Mäklare Aila Brunnberg

Aila Brunnberg

Om mig

Jag vill skräddarsy den bästa lösningen oavsett marknad - värdering eller försäljning. Valet av fastighetsmäklare skall inte lämnas åt slumpen, det är viktigt att du ställer höga krav & är kräsen i ditt val. Min eftersträvan är att arbeta på ett sätt som ger en trygg affär & bäst betalt. Målsättningen är att ni vill rekommendera mig vidare då min filosofi handlar om en långsiktig & genuin relation. Jag lägger jag ner hela min själ i mina arbeten och ser det som ett hantverk.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ornövägen 34, Västra Orminge, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:15

Ornövägen 34

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1
5 364 kr/mån
24 630 kr/m²

- Trevlig balkong i härligt söderläge - Genomsyras av trevligt ljusinsläpp - Hörnlägenhet med två väderstreck Nu har jag äran att presentera denna mycket väldisponerade hörnlägenhet med alla bekvämligheterna samlade på 81 kvm. Bostaden genomsyras av ett trevligt ljusinsläpp från flertalet fönster i två väderstreck tack vare sitt hörnläge. Hjärtat och det unika i denna bostad är den stora balkongen i ett skyddat läge där man njuter av sol större delen av dagen. Detta är en social lägenhet där generöst tilltagna och stora sällskapsytor bjuder in till middagar samt tillställningar med vänner och familj. De två sovrummen är generösa med bra förvaringsmöjligheter i attraktivt område! Säljarens ord: "Bostaden känns otroligt luftig och med speciell karaktär då takhöjden är något högre än original. Förvaringen är praktisk, man har närhet till både stadspuls, natur, matbutiker och bra kommunikationer. Maj & Juni är favoritårstiderna - syrenerna blommar och doftar oroligt på gården. Säsongen på balkongen börjar tidigt med sitt fantastiska söderläge. Detta blir naturligt ett extra rum så snart vädret tillåter och då påbörjas odlingssäsongen i krukor och blomlådor!" Varmt välkomna hem till Ornövägen 34 - en bostad att trivas i! Orminge är ett av Nackas populäraste områden vilket bland annat har att göra med den absoluta närheten till vacker natur i form utav skog och sjöar. Samtidigt finner man Orminge centrum på gångavstånd samt utmärkta kommunikationer i form utav en jämn ström motorvägsbussar som tar dig till stan på ca 30 minuter. För shopping och dagligvaruhandel finner man Orminge Centrum där man hittar allt man behöver ifrån matvarubutik, apotek, konditori, vårdcentral, BVC etc. För er som önskar ytterligare shopping finns Nacka Forum på ca 10-minuters avstånd med bil. Närhet till fina strövområden, elljusspår och badsjöar såsom Glasbrukssjön, Myrsjön och Vittjärn tillhör områdets kvaliteter. Den populära Centralparken är en grönskande oas som är väldigt uppskattad med stora gräsytor och omtyckt lekpark. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor. På cykelavstånd finns Hasseluddens brygga som trafikeras av skärgårdsbåtarna, en av fördelarna med att bo i en skärgårdskommun! Närheten till natur, kommunikationer samt shopping gör detta till ett boende att trivas och växa i. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Soldatvägen 16 J, Lännersta, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 15:30

Soldatvägen 16 J

Lägenhet
Lännersta, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
1 995 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/2
3 271 kr/mån
34 397 kr/m²

- Stor balkong - Bra planlösning - Högst upp i huset - Nära till natur och vatten Nu har jag äran att presentera en bostad belägen högst upp i huset omgiven av ett grönskande läge. På entréplan finns det gott om sociala ytor med ett stort trevligt kök samt intilliggande matplats för familj och vänner. Köket är modernt, stilrent och gott om stora arbetsytor. Längre in på entréplan kommer du till vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen där man tillsammans kan njuta av grillkvällar i eftermiddags samt kvällssol. På detta våningsplan finns dessutom ett helkaklat och stort badrum med både handdukstork, dusch och kombimaskin. En trappa upp i lägenheten finns två sovrum. Välkommen hem till Soldatvägen 16J - En perfekt balans mellan lägenhet och villa, måste upplevas på plats! Här bor du i ett pittoreskt och fridfullt område där allt du behöver finns inom ett nära räckhåll. Lännersta är ett perfekt område för barnfamiljer och pendlare. Med Värmdöleden och bekväma bussförbindelser tar du dig till slussen på cirka 20 minuter. Här bor du lugnt, skönt och nära till natur och grönska. En kort promenad bort på ca. 5 minuter har du Kocktorpssjön vilket är en pärla för dig som gillar att bada på sommaren! Dina dagliga inköp inhandlas på det välsorterade hemköp en kort promenad bort och för de större inköpen eller andra nöjen har du Orminge Centrum som ligger på nära avstånd. Där erbjuds ett brett utbud av butiker och restauranger för dig som söker något extra.

  • Plus
Tollareslingan 24, Tollare, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:00

Tollareslingan 24

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
2 995 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 12/12
4 813 kr/mån
54 954 kr/m²

- Sjöutsikt - Högst upp i huset - Balkong i sydväst - Fantastisk planlösning Nu har jag äran att presentera denna välplanerad tvåa med ett av de bästa lägen i Tollare. Hjärtat i bostaden är givetvis balkongen med ett fantastiskt solläge frontad mot vattnet. Med närhet till natur och kommunikationer erbjuder detta boende något utöver det vanliga. Alla detaljer är väl genomtänkta och varenda kvadratmeter är nyttjad till det maximala. Med ljusa och varma materialval blir detta ett drömboende att trivas länge i! Utöver detta har föreningen tillgång till två stora takterasser, bastu/relax och övernattningslägenhet. Varmt välkomna hem till Tollareslingan 24 - ett hem för den som önskar sig det absolut bästa! Med sitt idylliska läge mindre än 20 minuter ifrån stadspulsen, erbjuds du som boende i Tollare allt från familjeliv och egentid, jobb och fritid, natur och storstad. Med soundtrack från Lännerstasundets vågor, omgiven av urberg och fiskesjöar lever du fullt ut på alla plan. Låt dig förföras av detta vackra skärgårdsområde där anor från 1400-talet förenas med det urbana livet. Inbäddat i det vackra landskapet erbjuds varierade boendemiljöer med allt från friliggande villor och läckra takvåningar till små välplanerade lägenheter och praktiska radhus. Alla utformade med de senaste lösningarna för hållbarhet och modernitet. I Tollare finns en nyöppnad mindre livsmedelsbutik, lokalt bageri och gym. I området finns omtyckta förskolor och skolor. Tollare är utmärkt för den föräldraledige då man har gångavstånd till flera parker, babycafé och "Klapp och Klang". Här finns alla möjligheter att lära känna sina nya grannar i området. Tollare naturreservat, Boovallen, Kocktorpssjön, Boobadet och Bagarsjön är perfekta dagsutflykter. Det är dessutom nära till både Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Vid kajen finns det även solbrygga, båtplatser för gäster samt möjlighet till egen båtplats i Tollare Marina (separat kö). Pontonbron över till holmen har funnits i några år nu, och strandpromenaden blev klar förra året. SL buss till/från Tollare Torg finns nu också . Tollare kaj trafikeras av Waxholmsbolaget med båtlinje till city och ut i skärgården. Nere vid kajen finns även restaurang Bruket Tollare, kvarterskrog med franska och svenska bistroklassiker. Välkommen hem till Tollare! *Observera att den föreslagna budstarten inte är ett bedömt marknadsvärde och att säljaren har en förväntan på ett högre slutpris efter budgivning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Oxelvägen 57, Stensö, Nacka kommun
  • Imorgon kl 11:30

Oxelvägen 57

Lägenhet
Stensö, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
1 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3
7 160 kr/mån
22 416 kr/m²

- Två toaletter - Stambytt och klart - Dubbla balkonger I populära Älta, ett stenkast från centrum, natur och utmärkta kommunikationer finner man denna trevliga trerummare med dubbla balkonger och i ett högt och fritt läge! Här är det lätt att trivas! Man möts av en välkomnande hall med utrymme för att hänga av sig ytterkläderna. Vidare in i bostaden ligger kök med matplats vid fönster, två sovrum som båda har utgång till en av två balkonger. Vardagsrummet bjuder in till härliga tv-kvällar och middagar med familj och vänner och från vardagsrummet når man bostadens andra balkong. Lägenheten har en gäst-wc samt ett badrum med genomgående stambyte 2020/2021. Denna lägenheten passar både den större men även den mindre familjen, det bara att flytta in och trivas Välkomna hem till Oxelvägen 57 - bara att flytta in! Endast tre minuter gångväg till Stensö bad i Ältasjön, så ta med dig handduken för ett morgon- eller kvällsdopp! Det är inte heller långt till Flatenbadet om man föredrar ett lite större bad. Vintertid åker många skridskor på Ältasjön eller långfärdsskidor i spåren bredvid. Som boende på Oxelvägen har man tillgång till det fantastiska Nackareservatet med sina stora grönområden samt Hellasgården som erbjuder allt ett friluftsliv innebär. Närservice finns i Älta Centrum där man finner det mesta som man behöver till vardags såsom folktandvård, vårdcentral, apotek, post, ICA, bibliotek, frisör, gym, fik, samt ett par restauranger. För mer shopping finns Tyresö C, Farsta C och Sickla Köpcentrum på behagligt avstånd med buss eller bil. Älta är ett expansivt område som kommer att bygga ett nytt fräscht centrum de närmaste åren med Hammarby Sjöstad som inspiration. Utmärkta busskommunikationer i form av motorvägsbussar som tar dig till jobb eller stadens puls. Buss till Gullmarsplan (ca 15 min) och till Slussen (ca 25 min). Dessutom bra kommunikationer till Nacka, Tyresö och Haninge. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information. *Observera att den föreslagna budstarten inte är ett bedömt marknadsvärde och att säljaren har en förväntan på ett högre slutpris efter budgivning.

  • Plus
Södra vägen 43, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 43

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
6 995 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4
6 600 kr/mån
73 632 kr/m²

- Sjöglimt - Söderläge - Radhuskänsla - 69 kvm uteplats - Lyxiga materialval - Helt nyproducerad - Tillval gjorda för 112 000! Säljs på ritning och tillträde sker mellan december och mars! Säljarnas egna ord om lägenheten: "Vi hade precis börjat titta efter ett nyproduktion när vi hittade lägenheten på Kvarnholmen. Här vill vi bo! Tänkte vi båda två. Den enorma terrassen ger inte bara en härlig radhuskänsla, den ger oss även chans att odla, grilla och med värmelampa skulle vi även kunna sitta ute långt in på hösten! Dessutom har lägenheten höjd och ljus då den ligger på 4e våningen, och sen tackade vi inte nej till generösa sjöglimten. Planlösningen var perfekt för oss att på i några år medan barnen var små. De skulle få dela på det lilla sovrummet och allrummet bredvid skulle bli ett skärmfritt vilorum eller lekrum. Vi hade precis flyttat hem efter 13 år utomlands och detta skulle bli vår första riktiga bostad därför ville vi göra extra tillval för att få lägenheten att kännas ordentlig. Vi la extra kärlek på köket där vi valde släta köksluckor i Vedums linnebeige och en rejäl bänkskiva och matchande stänkskydd i komposit Vedums. Knopparna valde vi i krom. Även badrummet var viktigt och vil ville komma bort från det klassiska ”nyproduktionsbadrummet” och få lite mer hotellkänsla med snygga klinker och kakel i Terrasso vitgrå. Vi satte även upp ett badrumsskåp med spegel och handdukstork. Då vi har små barn som klampar in med grusiga skor, kändes det ganska självklart att sätta in klinker i färgen Österlen grå i hallen. Vi ville även ha förstärka ljuddämpande dörrar och väggar vid sovrummen. Det är två år sedan vi bokade lägenheten och nu har livet tagit oss i en annan riktning. Men hade vi fortfarande planerat att bo i en lägenhet i Nacka så hade vi haft svårt att hitta en som gett oss samma känsla som denna. Efter 13 år i London var Kvarnholmen en helt ny stadsdel när vi flyttade hem och vi hamnade där en dag av en slump. Vi slogs av kontrasterna av det gamla industriella, de nya moderna husen och vattnet på alla sidor. Med hissen ner till kajen, den pampiga promenadstråken längst Stockholms inlopp och den magiska glassen på SNÖ gjorde nästan att vi drogs tillbaka till våra gamla kvarter i London. Området kändes dessutom både tryggt och avkopplande och ändå var vi så nära stan. Det fanns flera väldigt bra förskolor och skolor i området och den roliga lekplatsen. När vi dessutom fick veta att det skulle bli som en stor innegård bakom vårt hus med både sittgrupper, odlingar och utegym kände vi att det inte bara var området som passade oss, utan även läget på Kvarnholmen var perfekt för oss. " I Nacka kommun bor det drygt 100 000 invånare. En kommun som karaktäriseras av ett citynära läge, natur, hav och ett flertal shoppingcenter. Här bor man med närhet till kommunikationer i form av bussar, båtar, tvärbanan och Saltsjöbanan. En jämn ström av bussar tar dig enkelt till och från Slussen där tunnelbanans gröna och röda linje sedan tar dig vidare inom Stockholms stad. SL:s pendelbåt Linje 80 trafikeras mellan Ropsten och Nybroplan, via Frihamnen - Lidingö/Dalénum -Nacka strand - Blockhusudden - Kvarnholmen - Finnboda - Saltsjöqvarn - Allmänna gränd. Från kustlinjen i Nacka kan du dessutom enkelt ta dig till Stockholms skärgård via Fjäderholmslinjen, Strömma och Waxholmsbolaget. I Sickla kan du med Tvärbanans linje 30 ta dig hela vägen till Solna Station, via bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Alvik. Saltsjöbanan går vanligtvis mellan Slussen och Saltsjöbaden/Solsidan. På grund av nuvarande upprustning av banan samt ombyggnation i Slussen kan den ursprungliga resvägen påverkas. Blå tunnelbanelinje från Kungsträdgården förlängs med tre nya tunnelbanestationer i Nacka. Trafiken beräknas i dagsläget att starta år 2030. Nacka Kommun har över tiotalet uppskattade och fantastiska naturreservat. De större är Nackareservatet, Velamsund, Nyckelviken och Skogsö. Det är alltid nära till havet då kommunens kuststrä

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 5