Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

Mäklare

Lavön 804, Lgh nr 1101, Ellös, Orust kommun
  • Sön 12 feb kl 11:00

Lavön 804, Lgh nr 1101

Lägenhet
Ellös, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

4 750 000 kr

92 m²

3 rum

4 788 kr/mån

51 630 kr/m²

Nu kan vi erbjuda ett boende där miljön med klippor, hav, horisont och bebyggelse är påtagligt närvarande. Här råder alltid en spännande vädermilö, vare sig en stilla sommarkväll eller snöglopp i december. Ibland dramatiskt med vindtjut och bränningar över skären. Både Gullholmen och Härmanö tvärs över viken är utflyktsmål för både bad, promenader eller krogbesök. Båttrafiken året om, färjorna och privatbåtar, stora som små, ger liv och aktivitet på fjärden. Ett stenkast från bostaden ligger föreningens egna badbrygga. Den används flitigt och blir en naturlig träffpunkt. Vill ni bada lite mer enskilt är det bara att promenera längst klipporna så hittar ni en alldeles egen badplats. Bebyggelsemiljön gör det lätt att få kontakt med grannar, Husen ligger nära varandra och det skapar naturliga träffpunkter, men det är ändå tyst och lugnt. Bostaden är välplanerad och allt är nytt och fräscht.

  • Plus
  • Balkong
Morkullevägen 77, Ellös, Orust kommun

Morkullevägen 77

Lägenhet
Ellös, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

2 450 000 kr

89,7 m²

4 rum

5 690 kr/mån

27 313 kr/m²

Gladeligen presenterar vi en underbar lägenhet i Brf Västerhavet! Precis som adressen skvallrar om, ligger bostadsrätten med en vidunderlig utsikt mot både Gullholmen och kobbar och skär. Kanske den saltaste orten på den stora gröna ön i väst. En trygg och välmående förening med nöjda och trevliga grannar borgar för trivsel. Här vill man bo och uppleva den idyll som havet, graniten, måsarna, ja naturen i sin helhet har att erbjuda. Här har man egen parkeringsplats, en bastu med panoramautsikt som är lätt att boka, boulebana i området samt en lekplats för de små. Grannarna träffas vår och höst för samkväm med kaffe och hembakt eller grill över glöd och hetta med diverse kulinariska rätter - kanske till en kall öl eller ett glas vin. Den rymliga altanen åt väster inbjuder till avslappnad rekreation efter en tuff dag på jobbet eller en spännande fisketur. Här är det gott att leva! Ellös - med västerhavet som närmsta granne - erbjuder så mycket mer än denna fantastiska bostadsrätt! Restauranger, pizzerior, mataffär, och en underbar fiskaffär där ägarna har egen båt som levererar direkt till butiken. Här finns även ett bageri som har öppet året om och Orust bästa bank. Fritidsaktiviteterna duggar tätt när man är bemedlad med en bostadsrätt på Ellös! Kanske en biltur till Malö/Flatö och ett besök på Handelsman Flink, eller en färjetur till Gullholmen/ Käringön för salta bad, nykokta kräftor eller ett underbart restaurangbesök. Orust Golfklubb ligger endast några minuter bort. Ön inbjuder till otaliga promenadstråk och leder som är belägna över hela Orust, men det är ändå havet som lockar de flesta till Bohuslän. Doften av tång, måsarnas skri, dunket av en fiskebåt, nyfångad makrill som vrider sig i stekpannan tillsammans med den egenplockade dillen och de färska potatisarna från någon ekologisk bonde gör att man trivs som fisken i havet helt enkelt. För de som tycker Ullared är en hit finns vårt Göksäter, inte lika stort men med ett rejält utbud. Hit kommer du med den kommunala busstrafiken, som även tar dig runt på hela ön samt till både Uddevalla och Göteborg.

  • Uteplats
Dammen 920, Svanesund, Orust kommun

Dammen 920

Villa
Svanesund, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

3 250 000 kr

165 m²

5 rum

1 326 m² tomt

När huset byggdes till var ett av målen att det skulle finnas ett inbyggt lugn. Pulsen skulle gå ner varje gång man öppnar dörren. Ett annat mål var att köket skulle vara stort och omfamnande och att varje sak hade sin plats i hallen. Samtliga måll har infriats med råge! Att bo på Dammen 920 är en ynnest. Naturen inpå knuten, fina promenadstråk utmed kulturstigen och därtill en fridfullhet som är få förunnat. Huset ligger i slutet av en liten grusväg precis innan skogen tar vid bakom den enda grannen. Som nybliven befälhavare till Dammen 920 är det ni som sätter kursen för husets fortsatta liv och då tänker vi främst på utformning av ev. badrum på entréplan samt hur man vill utveckla garaget. Välkomna till lugnet!

  • Uteplats
Hällavägen 51, Ellös, Orust kommun

Hällavägen 51

Villa
Ellös, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

3 250 000 kr

114 m²

4 rum

762 m² tomt

Välkommen till Hällavägen 51! Här ligger en villa som under de senaste två åren genomgått flera positiva renoveringar så som nytt tak, nytt uppvärmningssystem (bergvärme), nya altandäck och nytt kök. Nu återstår det bara lite finlir med lister, tapeter och målning. Altanen på husets baksida är inbjudande och tack vare att den ligger åt söder och vind skyddat förlänger den sommaren. Som ni förstår inbjuder den till avslappnad rekreation efter en tuff dag på jobbet eller en spännande fisketur. Från altanen på framsidan har ni havsutsikt och kvällssol. Här är det enkelt att leva! Gångavstånd till restauranger, pizzeria, mataffär, underbar fiskaffär, där ägarna har egen båt som levererar direkt till butiken. Här finns också ett bageri. Gångavstånd har ni också till Ellös fina badplats som bjuder både på hopptorn, brygga och lekplats. Sist men inte minst är det också gångavstånd till förskola och skola. Tveka inte, boka in er på visning redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Sundsbacken 3, null, Orust kommun

Sundsbacken 3

Tomt
Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

1 850 000 kr

766 m² tomt

Sugen på att bygga nytt? Vi har nu nöjet att erbjuda en tomt uppe på Varekils egna "gräddhylla" med adressen Sundsbacken 3. Här erbjuds ett högt läge med utsikt ut över havet och Stigfjorden. Tänk på tillfredsställelsen att vara med att skapa planlösning, arkitektur och därefter göra alla materialval helt efter egen smak och tycke! När ni flyttat in kan ni njuta av att bo på promenadavstånd till naturreservatet Svanvik med dess skärgårdsnatur med skogbeväxta berg, strandängar och grunda vattenområden. På vissa platser i lövskogen är floran rik med arter som lundslok, stinksyska, lundelm och blåsippa. Fågellivet är rikt, särskilt under sträcktiden vår och höst. Reservatets syfte är att bevara en omväxlande skärgårdsnatur med en av de mest värdefulla fågellokalerna i Bohusläns innerskärgård. Inte nog med detta ni bor även med gångavstånd till förskolor, skola F-6, affärer, gym, båthamn och allmänna kommunikationer.

Flatön, Ellös, Orust kommun
Flatön, Ellös, Orust kommun, bild 2
Flatön, Ellös, Orust kommun, bild 3

Flatön

Tomt
Ellös, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

1 500 000 kr

1 030 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva en obebyggd tomt på Evert Taubes underbara Flatön. Här kan ni bilda ert dröm boende oavsett om ni avser ett fritids- eller permanentboende. Naturen har ni inpå knuten, många fina promenadstråk finns till handa och självklart är det nära att gå ner till havet för ett dopp i havet eller varför inte en paddel tur med kajaken? När ni flyttat in kommer ni upptäcka att Flatön är en riktig oas under hela året och att de olika årstider bjuder på olika upplevelser. Tomten är precis avstyckad, så vänta inte, börja skissa på ert nya hus redan idag!

  • Premium

Visar alla 6