Mäklare Heléne Gometz

Heléne Gometz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Eklanda hage 95, Eklanda, Mölndals kommun
  • Idag kl 17:00

Eklanda hage 95

Radhus
Eklanda, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
5 850 000 kr
115 m²
4 rum
286 m² tomt

Välkommen hem till Eklanda Hage 95 – Ett trevligt parhus på 115 kvm med bra planlösning och ett av områdets bästa lägen! Nu har du chansen att bli ägare till detta välplanerade parhus med hela 115 kvm boyta, fördelat på två plan. Här möts du av en trevlig och rymlig bostad med 3 ljusa sovrum, ett vardagsrum, 2 våtrum – ett med dusch och ett med badkar och kombinerad tvättstuga. Här finns ett garage med plats för en bil och ytterligare en bil på uppfarten. Bo i en lugn återvändsgata med minimal trafik, där du kan njuta av ett skyddat och insynsfritt läge. Med närhet till både natur och stad har du här allt du kan önska. Den insynsskyddade trädgården på baksidan kan skapas till en härlig oas, med plats för både avslappning och sociala stunder. Fantasin sätter inga gränser. På framsidan finns möjlighet till uteplats i soligt västerläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. I Eklanda bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor och lekplatser. Naturreservatet Änggårdsbergen ligger runt knuten och erbjuder fantastiska promenadstigar, cykelvägar och löprundor. Du har även Botaniska Trädgården och Linné inom promenadavstånd. Trots det naturnära läget har du nära till stadens puls – med cykelavstånd till både köpcentrum och Mölndals centrum samt goda bussförbindelser. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora lederna och når centrala Göteborg på bara 10 minuter. Välkommen att boka in er för en visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kunskapsgatan 19, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 19

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
1 950 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/5
3 058 kr/mån
62 903 kr/m²

Välkommen in till en välplanerad etta där du kan njuta av kvällssolen på en trevlig balkong i västerläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i en mer privat del av rummet. Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Den öppna sociala planlösningen och vinkelköket passar dig som gärna bjuder hem vänner. Sängen har en mer privat plats i en avskild del av rummet. Under sommaren kan du flytta ut dina middagar och avsluta dagen i kvällssol på den mysiga balkongen i västerläge mot gården. Skanska originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Kombimaskin tvätt-tork kommer från Siemens.

  • Balkong
  • Hiss
Raneredsvägen 48, Lindome, Mölndals kommun

Raneredsvägen 48

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
4 695 000 kr
113 + 65 m²
1 977 m² tomt

På en underbar tomt mitt i naturen, finner ni denna mycket trevliga och samtidigt praktiska fastighet med många möjligheter. Det ena huset erbjuder 1 1/2 plan med 3 sovrum och ett duschrum på övervåningen och ett badrum, kök , vardagsrum och uterum på nedervåningen, har en altan som ligger med perfekt läge och med fin utsikt över naturen. Här finns plats för både långbord och sittgrupp. En egen del av altanen rymmer ett utespa under en skärmtak. Det andra huset, ett totalrenoverat 1 plans hus med 3 sovrum, badrum, kök och matplats, har också en trevlig altan med plats för matgrupp och sittgrupp. Båda husen delar på den stora, plana gräsmattan som inbjuder till spel, lek och umgänge med naturen som direkt granne. På tomten står även ett garage och en carport. Sammantaget ett både smakfullt, praktiskt och naturnära boende med många möjligheter. Tveka inte att boka in er för en visning!

  • Plus
Åsängsvägen 5, Lindome, Mölndals kommun

Åsängsvägen 5

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
1 867 m² tomt

Ett mindre hus på landet med badsjön på kort promenadavstånd till salu! På en naturtomt, drygt 1800 kvm, högt beläget, finner du detta mindre hus som erbjuder väldisponerade 40 kvm med en tillhörande förrådsbyggnad. Terrassen behöver renoveras liksom förrådet. Huset erbjuder ett sällskapsrum med fönster både i öster och i väster samt ett ljust sovrum med fönster i söder. Vidare finns här en toalett (separett) med fönster och ett pentry med diskbänk, mikro, kylskåp dock ej någon spis. På golvet parkett och på toaletten trägolv, i dusch/kombinerad tvättstuga ligger en plastmatta. Förrådsbyggnaden består av två rum med trägolv och fönster i flera väderstreck. Trädgården består av flera étager med en brant lutning. Kommunen har tidigare sagt att möjlighet finns att bygga ut 50% av boytan. Servitut finns på avloppet, som ligger på grannens mark. Servitut finns även för grannen att köra på del av vägen. Kontakta mäklaren för mer information. Busshållplatsen ligger med någon minuts promenad och badsjön, västra Ingsjön ligger också med kort promenadavstånd. Badplatsen är både barnvänlig och ligger vackert belägen på en udde mellan Inseros och Eskilsby i Hällesåker. och här finns även en grillplats. Naturen ligger in på knuten och det är inte långt till naturområdet med flera vindskydd och ridspår. Närmaste skola är Hällesåker och det finns skola i Lindome, ca 2 mil bort från huset, där även affärer, apotek , bank, träningscenter mm finns.

  • Plus
  • Balkong
Norra Nedanvägsgatan 6B, Mölndal, Mölndals kommun

Norra Nedanvägsgatan 6B

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
1 575 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1
2 690 kr/mån
43 750 kr/m²

Kontakta oss för en bokad visning av denna väldisponerade etta med närhet till det mesta! Det är en trevlig och rymlig etta. Lägenheten har väldisponerade kvadratmeter där allrummet har fått en stor yta. I detta rum finns plats för stor säng, större soffgrupp, garderober och arbetsbord. Hallen har bra avhängningsmöjligheter och garderob. Det helkaklade badrummet rymmer en dusch, toalett och handfat samt ett vädringsfönster. I köket finns plats för ett mindre bord alternativt klaffbord. En perfekt bostad för förstagångsköparen i en förening med god och stabil ekonomi i ett tryggt och lugnt område. Du bor smidigt på entréplan och kan enkelt nå föreningens grillplats på innergården. Förutom matbutik och servicebutik runt hörnet har du gångavstånd till bra kommunikationer och Mölndals Galleria med ett stort utbud. Sammanfattningsvis ett trevligt boende med ett bra läge med närhet till det mesta!

Visar alla 5