Mäklare Heléne Gometz

Heléne Gometz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tentamensgatan 3, lgh 3-1203, Mölndal, Mölndals kommun

Tentamensgatan 3, lgh 3-1203

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
5 000 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
6 848 kr/mån
56 180 kr/m²

Inflyttningsklar fyra med stor balkong mot gården i söderläge. Välkommen till en ljus gavelfyra med öppen social planlösning, stor matplats och fönster i tre väderstreck. Det här hemmet är som gjort för dig som gillar att bjuda hem vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på en stor balkong i söderläge. Vardagen underlättas av både badrum med tvättmaskin och torktumlare och gäst-wc samt bra förvaring i dubbla klädkammare samt. *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i kvarteret Aulan.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Kunskapsgatan 19, lgh 19-1403, Mölndal, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 19, lgh 19-1403

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
2 085 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
3 058 kr/mån
67 258 kr/m²

Välplanerad etta med balkong. Välkommen in till en välplanerad etta där du kan njuta av kvällssolen på en trevlig balkong i västerläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i en mer privat del av rummet. En kombimaskin spar på golvytan i badrummet. *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i kvarteret Aulan.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Kunskapsgatan 19, lgh 19-1306, Mölndal, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 19, lgh 19-1306

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
2 145 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 3/4
3 353 kr/mån
60 423 kr/m²

Inflyttningsklar etta med balkong. Välkommen in till en välplanerad och luftig etta där du kan njuta av fina dagar på en stor balkong i sydostligt läge. Det luftiga rummet ger plats åt både middagar med vänner och din sängplats. En skjutdörrsgarderob håller ordning på dina kläder och i badrummet finns en kombimaskin som spar på golvytan. *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i kvarteret Aulan.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Kunskapsgatan 19, lgh 19-1205, Mölndal, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 19, lgh 19-1205

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
3 925 600 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 899 kr/mån
52 693 kr/m²

Inflyttningsklar trea med stor balkong och kvällssol. Hitta hem till en social genomgångstrea med balkong i härligt västerläge mot gården och matplats med morgonsol. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt både tvättmaskin och torktumlare. Kontakta mäklaren för visning! *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i kvarteret Aulan

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Kunskapsgatan 21, lgh 21-1205, Mölndal, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 21, lgh 21-1205

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
2 550 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/4
3 745 kr/mån
60 714 kr/m²

Välplanerad och social tvåa med stor balkong. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan. Kontakta mäklaren för visning! *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i kvarteret Aulan

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Norra Nedanvägsgatan 6B, Mölndal, Mölndals kommun

Norra Nedanvägsgatan 6B

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
1 575 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1
2 690 kr/mån
43 750 kr/m²

Kontakta oss för en bokad visning av denna väldisponerade etta med närhet till det mesta! Det är en trevlig och rymlig etta. Lägenheten har väldisponerade kvadratmeter där allrummet har fått en stor yta. I detta rum finns plats för stor säng, större soffgrupp, garderober och arbetsbord. Hallen har bra avhängningsmöjligheter och garderob. Det helkaklade badrummet rymmer en dusch, toalett och handfat samt ett vädringsfönster. I köket finns plats för ett mindre bord alternativt klaffbord. En perfekt bostad för förstagångsköparen i en förening med god och stabil ekonomi i ett tryggt och lugnt område. Du bor smidigt på entréplan och kan enkelt nå föreningens grillplats på innergården. Förutom matbutik och servicebutik runt hörnet har du gångavstånd till bra kommunikationer och Mölndals Galleria med ett stort utbud. Sammanfattningsvis ett trevligt boende med ett bra läge med närhet till det mesta!

Aulan, Vetenskapen, Mölndal, Mölndals kommun
 • 22 lediga bostäder

Aulan, Vetenskapen

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
fr. 1 650 000 kr
31-89 m²
1-4 rum
3 058 kr/mån

Inflyttningsklara lägenheter på en grön och lugn plats i Mölndal. Att bo här innebär att komma närmare allt det du uppskattar i livet – naturen, träningen, jobbet, återhämtningen och en lång middag på balkongen. Här hittar du ljusa hem med generösa balkonger eller uteplatser och en grönskande gård med ett stort växthus. Ett toppenläge för dig som föredrar lugnet framför citypulsen och gärna tar dig ut i Änggårdsbergen med termosen eller löparskor lediga dagar. Här har du nära till smidiga kommunikationer och cykelvägar vidare ut i Mölndal och centrala Göteborg.

 • Nybyggnadsprojekt
Hagåkersgatan 7C, Mölndal, Mölndals kommun
 • Ons 17 jul kl 13:00

Hagåkersgatan 7C

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
2 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
7 230 kr/mån
34 425 kr/m²

En välplanerad 4:a i Bosgården till salu! Med dess utmärkta läge i trivsamma Mölndal är denna fyra om 87 kvadratmeter den perfekta bostaden för er med högt ställda krav på er omgivning. Avgiften har man redan höjt och det mesta ingår i avgiften. Här erbjuds en charmig och välplanerad lägenhet med bl a tre sovrum, rymligt vardagsrum med en inbjudande balkong, ett ljust och trevligt kök samt ett helkaklat badrum. Bra Boende I Mölndal är en stabil förening med god ekonomi som tar väl hand om föreningens byggnader. Föreningens grönskande och välskötta trädgård erbjuder goda möjligheter för trevliga grillkvällar med familj och vänner. Till lägenheten hör både vindsförråd och källarförråd. Här bor du naturnära och centralt med närhet till bland annat vackra promenadstråk, fina grönområden, affärer, restauranger, butiker, caféer, skola, förskola, idrottsanläggningar och utmärkta kommunikationer. Safjället, med dess fina naturreservat ligger precis runt hörnet, Mölndals innerstad, med dess omtyckta galleria är endast en kort promenad bort och Göteborgs centrum med dess många populära universitet och högskolor når du enkelt med cykel. Sahlgrenska och Chalmers når ni också med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Mölndal. Området är lugnt och trivsamt med närhet till ett flertal naturreservat så som Safjället och Änggårdsbergen. Här finns också närhet till förskolor och skolor. Lekplatsen ligger med utsikt från balkongen. Inom en minuts gångavstånd finns även en minilivs samt Brogyllens konditori! För den aktiva är Safjället bara ett par hundra meter bort med dess elljusspår, utegym och vackra natur. Goda kommunikationer erbjuds med både buss och spårvagn. Korsvägen och Liseberg nås på endast 10 minuter. Varmt välkommen att höra av er till mig för bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 8