Mäklare Philip Green

Philip Green

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Linslagarevägen 1, Mjölby, Mjölby kommun

Linslagarevägen 1

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
2 100 000 kr
93 + 75 m²
5 rum
1 013 m² tomt

Välkommen till ett härligt familjeläge mellan Mantorp och Mjölby samt med bra avstånd även mot Linköping. Här har man vida utblickar över slätten som varierar färg och form över årstiderna. Spångsholm utgör en liten ort med lantlig inramning och natursköna omgivningar. Det är kort avstånd till Mantorp där det finns skola och barnomsorg som nås med smidig bussförbindelse och här finns även serviceutbud samt pendel. Denna fastighet rymmer ett plan plus gott om extra plats i källardelen vilket ger en golvyta om ca 168 kvm. Entrésidan rymmer en rymlig uppfart med parkeringsplats samt nedfart till garage i huset. Vidare ges bra plats i hallen för förvaring och här finns även ett fräscht och nyrenoverat badrum med dusch med kaklade ytor. Intill hallen finns även ett av sovrummen med gott om plats för dubbelsäng samt garderob. Köket utgörs av en u-formad arbetsdel med gott om bänkyta och förvaring. Härifrån når man sedan ett större matrum som sammantaget ger en generös och familjär del. Allrummet är placerat intill matrummet vilket ger fina sociala ytor där man även har utgång till altan och terrass under tak med gott om plats för flera möblemang. Här kan man växla sol mot skugga i fria vyer mot landskapet intill. Ytterligare två sovrum nås i denna del av huset varav ett något större av dessa. En trappa ned har man anslutning till garage samt bra förvaringsdelar. Här finns ett större alrum samt tvättstuga och badrum med hörnbadkar. Det ges möjligheter till flexibel funktion med extra sovrum eller hemmakontor beroende på behov. Utvändigt inramas tomten av uppvuxen häck och trädgården erbjuder plana och lekvänliga gräsytor och det finns också fruktträd och odlingsdelar. Trakterna är trivsamma med lugna gaturum samt närhet till bad vid Svartån och fina utflyktsmål i exempelvis Sya.

  • Uteplats
Storgårdsgatan 23, Mjölby, Mjölby kommun

Storgårdsgatan 23

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
2 695 000 kr
110 + 90 m²
4 rum
884 m² tomt

Välkommen till Storgårdsgatan 23, en trevlig villa som erbjuder en rad bekväma faciliteter. Här finner du tre sovrum, perfekta för att rymma hela familjen. Ljusinsläppet i huset skapar en inbjudande och varm atmosfär, och det generösa utrymmet i vardagsrummet och köket är utformat för praktisk vardaglig användning. Uterummet är väl tilltaget och perfekt för sommarkvällar med nära och kära eller stora sällskap. Källaren erbjuder många förvaringsutrymmen som hjälper till att hålla ditt hem välorganiserat. Här finns även en tvättstuga, bastu och dusch, vilket ger extra bekvämlighet för din dagliga rutin. Villans rymliga garage kompletterar på ett utmärkt sätt denna bostad och ger dig både ett säkert ställe för ditt fordon samt yta för lagring. Storgårdsgatan 23 ligger nära till skolor, affärer, fina promenadstråk, restauranger och pendlingsmöjligheter. Välkommen hem!

  • Uteplats
Sjöbo Gripenberg 1, Boxholm, Malexander, Boxholms kommun

Sjöbo Gripenberg 1

Fritidshus
Boxholm, Malexander, Boxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
795 000 kr
45 m²
4 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till Sjöbo Gripenberg 1! Ett fritidshus där lugnet verkligen omfamnar dig. Detta mysiga hus, med sin charm och trevliga atmosfär, erbjuder en fristad där du kan koppla av och njuta av den vackra naturen omkring dig. Huset är perfekt för familjer eller vänner som vill tillbringa härliga stunder tillsammans. Med tre sovrum finns det plats för alla att sova bekvämt och vakna upp utvilade till en ny dag av äventyr. Köket inbjuder till att skapa goda måltider och minnen tillsammans. I allrummet kan du samlas för att spela spel, umgås eller bara koppla av, här finner vi även en utgång till en härlig uteplats. En av de fina egenskaperna hos Sjöbo Gripenberg 1 är att det finns uteplatserna som omger stugan i flera väderstreck. Oavsett om du vill njuta av morgonsolen eller ta en avkopplande eftermiddagspaus i skuggan finns det alltid en perfekt plats för dig att njuta av utomhuslivet. Den stora och välskötta trädgården kommer att vara en oas för dig som älskar att vara i naturen. Med äppelträd, klarbär och blåbär kan du plocka dina egna färska bär och njuta av en smakfull delikatess direkt från trädgården. Det finns också möjlighet att sätta in varmvattenberedare och duschkabin, så att du kan skölja av dig efter en dag fylld av bad och sol vid det fina vattnet som bara ligger 1 kilometer bort. Även om Sjöbo Gripenberg 1 ligger i en avskild och naturskön miljö behöver du inte vara långt ifrån bekvämligheterna. Med bara 5 km till Malexander hittar du affärer, café och restaurang där du kan uppfylla alla dina behov och smaklökar. Det är det perfekta läget som kombinerar avskildhet och bekvämlighet på ett enastående sätt. Avlämning för att koppla in sig på fibernätet finns i anslutning till närmaste granne. Slå dig ner i detta charmiga fritidshus och låt lugnet och skönheten omfamna dig. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Uteplats

Visar alla 3