Mäklare Moa Karas

Moa Karas

Om mig

Sedan 2019 har Moa Karas briljerat som fastighetsmäklare. Efter framgångar i Karlskoga har hon återvänt till barndomsstaden Kristinehamn, där både familj och vänner väntar. Hennes glädje, expertis och personliga anknytning till området gör henne till en fastighetsmäklare som kommer leva upp till alla krav. Moa lyser upp med sin positiva attityd och öppenhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Närkevägen 12, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Närkevägen 12

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 495 000 kr
90 m²
5 rum
989 m² tomt

Nu har du chans att förvärva en fin fastighet på populära Östermalm! Huset fyller 100 år och kommer med tidstypiska detaljer som vedspis, brutet sadeltak och extra takhöjd. Trevlig trädgård med inglasad altan med soldäck, isolerad bod och bra förrådsutrymmen. Östermalm som område är populärt bland kristinehamnarna och erbjuder allt du behöver för att leva bekvämt - mataffär, förskolor, skola, blomhandel, lekparker, promenadstråk och närhet till E18 för dig som pendlar. Välkommen hem!

Nyhamnsvägen 6D, Kristinehamn, Kristinehamns kommun
  • Imorgon kl 16:15

Nyhamnsvägen 6D

Lägenhet
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 275 000 kr
59,3 m²
2 rum
vån 1/2
4 731 kr/mån
21 501 kr/m²

Välkommen hem! BRF Sannakajen 3 stod klart 2022/2023 och erbjuder bekväma boenden för alla! Jag har nöjet att presentera en fin tvåa i markplan med egen uteplats. Lägenheten har ett snyggt grå/grönt kök, öppen planlösning, fint sovrum och ett helkaklat badrum. I närheten av Sannakajen hittar vi handelsområde, Kristinehamns centrum, bra allmänna kommunikationer och Kristinehamns Arena. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Sandtorpsvägen 14, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Sandtorpsvägen 14

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 195 000 kr
86 + 40 m²
4 rum
911 m² tomt

Varmt välkommen till Sandtorpsvägen, beläget på populära Djurgården. Här hittar vi ett boende där nuvarande ägare tagit hand om alla stora renoveringar, så som kök, badrum, tak, fönster och fasad. Tre mysiga sovrum, ett fint kök, ljust och fräscht vardagsrum samt ett helkaklat badrum väntar på dig. Lagom stor trädgård med uteplats under tak samt ett soldäck som ger plats åt ett spa-bad för den som önskar. Inom gångavstånd finns Djurgårdsskolan, förskolan trollstugan, Ica Nära och Björkvallen IP som erbjuder aktiviteter som skridskoåkning, frisbeegolfbana och elljusspår för dig som vill snöra på dig springskorna och ta en löptur.

Nyhamnsvägen 4D, Kristinehamn, Kristinehamns kommun
  • Imorgon kl 16:15

Nyhamnsvägen 4D

Lägenhet
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
2 350 000 kr
104,6 m²
5 rum
vån 2/2
8 344 kr/mån
22 467 kr/m²

Lägenheten har en smart planlösning där man får stora sällskapsytor i kök och vardagsrum som är i öppen planlösning. I duschrummet som är helkaklat har man även egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är i bra storlek med garderober i varje rum för bra förvaring. I nära anslutning till lägenheten har man även tillgång till förråd. Vid Sannakajen bor man med närhet till vattnet men också centralt. En kort promenad bort hittar vi Kristinehamns centrum med butiker, restauranger och handelsområde.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ferlinvägen 6, Kristinehamn, Kristinehamns kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Ferlinvägen 6

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
1 695 000 kr
104 + 3 m²
4 rum
979 m² tomt

Hemtrevligare än så här kan det knappast bli. Genom villan går en röd tråd både färgmässigt och materialmässigt - allt tillsammans skapar en känsla av ett varmt och trevligt hem. Hallen ger plats för avhängning av skor och jackor direkt innaför dörren, det finns även platsbyggda garderober med bra förvaringsmöjligheter för alla ytterkläder och skor som man inte vill ha framme. Köket bjuder på bra arbetsytor för matlagning men även umgänge kring matbordet. Har man ett större sällskap över på middag så husar ni plats för den i det mysiga vardagsrummet under de kalla halvåret - tills ni plockar fram grillen och kan fortsätta hänget ute på den fantastiska altanen! Tre sovrum finns att tillgå i bra storlekar. Du får plats med allt du behöver för att skapa en rogivande plats att sova på. Helkaklat badrum med badkar och golvvärme finns också. Även en gästtoa finns att tillgå. Trevlig trädgårdstomt, framförallt lättskött för den som inte har gröna fingrar. För dig blir altanen en given plats att slappa på under de varmare dagarna och det sena sommarkvällarna. För dig som är trädgårdsintresserad finns det plats både för odlingar och det där växthuset du alltid drömt om (det finns absolut plats för en studsmatta också men det säger vi inte högt till barnen). Drevsta som område har allt du kan tänkas behöva. Förskolan äventyret ligger endast en kort promenad bort, Södermalmsskolan lika så. Utanför huset har vi stora grönområden som bjuder in till lek och aktivitet. Centrum, allmänna kommunikationer, matbutik, gym är exempel på andra saker som finns i närheten. Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta. Lugnt och barnvänligt område, extra plus är att ni bor på en gata utan genomfartstrafik.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5