Mäklare Arja Joelsson

Arja Joelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mörtövägen 153, Mörtö, Norrtälje kommun

Mörtövägen 153

Gård/Skog
Mörtö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 975 000 kr
80 + 30 m²
4 rum
2,6 ha tomt

Prydligt skött liten gård till salu med ca 2,6 ha mark, trevlig kontinuerligt förbättrad huvudbyggnad med kök med vedkamin och ett ljust fint burspråk, där har man matplatsen. Badrum/tvättstuga med våtrumsmatta och -tapet. Allrum med kamin, huvudsakliga uppvärmningen i huset sker med vattenburen värme hjälp av 2 ackumulatortankar och vedpanna i ett utbyggt pannrum från år 2014. Det finns även en luftvärmepump i hallen. På övre plan finns 2 sovrum. Snyggt tillbyggt stall om ca 100 kvm med 2 stora boxar och avdelning för tackor med lamm, uppvärmd sadelkammare och förråd. Carport från år 2007, ridbana och lösdrift bakom stallet. Nybyggd isolerad verkstad om ca 60 kvm från år 2017 med hög takhöjd om 2,9 meter luftvärmepump som uppvärmning. Litet växthus från år 2018, en friggebod från år 2010, en gammal fin vedbod med källare under. Fiskerätt i del Masugnsjön i närheten. Liten gård som har redan allt det man önskar sig! Välkomna till visning!

 • Uteplats
Hallboda 4, Anderssvedja, Norrtälje kommun
 • Sön 1 okt kl 12:30

Hallboda 4

Villa
Anderssvedja, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 250 000 kr
82 m²
5 rum
5 158 m² tomt

Trevlig utbyggd huvudbyggnad med nyare kök med köksö. Fina ljusblågråa luckor, inbyggd ugn och mikro samt infälld spishäll, kyl- och frysskåp och diskmaskin. Allrum med öppen spis, som har insats. Stora glasdörrar ut till rymliga altanen. TV-rum med luftvärmepump. Ett sovrum på entréplan och sovloft. Grovingång med dusch, wc och tvättstuga. Separat lillstuga med två rum, kök och inglasat uterum. Just nu är lillstugan under pågående renovering. Det finns även byggnad för förvaring av trädgårdsredskap och åkgräsklippare och ett "loppishus" som är isolerat. Stor fin böljande trädgårdstomt med gräsmattor och planteringar samt häckar.

 • Plus
 • Uteplats
Rostockvägen 52, Kaggeboda Norra, Norrtälje kommun
 • Sön 1 okt kl 14:30

Rostockvägen 52

Fritidshus
Kaggeboda Norra, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 850 000 kr
65 + 11 m²
3 rum
2 076 m² tomt

Fastigheten är lämplig både för permanentboende och fritidsanvändning. Det finns två sovrum, trevligt rymligt allrum med braskamin och luftvärmepump. Badrummet har duschkabin och snålspolande wc. På fastigheten finns även ett isolerat garage och en friggebod. Tomten är något sluttande med trevlig utsikt från altanen med tak över. Fiber finns indragen till fastigheten. Från fastigheten är det ca 600 m till områdets egna uppvärmda pool, ca 2 km till närmaste matbutik och busshållplats. Vid Skogsviken finns det möjlighet till båtplats. Välkomna till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Havsuddsvägen 1-3, Singö, Norrtälje kommun
Havsuddsvägen 1-3, Singö, Norrtälje kommun, bild 2
Havsuddsvägen 1-3, Singö, Norrtälje kommun, bild 3

Havsuddsvägen 1-3

Tomt
Singö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 050 000 kr
3 096 m² tomt

Havsnära högt belägna tomter i soligt läge med sjöglimt mot Singösundet! Tomterna har en väg till tomtgränsen och gemensamt pumphus för vatten, samt färdigt gemensamt avlopp och infiltration. Vatten, avloppsrör och el är dragna till tomtgränsen. Storleken på kvarvarande tomter är från 2704 kvm till 3096 kvm. Priser: Tomt 4:37 - 1 050 000 kr Tomt 4:38 - 1 300 000 kr Tomt 4:39 - 1 300 000 kr Närmiljön: Nära till liten sandstrand och c:a 200 m till klippbad. Då det finns stora skogsområden kring tomterna så finns möjlighet till härliga skogspromenader och att plocka bär och svamp alldeles runt hörnet. Det finns möjlighet att hyra båtplats på campingen. Vid närbelägna Singövägen har man tillgång till bussförbindelser, även direktbuss till Stockholm. På Singö finns mataffär, kyrka, Singöchoklad (café och presentbutik) c:a 3 km från tomterna. På vägen kan man möta kossor som är på väg hem till bondgården efter bete. Det är 7 km till Grisslehamn med spa och hotell Havsbaden, mysiga restauranger och trevliga Eckerölinjen till Åland.

 • Premium
Kustvägen 69, Skärsta, Norrtälje kommun

Kustvägen 69

Villa
Skärsta, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 200 000 kr
98 + 30 m²
4 rum
1 980 m² tomt

Trevligt fastighet med en del uppfräschningsbehov och med fyra rum och kök. På entréplan finns kök, f.d. kammare och vardagsrum i öppen planlösning och i vardagsrummet finns fin kakelugn. På övre plan finns 2 sovrum och utgång till balkong från övre hallen. På källarplan finns tvättstuga och pannrum med bergvärmepump. Det finns växthus, bastuhus och stora förrådsutrymmen. Fastigheten säljes med s.k. friskrivningsklausul. Avstånd ca 1 km till matbutik och buss och ca 2 km till Hallstaviks centrum.

Uppsalavägen 356, Gottröra, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Uppsalavägen 356, Gottröra, Norrtälje kommun, bild 2
Uppsalavägen 356, Gottröra, Norrtälje kommun, bild 3

Uppsalavägen 356

Villa
Gottröra, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 500 000 kr
142 m²
6 rum
2 864 m² tomt

Trevlig villa med många sovrum, matrum och vardagsrum samt rymligt uterum från år 2021 med isolerat golv och luftvärmepump. Solceller med årlig produktion om ca 12 000 kWh monterades på hus- och garagetaket år 2021 och mysig extravärme i huset fås med en fin kaklad Contura 750 -kamin med fläkt, i övrigt har huset luftvärmepumpar samt mekanisk till- och frånluftsventilation med FTX-aggregat, som också hjälper till för att få ekonomisk uppvärmning. På fastigheten finns ett flertal förråd, växthus och ett garage med egen luftvärmepump och utrymme för två bilar, därtill finns det enklare kallgarage för en bil. På baksidan av garaget finns en altan med vedeldad spatunna och ingång till relaxrum och basturum. Endast ca 300 m till bussförbindelser. Välkomna till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Lönsviksvägen 54, Lönsvik, Norrtälje kommun
 • Sön 1 okt kl 16:00
Lönsviksvägen 54, Lönsvik, Norrtälje kommun, bild 2
Lönsviksvägen 54, Lönsvik, Norrtälje kommun, bild 3

Lönsviksvägen 54

Villa
Lönsvik, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
5 250 000 kr
130 m²
3 rum
1 744 m² tomt

Enplansvilla i nyskick med unikt fint läge på en höjd och utan nära grannar men endast ca 500 m till bussar. Liten sjöglimt mot närliggande Kyrksjön och bedårande vackra vyer över berg och skogar från tomten och huset, som är byggt år 2016. Huset har låg elförbrukning: uppvärmning sker via vattenburen golvvärme och Nibe frånluftsvärmepanna, fastigheten har kommunalt VA. Allrum/kök har öppet till nock med ca 4-5 meter i takhöjd, köket har en köksö och det finns en vedkamin i rummet. Stora fönster mot nordost i sjöns riktning. Fint stort altandäck med utekök utanför allrummet. På tomten finns även förråd, som kan byggas om till gästhus. Välkomna att titta på ett mycket fint och välbyggt hus i närheten av Norrtäljemed goda pendlingsmöjligheter!

 • Premium
 • Uteplats
Esplanaden 11C, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 11C

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 209 kr/mån
24 931 kr/m²

Välkommen till fräsch trerummare på populära Grossgärdet. Lägenheten är centralt belägen med bara några minuters promenad till charmiga stadskärnans handelscentrum och restaurangutbud, samt nära till busshållplats med tät pendeltrafik mot både Stockholm och Uppsala. Lägenheten är fördelaktigt placerad i huset med sin fria utsikt från balkongen i väster och upplevs som ljus, med stora fönster mot både morgon- och eftermiddags-/kvällssol. Här finner du enhetligt renoverade ytor med genomgående parkettgolv i ask, samt svarta klinkergolv i badrum och hall. Badrummets väggar är helkaklade och här finns golvvärme. I samtliga rum och kök finns det gott om förvaring. Detta är en stabil äldre förening, läs gärna mer om föreningen på http://www.brftullgarden.com/.

 • Plus
Bergshamravägen 258, Uddeby, Norrtälje kommun

Bergshamravägen 258

Tomt
Uddeby, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
750 000 kr
2 309 m² tomt

Lantligt belägen fin öppen tomt gränsande till asfaltväg och åkermark i utkanten av lilla byn Uddeby i Riala. Förhandsbesked finns för villa beviljat år 2022. Tomten säljes som s.k. råtomt: köparen bekostar och anlägger egen vattenbrunn och eget minireningsverk som avloppsanläggning, enligt Norrtälje kommuns anvisningar. Tomtens hörn är tydligt uppmärkta med träkäppar. Välkomna att titta på egen hand!

 • Plus
Skolvägen 3, Centralt, Norrtälje kommun

Skolvägen 3

Tomt
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
780 000 kr
1 102 m² tomt

Tomt i centrala Hallstavik för att bygga bostad och/eller byggnad för handel i en våning enligt byggnadsplan. Fastigheten har ett äldre uthus i trä och ett garage i suterräng och en trappa leder från gatunivån till tomten. Bostadshuset och den lilla butiken som fanns, är bortrivna efter en brand. Rivningstillstånd erhölls innan. Kommunalt VA finns och anslutning är betald, löpande grundavgift för kommunalt VA debiteras fastighetsägaren. Försäljningen omfattar både Hallsta 2:78 och 2:79, tomtarea tillsammans 1102 kvm.

Fyringevägen 40, Lohärad, Norrtälje kommun

Fyringevägen 40

Gård/Skog
Lohärad, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 000 000 kr
5,3 ha tomt

Skogsområde om ca 5,3 hektar med egen strand vid sjön Erken. Idag finns det liten fiskestuga i dåligt skick vid vattenbryn. Fastigheten har servitut på en fin väg, som kommer ända fram till tomtgränsen. Vägen sköts via en gemensamhetsanläggning. Det finns inte anlagd väg över denna fastighet idag. Välkomna med er intresseanmälan!

Grisslehamnsvägen 18, Älmsta, Norrtälje kommun

Grisslehamnsvägen 18

Övrigt
Älmsta, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
5 500 000 kr
2 721 m² tomt

Trevlig, stor lokal med attraktivt utseende och bra läge i centrala Älmsta med ca 30-40 parkeringsplatser på den asfalterade tomten. Lokalen är enligt säljaren ca 780 kvm, det mesta är på markplan, även på övre plan finns ett rum. Rymlig entré med receptionsdisk, tre stora separata rum, ett rum med stor öppen yta, kontor, kök, två omklädningsrum, fyra wc, bastu, två duschar för flera personer, diverse förrådsrum, fläktrum och kallförråd etc. Uppvärmningen sker med vattenburet system och via golvvärme till största rummet. Det finns även FTX-ventilationssystem och luftvärme. Hela husets tak har renoverats med ny papp och delvis även ny råspont år 2018. Fastigheten är idag taxerad som sport- och idrottsanläggning (kod 824).

 • Plus
Samstorpsvägen 11, Björkö, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Samstorpsvägen 11, Björkö, Norrtälje kommun, bild 2
Samstorpsvägen 11, Björkö, Norrtälje kommun, bild 3

Samstorpsvägen 11

Villa
Björkö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
165 m²
6 rum
3 924 m² tomt

Välkommen till populära Rådmansö och denna fina enplansvilla med sjöutsikt strax utanför Norrtälje! SAMSTORPSVÄGEN 11 - NORRTÄLJE BJÖRKÖ 6:3 , pris 3995 000 kr Mycket välhållen och väldisponerad bostad på populära Rådmansö. Låg energiförbrukning och bostaden består av en lösvirkesbyggd huvudbyggnad om 165 kvm byggd 1998, ett ytterligare bostadshus/gästhus om 37 kvm byggt 2005, en dubbelcarport samt ett isolerat garage om hela 55 kvm byggt 2011 och luftvärmepump finns installerad i garaget. Uppvärmning sker med vattenburen golvvärme och bergvärmepump samt vedkamin och endast 10 335 kWh/år. Energiklass: B. Från vardagsrum samt uterum och kök bjuds på sjöglimt över sjön Infjärden. Närhet till badstrand (ca 700 m) samt skog och natur. Bostaden består av 6 r o k och med flertalet platser för samkväm med vänner och familj. Golvvärme finns i hela huset. Fantastiskt kök med vedspis från Husqvarna med en vattencistern i koppar därtill, nedsänkt induktionshäll samt ugn centrerat mellan kök och vardagsrum. Öppen, ljus och behaglig atmosfär med öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal samt kök. Ljus köksinredning med kyl, frys samt diskmaskin. Vedkamin centralt placerad i bostaden som ger en mycket skön och behaglig värme. Matsal med utgång till öppen altan med sjöglimt och här finns även ett helt inglasat uterum byggt 2015. Totalt tre sovrum med möjlighet till fyra sovrum. En 'walk-in-closet' finns mellan tvättrum samt sovrumsdel. Då bostaden är belägen på en höjd så bjuds en vidsträckt utsikt över natur och sjö som gör att man trivs riktigt bra just här. Gästhus med pentry, duschrum med wc samt 2 rum. SAMSTORPVÄGEN 9 - NORRTÄLJE BJÖRKÖ 6:4 (2 840 kvm obebyggd och röjd), pris 700 000 kr Obebyggd och röjd tomt (träd) med både berg, plana ytor och några träd. Väg med servitut till tomten är klart. På fastigheten finns en specialbyggd carport för husbil samt en vedbod. Borrad brunn som är dimensionerad för att räcka till de båda då det var en tanke att bebygga även den andra tomten från allra första början. Närmsta badplats finns i Infjärden endast ca 700 m från bostaden och utöver den finns badplatsen vid Björkö-Örns Camping ca 2,5 km norrut i Norrtälje viken med sin barnvänliga och långgrunda sandstrand. Det går att åka kommunalt och då blir det med buss 631 från Norrtälje busstation till hållplats Björkö Örn och sedan en promenad på ca 2 km. Välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Slaktarns väg 20, Smara, Norrtälje kommun

Slaktarns väg 20

Villa
Smara, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 500 000 kr
77 m²
3 rum
4 587 m² tomt

Trevlig villa med soluppvärmd pool och vedeldad spatunna samt bubbelpool! Två fastigheter som kan även bebos åretrunt säljes tillsammans för en prisidé om 2,5 miljoner. På huvudfastigheten finns bostadshuset med två sovrum, kök, duschrum, wc och allrum med täljstenskamin. På husets källarplan finns tvättstugan. På den andra fastigheten finns en isolerad verkstadsbyggnad om ca 62 kvm med smörjgrop. I verkstadsbyggnaden finns ett gästrum och stort inglasat uterum. Separat gäststuga om ca 18 kvm med 2 rum. Det finns tillgång till dricksvatten på båda fastigheterna, det finn en egen borrad brunn verkstadsfastigheten har tillgång till en delad brunn med 2 grannar. Tillsammans är båda fastigheterna en bra enhet för t.ex. bilintresserade personer: det finns gott om parkeringsplats och utrymme för förvaring och mekande. Två plåtförråd, förråd/vedbod och växthus finns. Fiber finns indragen till bostadsbyggnaden.

 • Uteplats
Jägarlundsvägen 3, Ekeby, Norrtälje kommun

Jägarlundsvägen 3

Tomt
Ekeby, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
850 000 kr
2 103 m² tomt

Tre fina högtbelägna tomter på berget med storlekar om 2103 kvm, 2175 kvm och den största är 2998 kvm. Pris för den största tomten är 850 000 kr, de andra två har priset på 750 000 kr. Fin utsikt över lilla byn Ekeby i söder. En enklare väg håller på att framställas fram till tomterna. Nya fastighetsägarna ansvarar själva för brunnsborrning och avloppsanläggning. Giltigt förhandbesked finns redan! Välkomna att titta på egen hand!

 • Plus
Bergshamravägen 277, Uddeby, Norrtälje kommun

Bergshamravägen 277

Villa
Uddeby, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 400 000 kr
2 760 m² tomt

Nybyggda hus ska uppföras på stora trevliga tomter i fint öppet lantligt landskap, tomt-areorna 2641 kvm, 2760 kvm och 2838 kvm. Tomterna ska bebyggas med villor om 129 kvm, här har du möjlighet att bo i nytt eget hus redan i mars 2024! Tomterna ligger på trevligt avstånd från Bergshamravägen och har redan färdig anlagd väg fram. Fastigheten 14:32 har redan borrad brunn som de andra fastigheterna ska få servitut till. Alla fastigheterna anläggs med enskilda avlopp. Fastigheterna har vacker fri utsikt mot ängar och åkrar i söder. Busshållplats ca 200 m från fastigheterna. Välkomna att titta på egen hand!

 • Plus
Rörsby 8, Almunge, Uppsala kommun

Rörsby 8

Gård/Skog
Almunge, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
950 000 kr
4,3 ha tomt

I trevligt lugnt och lantligt läge ca 4,2 hektar mark, som fördelas mellan ca 2 ha ängs/betesmark och ca 2 hektar skog. Det finns beviljat förhandsbesked från Uppsala kommun från år 2009 för bostadshus och uthus. Senare åren har ängen betats av hästar. Marken är ledig för ny ägare redan i år, om så önskas! Välkomna att titta på egen hand!

Kusbyvägen 29A, Kusby, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kusbyvägen 29A

Lägenhet
Kusby, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
700 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
3 027 kr/mån
10 769 kr/m²

Väldisponerad trerumslägenhet belägen i ett lugnt och trivsamt område. Vardagsrum med utgång till rymlig balkong i sydvästläge. Stamrenoverat badrum. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Direkt närhet till strövområden, nära HZ speedway-arenan, Hallstaviks Centralskola och livsmedelsbutik. Från lägenheten till Hallstaviks centrum är det ca 900 m.

 • Plus
 • Balkong
Norrbyvägen 30, Rilanda, Norrtälje kommun

Norrbyvägen 30

Gård/Skog
Rilanda, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 500 000 kr
88 + 12 m²
4 rum
2 313 m² tomt

Roslagsgård med bra pendlingsläge! Del av gårdscentrum med en tomt om ca 2313 kvm och med huvudbyggnad, lillhus. Huvudbyggnaden har kök, kammare och vardagsrum på entréplan och 2 sovrum och duschrum på övre plan. Hela interiören i huset är genomgående äldre från ca 1970-tal. Lillhuset har kök, ett rum och f.d. bak- och bykstuga, samt ett sommarrum på vinden.

 • Uteplats
Östervägen 14, Häverödal, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östervägen 14

Villa
Häverödal, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
79 + 78 m²
4 rum
1 522 m² tomt

Välskött och kontinuerligt underhållen villa med två sovrum på entréplan, gillestuga med öppen spis på källarplan. Nytt tak och nytt kök från år 2016, nytt badrum från år 2019. Vardagsrum med utgång till altan i insynsskyddat läge på baksidan av huset. Stilig markstenssättning av tomten på entrésidan och framför det isolerade garaget med nytt yttertak från år 2019. Uppvärmning med vattenburet system till luft-vattenvärmepump. Ett flertal fönster är bytta. Trevlig solig trädgård med fruktträd och planteringar. Välkomna till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Hektolitervägen 1, Skebobruk, Norrtälje kommun

Hektolitervägen 1

Villa
Skebobruk, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 000 000 kr
90 + 120 m²
6 rum
1 738 m² tomt

Trevlig villa med tegelfasad, nära bra bussförbindelser, och med många sovrum, tre på entréplan och två på källarplan! Nytt helkaklat badrum på källarplan, helkaklad tvättstuga med plats för tvättpelare, trevlig gillestuga med öppen spis, som har insats samt ett pentry/hobbyrum inrett med köksskåp. På entréplan finns kök med plats för matgrupp och ytterligare ett badrum med badkar. Stort trädäck med insänkt pool byggt intill huset och vid entrén. Fristående friggebod och vidbyggt förrådsutrymme på baksidan av huset. Fiber finns indragen till huset. I Skebobruk finns en skola F-6, sporthall och det finns möjlighet att bada i sjön Närdingen.

 • Uteplats
Långskäret 7, Järsjö, Norrtälje kommun

Långskäret 7

Fritidshus
Järsjö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
695 000 kr
15 m²
1 rum
1 400 m² tomt

Arrendetomt med egen liten sandstrand och bra plats för att bygga brygga. Fantastisk möjlighet att förädla detta ställe eventuellt med även ny bostadsbyggnad! Arrendestället har tillgång till el som byggström från elstolpen. Det finns en handpump för vatten på ön. Man har del i och tillgång till en båtplats vid bryggan på fastlandet, plats nr 14. Nytt arrendeavtal har tecknats för 10 år framåt från år 2021 och årsarrendet är 22 000 kr/år. Efter det fortsätter arrendet med ny högre avgift. Om du har intresse för visning, hör av dig till mäklaren Arja Joelsson!

 • Uteplats

Visar alla 22