Mäklare Anders Lijsing

Anders Lijsing

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Götgatan 10A, Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Sön 1 okt kl 15:00
Götgatan 10A, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Götgatan 10A, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Götgatan 10A

Lägenhet
Norrtälje, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 450 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
3 972 kr/mån
28 161 kr/m²

Välkomna på visning till denna jättefina ljusa gavellägenhet belägen tre trappor upp med fönster i tre väderstreck. En av endast tre fyrarummare i föreningen. Lägenheten är mycket bra planerad med den generösa inglasade balkongen belägen i härligt söderläge och den franska balkongen med utsikt mot centrum i öst. Det stora fullutrustade köket är smakfullt nyrenoverat och har plats för hela familjen. Lägenheten rymmer tre bra sovrum varav ett även kan användas som matrum då dörr finns till detta rum även från köket. Det stora ljusa vardagsrummet har även det plats för matsalsgrupp. I lägenheten finns det två toaletter, en med dusch och tvättmaskin samt en gästtoalett praktiskt för den stora familjen eller när man har hela släkten på besök. Brf Eneberg har mycket välordnad ekonomi och låga avgifter samt låg belåningsgrad i föreningen. Mycket nära till pendlarbussar, centrum, sjukhus och Flygfyrens handelsområde. Precis över gatan finns ett mysigt bageri och en trevlig Thairestaurang. Nordronaområdet med dess fina strövområden, elljusspår och svampskogar ligger endast fem minuters promenad bort. Välkomna till denna pärla i hjärtat av Grossgärdet.

  • Premium
Borgargatan 23, Gransäter, Norrtälje kommun

Borgargatan 23

Radhus
Gransäter, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
4 250 000 kr
120 + 113 m²
7 rum
336 m² tomt

Rymligt radhus om totalt 233 kvm beläget på lugn återvändsgata med bästa kvällssolen i Gransäter. Huset har en mycket trevlig planlösning med bl.a ett stort vardagsrum som enkelt kan delas av till ett femte sovrum om så behövs. Den fria utsikten från den stora balkongen mot Norgegärdet är verkligen toppen. Här kan man njuta av solen ända tills den går ner. Tre bra sovrum, ett fint kök, ett badrum samt en gästtoalett finns också på entréplanet. En trappa ner ligger den stora gillestugan med plats för hela släkten. I gillestugan finns även braskaminen. På souterrängplanet har du en egen ingång till hobbyrummet där det enkelt går att ordna en separat lägenhet om så önskas. På detta plan finns även ett fjärde sovrum, förråd samt tvättstuga/dusch och bubbelbad.

Bredsjön Solvägen 43, Roslagsbro, Norrtälje kommun

Bredsjön Solvägen 43

Fritidshus
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 595 000 kr
50 m²
2 rum
2 388 m² tomt

På Solvägen 43 i Roslagsbro-Bredsjön finns nu detta trevliga fritidshus till salu. Huset är beläget på en jättefin insynsskyddad tomt med skogen inpå knuten. Tomten är stor och varierad med både gräsytor för lek och bollspel, massor av blåbärsris och berghällar. En nybyggd lekstuga finns även på tomten. Det är endast en kort promenad till badplatsen i Bredsjön där det även finns möjlighet till att ha båt. Huvudbyggnaden har öppen planlösning mellan köksdelen och vardagsrummet. I det stora vardagsrummet finns access till den trälagda altanen samt en braskamin för extra myskänsla svala kvällar. Rymlig hall med plats för avhängning. Sovrummet är stort och var ursprungligen två sovrum men kan enkelt återställas om behov finns. Sovrummet har två platsbyggda garderober. Köksdelen har öppen planlösning mot storstugan. Köket har kyl/frys, spis/ugn och micro samt gott om bänkytor och förvaring. I husets finns separettoa och tvättställ. Fin gäststuga med intilliggande verkstad/förråd. Bastuhus med dusch och mulltoa. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck allt detta boende har att erbjuda!

Parisängsvägen 12, Harka, Norrtälje kommun

Parisängsvägen 12

Villa
Harka, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 645 000 kr
65 m²
3 rum
2 185 m² tomt

Välkomna till denna jättetrevliga fritidsvilla där man kan bo året om. I fastigheten ingår egen båtplats i Norrtäljeviken. Fastigheten är belägen i mycket populärt område nära Norrtälje - Paris/Harka. Fin ogenerad trädgårdstomt belägen på återvändsväg med svampskogen inpå knuten. Huset rymmer två sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad altan, ett fint kök som är renoverat på senare år samt duschrum med förbränningstoalett och tvättmaskin. Stor trälagd altan i söderläge. Gäststuga. Kort promenad till båtplatsen i Norrtäljeviken där även badplats finns. Från huset till Norrtälje är det endast 7 km cykelavstånd med fina cykelvägar in till staden från Björnö. !

Esplanaden 10B, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 10B

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 295 000 kr
39,1 m²
1 rum
vån 3/3
2 717 kr/mån
33 120 kr/m²

Trivsam 1:a med i stabil central förening med låg belåning. Ingång till en rymlig hall med två garderober. Helkaklat duschrum med klinkergolv, wc och handfat. Lägenheten har fina parkettgolv i hallen och i rummet och ett vackert massivt trägolv i köket. Köket är stort med gott om skåp och förvaring och har matplats för fyra personer samt fönster åt norr. Kyl/frys, spis med ugn samt diskho och köksfläkt. Det stora rummet i lägenheten är praktiskt avdelat med sovalkov och en sällskapsdel med plats för soffgrupp. Utgång till den stora södervända balkongen direkt från rummet.

  • Plus

Visar alla 5