Mäklare Sonja Melchior

Sonja Melchior

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandgatan 17A, Sandkilen, Norrtälje kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Sandgatan 17A, Sandkilen, Norrtälje kommun, bild 2
Sandgatan 17A, Sandkilen, Norrtälje kommun, bild 3

Sandgatan 17A

Lägenhet
Sandkilen, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 900 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 867 kr/mån
26 207 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade bostadsrätt om 72,5 kvm med balkong i västligt läge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar. Balkongen är inglasad och erbjuder lugn och ro utan insyn. Bostaden är centralt belägen med närhet till både natur och kommunikationer. Här kan du njuta av vackra grönområden och ta avkopplande promenader längs med Lommarens strand. Området är barnvänligt och för den sportige finns ett upplyst motionsspår en bit bort i naturreservatet. Lägenheten har tre rum, varav två sovrum, och erbjuder en välkomnande atmosfär och tillräckligt med plats för hela familjen. Det stilfulla köket är rymligt med vita snickerier och har en platsbyggd köksö som kan användas både som extra arbetsyta och som matbord för familj och vänner. Lägenheten har genomgående fina materialval och det rymliga vardagsrummet, som har utgång till balkongen, kan möbleras med stor soffgrupp och matsalsbord. Tack vare två garderobsväggar med skjutdörrar finns det gott om förvaringsmöjligheter i bostaden så att du kan hålla ordning på dina saker. Det är lätt att ta sig till och från bostaden med gångavstånd till City och med närhet till Norrtäljes kommunikationer och allehanda service. Samtidigt är läget lugnt och fridfullt, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Föreningen har en stabil ekonomi som ger dig både trygghet och en välskött boendemiljö. Välkommen till Sandgatan 17A - en perfekt bostad som kombinerar stadens puls med naturnära omgivningar.

  • Premium
Planetvägen 105B, Solbacka, Norrtälje kommun
  • Idag kl 18:00
Planetvägen 105B, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 2
Planetvägen 105B, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 3

Planetvägen 105B

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
1 695 000 kr
96 m²
4 rum
7 354 kr/mån
17 656 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsradhus om 96 kvm i populära Solbacka. Bostaden erbjuder två generösa uteplatser, tre sovrum samt ett vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter ut mot baksidans uteplats i sydostläge. Den här uteplatsen har förutom ett stenlagt parti för sommarens alla utemöbler också en liten gräsmatta samt en grönskande syrénbuske som erbjuder lummighet och avskildhet under den varma och ljusa årstiden. Den andra uteplatsen som är träbelagd är placerad vid ingången till radhuset utanför köksfönstret och här kan du i lugn och ro sitta och njuta av ditt morgonkaffe och planera inför dagen. På framsidan finns också ett fristående och praktiskt kallförråd som tillhör bostadsrätten. Väl inne i bostaden välkomnas du in i en rymlig hall med plats för avhängning. Köket med vita snickerier har gott om förvaring, arbetsytor och plats för ett stort matbord för både familj och vänner. Längre in i bostaden finner du det rymliga vardagsrummet som har ingång till ett mindre rum som kan användas som sovrum eller varför inte som ett hemmakontor. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och tvättmaskin med tillhörande arbetsbänk och tvättho. Under trappen hittar du ett praktiskt förråd. Övre plan erbjuder förutom en möblerbar hall två generösa sovrum med garderober och med plats för dubbelsäng. Här finner du också bostadens andra badrum som har badkar. Bostaden är i behov av viss uppfräschning och renovering något för den händige. Solbacka är ett lugnt och omtyckt område med närheten till Norrtäljes stadskärna. Ett attraktivt bostadsområde för barnfamiljer med flertalet lekplatser och förskola. Välkommen att skapa ditt nya hem i Solbacka.

  • Premium
  • Uteplats
Hattsundsvägen 89, Rådmansö, Norrtälje kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Hattsundsvägen 89, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 2
Hattsundsvägen 89, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 3

Hattsundsvägen 89

Villa
Rådmansö, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
4 795 000 kr
160 m²
4 rum
1 982 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska och gedigna enplanshus om 160 kvm placerat uppe på höjden med närhet till Hattsundets havsvikar och med pendlingsavstånd till Norrtälje och Stockholm. Det här huset är väl omhändertaget med genomgående naturliga och påkostade materialval och som erbjuder generösa ytor för socialt umgänge både inomhus såväl som utomhus. Redan i entrén slås man av den höga takhöjden på 3,70 m som skapar en fantastisk rymd och ger bostaden dess unika karaktär. Den höga takhöjden fortsätter in i vardagsrummet och tack vare de höga spröjsade fönstrerna skapas ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för stor soffgrupp och TV-möbler. I ena hörnet finns en effektiv täljstenskamin installerad för kalla vinterdagar och från vardagsrummet finns utgång till ett stort inglasat uterum som används året om. Köket är öppet och stort med gott om förvaring och arbetsytor. Här finns både köksö, barbord och ett tillbyggt runt burspråk med höga fönster som ger fin kontakt med naturen utanför och plats för många matgäster och middagar. Här finns också en utgång till altanen som i stort sett löper runt hela huset vilket gör det möjligt att följa solens rörelse från morgon till kväll. Altanen erbjuder flertalet sittplatser i olika väderstreck och här finns det plats att både grilla, umgås eller bara njuta av lugnet. Unikt för huset är de vackra exklusiva golven. Köksdelen och merparten av hallen har massivt nåtade golv medan övriga rum har slitstarka vackra bambugolv eller klinker i natursköna färger. I det stora lyxiga badrummet har man valt sjösten som dessutom har smyckats ut med ett kompassmärke i svart och vitt omslutet av beigerosa toner. Ett riktigt hemmaspa som erbjuder ett extra djupt badkar, dusch och dubbla handfat med kommod och skåp. Huset har tre sovrum, två stora och ett lite mindre som idag används som klädförvaring, ett gästbadrum med dusch samt en välutrustad tvättstuga med egen ingång. Huset har genomgående golvvärme. På tomten finns en liten bod som idag används som förråd men som går att göra om till gäststuga. Dubbelgaraget som byggdes 2008 har isolerad garagedel med vatten indraget. Vinden på garaget kan göras om till lägenhet. Bostaden är besiktigad, besiktningsprotokoll finns på förfrågan. Välkommen till ett vackert och gediget hus att trivas i som har vårdats med kärlek och omsorg.

  • Premium
  • Uteplats
Myrtegsvägen 4, Björknäs, Norrtälje kommun
Myrtegsvägen 4, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Myrtegsvägen 4, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Myrtegsvägen 4

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
3 100 000 kr
104 m²
4 rum
2 069 m² tomt

Belägen på höjden på vacker naturtomt finner du detta enplanshus om 104 kvm som idag nyttjas som åretruntboende men som lika väl kan vara det perfekta, ombonade fritidshuset med modern standard. Här infinner sig lugnet och med två stora uteplatser, varav en under tak, ges möjligheten till både avkoppling och socialt umgänge. Den lummiga tomten med dess gräsmatta ramas in av berg i dagen och ger plats för lek och små odlingar. Husets hjärta är den stora, magnifika eldstaden i täljsten som på ett effektivt sätt värmer upp de öppna ytorna mellan kök, matplats och vardagsrum. Här kan hela familjen umgås, laga mat och mysa. Tack vare flertalet spröjsade fönster samt ljusa och naturliga färgval upplevs bostaden som harmonisk och luftig. Husets golv består av ekparkett och laminat förutom i hall och köksdel där klinker i melerade naturtoner pryder sin plats. Huset erbjuder tre rymliga sovrum och ett stort och generöst helkaklat badrum med såväl dusch, bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare. I Frötuna-Björknäs bor du med skogen runt knuten och med närheten till havsvikar och badplatser samtidigt som centrala Norrtälje bara ligger en kvart bort med bil. Som medlem i samfälligheten har du förtur till båtplats. Välkommen till ett hem att trivas i.

  • Premium

Visar alla 4