Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kuggås strand 4, Kuggås, Mönsterås kommun

Kuggås strand 4

Radhus
Kuggås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

1 320 000 kr

55 m²

2 rum

4 115 kr/mån

24 000 kr/m²

Unik och ytsmart 2:a med villakänsla och havet ett stenkast bort! Med väl genomtänkt och kvadratsmart planlösning är det här en 2:a med trevliga grannar på varderas sidan. Till sommardagarna finns stensatta uteplatser på båda sidor om huset; det är alltså lätt att fånga både morgon- och kvällssolen. Du kan även njuta av gräsmattan utanför bostaden, men den sköts om av föreningen. Kort sagt; känslan av ett eget hus, men med enkelheten i en bostadsrätt. Redan till sommaren är det inflyttning i bostadsrätterna vid Kuggås strand, en kort promenad från både Mönsteråsviken och köpingen. I ett av stadens bästa lägen står det här bostadsrättsradhuset redo att inom kort ta emot sina nya ägare. Lägenheten ligger på gaveln av ett av de fem husen som byggts av GBJ bygg - ett familjeägt byggföretag som i över 70 år utvecklat bostäder i södra Sverige. Läs gärna mer om deras "Inbyggd trygghet" (under "Dokument"), där finns GBJ bygg:s egna lösning för att göra det lättare att köpa sin nyproducerade bostad. Här uppfylls flera av de vanligaste önskemålen som finns kring ett långsiktigt boende: - Vackra miljöer i vardagen där du kan strosa längs med hamnen eller ta en cykeltur till badplatserna mot Oknö - Billigt boende i värme- och ljudisolerade bostäder - Känslan av att bo i radhus, men utan ansvaret för den yttre skötseln av huset - Tryggheten i en helt nybyggd bostad som uppförts med expertkunskap av ett kompetent, svenskt byggföretag Är du en av de som vill njuta av en trygg vardag i ett välbyggt hem nära vattnet? Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning. Välkommen!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Kuggås strand 6, Kuggås, Mönsterås kommun

Kuggås strand 6

Radhus
Kuggås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

1 795 000 kr

74 m²

3 rum

5 537 kr/mån

24 257 kr/m²

Trivsam 3:a med uteplatser i två väderstreck och egen p-plats! Med väl genomtänkt och kvadratsmart planlösning är det här en 3:a med stort vardagsrum. Dessutom finns stensatta uteplatser på båda sidor om huset; det är alltså lätt att fånga både morgon- och kvällssolen. Kort sagt; känslan av ett eget hus, men med enkelheten i en bostadsrätt. Redan till sommaren är det inflyttning i bostadsrätterna vid Kuggås strand, en kort promenad från både Mönsteråsviken och köpingen. I ett av stadens bästa lägen står det här bostadsrättsradhuset redo att inom kort ta emot sina nya ägare. Lägenheten ligger på gaveln av ett av de fem husen som byggts av GBJ bygg - ett familjeägt byggföretag som i över 70 år utvecklat bostäder i södra Sverige. Läs gärna mer om deras "Inbyggd trygghet" (under "Dokument"), där finns GBJ bygg:s egna lösning för att göra det lättare att köpa sin nyproducerade bostad. Här uppfylls flera av de vanligaste önskemålen som finns kring ett långsiktigt boende: - Vackra miljöer i vardagen där du kan strosa längs med hamnen eller ta en cykeltur till badplatserna mot Oknö - Billigt boende i värme- och ljudisolerade bostäder - Känslan av att bo i radhus, men utan ansvaret för den yttre skötseln av huset - Tryggheten i en helt nybyggd bostad som uppförts med expertkunskap av ett kompetent, svenskt byggföretag Är du en av de som vill njuta av en trygg vardag i ett välbyggt hem nära vattnet? Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning. Välkommen!

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Kuggås strand 20, Kuggås, Mönsterås kommun

Kuggås strand 20

Radhus
Kuggås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

1 920 000 kr

74 m²

4 rum

5 537 kr/mån

25 946 kr/m²

Härlig 4:a vid Kuggås strand, en kort promenad från både Mönsteråsviken och köpingen. I ett av stadens bästa lägen står det här bostadsrättsradhuset redo att till sommaren ta emot sina nya ägare. Lägenheten ligger på gaveln av ett av de fem husen som är under uppförande just nu. Här uppfylls flera av de vanligaste önskemålen som finns kring ett långsiktigt boende: - Vackra miljöer i vardagen där du kan strosa längs med hamnen eller ta en cykeltur till badplatserna mot Oknö - Billigt boende i värme- och ljudisolerade bostäder - Känslan av att bo i radhus, men utan ansvaret för den yttre skötseln av huset - Tryggheten i en helt nybyggd bostad som uppförts med expertkunskap av ett kompetent, svenskt byggföretag Med väl genomtänkt och kvadratsmart planlösning är det här en 4:a med vardagsrummet som hemmets hjärta. Dessutom finns stensatta uteplatser på båda sidor om huset; det är alltså lätt att fånga både morgon- och kvällssolen. Kort sagt; känslan av ett eget hus, men med enkelheten i en bostadsrätt. Är du en av de som vill njuta av en trygg vardag i ett välbyggt hem nära vattnet? Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning. Välkommen!

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Bostadsrätter vid havet i Mönsterås, Kuggås, Mönsterås kommun
 • 5 lediga bostäder

Bostadsrätter vid havet i Mönsterås

Radhus
Kuggås, Mönsterås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås

fr. 1 320 000 kr

55-74 m²

2-4 rum

4 115 kr/mån

Precis vid havet i Mönsterås byggs nu 15 stycken enplanshus omgivna av generösa gräsytor och du kan dessutom följa solen mellan två sköna uteplatser. Varje hus förses med parkeringsplats och ett generöst utomhusförråd att förvara trädgårdsmöbler och annat i. Kvarteret blir en lugn och trygg boendemiljö för alla åldrar. Bostadsrätterna är välplanerade treor/fyror om 74 kvm och tvåor om 55 kvm. Som boende här får du ett lättskött hem utan trappor samt många sköna stunder på de två uteplatserna som tillhör varje lägenhet. Här följer du årstiderna både ute i den havsfriska luften och genom det stora vackra glaspartiet. Det är inte så ofta i livet man får flytta in i ett alldeles nybyggt hem. För att förlänga den sköna känslan har GBJ valt kvalitativa, tidlösa och gedigna material till inredningen. Samtliga golv i bostäderna har ett 3-stavs mattlackat ekgolv, undantaget entrén där det läggs lättskötta och snygga klinker. Badrummen är helkaklade och har en snygg och hållbar inredning. Köksinredningen och vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Varmt välkommen till Brf Kuggåsstrand i Mönsterås!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4