Mäklare Maxine Mazy

Maxine Mazy

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölnarvägen 16, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Mjölnarvägen 16, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 16, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 16

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
6 295 000 kr
96 m²
4 rum
vån 5/10
7 258 kr/mån
65 573 kr/m²

- Braskamin - Stora, öppna och sociala ytor - Föreningen har takterrass, bastu, relaxavdelning och festlokal med otrolig sjöutsikt på våning 11 Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet som är en kombination av toppmodern, öppen planlösning med den gamla byggnadens unika karaktär och bevarade originaldetaljer så som vackra takbjälkar och pelare samt struktur på väggarna. Bostadens öppna planlösning skapar en härlig och social yta och den öppna spisen ger en trivsam atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. Vill du ha nära till Stockholms centrala delar men ändå få den lugna skärgårdskänslan? Då är Kvarnholmen perfekt för dig! Välkommen hem till Mjölnarvägen 16 - ett boende mellan skärgård och stadsliv. Vill du undvika trafiken finns möjlighet att från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe! Kvarnholmen är en helt ny stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här växer en boendemiljö fram med all tänkbar service, vårdcentral, tandläkare, restauranger och butiker, barnomsorg, skola och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken och Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Idag finns här en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi och Nyckelvikens naturreservat når ni enkelt på endast fem minuter via Kvarnholmsbron som förbinder dessa två stadsdelarna. Gångavstånd till populära, Don Felice, Deli Molinari, Robin Delselius bageri, restaurang Docklands och restaurang J. Önskar du ta en promenad i de vackra omgivningarna finns en strandpromenad som sträcker sig runt hela Svindersvik. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oxelvägen 43, Stensö, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Oxelvägen 43, Stensö, Nacka kommun, bild 2
Oxelvägen 43, Stensö, Nacka kommun, bild 3

Oxelvägen 43

Lägenhet
Stensö, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
2 995 000 kr
115 m²
5 rum
vån 3
9 182 kr/mån
26 043 kr/m²

- Stambytt och klart - Högt läge & noll insyn - Bästa huset på Oxelvägen - Äntligen en femma till salu Nu dags för nästa ägare att stortrivas. I populära Älta, ett stenkast från centrum, natur och utmärkta kommunikationer finner man denna renoverade och stambytta femma. I lägenheten möts man av ljusa inslag som tillsammans med fönsterpartierna och den rymliga balkongen skapar en trevlig atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. Trots de stora och många fönsterpartier är det ingen insyn. Lägenheten är välplanerad med goda förvaringsmöjligheter i bland annat stor klädkammare samt ett externt källarförråd. Denna lägenheten passar både den större men även den mindre familjen. Varmt välkomna till Oxelvägen 43 - ett boende för den medvetna köparen! Lägenheten tillhör den välskötta föreningen Brf. Stensö som har god ekonomi. Lekplatser, grillplatser och fina gårdar mellan husen. Fräscha tvättstugor med gratis tvättmedel och sköljmedel, bastu, gym, snickarrum, pingisrum, bokklubb och ett sällskapsrum finns också i föreningen. Har man gäster eller familj över så kan man även hyra en övernattningslägenhet för en billig peng. Endast tre minuter gångväg till Stensö Barnbad i Ältasjön, så ta med dig handduken för ett morgon- eller kvällsdopp! Det är inte heller långt till Flatenbadet om man föredrar ett lite större bad. Vintertid åker många skridskor på Ältasjön eller långfärdsskidor i spåren bredvid. Som boende på Oxelvägen har man tillgång till det fantastiska Nackareservatet med sina stora grönområden samt Hellasgården som erbjuder allt ett friluftsliv innebär. Närservice finns i Älta Centrum där man finner det mesta som man behöver till vardags såsom blomsteraffär (Fiorista), vårdcentral, apotek, post, ICA, bibliotek, frisör, gym, fik och en restaurang. För mer shopping finns Tyresö C, Farsta C och Sickla Köpcentrum på behagligt avstånd med buss eller bil. Älta är ett expansivt område som kommer att bygga ett nytt fräscht centrum de närmaste åren med Hammarby Sjöstad som inspiration. Utmärkta busskommunikationer i form av motorvägsbussar som tar dig till jobb eller stadens puls. Buss till Gullmarsplan (ca 15 min) och till Slussen (ca 25 min). Dessutom bra kommunikationer till Nacka, Tyresö och Haninge. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredrik Jahns gränd 4, Finntorp, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 15:00
Fredrik Jahns gränd 4, Finntorp, Nacka kommun, bild 2
Fredrik Jahns gränd 4, Finntorp, Nacka kommun, bild 3

Fredrik Jahns gränd 4

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3
3 462 kr/mån
48 056 kr/m²

- Sällan till salu - Fint renoverade - Bastu i föreningen - Framtida tunnelbana - Balkong med dubbeldörrar - Trivsam förening med god ekonomi Läge, läge, läge.. Äntligen är en av de mest eftertraktade bostäderna i Finntorp till salu! I ett lugnt område med närhet till utmärkta kommunikationer, natur samt shopping kan jag nu presentera denna trevliga väldisponerade tvåa. Lägenheten genomsyras av härligt genomgående ljusinsläpp, bra med förvaring och härlig balkong med dubbeldörrar. Boendet är något utöver det extra och här har du nära till stadspuls som till naturområden. Välkomna hem till Finntorp och Fredrik Jahns Gränd 4! Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trevligt bostadsområde i centrala Nacka med allt från 50-tals karaktär till modern nybyggnation. Finntorp Centrum erbjuder butiker och restauranger och endast fem minuter bort finns Sickla köpkvarter med ett stort utbud av restauranger och affärer (se www.sicklakopkvarter.se). Natursköna omgivningar finns lättillgängligt då det är nära till vatten och fina natur- och strövområden som bland annat Svindersvik och Nyckelviken. Sköna promenadstråk med idyllisk utsikt finns också runt Järla- respektive Sicklasjön. På kort gångavstånd från bostaden finns också ett flertal busslinjer och Saltsjöbanan som du med stor lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom till exempel Forum Nacka. Stadens puls i form av Slussen nås på ca 5–10 minuter med bil eller buss och kommunikationerna dit är täta. 2030 kommer även tunnelbanan till Nacka och kommer ha en uppgång nära bostaden. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information

  • Premium
  • Balkong
Finnbergsvägen 64, Finnberget - Saltsjöhöjden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Finnbergsvägen 64, Finnberget - Saltsjöhöjden, Nacka kommun, bild 2
Finnbergsvägen 64, Finnberget - Saltsjöhöjden, Nacka kommun, bild 3

Finnbergsvägen 64

Lägenhet
Finnberget - Saltsjöhöjden, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
4 495 000 kr
90 m²
3 rum
vån 5
6 038 kr/mån
49 944 kr/m²

- Garage i föreningen - Fritt och lummigt läge - Stor inglasad balkong i sydväst - Välmående bostadsrättsförening Välkommen till en extraordinär lägenhet med stor inglasad balkong med fint läge - Nu är det dags för nästa ägare att stormtrivas! Ljus och rymlig lägenhet med fönster i två väderstreck. Här bor ni helt omslutna av grönska i ett ogenerat läge med direkt kontakt till naturen omkring. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning som bjuder på en känsla av rymd och är enkel att inreda. Goda förvaringsmöjligheter i samtliga rum samt i tillhörande förråd. Balkongen som ligger i anslutning till vardagsrummet är inglasad och kan nyttjas större delen av året. Här finns verkligen alla förutsättningar för att trivas riktigt bra! "Jag har trivts otroligt bra i både lägenhet och i området. Ljust och härligt kök/vardagsrum med fin utsikt. Sol på den inglasade balkongen från förmiddag till sen kväll som jag nyttjat mycket. Toppen att ha tillgång till gym i föreningen. Lugnt och tyst." Välkommen hem till Finnbergsvägen 64– en lägenhet som bör upplevas! BRF Saltsjöhöjden 1 är en välmående förening med god ekonomi. I föreningen finns både en övernattningslägenhet och ett övernattningsrum. Föreningen tillhandahåller dessutom en föreningslokal med träningsmaskiner, styrelserum, cykelrum, tvättstuga och hobbylokal. Två lekplatser för barnen och en större uteplats med grillmöjligheter och utemöbler. Finnberget är en oas i Nacka. Nära stadens puls men också omsluten av vacker natur och skärgård som ger ett lugn. I takt med att närområdet Finnboda och Kvarnholmen växer fram har de redan goda kommunikationerna förbättrats. Finnberget trafikeras av bussarna 55, 402 och servicelinjen 469 vilket möjliggör en snabb och smidig åtkomst till Södermalm, Slussen och Nackas centrala delar. Vid Henriksdal finns flertalet busslinjer dygnet runt och även Saltsjöbanan. Med bil tar man sig till Södermalm på fem minuter eller till Nacka Forum via den nybyggda Kvarnholmsförbindelsen. Från Finnboda hamn eller Kvarnholmen kan man ta SL:s pendelbåt 80 till såväl Nybroplan som till Lidingö. Detta område är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kils Gårdsväg 27 A , Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Kils Gårdsväg 27 A

Radhus
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
5 495 000 kr
119 + 10 m²
4.5 rum
7 917 kr/mån
46 176 kr/m²

- Visning söndag 5/5 kl. 11:30-12:00 - BR-parhus - Stora fönsterpartier - Möjlighet till båtplats - Tillgång till bastuflotte - Asfalterad uppfart med plats med två bilar I detta idylliska område, med närhet till vacker skärgårdsnatur men samtidigt nära stadens puls finner du detta underbara bostadsrättsparhus. Bostaden karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna kombinerat med en öppen och social planlösning. Braskaminen sätter en extra guldkant på vardagen. Tack vare läget på huset så njuter man här av sol dygnet runt. På entréplanet finner man kök och vardagsrum som skapar optimala förutsättningar för ett socialt samspel. Här hittar man även det välutrustade badrummet som också är tvättstuga. Från vardagsrummet kliver man ut genom stora dörrar ut på den trädäckade uteplatsen som sträcker sig runt hörnan där säljarna idag har en egen odlingsträdgård. En trappa uppe finner man fyra sovrum, badrum samt en övre hall. Takhöjden här och de många fönster som finns skapar en hänförande atmosfär. Möjlighet om man vill finns att bygga ut ett loft tack vare takhöjden. God förvaring finner man i garderober. Huset har en asfalterad uppfart där två bilar får plats. I anslutning har man ett isolerat förråd med el indraget i. Dessutom har säljarna låtit bygga ett ytterligare förråd (kallförråd) som sitter i hop med det redan befintliga. Varmt välkomna hem till Kils gårdsväg 27A och en bostad där ni kommer trivas! Området är ett väldigt trevligt område för den som uppskattar en lugn och vacker natur. Här njuter man av ett ostört läge med närhet till bad. Insjöns villaförening ligger i området som även ordnar aktiviteter under året ex midsommarfirande, Lilleboloppet mm. På sommaren badar man vid Kilsvikens samfällighetsförenings brygga som föreningen har tillgång till alternativt Insjöns badplats och mot hösten finns möjlighet att fiska kräftor i sjön. På vintrarna finns möjlighet till både skridskoåkning och skidor. Närmare Velamsund plogar dessutom kommunen en skridskobana. Det finns mycket goda möjligheter att ägna sig åt motion, vandring och friluftsliv i området kring Velamsunds gård och i skogsområdena omkring. Booleden (vandringsled) passerar genom området, och går att följa vidare i Värmdö. Flera idrottsföreningar bedriver verksamhet i området. Det finns även en ridskola. För den som uppskattar att golfa finns dessutom Nacka golfklubb i närheten. Läget är perfekt, nära till skola (Idunskolan och Sågtorpsskolan) förskola på bekvämt avstånd från city. Här trivs alla, unga som gamla. Området har en behaglig atmosfär. Kontakta ansvarig mäklare för mer information

  • Balkong
  • Uteplats
Henriksdalsringen 77, Henriksdalsberget, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Henriksdalsringen 77

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
3 450 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/5
5 451 kr/mån
42 593 kr/m²

- Två toaletter - Högst upp i huset - Garage och hiss i huset - Inglasad och rymlig balkong Äntligen finns nu en möjlighet att förvärva denna trerummare uppe på attraktiva Henriksdalsberget. Bostaden är väl planerad och erbjuder ett högt och fritt läge som är få förunnat. Utöver den fantastiska lägenheten finns dessutom utmärkta parkeringsmöjligheter antingen utomhus eller i det fantastiska garaget i huset. Välkomna hem till Henriksdalsringen 77! Näst intill Södermalm och Hammarbysjöstad ligger detta trevliga bostadsområde med extraordinär vy över Stockholms inlopp med omnejd. I området finns totalt 770 lägenheter och tre bostadsrättsföreningar. Den stora innergården är bilfri och barnvänlig med lekplatser, sittplatser, bollplan och förskola. I området finner du även service som ICA nära, frisör, restaurang m.m. Området är expansivt och inom korta promenadstråk finns populära caféer och restauranger. Sickla köpkvarter finns endast 15 min promenad bort med ett stort utbud av butiker, restauranger och biograf etc. Kommunikationer finns det gott om. Ta innerstadsbuss 53 uppe på berget (150 meter från bostaden) som går med täta avgångar eller gå en kort promenad ner till Värmdövägen och ta buss därifrån, den tar dig till Slussen på cirka fem minuter. Vill man kan man med fördel promenera till Södermalm på under 10 minuter. Dessutom finns SL-båten nere i både Finnboda och Saltsjöqvarn som tar dig in till Nybrokajen på ca 15 min, detta är riktigt livskvalitet! Inom några år kommer även den framtida tunnelbanan ha en station endast ett stenkast bort. Vill du ut i naturen är ett besök på Hellasgården eller Nyckelviken givet, här varieras aktivitet efter säsong. Vill man ta med barnen på utflykt kan man plocka blåbär i skogen på Henriksdalsberget, mata änder i Svindersvik eller promenera längs strandpromenaden ända bort mot Nacka Strand. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ljuskärrsvägen 59, Ljuskärrsberget, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 59

Lägenhet
Ljuskärrsberget, Nacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nacka
2 195 000 kr
63,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 146 kr/mån
34 676 kr/m²

- Visning 12/5 kl. 13:00-13:30 - Ogenerat läge - Öppen planlösning - Balkong i ostört och bästa läge Uppe på attraktiva Ljuskärrsberget finner vi en tvåa med det bästa läget i området. Här bor man i ett ogenerat läge med fönster ut mot golfbanan och balkong i väst. Lägenhetens hjärta är rikliga ljusinsläppet och de sociala ytorna där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet samt den stora balkongen med fin vy bidrar till en wow faktor. Varför inte unna sig en trevlig middag i ett ostört läge? Denna bostad är verkligen till dig som är en kräsen och medveten köpare - Välkommen hem till Ljuskärrsvägen 59! Bostad är belägen i den populär bostadsrättsförening Ljuskärrsberget 1. Brf Ljuskärrsberget 1 är en stabil förening med god ekonomi och här ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt snabbt bredband via Ownit i avgiften. Lägenheten har ett bra läge i området med trivsam och välskött innergård där lekplats, grönska och utemöbler samt grillplats finns. I närområdet finns fina möjligheter till rekreationen i form av båtliv, promenadstråk, längdskidor, tennis, bad, golf och utförsåkning. Förskola finns i området samt nära till flertal skolor. Vad gäller kommunikationer så tar Saltsjöbanan dig in till Slussen på ca 23 minuter, med bil går det på ca 15 minuter. Närmsta station är Tippen, dit tar du dig på en fem minuters promenad. På gångavstånd hittar du även Saltsjöbadens Centrum, ett trivsamt centrum som erbjuder allt det nödvändiga i form av butiker, restauranger och service av olika slag. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong

Visar alla 7