Mäklare Olivia Oscarsson

Olivia Oscarsson

Om mig

Med en lång yrkesbakgrund inom försäljning och service vet jag vad som krävs för att få en smidig, givande och lyckad försäljning för samtliga parter. För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Varje kundrelation är viktig för mig då långsiktiga relationer är nyckeln till mitt arbete. En av mina starkaste drivkrafter är att se mina kunder nöjda. Mitt mål är därför att överträffa dina förväntningar genom att leverera högkvalitativ service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägergatan 107, Kumla, Kumla kommun

Hägergatan 107

Villa
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
1 895 000 kr
108 m²
6 rum
369 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa som ligger i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer och grönområden. Här finns gott om utrymme för hela familjen med 4 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, matrum, kök, tvättstuga och en total bostadsyta på 108 kvadratmeter. Huset är beläget på en hörntomt med en baksida som gränsar mot grönområden, vilket ger en härlig och lugn atmosfär. På den delvis takbelagda uteplatsen kan du njuta av kvällssolen och umgås med familj och vänner. Förvaringsutrymme finns i det praktiska utomhusförrådet, och för bilen finns möjlighet till garageplats på den gemensamma parkeringen. Om du är naturälskare kommer du att uppskatta närheten till skog och natur, där du kan ta långa promenader och koppla av från vardagens stress. Dessutom erbjuds en lugn boendemiljö då gatan är ej trafikerad för bilar vilket är ultimat för en barnfamilj. Förskola och skola ligger på gångavstånd från huset. Några minuter med bil finns även Kumla Centrum, Djupadalsbadet med både äventyrsbad och utomhusbad. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa ett bekvämt boende för hela familjen med bra planlösning, trevliga utomhusytor och närhet till både grönområden och kommunikationer. Hör av dig till mäklaren vid intresse!

Vattugatan 10b, Kumla, Kumla kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Vattugatan 10b, Kumla, Kumla kommun, bild 2
Vattugatan 10b, Kumla, Kumla kommun, bild 3

Vattugatan 10b

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kumla
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 953 kr/mån
14 587 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha bostadsrätt belägen på Vattugatan 10b i centrala Kumla. Med sina 54,5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam tillvaro. Lägenheten har fräscha ytskikt som ger ett modernt och stilrent intryck. Köket är välplanerat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt plats för matbord. Vardagsrummet är stort med parkettgolv och ljusa väggar där dörren ut till uteplatsen finns som ligger mot innergården. Sovrummet har bra storlek där det får plats med en dubbelsäng samt finns det platsbyggda garderober som erbjuder bra med förvaring. Utöver lägenheten ingår även ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd. Bostaden är belägen i en trevlig förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktighet för framtiden. Dessutom är läget väldigt centralt, vilket innebär närhet till allt som Kumla har att erbjuda. Oavsett om det gäller matbutiker, restauranger, apotek eller gym - allt finns inom bekvämt avstånd. För den som pendlar eller reser mycket är kommunikationerna mycket goda. Närliggande busshållplatser och Kumla tågstation gör det enkelt att ta sig till och från bostaden. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad till den som söker ett enkelt boende där det egentligen bara är att ta nycklarna och flytta in. Med närhet till både kommunikationer och all service som behövs i vardagen blir detta ett bekvämt och trivsamt boende. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2