Mäklare Jenny Fransén

Jenny Fransén

Om mig

Sedan 2007 har jag haft nöjet att arbeta som fastighetsmäklare. Engagemang, noggrannhet och service är mycket viktiga delar i mitt arbete som fastighetsmäklare och det är något jag alltid strävar högt efter. Detta tillsammans med min kunskap och erfarenhet ger både säljare och köpare trygghet och bästa resultat i sin bostadsaffär. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortmossegatan 78, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hjortmossegatan 78

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
225 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 4/6
2 102 kr/mån
8 182 kr/m²

Ta chansen att förvärva ditt drömprojekt i denna charmiga etta som erbjuder oändliga möjligheter till att skapa ditt perfekta hem. Belägen i en eftertraktad förening med en rad fantastiska faciliteter, är denna bostad det perfekta valet för den som söker både bekvämlighet och gemenskap. Här får du inte bara en bostad, utan även tillgång till en mängd fantastiska faciliteter som gör livet både bekvämt och roligt. Med förråd för extra förvaring, gym, bastu, och grillplats med lekplats på innergården, finns det alltid något att göra. Dessutom erbjuds både samlingslokal och en nybyggd övernattningslägenhet för besökande gäster. Denna bostad erbjuder närhet till allt från grönskande parker till shopping och restauranger med sin närhet till centrum. Med gångavstånd till allt du behöver, är detta den perfekta platsen att kalla hem. Gör dig redo att sätta din personliga prägel på detta hem! Med en entréhall med bra förvaring, ett kök redo för din kreativitet, ett ljust och luftigt allrum, samt ett praktiskt badrum, är detta renoveringsprojektet du väntat på. Missade chansen inte att förvärva denna pärla och förvandla den till ditt drömhem!

  • Hiss
Slåttervägen 129, Kronogården, Trollhättans kommun
  • Tor 18 jul kl 17:00

Slåttervägen 129

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
395 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 501 kr/mån
6 639 kr/m²

Stig in i denna välkomnande lägenhet som är hemtrevlig och funktionell, belägen i utkanten av Kronogården. På tredje våningen möts du av en praktisk entréhall som leder dig vidare till det modernt utrustade köket. Här finner du en ljus matplats och stilrena ljusgrå köksluckor som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med nära och kära. Härifrån kan du stiga ut på den trevliga inglasade balkongen och njuta av lugnet och den fria utsikten över omgivningen. Sovrummet har gott om förvaringsutrymme tack vare den generösa garderobsväggen. Badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd för extra förvaring och du har tillgång till både två parkeringsplatser och ett garage i länga. Den trevliga innergården är en perfekt plats för avkoppling och lek, med grönskande gräsytor, sittplatser och en lekplats för de små. Denna lägenhet är en idealisk plats för både par och singlar som söker en trygg och bekväm bostad i en trivsam miljö. Kontakta mig idag för att boka din visning och upptäck allt detta och mer!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2