Mäklare Pernilla Ekestolpe

Pernilla Ekestolpe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Brogatan 16, Centralt, Norrtälje kommun
Stora Brogatan 16, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Stora Brogatan 16, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Stora Brogatan 16

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
4 650 kr/mån
39 658 kr/m²

Välkommen till denna moderna och trivsamma bostad, belägen på fjärde våningen i en välskött förening med stabil ekonomi. Här erbjuds en ljus och rymlig lägenhet som har allt du behöver för en bekväm vardag. Här kan du njuta av ett stilrent kök med alla nödvändiga apparater för att laga fantastiska måltider. Den öppna planlösningen ger gott om utrymme för umgänge och samvaro med familj och vänner. Utanför köket ligger den trivsamma balkongen, i västerläge, som är inglasad. Stort sovrum med tillhörande klädkammare som har gott om förvaringsutrymme. I källaren finns ytterligare förråd som ingår till lägenheten. Säljaren har skapat ett extra sovrum genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet, vilket ger möjlighet till flexibilitet och anpassning efter dina behov. Smakfullt helkaklat badrum med duschhörna där väggarna är av glas. Här ryms även tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk ovanför och skåpsinredning. Den moderna stilen och färgsättningen ger en känsla av fräschör och elegans som genomsyrar hela lägenheten. Här trivs man! Läget är oslagbart centralt, med Ica Kryddan precis utanför porten och busstationen bara 100 meter bort. Här bor du mitt i hjärtat av Norrtälje, med närhet till shopping, restauranger och alla tänkbara bekvämligheter. Mer centralt kan det inte bli! Gå genom stan utefter Norrtäljes vackra å slink in på ett av de trivsamma caféerna eller gå vidare ner mot hamnen, där kan du ta båten till olika utflyktsmål på sommaren. Eller varför inte ta en promenad längs kajen och njut av livet vid vattnet och avnjut din picknick i Societetsparken med utsikt över vår vackra hamndel, Om du bor på Stora brogatan 16 har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Hiss
Lisingevägen 113, Smedsmora, Norrtälje kommun

Lisingevägen 113

Fritidshus
Smedsmora, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
5 500 000 kr
150 + 20 m²
5.5 rum
2 630 m² tomt

Unikt tillfälle! Nu finns detta attraktiva och harmoniska boende till salu. En fastighet som verkligen har allt! Sjötomt med egen brygga där en vedeldad bastu står och väntar. Att även ha spabad på altanen och huvudbyggnad med full permanent standard och detta fantastiska läge vid sjön Sparren, gör detta till en pärla som sällan dyker upp till försäljning. På fastigheten finns även ett garage med vidbyggt gästrum med altan utanför, samt en bra förrådsbyggnad som även den har ett bra gästrum. Endast 5,5 mil till Stockholm. Full service med butiker, restauranger, bank, systembolag mm i Rimbo som ligger 6 km bort. Gott om plats för parkering med plats för en bil utanför garaget samt med plats för 6-8 bilar vid infarten på tomtens östra del. Där går det även att sjösätta båten. Eget vatten via borrad brunn samt en sommarvatten anläggning där vatten tas från sjön. Ordnat avlopp och wc tank och det är golvvärme i hela huset. En rofylld plats där man verkligen kan finna lugnet, njuta av den vackra omgivande naturen och härliga bad! Interiört väntar här ett trivsamt boende med väl tilltagna sociala och praktiska ytor bestående av kök, allrum med kamin och utgång till en inglasat uterum med sjösutikt. På nedre plan finns även två sovrum och separat utrymme med dusch och tvättstuga samt en separat toalett. På övre plan finns master bedroom med rymlig klädkammare och balkong samt ett allrum. På altanen kan du njuta av solen hela dagen och tomten, som till stor del består av härliga gräsytor, inbjuder till lek och spel. Kort promenad till Lisinge Golfklubb där café och restaurang med fullständiga rättigheter Mycket naturfint närområde med skog, sjö och vacker natur. Avstånd Till Rimbo 6 km Till Söderhall 11 km Till Norrtälje 25 km Till Stockholm 56 km Varmt välkommen att höra av dig till fastighetsmäklaren Pernilla Ekestolpe på 070-7940737.

Almvägen 4B, Häverödal, Norrtälje kommun

Almvägen 4B

Lägenhet
Häverödal, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
630 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 042 kr/mån
11 150 kr/m²

Här erbjuds en ljus och fin tvåa i trevliga Häverödal strax söder om Hallstavik. På kort gångavstånd finns matbutik och restaurang samt nära till busshållplats. Gott om natur och trevliga omgivningar. Lägenhet är väldigt funktionell och har bra utrymmen och förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll och ugn, diskmaskin, städskåp och skafferi. Ett matbord för 4-6 personer ryms vid fönstret. Badrummet har duschkabin, wc och handfatskommod med spegelskåp ovanför. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har 3 garderober. Hallen är rymlig och även här finns en bra garderobsvägg. Vardagsrummet är lättmöblerat och har fönster och balkong mot väster. På balkongen kan kvällssolen verkligen avnjutas. Alla rum nås från hallen. Nytt lås i ytterdörren och elen är uppdaterad i lägenheten. Avståndet till Hallstavik är ca 2 km, till Norrtälje ca 4 mil och till Uppsala ca 6 mil. I Hallstavik finns all tänkbar service såsom bank, systembolag, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, och flertalet butiker. Även jättefint badhus, utomhusbad med pool och golfbana. Även Speedwaybanan är belägen i Hallstavik, Rospiggarnas hemmabana. En mycket smakfull och trevlig lägenhet, missa inte att komma på visning! Ring 070-7940737 och boka privat visning, eller maila mig!

Visar alla 3