och bekvämare. Här är det bara att flytta in och njuta. För dig som älskar solen finns en mysig altan i söderläge. Här kan du njuta av långa sommarkvällar, grilla med vänner och familj eller bara koppla av med en bok och en kopp kaffe. Trädgården är en grönskande oas där barnen kan leka fritt och du kan odla dina egna blommor och grönsaker. Läget är perfekt med närhet till skola och butik, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom finns det vackra omgivningar för promenader och friluftsliv i närheten. Invändigt i huset hittar du en genomgående hög standard. Här är det omsorgsfullt underhållet och du kan flytta in med lugn i sinnet. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och klassisk charm. Missar inte chansen att äga detta fantastiska hus. Kontakta oss för visning och låt oss visa dig allt detta hem har att erbjuda. Välkommen hem till Jägarvägen 21!

Visar alla 12