Mäklare Heléne Gometz

Heléne Gometz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kunskapsgatan 21, lgh 21-1003, Mölndal, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 21, lgh 21-1003

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
4 150 600 kr
79,5 m²
3 rum
vån 0/4
6 228 kr/mån
52 209 kr/m²

Välkommen in på entrévåningen till en social och ljus genomgångstrea med uteplats i härligt söderläge mot gården. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera rymliga skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Tentamensgatan 3, lgh 3-1104, Mölndal, Mölndals kommun

Tentamensgatan 3, lgh 3-1104

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
2 475 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 778 kr/mån
58 235 kr/m²

Bo utan avgift i 36 månader för dig som är Alumni! Kvadratsmart tvåa med optimal planlösning och rymlig balkong. I Pedagogen Park växer ett nytt område fram som erbjuder närhet till Mölndals Centrum som Änggårdsbergens natur. Beräknad inflytt är september 2023.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Märgelvägen 11, Kållered, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Märgelvägen 11

Radhus
Kållered, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
4 025 000 kr
116 m²
4 rum
200 m² tomt

Välkommen på visning till detta delvis renoverade, trevliga radhus i västra Kållered med välbevarade originaldetaljer och goda förvaringsmöjligheter. Här finner ni ett både ljust och rymligt helrenoverat kök (2018) med ljust kakel och öppet mot matplats, vägg nedtagen. Även vardagsrummet är rymligt med utrymme för såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Det öppna vardagsrummet leder er ut till den skyddade trädgården och altanen i söderläge. Trädgården erbjuder stora ytor och mycket växtlighet, perfekt för den med gröna fingrar! På nedre plan finns toalett samt förråd och tvättstuga som erbjuder gott om förvaringsutrymme. En trappa upp finner du tre sovrum samt klädkammare och ett helrenoverat, smakfullt badrum (2022) inklusive utbyte av golvbrunn. Till bostaden hör ett garage i länga. Det är gångavstånd till både Bölets förskola och den välrenommerade Hallenskolan (F-9). Alldeles runt knuten finns Torekulla's vackra strövområden samt Sandsjöbackas naturreservat med sin fria natur. Färåstjärn med trevlig och välskött badplats nås på bara några minuter. I närområdet finns två golfbanor och Kållereds köpstad, som har ett rikt utbud av affärer. Närmaste busshållplats ligger i närheten. Även pendeltågen finns på bekvämt gångavstånd. Till Göteborg tar det ca tolv minuter med pendeltåget. Varmt välkommen att höra av er med frågor och bokning av visning!

  • Uteplats
21-1105 Kunskapsgatan 21 21, Pedagogen Park, Mölndals kommun

21-1105 Kunskapsgatan 21 21

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
2 150 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/5
3 745 kr/mån
51 190 kr/m²

Välkommen in till en välplanerad och social tvåa med stor balkong! Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan. Kliv in i en luftig välkomnande hall med plats för avhängning samt en garderob och som tar dig direkt in i det öppna vardagsrummet och köket. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Den öppna sociala planlösningen med vinkelkök och matplats för flera gäster passar dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina måltider till den stora balkongen och njuta av ljumma kvällar. Sovrummet har gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. Originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Här är tillvalen redan gjorda så allt är genomtänkt paketerat hela vägen. Materialen och utförandena är handplockade och individuellt utvalda för varje lägenhet av kundansvarig på Skanska. En enorm fördel då man har en stor erfarenhet och inblick för vad som fungerar i hushållen och på bostadsmarknaden.

  • Balkong
  • Hiss
21-1003 Kunskapsgatan 21 21, Mölndal, Mölndals kommun

21-1003 Kunskapsgatan 21 21

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
3 700 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/5
6 228 kr/mån
46 541 kr/m²

Välkommen in på entrévåningen till en social och ljus genomgångstrea med uteplats i härligt söderläge mot gården. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera rymliga skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Kombimaskin tvätt-tork kommer från Siemens.

  • Balkong
  • Hiss
Växthusgatan 1B, Centralt, Mölndals kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Växthusgatan 1B

Lägenhet
Centralt, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
3 075 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
5 565 kr/mån
39 935 kr/m²

Hej och Välkommen till denna välplanerade gavellägenhet, en unik trea i fint skick med mycket generöst ljusinsläpp, hög takhöjd och vackert burspråk som är tidstypiskt 50-tal. Här känns det som – och är verkligen –rymliga och luftiga rum som möjliggör flexibel möblering och hela tiden har du med dig ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Vi möts först av entréhallen för att sedan gå vidare till den inre hallen varifrån man når alla rum. Ett snyggt vitt och stilrent kök från Kvänum med integrerad kyl/frys, diskmaskin. Stora fönster och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. I det stora ljusa vardagsrummet med det fina burspråksfönstret ligger en fiskbensparkett. Rummet är väl tilltaget med möjlighet att möblera både med soffdel och matplats. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong i sydvästläge med sol från lunchtid till in på kvällen under de ljusare årstiderna. Det rymliga större sovrummet har generösa ytor för en stor dubbelsäng och har plats för t.ex. ett arbetsbord eller en spjälsäng. I detta rum finns två rymliga skjutdörrsgarderober samt en hel vägg med garderober för kläder och andra tillhörigheter och förvaring. Gott om plats för förvaring! Det andra sovrummet är också väl tilltaget med god plats för möblering och även här finns en praktisk klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning. Detta rum är utmärkt för ett barn/tonårsrum, hemmakontor eller gästrum… Badrummet är halvkaklat och utrustat med badkar, här finns även ett praktiskt vädringsfönster som släpper in extra ljus. HSB Annehill är en välskött och stabil förening med god ekonomi. I parken på Växthusgatan har föreningen en trevlig grillplats. I detta hus finns stor och effektiv tvättstuga och cykelrum. Till lägenheten hör två bra förråd; ett på vinden och ett i källaren bredvid tvättstugan. Inre reparationsfond om 12.000 kronor följer med lägenheten. Här bor du i en lugn trappuppgång med bra grannar vid ett av Mölndals bästa lägen med kort promenadavstånd till Innerstaden. Safjällets naturreservat ligger också nära och Göteborgs centrum nås snabbt med cykel eller spårvagn. Med 4:ans spårvagn når du Korsvägen på drygt tio minuter. Här finns allt och lite till för er som vill bo på bekvämt avstånd till så mycket som Mölndal har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta mig för en bokad visning!

  • Plus
  • Balkong
Pedagogen Park, Brf Aulan, Mölndal, Mölndals kommun
  • 11 lediga bostäder

Pedagogen Park, Brf Aulan

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
fr. 1 940 000 kr
31-89 m²
1-4 rum
3 058 kr/mån

Vetenskapen är det gemensamma namnet för våra fyra kvarter i Pedagogen Park invid Änggårdsbergen i Mölndal. Här väntar nybyggda ljusa hem med generösa balkonger eller uteplatser och en grönskande gård med äppelträd, bärbuskar, odlingsmöjligheter och ett stort växthus. Kvarteren har ett toppenläge för dig som föredrar lugnet framför citypulsen och gärna tar dig ut i Änggårdsbergen med termosen eller löparskor lediga dagar. Här kan du njuta av frukost på balkongen under fågelsång. Från Vetenskapen har du nära till smidiga kommunikationer och cykelvägar vidare ut i Mölndal och centrala Göteborg. Mölndals centrum har vuxit de senaste åren. I den nya gallerian kan du uträtta de flesta av dina ärenden och på gågatorna finns flera trevliga restauranger och caféer med uteserveringar i solen. I området kring Åby Travet och Åbyvallen finns många möjligheter för dig som gillar att röra på dig. Här hittar du bland annat gym, fotbollsplaner, badmintonhall, padelbanor, ishall och is utomhus under vintern. Dessutom börjar det nya inomhusbadet att växa fram. I Vetenskapen kommer du närmare allt det härliga i livet.

  • Nybyggnadsprojekt
Kunskapsgatan 21, lgh  21-1102, Mölndal, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 21, lgh 21-1102

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Skanska Sverige AB
3 795 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 965 kr/mån
50 265 kr/m²

Hitta hem till en social genomgångstrea med balkong i härligt västerläge mot gården och matplats med morgonsol. Planlösningen passar perfekt för dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum. Hemmet har gott om förvaring i flera rymliga skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt både tvättmaskin och torktumlare.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Fredsmötesvägen 15, Lindome, Mölndals kommun

Fredsmötesvägen 15

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
5 800 000 kr
101 + 99 m²
6 rum
1 219 m² tomt

Vi kan nu erbjuda denna villa med stora altaner i olika väderstreck. En pool med träaltan runtom samt ett utespa.. Carport samt gott om plats för fler bilar på uppfarten. Huset erbjuder tre sovrum, två större sällskapsrum, båda med braskamin, två helkaklade badrum varav ett med bastu. Vardagsrummet är ljust och rymligt och är öppet mot matsalsdel och köksdel samt med utgång till den rymliga balkongen i sydväst. Hela tomten är inhägnad med ett staket på 1,20 m högt. Huset ligger i det eftertraktade och naturnära området Flabäck. Ett mycket tryggt och familjevänligt område för gammal som ung med lekplats, utegym, boulebana, förskola och promenadväg till områdets egna populära badsjö. Med bilen är man inne i Mölndals centrum på 5 minuter, Göteborg och Kungsbacka på 15 minuter. Välkommen att boka in er för en visning!

  • Uteplats
Kunskapsgatan 19, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 19

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
1 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
3 058 kr/mån
59 677 kr/m²

Om du köper ett hem i Aulan får du som är medlem i Alumni via Mecenat, bo utan månadsavgift i 36 månader när du skriver avtal på en etta i kvarteret. Det innebär att du får en hel del pengar över som du kan använda till andra saker i ditt liv. Hela kostnaden tas av Skanska och belastar inte bostadsrättsföreningen. Erbjudandet gäller avtal tecknade från den 11:e mars, fram till 31:a maj 2024 och endast medlemmar i Alumni i Sverige som kan uppvisa medlemskap via Mecenat. Välkommen in till en välplanerad etta där du kan njuta av kvällssolen på en trevlig balkong i västerläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i en mer privat del av rummet. Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Den öppna sociala planlösningen och vinkelköket passar dig som gärna bjuder hem vänner. Sängen har en mer privat plats i en avskild del av rummet. Under sommaren kan du flytta ut dina middagar och avsluta dagen i kvällssol på den mysiga balkongen i västerläge mot gården. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Kombimaskin tvätt-tork kommer från Siemens.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norra Nedanvägsgatan 6B, Mölndal, Mölndals kommun

Norra Nedanvägsgatan 6B

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
1 575 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1
2 690 kr/mån
43 750 kr/m²

Denna väldisponerade etta är nu till salu, så välkommen kontakta mig för en bokad visning! Det är en mycket trevlig och rymlig etta. Lägenheten har väldisponerade kvadratmeter där allrummet har fått en stor yta. I detta rum finns plats för stor säng, större soffgrupp, garderober och arbetsbord. Hallen har bra avhängningsmöjligheter och garderob. Det helkaklade badrummet rymmer en dusch, toalett och handfat samt ett vädringsfönster. Köket har även plats för ett litet matbord. Vid visning kommer lägenheten vara tom. En perfekt bostad för förstagångsköparen i en förening med god och stabil ekonomi i ett tryggt och lugnt område. Du bor smidigt på entréplan och kan enkelt nå föreningens grillplats på innergården. Förutom matbutik och servicebutik runt hörnet har du gångavstånd till bra kommunikationer och Mölndals Galleria med ett stort utbud. Sammanfattningsvis ett mycket trevligt boende med ett bra läge med närhet till det mesta!

Visar alla 11