Mäklare Jessica Sandberg

Jessica Sandberg

Om mig

Jessica Sandberg heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping och Oxelösund. Varje kund och situation är unik varför jag lägger ner tid och energi på att förstå ert behov och önskemål för att kunna skräddarsy en lösning som passar just er. Detta tillsammans med vårt starka varumärke och våra unika tjänster kommer ge er en trygg affär med en engagerad mäklare. För mig är det väldigt viktigt att skapa förtroende och trygghet för både säljare och köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Floravägen 6, Tystberga, Nyköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Floravägen 6, Tystberga, Nyköpings kommun, bild 2
Floravägen 6, Tystberga, Nyköpings kommun, bild 3

Floravägen 6

Villa
Tystberga, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
2 295 000 kr
95 + 8 m²
5 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus på Floravägen 6 i Tystberga. Här finner du ett hem beläget i ett hörnläge på en lugn återvändsgata, där trafiken är minimal. Denna avskilda placering skapar en idealisk miljö där barn säkert kan leka och cykla utanför huset. Den inhägnade tomten erbjuder en perfekt och säker lekplats för de yngre barnen precis utanför dörren samt trygga utrymmen för husdjur att utforska. Inne i huset möts du av ett nyrenoverat kök från 2022, utrustat med helt nya vitvaror. För din bekvämlighet har även en bergvärmepump och uppdaterade tvättfaciliteter med tvättmaskin och torktumlare installerats under 2021. Bostaden rymmer fyra välplanerade sovrum. Från det inbjudande vardagsrummet har du tillgång till en utav två uteplatser, denna under tak för härliga sommarkvällar. Tystberga har det många söker, lugnare boende i en trygg omgivning i ett lite mindre samhälle. Här bor man lugnt och lantligt samtidigt som man har nära till det man kan behöva på daglig basis. I samhället finns skola, förskola, närbutik, fik och pizzeria. Här finns ett aktivt föreningsliv i form av två idrottsföreningar samt PRO och SPF. Till Tystberga kör Sörmlandstrafiken regelbundna turer så det är enkelt att ta sig per buss till Nyköping. Med E4:an på nära avstånd når du Nyköpings hela affärs- och nöjesutbud på 20 minuter med bil. Fantastiskt pendlingsläge för dig som jobbar i Stockholm då du tar dig till huvudstaden på ca 50 minuter. Här finns naturen inpå knuten och det populära utflyktsmålet Stendörren ligger endast 20 minuter bort. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Fågelbovägen 11b, Fågelbo, Nyköpings kommun

Fågelbovägen 11b

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
525 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/2
2 302 kr/mån
21 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta på 25 kvm, belägen endast en halv trappa upp på Fågelbovägen 11B! Här bor du med en genomtänkt planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt. De ljusa väggarna skapar en enhetlig och luftig känsla som genomsyrar hela bostaden. Den praktiska hallen med klinkergolv leder dig in i lägenheten. Kokvrån är utrustad med kombinerad kyl och frys samt spishäll, och fönstret ger ett fint ljusinsläpp. Rummet, som tack vare de ljusa färgerna känns rymligt och inbjudande, har två fönster i olika väderstreck som ger mycket naturligt ljus och en öppen atmosfär, och erbjuder plats för både säng och soffa, vilket gör det enkelt att skapa en mysig sov- och sällskapsdel. Till bostaden hör även två källarförråd, perfekt för extra förvaring, och tvättstugan ligger bekvämt en trappa ner, bostaden ingår i en stabil förening, vilket ger trygghet och en välskött boendemiljö. Lägenheten har ett fantastiskt läge på öster, vilket ger dig gångavstånd till både centrum, hamnen och Rosvalla Sportcenter. Här har du nära till allt som staden har att erbjuda, inklusive utmärkta kommunikationer och service. denna charmiga och yteffektiva etta med oslagbart läge. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller som övernattningslägenhet. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Fyrbyvägen 23A, Råby, Nyköpings kommun

Fyrbyvägen 23A

Radhus
Råby, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
1 850 000 kr
129 m²
5 rum
8 087 kr/mån
14 341 kr/m²

Välkomna in i ett parhus i absolut toppskick på Fyrbyvägen 23 A i hemtrevliga Råby. Bostaden erbjuder fem rum och kök som sträcker sig över 129 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 1 1/2 plan, fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. På entréplanet möts du av en öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och det trivsamma vardagsrummet med utgång till altanen. På detta plan finns också ett stilrent och modernt badrum, en praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt sovrum. På övre plan möts du av ett mysigt allrum, två bra sovrum och ytterligare ett badrum. Utvändigt finns två tillhörande parkeringsplatser och ett isolerat förråd om 5 kvadratmeter på tomten. Tomten är också förberedd och utjämnad för anläggning av gräsmatta. På Fyrbyvägen har du möjlighet att bo i en vacker naturskön miljö, Råby ligger mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen, här finns också en av Sörmlands finaste badplatser, Edstorpsbadet. Det är ett fantastiskt område med sitt lantliga och mysiga läge, och det tar endast tio minuter att ta sig till Nyköpings centrum. Här finns skola, förskola och fritidsaktiviteter inom gångavstånd. Nära till Nyköping, Skavsta och E4:an med bekväma bussförbindelser precis utanför ditt hem. Fyrbyvägen är området där du kommer växa, bo och trivas. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Sjöhagsvägen 5, Arnö, Nyköpings kommun

Sjöhagsvägen 5

Villa
Arnö, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
2 995 000 kr
102 m²
4 rum
5 069 kr/mån

Välkommen till Sjöhagsvägen 5 beläget på attraktiva Arnö, denna bostadsrätt erbjuder en fristående villa med egen tomt och carport intill huset. Bostaden har en välplanerad och tilltalande planlösning om 102 kvm fördelat på 4 rum och kök i två plan. Genomgående väldigt fint skick med ljusa och jordnära färger som ger en inbjudande och trivsam atmosfär. På entréplanet finner du ett modernt kök med ljusa skåpsluckor och matplats intill fönstret, vardagsrummet är rymligt med utgång till en solig uteplats i sydväst, perfekt för att njuta av soliga dagar fram till kvällstimmarna. På entréplanet finns också ett stort sovrum med generös garderobsvägg samt ett nyrenoverat duschrum från 2022. De två resterande sovrummen hittar ni på övervåningen tillsammans med ett mindre duschrum och en klädkammare som idag fungerar som kontor. Här finns möjlighet att låta fantasin flöda och anpassa utrymmet efter dina behov, vare sig det är som arbetsplats eller kanske en walk-in-closet. Arnö är känt för sin familjära atmosfär och närhet till natur, skolor, förskolor, mataffärer och natursköna omgivningar. Här bor man med tillgång till naturen, och för de som längtar efter ett dopp i havet finns Örstigsbadet och Strandstuviken bara en kort bit bort. Området lämpar sig väl för många men passar kanske lite extra bra för dig med barn. Här är det en mycket trevlig gemenskap med flera barnfamiljer i grannhusen, lekplats i området och fotbollsplan nära intill. Barnen tar sig säkert och bilfritt till skolan på ett enkelt sätt. Genom att gå över den närliggande fotbollsplanen kan de vara på Herrhagsskolan på 5 minuter. Om ni har barn i förskoleåldern finns det flera förskolor att välja mellan, alla inom ett bekvämt cykelavstånd. Dessutom finns det en bekväm cykelväg som tar dig till centrum på endast cirka 10 minuter. Välkommen att anmäla ditt intresse! Säljaren berättar: Vi har verkligen trivts i vårt hem här på Arnö, ”Bullerbykänsla" tack vare den underbara gemenskapen med grannarna och det lugna, trygga området utan genomfartstrafik. Att ha både natur och vatten nära, samtidigt som skola och butiker ligger inom bekvämt avstånd, har varit idealiskt. Vi har älskat somrarna här, när området blomstrar och barnen kan leka fritt.

  • Plus
  • Uteplats
Östra Bergsgatan 24E, Östra Bergen, Nyköpings kommun

Östra Bergsgatan 24E

Lägenhet
Östra Bergen, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 300 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkommen till Östra Bergsgatan 24E Denna ljusa och välplanerade bostad erbjuder ett rum och kök fördelat på 40 kvm med fin utsikt och ett ordentligt kök med plats för matplats. I rummet finns utrymme för både soffa och säng utan att det känns trångt. Rymlig hall och badrum med tvättmaskin. Bostadsrättsförening är välskött och stabil med god ekonomi och låga avgifter, trevliga gemensamma utrymmen och en väldigt mysig innergård med flertalet uteplatser där man kan umgås. Till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Nyköping har att erbjuda. Östra bergen är så centralt som det kan bli, utan att ge avkall på lugn och ro. Här bor man som i en egen oas, mitt i stan men ändå lugnt och lite för sig. Allt du kan tänka dig finns på bekvämt promenadavstånd såsom matvarubutiker, restauranger, konditorier, frisörer, blomsterhandel mm. Hamnen, Stora Torget och Nyköpingshus når du alla enkelt med cykel. Här finns vackra promenadstråk och fina grönområden.

  • Hiss

Visar alla 5