Mäklare Daniel Eriksson

Daniel Eriksson

Om mig

Får jag förmånen att hjälpa dig med din bostadsförsäljning i Partille/Göteborg Östra får du en noggrann och ambitiös mäklare som inte lämnar något halvfärdigt. Du får en mäklartjänst med hög kvalitet och har rätt att ställa höga krav. Välkommen att kontakta mig för ett möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Teleskopgatan 12, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Teleskopgatan 12

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
1 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/8
4 632 kr/mån
19 048 kr/m²

Välkommen till denna ljusa trevliga lägenhet belägen på Teleskopgatan 12 i natursköna Bergsjön. Bostaden är optimalt planerad med kombinerat badrum/tvättrum och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Köket är i anslutning till vardagsrummet med gott om arbetsytor och passar utmärkt för trevliga middagsbjudningar med vänner och familj. Från den inglasade balkongen har du en fin utsikt över området. Omgivningen erbjuder rikligt med natur och fina motionsspår för den aktiva. En promenad eller cykeltur bort tar dig till den vackra sjön Bergsjön, där en trevlig badplats väntar de varmaste sommardagarna. I närheten finner du även vackra parker och lekplatser. Under våren och sommaren blomstrar områdets många träd och blommor, vilket skapar en vacker miljö att vistas vid. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer, skola och förskola vilket underlättar vardagen för både stora och små. Bostaden är på 63 kvadratmeter och finns på sjunde våningen. Välkommen till denna naturnära pärla med närhet till centrala Göteborg!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Harvägen 10, Sävedalen, Partille kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Harvägen 10, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Harvägen 10, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Harvägen 10

Villa
Sävedalen, Partille kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partille
7 500 000 kr
264 + 95 m²
9 rum
730 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade familjevilla på Harvägen 10 i natursköna Sävedalen! Här erbjuds du ett perfekt läge med närhet till både Göteborgs citypuls och den vackra omgivande naturen. Denna charmiga bostad var från början en flerfamiljsvilla men byggdes i slutet av 70-talet om till en enfamiljsvilla, då familjen som bott i huset valde att flytta till Göteborg. Med lagom cykelavstånd till staden och med flertalet löp- och cykelleder samt flera bad- och fiskesjöar, blev detta det perfekta hemmet för den aktiva familjen som levt här. Här fanns gott om utrymme för alla vardagliga aktiviteter, från tentaläsning till snickerier och övriga sysslor. Storleken på huset gjorde det möjligt att starta en egen verksamhet och på den tiden fungerade "vinden" som en syateljé och kurser för tillverkning av lampskärmar anordnades också. Du kan starta dagen på bästa sätt genom att cykla ner till Härlanda tjärn och ta ett uppfriskande dopp från badbryggan. Sedan kan du cykla hem genom den vackra bokskogen för att avnjuta din frukost i trädgården. I Sävedalen finns även fina cykelvägar som tar dig hela vägen till Götaplatsen på bara ca 7 km. Sävedalen erbjuder en fantastisk kombination av natur, lugn och närhet till stadens bekvämligheter. Här kan du njuta av Delsjöterängens vackra sjöar och naturreservat, samtidigt som du har bra skolor, matbutiker, bageri, blomsterbutik, glasscafé och restauranger längs Göteborgsvägens köpgata. För de yngre finns även en lekplats och ett utegym bara några hundra meter från Harvägen. Huset har en totalarea i alla planen om ca 339 kvadratmeter och har hela nio rum vilket ger den kreativa alla möjligheter till att kunna skapa något unikt eller varför inte skapa ytterligare lägenhet på våning 2 och 3. Tomtarean är generös med sina 730 kvadratmeter och flertalet olika sorters äppelträd finns på tomten. Detta är verkligen en dröm för familjen som söker både plats och bekvämlighet men som också önskar sätta sin egen prägel på boendet. Välkommen till Harvägen 10!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 10, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 10

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 402 kr/mån
51 286 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3