Mäklare Linda Karas

Linda Karas

Om mig

Jag tycker att en bra mäklare är en ödmjuk, inkännande och tillgänglig säljare, som inte är för påtryckande. Det stämmer också väl överens med mig själv. Tidigare kunder beskriver mig som serviceinriktad, professionell och lätt att prata med. ”En bostadsaffär känns ofta läskig, eftersom det handlar om något så viktigt som ett hem och om så stora pengar. I den processen känns det viktigt för mig att lyssna och ta hand om kunderna.” Som mäklare sätter jag stort värde i att få hjälpa människor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Orkanvinden 3a, Strand, Kristinehamns kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00

Orkanvinden 3a

Lägenhet
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
475 000 kr
87,5 m²
3 rum
5 620 kr/mån
5 429 kr/m²

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här lägenheten. Här bor du i ett charmigt hem fullt av karaktär. Lägenheten erbjuder en boyta om 87.5 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök (samt två stora förråd). Tack vare att lägenheten är så välplanerad finns här plats för det mesta man vill ha i hemmet. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar takbeklädd balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol från eftermiddagen till kvällen och plats för matgrupp. I Brf Hägringen har man god ekonomi och härlig sammanhållning, för de boende i föreningen finns en gemensamhetslokal att hyra. För barnen finns en trevlig lekplats samt närhet till skogen där man kan bygga kojor och plocka bär. På gångavstånd finns både förskola och skola årskurs F-3. Varmt välkommen på visning av denna trevliga lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lisas höjd 39, Lisas Höjd, Kristinehamns kommun

Lisas höjd 39

Villa
Lisas Höjd, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 400 000 kr
118 + 28 m²
5 rum
665 m² tomt

Välkommen till Lisas Höjd 39, en charmig villa med alla de element som skapar en inbjudande och avslappnad atmosfär. Med kök, vardagsrum och gott om förvaringsutrymmen på entréplan och sina fyra rymliga sovrum en trappa upp erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns utrymme att anpassa och inreda efter dina behov. De stora fönstren ger varje sovrum ett ljust och välkomnande intryck. Denna villa har inte mindre än tre uteplatser. Perfekt för att njuta av soliga dagar, fika med vänner eller koppla av med en god bok. Oavsett om du föredrar en frukost på framsidan, en kvällsgrillning på baksidan eller en lugn stund på balkongen, finns här en plats som passar dig. På baksidan av huset finner du skogen som lockar med en rikedom av bär och svamp. Perfekt för den som gillar att plocka sina egna färska ingredienser. Här finns även motionsspår som bjuder in till promenader, löpning eller cykelturer i naturen. Ett paradis för den som älskar utomhusaktiviteter och frisk luft. Denna villa kombinerar bekvämt boende med naturens skönhet och tillgänglighet till trevliga utomhusutrymmen. Om du vill uppleva allt detta hem har att erbjuda, tveka inte att kontakta oss för att boka en visning. Det här är en möjlighet du inte vill missa. Detta är en aktiv matchning så kontakta mäklaren för med information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Sandtorpsvägen 18, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Sandtorpsvägen 18

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 350 000 kr
101 + 69 m²
5 rum
865 m² tomt

Detta är inte bara ett hus; det är en livsstil. Sandtorpsvägen 18 är det hem du alltid drömt om, och nu har du möjligheten att göra det till ditt eget. Beläget i hjärtat av det populära Djurgården i Kristinehamn, erbjuder detta hus en oslagbar kombination av fridfullhet och bekvämlighet. Här har du allt inom räckhåll - skolor, shopping och natursköna omgivningar. Det är platsen där ditt liv tar en ny början. Det rymliga huset, med en generös yta på omkring 120 kvadratmeter, är utformat för att skapa en öppen, luftig och modern atmosfär. Du kommer att älska varje hörn av detta hem. Med 4 omsorgsfullt designade sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Använd ett av rummen som ditt privata hemmakontor eller förvandla det till en ateljé - möjligheterna är oändliga. Det vidbyggda garaget är en bilägares dröm, men det är mer än så. Här finns plats för dina fordon, en verkstad och gott om utrymme för alla dina projekt, allt under samma tak och det bästa är att man når det direkt från groventrén! Den stora altanen är det ultimata stället för att umgås med vänner och familj. En del av altanen är skyddad från väder och vind, vilket gör den till den perfekta platsen för grillkvällar och avslappnade middagar utomhus. Vill du hellre njuta av solen finns en del av altanen som är öppen för sköna dagar. Dessutom finns det en mysig uteplats på andra sidan av huset, perfekt för att njuta av en lugn morgonkaffe. Detta hem är i toppskick och är byggt på en charmig hörntomt. Din dröm blir verklighet på Sandtorpsvägen 18. Här har du möjligheten att äga ett modernt, bekvämt och välskött hem på en av de mest eftertraktade platserna i Kristinehamn. Du kan ha det bästa av två världar - en rofylld tillvaro samtidigt som du har alla bekvämligheter på nära håll. Ge dig själv chansen att uppleva detta fantastiska hus genom att kontakta oss för en visning. Det är en möjlighet du inte vill missa! Ditt drömhem väntar på dig - låt oss göra det till verklighet!

  • Uteplats
Snårbotten Vårkragen, Storfors, Storfors kommun

Snårbotten Vårkragen

Villa
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 400 000 kr
118 + 57 m²
4 rum
3 003 m² tomt

Ditt nya drömhem väntar på dig i Snårbotten Vårkragen i Storfors. Denna villa är inte bara ett hus; det är en livsstil. Med en generös bostadsyta på 118 kvadratmeter och en imponerande biyta på 58 kvadratmeter erbjuder detta hem en mängd möjligheter för dig och din familj att trivas. Inuti finner du tre rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och kreativ inredning. Köket är en hemtrevlig pärla med bra arbetsytor, vilket gör matlagningen till en fröjd. Det öppna vardagsrummet strålar av ljus och skapar den perfekta miljön för familjemöten och minnesvärda stunder. Garaget är direkt vidbyggt och nås bekvämt via groventren. Aldrig mer oro över väder och vind när du ska parkera eller ta hand om dina fordon. På fastigheten finns även ett stall, redo att välkomna 5-6 hästar och en bra sadelkammare. Om du har en passion för hästar eller drömmar om en egen häst, är denna fastighet perfekt för dig. Den stora trädgården är en frisk fläkt av grönska och utrymme för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling under solen. Sommarkvällar och grillfester med vänner och familj blir till minnen för livet. Det här är mer än bara ett hus; det är möjligheten att förverkliga dina drömmar! Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck varför detta hem i Snårbotten Vårkragen är det som kommer att erbjuda dig den livsstil du alltid drömt om.

  • Plus
Virvelvinden 10, Strand, Kristinehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 6 maj kl 16:00

Virvelvinden 10

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 850 000 kr
170 + 50 m²
5 rum
933 m² tomt

Detta unika hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här finns fyra sovrum i bra storlek och gott om sociala utrymmen. Här får du ett rymligt boende där ni på båda våningsplan kan njuta till ljudet av den knastrande brasan i eldstaden. Något som verkligen utmärker den här bostaden är de genomgående fräscha ytskikten. Här kan man bara flytta in och börja trivas. Här ingår en härlig uppväxt tomt om 933 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Att tomten ligger på en höjd med allmänning på baksidan och gångväg på ena sidan, gör att det känns väldigt privat. Husets stora och fina altan, som nås via vardagsrummet och tvättstugan genom uterummet. Den soliga altanen är perfekt för för härliga middagar och umgänge. På detta trädäck finns plats för flera sittgrupper och här kan man njuta av solen större delen av dagen och kvällen. Det finns även en stor uppfart med laddbox för elbilen, ett dubbelgarage med elektriska portar, förråd i anslutning till garaget samt en friggebod med vedskjul bakom. Här på Strand trivs såväl barnfamiljer som familjer med ungdomar. Med Marieberg med sina fina grönområden inom gångavstånd och stadsbondgården en cykeltur bort finns gott om möjligheter till aktiviteter. Dessutom har man Kristinehamns centrum en bit bort från bostaden. Varmt välkommen att anmäla er till visning detta fina hus på en härlig tomt!

  • Plus
Mörkviksvägen 1, Karlskoga, Storfors kommun

Mörkviksvägen 1

Fritidshus
Karlskoga, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
250 000 kr
45 m²
2 rum
2 000 m² tomt

I härliga Mörkviken hittar ni detta mysiga fritidshus som det är lätt att känna sig hemma i! Här ingår en arrendetomt om 2000 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Stugan har 2 stora och charmiga uteplatser, som passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Altanernas olika lägen gör att det alltid finns någonstans att sitta för att njuta av solen. För dig som gillar lugn och ro och uppskattar närhet till grönområden är Mörkviken verkligen helt rätt ställe att ha ett fritidsboende på, här finner du bland annat vackra grönområden, badsjö och fina skogspartier med gott om svamp och bär. Detta är en Aktiv Matchnning, å kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning!

Kväggestorp 8, Kristinehamn, Storfors kommun

Kväggestorp 8

Fritidshus
Kristinehamn, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
450 000 kr
41 m²
3 rum
1 656 m² tomt

Den stora tomten erbjuder fina möjligheter till både umgänge och lek. Tomten är 1656 kvadratmeter stor och har gott om blåbär och lingon. Här finns en takbeklädd och insynsskyddad altan med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. För dig som gillar lugn och ro och uppskattar närhet till grönområden är Kväggestorp verkligen helt rätt ställe att ha ett fritidsboende på, att man dessutom har promenadavstånd till sjön Kväggen gör det ännu bättre. Närmsta stora ort är Storfors, och där finner du bland annat vackra mataffär, vackra vandringsleder och flera fina badplatser. Kontakta mäklaren för mer information!

Sjötorp 19, Storfors, Storfors kommun

Sjötorp 19

Villa
Storfors, Storfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 200 000 kr
67 + 46 m²
3 rum
2 827 m² tomt

Välkommen till Sjötorp i Storfors, där detta fantastiska hus väntar på sin nya ägare. Med en härlig utsikt över sjön Ullvettern är detta en plats som bjuder på fridfullhet och naturskönhet året runt. Oavsett om du letar efter en permanent bostad eller ett charmigt fritidshus, kommer denna fastighet att överträffa dina förväntningar. Med en yta på 67 kvm erbjuder detta hem en perfekt balans mellan komfort och bekvämlighet. Det finns ett sovrum där du kan njuta av lugn och ro, och på den inredda vinden finns väggfasta sängar som ger extra utrymme för gäster eller familjen. En riktig pärla i detta hus är källaren. Här hittar du ett relaxrum där du kan koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Skäm bort dig själv i bastun eller ta ett avkopplande bad i badkaret – en perfekt fristad för välbefinnande och avkoppling. Tomten har också ett fantastiskt växthus med både vatten och el indraget. Här kan du odla dina egna grönsaker och blommor året runt. Det är en perfekt plats för trädgårdsentusiaster eller för dem som vill prova på att odla sin egen mat. Denna bostad erbjuder inte bara en underbar livsstil, utan också närhet till allt som Sjötorp och Storfors har att erbjuda. Utforska de vackra omgivningarna genom att ta en promenad, njut av fiske, eller koppla av vid någon av alla sjöar som ingår i bergslags kanalen. Här finns också gott om vandringsleder och naturreservat att utforska. Detta är en Aktiv matchning, så kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet.

  • Plus
  • Balkong
Munkgatan 2E, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Munkgatan 2E

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 395 000 kr
108 + 33 m²
5 rum
611 m² tomt

Välkommen till detta hus som rymmer 108 kvadratmeter att bo och trivas på, huset rymmer 5 rok, med tre normalstora sovrum och ett mindre. Här erbjuds ett hemtrevligt boende där varenda kvadratmeter känns genomtänkt. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Kristinehamns hjärta. Wulfsängsparken ligger alldeles intill huset, där finns det gott om plats att sparka boll eller bara njuta av den fina naturen. Till bostaden hör en takbeklädd och delvis inglasad altan med lättmöblerade ytor där man kan duka upp till trevliga middagar. På framsidan av huset finns en terrass med lättmöblerade ytor, trädäck och kvällssol. Från dessa platser kan man betrakta husets lilla, praktiska och lättskötta trädgårdstomt med lekstuga, många soltimmar och granne med parken. För dig som pendlar har man Kristinehamns resecentrum en bit bort från bostaden, även mataffärer och Kristinehamns centrum finns inom gångavstånd. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

  • Plus
Possebergsvägen 2, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Possebergsvägen 2

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
11 000 000 kr
160 m²
5 rum
3 533 m² tomt

Välkommen till denna påkostade villa i nyskick! Bostaden som är från Trivselhus har många extra tillval och färdigställdes år 2019 och huset håller fortfarande mycket god kvalitet. Här bor du på en yta om 160 kvadratmeter och har tillgång till fem rum och kök. Bostaden har en öppen planlösning och högt till tak och stora fönster, med utsikt över Vänern, vilket ger bostaden en fantastisk rymd. Här finns också ett vidbyggt dubbelgarage med elektronisk port, samt ett förråd/kontor bakom som man når från garaget. Här ingår en tomt om 3533 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn, bla så finns en egen sandstrand samt en iläggnings plats för den egna båten. På bostadens baksida/sjösida hittar man det stora trädäcket som nås både från kök/vardagsrummet och från sovrum 1. Trädäcket är så stort att det rymmer flera sittgrupper och matplats. Det allra bästa med placeringen av trädäcket är den magnifika utsikten över Vänern och alla soltimmar. I övrigt på tomten finns två gäststugor i bra skick, så här stannar gästerna gärna kvar. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Energieffektiv

Visar alla 10