Mäklare Ludwig Åhlund

Ludwig Åhlund

Om mig

MEST REKOMMENDERAD I KUMLA 2021 & 2022, enligt Reco.se. Jag heter Ludwig och är uppvuxen i Kumla. Jag har valt ett yrke som kräver ett stort ansvar, enormt engagemang och förståelse för varje enskild individ och familjs behov. Hör gärna av dig om du vill boka ett kostnadsfritt möte och prata bostadsvärde, boendesituation eller nästa steg i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängvaktarvägen 112, Hallsberg, Hallsbergs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Ängvaktarvägen 112, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Ängvaktarvägen 112, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Ängvaktarvägen 112

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
925 000 kr
75,5 m²
3 rum
7 229 kr/mån
12 252 kr/m²

Här erbjuds ett charmigt och välplanerat radhus där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. Här bor man bra och bekvämt. Bostaden består av en stor och funktionell hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Köket är stort och modernt med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, duschvägg, kommod, handdukstork och förvaringsskåp. Det stora och ljusa sovrummet har tapetserade väggar och ljust golv och erbjuder klädkammare och plats för dubbelsäng. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en insynsskyddad och takbeklädd uteplats med lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Den andra, som ligger på framsidan, är en mysig uteplats som bjuder på trätrall och kvällssol. HSB Transtenen är en trevlig och välskött förening med god sammanhållning och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, en trevlig innergård och boulebana. Detta omtyckta, mysiga och trygga område i Hallsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt och otrafikerat. Här har du nära till allt vardagen kräver – trevliga promenadstråk, vackra grönområden och driving range för den som gillar golf. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Betesgatan 41, Korsta, Kumla kommun
 • Mån 4 mar kl 17:00
Betesgatan 41, Korsta, Kumla kommun, bild 2
Betesgatan 41, Korsta, Kumla kommun, bild 3

Betesgatan 41

Radhus
Korsta, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 825 000 kr
118 m²
5 rum
6 947 kr/mån
15 466 kr/m²

Här erbjuds en ljus och stilren lägenhet som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. I detta nyligen producerade radhus kan du fokusera på att umgås med familj och vänner - här behöver du inte byta ut något på många år. Bostaden består av en stor och funktionell hall, ett modernt och stilrent kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt och socialt vardagsrum med stora fönster, mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort och rogivande med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är fräscht och funktionellt och har toalett, duschvägg, kommod och dimbara spotlights. Det andra är fint och fräscht och har dusch. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från bostaden är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor och insynsskyddad uteplats med trätrall och plats för matbord och stolar. Den andra, som ligger i allrummet och sovrummet, är en mysig balkong som bjuder på trätrall och sol hela dagen. Detta nybyggda och trevliga område är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, skola och lekparker. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Hägergatan 133, Kumla, Kumla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hägergatan 133

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 595 000 kr
83 m²
3 rum
222 m² tomt

Välkommen till detta radhus i ett plan som rymmer 83 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett öppet och enkelt boende. Det första vi möts av i huset är en funktionell och praktisk hall med klädkammare och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett rymligt och öppet vardagsrum, två sovrum och ett fräscht och praktiskt kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fint med toalett, dusch, badkar, kommod och badrumsskåp. Huset har även en väldisponerad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Här ingår en tomt om 222 kvadratmeter som innebär att det är enkelt att sköta om bostadens trädgård. Husets inglasade och trevliga uteplats, som nås via köket, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Till bostaden hör ett garage inom gångavstånd. Garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Vill du gå på visning redan nu? Kolla på vår 3D-visning! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Fabriksgatan 3, Kumla, Kumla kommun

Fabriksgatan 3

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 195 000 kr
34 m²
1 rum
2 860 kr/mån
35 147 kr/m²

Här erbjuds en ljus, kvadratsmart och stilren lägenhet med öppna ytor som ger plats åt kreativitet och inspiration. Om du är i ett skede i livet där du helst inte vill tänka på renoveringar kan denna lägenhet vara helt rätt för dig – den är nämligen fortfarande som ny. Här ges chansen att förvärva föreningens enda 1:a. Med en låg avgift så är detta det perfekta boendet för dig som vill hålla ner kostnaderna! Det första som möter dig i denna bostad är en inbjudande hall med platsbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Sedan kommer vi till ett ljust och öppet allrum med plats för säng och matgrupp. Badrummet är helkaklat och har toalett, duschvägg och kombimaskin. Det märks att varje kvadratmeter är väl genomtänkt i denna bostad för att skapa den optimala planlösningen. Köksdelen som är ett kvalitetskök från Marbodal, har utrustats med vitvaror från Electrolux såsom induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Här har dessutom tillval gjorts i form av rostfria vitvaror vilket gör att köksdelen känns mer exklusiv. I allrummet hittar vi utgången till bostadens takbeklädda och mysiga uteplats om 6 kvm med västerläge och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar. Gladan är en mycket trivsam och central del av Kumla. Därför har man valt att bygga nya bostäder just här. På bekvämt avstånd finns matbutik, busshållplats, tågstation och lekparker. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Sveavägen 28, Kumla, Kumla kommun
 • Sön 3 mar kl 14:15

Sveavägen 28

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
450 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 620 kr/mån
10 345 kr/m²

Här erbjuds en luftig och hemtrevlig lägenhet där varje kvadratmeter nyttjas optimalt. Välkommen att flytta in i detta okomplicerade hem. Den praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter ger ett gott första intryck av denna bostad. I hallen finns en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Därefter hittar vi ett stort och funktionellt kök och ett stort allrum med plats för både soffa och säng. Badrummet är funktionellt och har toalett, badkar och handfat. Från allrummet kan du kliva ut på den mysiga och takbeklädda balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds plats för ett mindre bord och en trevlig utsikt mot föreningens innergård. Lägenheten är belägen på en central adress i Kumla med närhet till allt som vardagen kräver. För pendlaren finns busshållplats ett stenkast bort från bostaden. Cirka 500m bort finns ICA Maxi, samt Kumla buss- och tågstation. HSB Kungsåsen är en välskött och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig innergård, grillplats och ett enklare gym. Välkommen på visning!

 • Plus
Bondgårdsgatan 11B, Kumla, Kumla kommun

Bondgårdsgatan 11B

Radhus
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
2 625 000 kr
178 + 37 m²
7 rum
405 m² tomt

Varmt välkommen till Bondgårdsgatan 11B och detta luftiga kedjehus i genomgående gott skick. I den här bostaden behöver du inte trängas med resten av familjen på morgonen – här finns nämligen gott om plats för alla. Det första man möts av i huset är en praktisk hall. Vidare finns idag fyra sovrum och ett stort, funktionellt och fräscht kök. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på gott om plats för soffa och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet finns även ett matrum, som går att göra till sovrum om så önskas. På entréplan finns ett badrum samt en WC. På övervåningen finns ett stort allrum som idag nyttjas om TV-rum, badrum samt två rymliga sovrum. Huset är beläget på en lättskött och rogivande trädgårdstomt med soligt sydvästläge och uteplats med markis. Här finns också ett garage med gott om hyllor och garderober och goda förvaringsmöjligheter därtill en carport. Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument". Varmt välkommen på visning!

Västra gatan 24, Haga, Kumla kommun

Västra gatan 24

Villa
Haga, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
3 995 000 kr
162 + 34 m²
6 rum
624 m² tomt

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Västra gatan 24! Här stiger du in i ett smart planerat och ljust hem om 162 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, bra planlösning och braskamin.  En stor och inbjudande hall med gott om plats för jackor och skor välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett stort och fräscht kök med rejäl köksbänk, vita skåpluckor och fönster mot tomten. Vidare har huset fyra sovrum och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och matgrupp. Boendet erbjuder två badrum – ett fräscht och stilrent med toalett, handdukstork, golvvärme, spotlights och duschvägg, samt ett stort och påkostat med dusch, badkar och bastu på övervåningen. Dessutom finns ett stort och inglasat uterum med skjutdörrar och plats för soffgrupp. Här ingår en tomt om 624 kvadratmeter som innebär att det finns gott om plats för att spela fotboll eller kubb. På tomten finns förråd, garage och två härliga uteplatser. Garaget är utrustat med eldriven port samt elbilsladdare. Utöver garaget finns en stor uppfart med plats för flera bilar. Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument". Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Uteplats

Visar alla 7