Mäklare Olivia Oscarsson

Olivia Oscarsson

Om mig

Med en lång yrkesbakgrund inom försäljning och service vet jag vad som krävs för att få en smidig, givande och lyckad försäljning för samtliga parter. För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Varje kundrelation är viktig för mig då långsiktiga relationer är nyckeln till mitt arbete. En av mina starkaste drivkrafter är att se mina kunder nöjda. Mitt mål är därför att överträffa dina förväntningar genom att leverera högkvalitativ service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klockarevägen 9, Pålsboda, Hallsbergs kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00

Klockarevägen 9

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
3 195 000 kr
140 m²
5 rum
1 059 m² tomt

Upptäck denna enplansvilla med 5 rum och kök, byggt 2019. Med en boyta på 140 kvm och en generös hörntomt på 1059 kvm, erbjuder denna fastighet en modern och ljus livsstil för den kräsne köparen. På tomten finns dessutom en isolerad friggebod som är perfekt för extra förvaring. Huset utmärker sig med sina moderna vinklar och eleganta design. Det ryggåstak och de monumentala glaspartierna i vardagsrummet ger ett magnifikt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Här kan du njuta av öppna dörrar mot uteplatsen under sommarhalvåret och betrakta solnedgångarna i skön komfort. Den öppna planlösningen gör köket till en naturlig samlingspunkt, perfekt för både vardag och fest. Genom hela huset finns det generöst med utrymme och högkvalitativa materialval som skapar en stilren och inbjudande atmosfär. Beläget på en lugn gata i familjevänliga Svennevad, är detta den perfekta platsen att kalla hem. Hörntomten erbjuder gott om plats för lek och avkoppling, med närhet till en lekplats och en fotbollsplan som omvandlas till isbana på vintern. Här har du både grönska, trevliga promenadstråk och aktivitet precis runt hörnet. Endast några minuter bort finner du sjön Sottern där badplats finns. Centrala Pålsboda finner du också endast några minuter bort, där bekvämligheter som restauranger och livsmedelsbutiker finns tillgängliga. För mer omfattande shopping och kultur är det endast 20 minuter till Kumla och 30 minuter till Örebro. Detta hem erbjuder en unik kombination av modern komfort, naturskön omgivning och närhet till allt du behöver. Detta är mer än ett hus, det är ett hem skapat för att du ska kunna njuta av livets bästa stunder. Missa inte chansen att uppleva ditt drömhem – det väntar på dig! Sugen på visning redan idag? Kolla in vår 3D-visning! Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under "Dokument".

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Furuvägen 1, Pålsboda, Hallsbergs kommun

Furuvägen 1

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 695 000 kr
91 + 91 m²
3 rum
743 m² tomt

Stig in i denna fantastiska 60-tals enplansvilla och låt dig omfamnas av dess tidlösa charm och moderna bekvämligheter. Denna imponerande bostad som genomgått stora renoveringar med hörntomt är en perfekt bostad för familjen. Med en yta på 91 kvadratmeter på både entréplanet och ytterligare 91 kvadratmeter i källaren, samt ett tillhörande garage och en inglasad altan, finns här gott om plats för hela familjen att trivas och njuta av livet till fullo. Renoverad och uppdaterad från grunden sedan 2016, bjuder detta hem på en lång rad av moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer. Omfattande renoveringar har inkluderat tilläggsisolering runt om, ett nytt tak och fönster, samt renovering av både kök och badrum för att skapa en stilfull och funktionell boendemiljö. En elegant kamin i vardagsrummet har installerats för extra värme och mysiga stunder, medan den inglasade altanen, som tillkom 2021, utgör en perfekt förlängning av boendeytan och en underbar plats att njuta av både sommar- och vinterdagar. På entréplanet välkomnas du av en välplanerad layout, med ett stort vardagsrum skapas en luftig och inbjudande atmosfär där du också når den inglasade altanen ifrån. Här finns också två sovrum, samt ett stilrent och modernt badrum. Köket utgör hjärtat i hemmet och är perfekt utformat för både vardagsmatlagning och festliga tillfällen, med plats för matbord och trevliga middagar med nära och kära. Källarplanet erbjuder ytterligare möjligheter till avkoppling och nytta, med gott om förvaringsutrymmen, en praktisk tvättstuga och ett pannrum för att säkerställa en smidig och bekväm vardag. Närområdet kring Pålsboda är en levande och trivsam plats att bo på, med närhet till allt från affärer och restauranger till skolor och motionsspår. Med två gym i närheten finns också gott om möjligheter till en aktiv och hälsosam livsstil. Välkommen till ditt nya drömhem, där varje dag är en upplevelse av lugn, komfort och lyx, och där möjligheterna till ett trivsamt och harmoniskt liv är oändliga. I denna försäljning ingår VARUDEKLARERAT – marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring i samarbete med Anticimex. En trygghet för både köpare och säljare. Mer information finns via vår hemsida. Besiktningsprotokoll finns under "dokument". Utebilder kommer inom kort.

Visar alla 2