Mäklare Anders Lijsing

Anders Lijsing

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Liestavägen 120, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Lör 11 maj
Liestavägen 120, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Liestavägen 120, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Liestavägen 120

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 200 000 kr
49 m²
3 rum
1 400 m² tomt

Välkommen till detta underbara torp anno 1902, som verkligen utstrålar sekelskiftescharm. Beläget strax utanför Rimbo erbjuder detta idylliska, klassiska faluröda torp ett lugnt och harmoniskt boende. Med närhet till naturen kan du njuta av vackra promenader och cykelturer på grusvägarna. Den vackra trädgårdstomten är ljuvlig och ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet. Här kan du koppla av i skuggan av grönskande träd eller odla dina egna grönsaker i trädgårdslandet. På tomten finns även en jättefin gäststuga med egen wc. Perfekt med ett extrahus för att ta emot vänner och familj. Lite längre bort på tomten hittar du en fin snickarbod och ett sommarrum/förråd som ligger i samma byggnad, vilket ger extra utrymme för hobbyverksamheter och ytterligare sängplatser om så behövs. En liderbyggnad erbjuder också ytterligare förvaringsutrymme. Entré till en rymlig hall med gott om avhängningsytor. Det vackra bondköket har den perfekta kombination av sekelskifteskänsla men med moderna vitvaror och skåpinredning. Köket är verkligen en härlig mix av gammalt och nytt med vedspisen från Husqvarna i centrum. Vidare in i det mysiga vardagsrummet där braskaminen skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet kommer du in i ett mindre rum som kan användas som sovrum eller kontor. Det fina duschrummet rymmer även wc, tvättmaskin och tvättställ. En trappa upp finns det mysiga sovloftet där takhöjden i nock är ca: 170 cm. Här finns plats för flera sängar. Detta är verkligen en unik möjlighet att förvärva ett otroligt vackert torp med anor från förra sekelskiftet. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i denna historiska pärla.

  • Premium
Lilltorp 4B, Rådmansö, Norrtälje kommun
Lilltorp 4B, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 2
Lilltorp 4B, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 3

Lilltorp 4B

Fritidshus
Rådmansö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 495 000 kr
107 m²
4 rum

Tillfälle att förvärva en nybyggd villa i Lilltorp/Rådmansö belägen på en stor, plan hörntomt med bästa solläge. Älvsbyhus modell Eva är ett välplanerat småhus med tre rymliga sovrum och smart förvaring. Just detta hus är extra påkostat med mycket tillval. Det öppna och ljusa vardagsrummet är helt integrerat med köket och en självklar mötesplats. Här kan ni lugnt sitta kvar vid matbordet när otåliga barn vill förflytta sig till tv-soffan. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med en väldigt uppskattad groventré. Här kommer varken blöta overaller, sand eller snö in i huset. Ett större badrum och en mindre toalett gör att ni slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen. Huvudentrén är verkligen generös och rymmer både garderober och garderobsvägg om behov finns. De tre sovrummen är av bra storlek och rymmer utan problem en dubbelsäng. Lugnt område med promenad/cykelavstånd till vackra Riddersholms naturreservat där det både finns fina badplatser och en gästhamn. Till Gräddö åker du på 5-10 minuter med bil och till Norrtälje tar det endast 20 minuter. https://www.roslagen.se/riddersholm https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/

  • Premium
Grönlandsgatan 16, Centralt, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 11 maj
Grönlandsgatan 16, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Grönlandsgatan 16, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Grönlandsgatan 16

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
5 746 kr/mån
36 420 kr/m²

Nu har du som är 55+ möjlighet att förvärva denna fina trerumslägenhet i den vackra småstaden Norrtälje. Lägenheten är 81 kvm och ligger på tredje våningen av fyra (hiss finns). Stor balkong med utsikt över en liten park, Billborgsplatsen. I mitten av platsen står konstverket "The Spotlight Kid" ("Kotten" i folkmun) av Olov Tällström och som bjuder på magnifika färgväxlingar om kvällen. Om sommaren finns här en blomprakt i form av magnolior, dagliljor och syrén. Den välsorterade matbutiken Ica Kryddan är belägen endast 5 min bort. Ett mycket trevligt boende mitt i Norrtälje! Föreningen ordnar diverse sammankomster för den som önskar och föreningsmedlemmarna vittnar om en mycket fin gemenskap där det i den gemensamma föreningslokalen "Träffen" anordnas allt från att träffas och lägga pussel - till "Happy Hour" med dryck och tilltugg. I kyrkan mittemot så anordnas även konserter och luncher. Får du långväga gäster så har föreningen en egen gästlägenhet för medlemmarna att hyra för endast 200 kr/dygn. I föreningen finns ett soprum med sortering av bl. a färgat/ofärgat glas, plast, metall, matavfall, hushållssopor, batterier och kartong. Garage finns i fastigheten. Bekvämt med hiss upp till bostaden från garaget. Kostnad för garageplats är 1000kr/mån, lediga platser finns (april-24). TV samt bredband (100/100 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Ett källarförråd om ca 4 kvm tillhör bostaden. Ett utmärkt boende att trivas i - välkommen till Grönlandsgatan 16! Tillträde kan ske enligt önskemål. Välkommen att anmäla ditt intresse så får du mer information om förloppet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3