Mäklare Alex Eckelöv

Alex Eckelöv

Om mig

Engagemang, tillgänglighet och ihärdighet är tre egenskaper jag tycker beskriver mig som fastighetsmäklare på bästa sätt. När jag har genomfört bostadsaffärer privat är det just dessa egenskaper jag saknat hos mina mäklare. Därför är det extra viktigt för mig att mina kunder får en Mäklare som är Engagerad, ständigt tillgänglig och som aldrig ger upp!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölnarvägen 10A, Kvarnholmen, Nacka kommun

Mjölnarvägen 10A

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
3 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 7
3 439 kr/mån
84 333 kr/m²

- Utsikt över Stockholms inlopp - Stor inglasad balkong - SL-båt till City mfl. - Garage i huset Välkommen till denna välplanerade tvårummare belägen på kajen i populära brf Kajplats Kvarnholmen! När man träder in i lägenheten möts man av en välkomnande entré med plats för avhängning på höger sida. Vidare till höger så finner man badrummet. Välplanerat och modernt badrum som är utrustat med duch, kombimaskin, kommod samt wc. Kök och vardagsrum flyter ihop och bildar en trevlig social oas. Köket är praktiskt från Vedum med vita luckor och lådor samt vitvaror i rostfritt stål. Från vardagsrummet kliver man ut på den inglasade balkongen med sjöutsikt. Här ser du Stockholms inlopp samt Kungliga Djurgården. Balkongen är inglasad och går att öppna upp helt och hållet. SL:s pendelbåt Linje 80 trafikeras mellan Ropsten och Nybroplan, via Frihamnen - Lidingö/Dalénum -Nacka strand - Blockhusudden - Kvarnholmen - Finnboda - Saltsjöqvarn - Allmänna gränd. Från kustlinjen i Nacka kan du dessutom enkelt ta dig till Stockholms skärgård via Fjäderholmslinjen, Strömma och Waxholmsbolaget. I Sickla kan du med Tvärbanans linje 30 ta dig hela vägen till Solna Station, via bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Alvik. Saltsjöbanan går vanligtvis mellan Slussen och Saltsjöbaden/Solsidan. På grund av nuvarande upprustning av banan samt ombyggnation i Slussen kan den ursprungliga resvägen påverkas. Blå tunnelbanelinje från Kungsträdgården förlängs med tre nya tunnelbanestationer i Nacka. Trafiken beräknas i dagsläget att starta år 2030. Nacka Kommun har över tiotalet uppskattade och fantastiska naturreservat. De större är Nackareservatet, Velamsund, Nyckelviken och Skogsö. Det är alltid nära till havet då kommunens kuststräcka är över tio mil lång. Det finns även flertalet fina insjöar med möjlighet till både klipp- och strandbad. Mitt i Nacka Kommun ligger Nacka Sjukhus där det även finns en närakut. Runt om i kommunen finns det även gott om lokala vårdcentraler. Här finns det dessutom goda utbildningsmöjligheter oavsett ålder. Allt från förskolor för dom små, grundskola och gymnasieskolor för de äldre. För dig som är sportintresserad finns det många platser att besöka varav Hammarbybacken, Nacka GK eller Saltsjöbadens GK, Hellasgården och Nyckelviken är några av de mest populära. Dessutom finns det gott om gymanläggningar, simhallar, idrottsplatser, ishallar, padel- och tennishallar etc. Utöver lokala centrum är Nacka Forum och Sickla köpkvarter två attraktiva shoppingcenter. För större matinköp finns ICA Maxi som är en välkänd stormarknad. I Dieselverkstadens gamla lokaler finner du även Filmstaden Sickla.

  • Hiss
Vasavägen 1, Neglinge, Nacka kommun

Vasavägen 1

Lägenhet
Neglinge, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
1 600 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 095 kr/mån
40 000 kr/m²

- Inglasad balkong i soligt söderläge - Möjlig 2:a - Stabil förening med låg belåningsgrad Välkommen till en ljus och smart planerad bostad i lugnt och soligt läge. Här bor man med väl tilltagna ytor, rymligt kök, stor hall med klinkergolv, badrum med badkar samt stort allrum med plats för soffa och dubbelsäng. Mycket omtyckt och välskött förening. Föreningen har en skyddad och lummig innergård med grillplats och utemöbler som ligger inbäddat bland villabebyggelsen i kringområdet. Bra läge med närhet till service och goda kommunikationer. Saltsjöbadens Centrum ligger på bekvämt avstånd, här finns många butiker, banker, gym och bibliotek. Populära Kringelgårdens Bageri ligger i grannfastigheten! Saltsjöbanan går vanligtvis mellan Slussen och Saltsjöbaden/Solsidan. På grund av nuvarande upprustning av banan samt ombyggnation i Slussen kan den ursprungliga resvägen påverkas. Blå tunnelbanelinje från Kungsträdgården förlängs med tre nya tunnelbanestationer i Nacka. Trafiken beräknas i dagsläget att starta år 2030. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Hjortvägen 42D, Lännersta, Nacka kommun

Hjortvägen 42D

Lägenhet
Lännersta, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
1 375 000 kr
20,6 m²
1 rum
vån 1
2 424 kr/mån
66 748 kr/m²

I attraktiva kvarter och inbäddad i den lummiga villaidyllen finner du denna attefallslägenhet som utnyttjar varje kvadratmeter. Mycket välplanerat och ljust boende med fina materialval samt genomgående hög boendestandard. Ett boende som du kan trivas i över tid. Lägenheten har ett helkaklat badrum, ett mysigt sovloft, gott om förvaring och genomtänkta detaljer. Mycket fint ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti som låter ljuset flöda genom huset. Här ingår dessutom en egen parkeringsplats och ett externt förråd. Lägenheten har det perfekta läget i hjärtat av Lännersta. Smultronställen i närområdet är vackra Bagarsjön med sandstrand och badplats. Boovallen och Björknäs IP finns för idrottsutövare och åskådare. I närområdet hittar du även Hemköp, Byggmax, båttillbehör och fler affärer såsom systembolaget, apotek etc i centrumet på andra sidan vägen. Åker man kommunalt är närmast hållplats nere vid Liljekonvaljens väg med buss 447 som tar dig till Slussen på 20 min, och på morgnarna finns direktbussar som åker raka spåret till slussen utan stopp på vägen. I korset mellan Lännerstavägen och Sockenvägen finns flera olika hållplatser som tar en både till Skanstull och Slussen.

  • Plus
Ältagårdsvägen 20B, Älta, Nacka kommun

Ältagårdsvägen 20B

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
2 050 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
2 958 kr/mån
58 571 kr/m²

- Yteffektiv planlösning - Lugnt område - Goda kommunikationer På Ältagårdsvägen granne med Ältasjön samt Älta IP finner du denna ljusa och välplanerade lägenhet men högt i tak och sovloft. Lägenheten stod klar 2021 och har därför kvar mycket av nyproduktionskänslan. På entréplan finner du allrum, kök samt ett rymligt badrum med kombitvättmaskin, dusch och wc. På loftet finns plats för säng samt tre rymliga garderober. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor man bra i ett lugnt och härligt villaområde med absolut närhet till naturen. För den som är sugen på ett morgon- eller kvällsdopp är det bara att ta med handduken och promenera ned till Ältasjön och badet. Här är det aldrig långt till Naturen och Nackareservatet för sköna promenader och löprundor längs med vattnet, fika i lummig grönska, grilla vid strandkanten eller bada. 10 minuter med buss eller bil finner ni Hellasgården med det fantastiskt friluftsliv, löparspår, restaurang och badmöjligheter. Vintertid är Älta minst lika levande med skidspår och skridskoåkning. Här bor du med Coop runt husknuten och knappt 10 minuter till Älta Centrum som erbjuder all vardaglig service såsom folktandvård, vårdcentral, apotek, post, ICA, bibliotek, frisör, gym, fik, samt ett par restauranger. För mer shopping finns Tyresö C, Farsta C och Sickla Köpkvarter på behagligt avstånd med buss eller bil. Älta är ett expansivt område som kommer att bygga ett nytt fräscht centrum de närmaste åren med Hammarby Sjöstad som inspiration. Utmärkta busskommunikationer i form av motorvägsbussar som tar dig till jobb eller stadens puls. Buss till Gullmarsplan (ca 15 min) och till Slussen (ca 25 min). Dessutom bra kommunikationer till Nacka, Tyresö och Haninge.

Visar alla 4