Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

Tranarpsvägen 14, Åstorp, Åstorps kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Tranarpsvägen 14

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

3 700 000 kr

82 m²

3 rum

5 457 m² tomt

Välkomna till Tranarpsvägen 14, en trevlig villa som blivit renoverad under 2019 av föregående ägare som även byggde till dubbelgarage samt stor förrådsbyggnad. Villan ligger i Grytevad, strax utanför centrala Åstorp med närhet till E4:an för att lätt ta sig vidare in till Helsingborg . Här finner man en stor tomt på över 5000 kvm med egen äppelodling, stort dubbelgarage samt stor nybyggd förrådsbyggnad med möjlighet för köparen att inreda. Boningshuset har en lättskött putsad fasad med nya fönster, nytt tak samt ett bra värmesystem i form av jordvärme. Genomgående klinkergolv på bottenvåning och källarplan med vattenburen golvvärme. Fräscha påkostade ytskikt med modernt kök med inredning från IKEA med rostfria vitvaror. Två helkaklade badrum varav ett stort med både dusch och bubbelbadkar i källarplan där man även finner bastun, perfekt för kalla vinterkvällar! Fräsch inredd källare som även lämpar sig som bodel då det även finns ett stort sovrum/hobbyrum samt två stora klädkammare med hyllsystem. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
LYCKE 122, Hyllstofta, Klippans kommun
 • Ons 8 feb kl 16:00

LYCKE 122

Fritidshus
Hyllstofta, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

950 000 kr

63 m²

3 rum

1 000 m² tomt

Välskött vinterbonat fritidshus i 1-plan på ostört läge i populära Lycke med närhet till bad-och fiskesjö. Öppen ljus planlösning med stort allrum samt två sovrum. Stensatt uteplats i söderläge med ingång till vardagsrummet samt mindre balkong i samband med sovrummet. Nuvarande ägare har renoverat huset under de senaste åren med bla. nytt kök från IKEA, nytt badrum med ny inredning, delvis nya golv, målat alla väggar, installerat luftvärmepump, satt in nya element, breddat infarten ner till huset och lagt singel samt lagt ny stensatt uteplats i söderläge med ingång till allrummet. Söker ni ett ostört läge är detta ett guldkorn! Huset ligger längst ner på en återvändsväg med endast ett fritidshus som granne. Insynsskyddad baksida under hela sommarhalvåret. Missa inte detta tillfälle! Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Vinkelgatan 3, LJUNGBYHED, Klippans kommun
 • Budgivning pågår

Vinkelgatan 3

Villa
LJUNGBYHED, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

1 150 000 kr

114 m²

6 rum

1 642 m² tomt

Här finner ni en trevlig 1-plansvilla med källare som blivit tillbyggd under 2002 av nuvarande ägare. Villan ligger på en stor delvis inhägnad trädgårdstomt med närhet till skola och populära Rävahålan med lekplats för barnen. Villan är perfekt för en barnfamilj då det finns fem sovrum och bra sällskapsytor. Garage i källarplan med ingång till diverse förrådsutrymmen samt pannrum och tvättstuga. Ljungbyhed erbjuder både närhet till Skäralid med dess nationalpark, bageri, mataffär samt egen biograf! Huset är Varudeklarerat, dvs besiktigat av Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Visst renoveringsbehov föreligger. Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
Allarp 762, Ljungbyhed Allarp, Klippans kommun
 • Tis 7 feb kl 10:15

Allarp 762

Villa
Ljungbyhed Allarp, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

1 695 000 kr

111 m²

7 rum

1 830 m² tomt

Välkomna till Allarp 762, Ljungbyhed! Här finner ni en charmig äldre 1½-plansvilla, belägen i slutet av vägen med stor nybyggd garagebyggnad/verkstad om 165 kvm med en isolerad ovanvåning med möjlighet att inreda till två lägenheter. Garaget är uppfört 2018 på gjuten platta med vattenburen golvvärme färdig att koppla in på separat värmeanläggning. Man har även förberett med avlopp för framtida badrum/toalett. Stor fjärrstyrd garageport samt bil-lift. Tomten är dessutom delvis inhägnad med nybyggda hundgårdar samt isolerat hundhus på baksidan av tomten. För dom kalla kvällarna kan man passa på att krypa ner i spa-badet som är placerat på tralldäcket på baksidan av huset. Boningshuset består av flertalet sovrum, vardagsrum med nyinstallerad täljstenskamin och luft/luftvärmepump, badrum kombinerat med tvättstuga samt ljust och trevligt kök. Man har även installerat fiber i huset och det kommer till att kopplas in kommunalt avlopp längre fram. Detta är det perfekta tillfället för den egna företagaren som vill kunna jobba hemifrån med underbar natur runt husknuten och Skäralids Nationalpark på bekvämt gångavstånd. Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Nygatan 3, Ljungbyhed, Klippans kommun
 • Imorgon kl 15:00

Nygatan 3

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

1 150 000 kr

111 m²

4 rum

703 m² tomt

Välkomna till Nygatan 3, en trevlig äldre 1½-plansvilla med källare, centralt belägen i Ljungbyhed med närhet till mataffär, bageri, biograf och restaurang. Med gångavstånd från huset når man även förskola samt skola för barnen. Lättskött trädgårdstomt med stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Här nås man av fruktträd i form av äpple. plommon och körsbär. I uterummet nås man även av en härlig vinranka. Bra planlösning i huset med två sovrum, ljust luftigt vardagsrum samt rymligt kök på bottenvåningen och stort sovrum med ingång till två klädkammare på ovanvåningen. Källaren inrymmer diverse förrådsutrymmen så som matkällare, hobbyrum, toalett och badrum, tvättstuga och pannrum med nyare luft/vattenvärmepump. Föregående ägare har installerat fiber. Närhet även till Skäralid med dess vackra nationalpark. Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Åbygatan 3C, Centrum, Klippans kommun

Åbygatan 3C

Lägenhet
Centrum, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partner Klippan

295 000 kr

43 m²

1 rum

3 237 kr/mån

6 860 kr/m²

Välkomna till Åbygatan 3 C, en trevlig lägenhet om 1 ROK på första våningen, centralt belägen i Klippan med gångavstånd till tåg-och busstation, centrum, skola och vårdcentral. Lägenheten har renoverats med bl.a helkaklat badrum i samband med stambytet 2003, ny köksinredning, nytt parkettgolv i vardagsrummet samt målats om invändigt. Stort ljust vardagsrum med utgång till balkong. Välkomna att boka tid för visning!

 • Balkong

Visar alla 6