Mäklare Camilla Andersson

Camilla Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrbygatan 22, Centrum, Sala kommun

Norrbygatan 22

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 475 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 009 kr/mån
17 879 kr/m²

Tre rum och kök om hela 82,5 kvadratmeter i Sala centrum! Ett ljust renoverat kök med en integrerad diskmaskin och plats för mindre matgrupp. I anslutning till köket nås ett matrum som fungerar lika bra som ett sovrum om så önskas. Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong med markis och vy mot lugn innergård. Badrum med dusch och tvättmaskin samt en separat gästtoalett. Genomgående god förvaring i lägenheten i form av garderober och klädkammare. Två källarförråd följer lägenheten och en gemensam tvättstuga finns att nyttja i föreningen. Här bor du med ett attraktivt läge i centrum med bekvämt gångavstånd till mataffär, bagerier, shopping, Stadsparken och dammarna samt god buss- och tågkommunikation.

  • Balkong
Hyttvägen 21, Mamre, Sala kommun

Hyttvägen 21

Övrigt
Mamre, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 075 000 kr
2 611 m² tomt

Ett tillfälle för dig som vill återställa den gamla skolan och dess charm, Hyttans skola, eller varför inte starta din egen verksamhet? Fastigheten är belägen med ett attraktivt läge strax utanför centrum, intill Mamre-området och Granngården som närmsta granne. Nuvarande ägare har till större del nyttjat fastigheten till förvaring. Byggnaden uppskattas ligga på 714 kvadratmeter, 357 kvm/plan, enligt säljaren. Fastigheten ligger med närhet till Sala centrum med bland annat mataffärer, restauranger, shopping, bagerier samt buss- och tågkommunikation! Gällande frågor som rör bygglov, verksamhet eller liknande, vänligen kontakta Sala kommun. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Ingbo 261A, Runhällen, Heby kommun

Ingbo 261A

Fritidshus
Runhällen, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
895 000 kr
35 m²
2 rum
2 221 m² tomt

Välkommen på visning av dessa charmiga stugor inbäddade i grönska! Två välskötta stugor där man varsamt renoverat för att bibehålla den äldre charmen i bostäderna. Ena stugan har kök samt ett vardagsrum med en fungerande öppen spis med insats - effektiv och hög mysfaktor för sensommarkvällarna. Den andra stugan erbjuder ett kök med matplats samt ett rymligt sovrum. På tomten finns även en utedusch samt två bodar med förråd och torrdass. Stor del av inventarier och redskap ingår i köpet. Här bor du med ett lugnt och lantligt läge med cirka fyra minuters bilfärd till badplatsen och 12 minuter in till centrala Heby med bland annat mataffärer, sporthall samt god buss- och tågkommunikation. Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar. Fastigheten säljs med friskrivning.

Ringgatan 40E, Kungsängen, Sala kommun

Ringgatan 40E

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 574 kr/mån
17 857 kr/m²

En ljus gavellägenhet om tre rum och kök på andra våningen på populära Kungsängen! Renoverat kök från 2022 med skafferi, integrerad diskmaskin och plats för matgrupp. Vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till stor balkong i söderläge med markis och attraktivt läge. Utöver ett badrum med dusch och fönster så finns även en gästtoalett att tillgå. Två sovrum varav det ena ligger avskilt intill den inre hallen som är en före detta uthyrningsdel med egen ingång. I månadsavgiften ingår även internet och tv. Bostaden är belägen i centrala Sala med närhet till mataffärer, restauranger, shopping, bagerier, idrottshall, förskola, skola, Stadsparken och dammarna samt god buss- och tågkommunikation!

  • Balkong

Visar alla 4