Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvarnbergsvägen, Senoren, Karlskrona kommun

Kvarnbergsvägen

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

650 000 kr

1 500 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga sitt drömhus med bra läge på Senoren. Förhandsbesked finns och avstyckning hos Lantmäteriet är pågående. Förhandsbeskedet ger tillåtelse till enbostadshus med maximalt två våningsplan och byggyta om 200 kvadratmeter. Uppladdat under dokument i annonsen. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse.

Blekingsekevägen 4, Listerby, Ronneby kommun

Blekingsekevägen 4

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

4 395 000 kr

126 m²

5 rum

1 178 m² tomt

I barnvänliga och naturnära Listerby har du nu chansen att bli ägare av en nybyggd 1-plansvilla med ryggåstak. Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm som är redo för inflyttning. Huset består av 5 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den snedställda bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Köket kommer från HTH. I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschvägg, dusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I den andra delen av huset finns ett mindre allrum, tre sovrum, klädkammare och kaklat duschrum, wc, handdukstork, dusch och kommod. Till huset hör även carport med isolerat förråd, altandäck, finplanerade ytor, singel på gångar och uppfart samt omges tomten på tre sidor av en avenbokshäck. Blekingsekevägen ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, hälsocentral, fritidslokal och idrottsplats. Här bor du med närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Från Blekingsekevägen pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Landsvägsgatan 11, Karlskrona, Karlskrona kommun

Landsvägsgatan 11

Lägenhet
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

895 000 kr

31,6 m²

1 rum

2 182 kr/mån

28 323 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en ljus och välplanerad 1a belägen högst upp i huset med fantastiskt havsutsikt. Här erbjuds en fri och öppen vy mot havet samt fastlandet i västra delen av Karlskronas skärgård. Planlösningen är disponerad med hall med avhängningsmöjligheter, badrum med badkar, wc och handfat. Vidare finns kök med spis/ugn, fläkt samt kyl/frys. Här bor man i en stabil och äldre bostadsrättsförening med hiss, två förråd (källarförråd och matkällare) och där de stora renoveringarna är gjorda. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker, pizzeria, café och närhet till bra allmänna kommunikationer och med enbart en kort promenad till tågstationen. Här bor du med vackra strövområden längs med havet, flera badplatser och 10 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Hiss
Vrakekevägen 3, Listerby, Ronneby kommun

Vrakekevägen 3

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

4 250 000 kr

1 200 m² tomt

Flytta in i nybyggd villa belägen på en tomt om 1 200 kvadratmeter med isolerat garage och planerad tomt. Villan är helt inflyttningsklar på bottenvåningen, och boytan kan enkelt mer än fördubblas genom att inreda den redan isolerade ovanvåningen. Fasaden ä rmålad i en grå nyans, tomten är färdigställd med matjord och utrullad gräsmatta, hårdpackade ytor för altandäck eller stenläggning samt gångar/uppfart. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i år. Nu har du chansen att förvärva ett hem där du blir den första att bo. Här erbjuds ett ljust och välplanerat hus med en boarea om 88 m2 på bottenplan — Med inredd övervåning hela 183 kvadratmeter. På bottenplan hittar vi tvättstuga med groventré, sovrum, badrum i god storlek samt ett öppet kök och vardagsrum med utgång till trädgårdens baksida. Tar vi trappen upp till övre plan som är placerat i vardagsrummet så erbjuds en öppen yta att sätta sin egen plan och prägel på med härliga ytor. Övre plan är tät, plastat, isolerat och glespanelat. Här får du möjlighet att flytta in i ett öppet hem med optimalt planerade ytor där man börjar med 2 rum och kök på 88 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till totalt 7 rum och kök och dubblar boytan. Till huset hör en större plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Aktervägen 7, Listerby, Ronneby kommun

Aktervägen 7

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner 2 Karlskrona

4 095 000 kr

122 m²

5 rum

757 m² tomt

OBOS bjuder på driften i 1 år! Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Villan är helt inflyttningsklar samt kommer tomten vara anlagd med matjord och sådd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i år! Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. Till huset hör en plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Visar alla 5