Mäklare Camilla Andersson

Camilla Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hushållargatan 10, Bråstaborg, Sala kommun

Hushållargatan 10

Radhus
Bråstaborg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 975 000 kr
111 + 5 m²
4 rum
338 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga och renoverade radhus från sent 50-tal, tidigare lärarinnebostäderna i Sala. En välkomnande och möblerbar hall som leder in till vardagsrum med parkettgolv i original, helglasade pardörrar ut till altan och en arkitektritad trägård med frukt och bär, köksträdgård samt ett växthus. En härlig baksida som bjuder på sol större delen av dagen. Ett renoverat kök med påkostad bänkskiva i sten, plats för matgrupp och en integrerad diskmaskin finns installerad. På övre plan nås ett stort sovrum, ett allrum med fransk balkong och en rymlig klädkammare. Ljust helkaklad badrum med badkar och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2024. Garage/parkeringsplats, indraget fiber och uppvärmning via fjärrvärme. Möjlighet till ytterligare sovrum finns för den som önskar. Radhuset är beläget på ett eftertraktat och barnvänligt område strax utanför centrum med bekvämt avstånd till naturen, motionsspår och träningsanläggningar. Cykelavstånd till mataffärer, skolor, shopping, restauranger, bagerier samt buss- och tågkommunikation.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gravhagsgatan 10, Gravhagen, Sala kommun

Gravhagsgatan 10

Villa
Gravhagen, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 275 000 kr
130 + 10 m²
4 rum
1 830 m² tomt

Välkommen till denna villa, inbäddad i grönska, från sent 1920-tal med hörntomt på attraktiv adress i Sala. Det platsbyggda köket finns bevarat med skafferi, plats för matgrupp och i anslutning finns även ett ljust matrum. Vardagsrum med en vacker kakelugn och i den inre hallen finns även en fungerande braskamin. Separat tvättstuga och på övre plan nås bland annat två stora sovrum och ett badrum med dusch. Visst renoveringsbehov finns - ett perfekt tillfälle för den som önskar förverkliga sin bostadsdröm. En rymlig och hemtrevlig villa i två plan om 130 kvadratmeter med gott om förvaring. Möjlighet till ytterligare sovrum finns för den som har behov. Stor trädgård med äppelträd, jordkällare, och en äldre uthuslänga med förrådsutrymmen. Här bor du på ett lugnt och barnvänligt område med närhet till elljusspår och en omgivning med trevliga promenadstråk i historisk gruvmiljö och från bostaden är det cykelavstånd till Måns Ols Wärdshus och badplats med sandstrand, bryggor och kallbadhus. Bekvämt avstånd till centrum med bland annat mataffärer, förskolor, skolor, bagerier, shopping, restauranger samt god buss- och tågkommunikation.

Storgatan 8A, Heby, Heby kommun

Storgatan 8A

Lägenhet
Heby, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
650 000 kr
47,9 m²
2 rum
3 450 kr/mån
13 570 kr/m²

En välplanerad tvåa om 47,9 kvadratmeter i markplan i centrala Heby! Vardagsrum och köksdel i en öppen planlösning med utgång till stor uteplats med trall och bra solläge. Hall med både garderober och en rymlig klädkammare. Badrum med dusch. Säkerhetsdörr och under året har även nya 3-glasfönster och altandörr installerats i lägenheten. Ett bekvämt boende med stor och avskild uteplats under tak. Utöver uppvärmning/vatten så ingår även en egen parkeringsplats i månadsavgiften. Två källarförråd följer lägenheten och en gemensam tvättstuga finns att nyttja i grannhusets källare. Bostaden ligger med ett centralt läge i Heby med närhet till bland annat mataffärer, sporthall, centrum samt buss- och tågkommunikation. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Räfsvägen 8, Heby, Heby kommun

Räfsvägen 8

Villa
Heby, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 675 000 kr
145 + 36 m²
5 rum
1 138 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1 ½-plansvilla på Räfsvägen 8! Rymligt kök i öppen planlösning mot matplats med nyinstallerad (2024) pelletskamin. Från matplatsen nås en stor altan i vinkel med elektrisk markis och plats för flertalet möbelgrupper. Övre plan med ryggåstak, sovrum och ett stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp och en fransk balkong. Modernt renoverat badrum med golvvärme och dusch. Gästtoalett och en separat tvättstuga med utgång till baksida trädgård. Indraget fiber, garage och en laddstolpe för elbil finns installerad. Här bor du med ett avskilt hörnläge på ett barnvänligt och populärt område i Heby med närhet till buss och tåg. Centrum har du på bekvämt avstånd med bland annat förskola, skola, mataffärer och populär sporthall.

  • Uteplats
Möllerstorp 100, Möllerstorp, Sala kommun
Möllerstorp 100, Möllerstorp, Sala kommun, bild 2
Möllerstorp 100, Möllerstorp, Sala kommun, bild 3

Möllerstorp 100

Gård/Skog
Möllerstorp, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
6 475 000 kr
7 rum
4,1 ha tomt

Välkommen till idyllen Möllerstorp 100 i Sala kommun! Nu ges tillfälle att förvärva en avstyckad gård med tillhörande 4 hektar mark i eftertraktat område. En hemtrevlig 1 ½-plansvilla som erbjuder 7 rum och kök varav 5 sovrum - perfekt för den större familjen! Matrum i anslutning till lantligt renoverat kök i ljusa färger med fungerande spispanna. Stort helkaklat badrum från 2024 med golvvärme, dusch med praktiska glasdörrar och god plats för klädvård. På övre plan nås majoriteten av sovrummen samt ett renoverat toalettrum. På fastigheten finns flertalet ekonomibyggnader med större kallutrymmen, varmbonat garage, hobbyrum/verkstad, jordkällare och ett magasin som med fördel kan göras om till stall för den som önskar. Trivsam trädgård med äppellund, en nybyggd altan med plats för större möbelgrupper och rofylld vy över åkermark. Här bor du lugnt och skönt med ett lantligt läge, endast 4,5 km från centrala Sala med bekvämligheter som förskolor, skolor, mataffärer, restauranger, shopping, sporthall samt god buss- och tågkommunikation.

  • Premium
  • Uteplats
Tärnaby 108, Tärna, Sala kommun

Tärnaby 108

Fritidshus
Tärna, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 450 000 kr
28 + 28 m²
1 rum
807 m² tomt

En lantlig idyll som totalrenoverats mycket varsamt under åren 2021-2022. Ombonat litet hus med en ljus och välkomnande hall som tar en vidare till kök med matplats, tvättmaskin, en fungerande vedspis och utgång till stor altan med rofylld vy mot hästhagen. Inredd vind med allrum/sovrum och utgång till en mindre balkong. Separett och en utedusch med egen varmvattenberedare. På andra sidan grusvägen finns en tillhörande jordkällare och ett uthus med förvaring samt laddstation för elbil. Bostaden ligger med ett attraktivt läge strax utanför Sala med närhet till Tärnabadet som är ett populärt utomhusbad i Kumla kyrkby. Det är cirka 15 minuters bilfärd till Sala centrum med mataffärer, restauranger, bagerier, sportanläggning, shopping samt god buss- och tågkommunikation. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Jakobsbergsgatan 28B, Jakobsberg, Sala kommun

Jakobsbergsgatan 28B

Lägenhet
Jakobsberg, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
6 361 kr/mån
21 985 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och moderna lägenhet från 2020 om tre rum och kök! Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för matgrupp. Fönster i två väderstreck och genomgående parkettgolv och golvvärme i hela bostaden. Stort helkaklat badrum med dusch, praktisk arbetsbänk samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett bekvämt boende där egen parkering samt internet/tv ingår i månadsavgiften. Möblerbar balkong med ett rymligt kallförråd i anslutning till entrén. Här bor du intill ett villaområde med närhet till Stadsparken och dammarna, lekplatser, mataffärer, förskolor, skolor, centrum med restauranger, shopping, bagerier samt buss- och tågkommunikation!

  • Balkong
Ringgatan 40C, Kungsängen, Sala kommun

Ringgatan 40C

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 150 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 073 kr/mån
23 232 kr/m²

Välkommen till en modern och hemtrevlig lägenhet om två rum och kök med balkong! Ljust kök med god förvaring, integrerad diskmaskin och plats för matgrupp. Stort vardagsrum med utgång till möblerbar balkong med eftermiddag/kvällssol. Fönster i två väderstreck, genomgående parkettgolv i hela bostaden och god förvaring i både hall och sovrum. Helkaklat badrum med dusch. Utöver uppvärmning/vatten så ingår även internet och kabel-tv i månadsavgiften. Bostaden är belägen på våning två i centrala Sala med behagligt avstånd till mataffärer, restauranger, shopping, bagerier, sportanläggning, Stadsparken och dammarna samt god buss- och tågkommunikation.

  • Balkong
Bergslagsgatan 5B, Centrum, Sala kommun

Bergslagsgatan 5B

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 250 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 750 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna topprenoverade lägenhet på Bergslagsgatan 5B! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - perfekt för socialt umgänge samtidigt som maten tillagas. Kök med klinkergolv, påkostad stenskiva, integrerad diskmaskin och en förlängd köksö med förvaring och sittplats för två personer. Från vardagsrummet nås en stor balkong med nylagd trall och platsbyggda bänkar. Sovrum med parkettgolv, en öppen garderob samt en rymlig klädkammare. Kaklat badrum med dusch och en ny toppmatad tvättmaskin. Här bor du högst upp i huset, endast två trappor upp, med säkerhetsdörr och fönster i två vädersträck. Utöver uppvärmning/vatten så ingår även både internet och kabel-tv i månadsavgiften. Till lägenheten hör ett alldeles nytt förråd och en gemensam tvättstuga finns att nyttja i föreningen. Ett bekvämt läge med gångavstånd till mataffärer, bagerier, restauranger, shopping samt god buss- och tågkommunikation.

  • Balkong
Turbogatan 29B, Turbo, Sala kommun

Turbogatan 29B

Lägenhet
Turbo, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 275 000 kr
87 m²
3 rum
4 993 kr/mån
14 655 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet om 87 kvadratmeter på populära Turbo i Sala! Rymligt kök med plats för matgrupp och utgång till möblerbar balkong under tak i härligt söderläge. Stort vardagsrum med bevarat parkettgolv, god förvaring och vy mot vattentornet. Badrum med duschkabin och tvättmaskin - här finns även gott om plats för den som önskar lägga till torktumlare och praktisk arbetsbänk. Ett förråd följer bostaden och en gemensam tvättstuga samt lokal finns att nyttja i bostadsområdet. År 2020 installerades nya 3-glasfönster och altandörrar. Utöver uppvärmning/vatten så ingår även internet och kabel-tv i månadsavgiften. Föreningen har ett generöst utbud av vanliga parkeringsplatser men också laddstolpar för dig som har elbil. Här bor du på ett lugnt och barnvänligt område i en populär förening med trevliga innergårdar, närhet till motionsspår, sportanläggning, Sala Silvergruva, lekplatser, förskola och promenad-/cykelavstånd till Sala centrum med bland annat bagerier, shopping, restauranger samt god buss- och tågkommunikation.

  • Balkong
  • Uteplats
Verdandivägen 1, Morgongåva, Heby kommun

Verdandivägen 1

Villa
Morgongåva, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 475 000 kr
135 + 60 m²
5 rum
1 895 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 30-talsvilla på Verdandivägen 1 i centrala Morgongåva! Renoverat kök från 2017 i neutrala och jordnära färger med en extra bred spishäll och generöst med bänkyta - perfekt för den matlagningsintresserade. Matrum med parkettgolv och utgång till inglasad altan från 2022 med skjutbara glasdörrar ut till trädgård med jordgubbar, hallon, smultron, vinbärsbuskar och äppelträd. Vardagsrummet ligger intill matrummet och har en fungerande täljstenskamin som sprider en skön värme och en inbjudande atmosfär. På övre plan nås ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar. I källarplan finns ett stort hobbyrum att tillgå, dusch och bastu samt en separat tvättstuga. Rymlig trädgård med möblerbara altaner, förråd och en carport med laddbox för elbil. Ett bekvämt boende med fjärrvärme, indraget fiber och 3-glasfönster. Villan är centralt belägen i Morgongåva med gångavstånd till förskola, mataffär samt god buss- och tågkommunikation mellan Sala och Uppsala - ett bra läge för den som pendlar. Bekvämt avstånd till skola, Axsjöbadet och skogen för härliga promenader och bärplockning.

  • Balkong
  • Uteplats
Klasbo 130, Jugansbo, Heby kommun

Klasbo 130

Gård/Skog
Jugansbo, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
3 275 000 kr
4,3 ha tomt

Välkommen till Klasbo 130 som är beläget precis mellan Sala och Heby kommun! Modernt och ljust kök med en fungerande vedspis och en rymlig matplats med vardagsrummet intill som pryds av en pelletskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Här finner du även ett stort och funktionellt helkaklat badrum från 2013 med både dusch och klädvård. På övre plans nås tre sovrum och en möblerbar hall. En hemtrevlig och utbyggd 1 ½-plansvilla där omfattande renoveringar har utförts - bara att flytta in! Stor altan i vinkel med bra solläge och plats för flertalet möbelgrupper. För den som har gröna fingrar finns också möjlighet att utveckla den stora trädgården som idag erbjuder bärbuskar och äppelträd. Generöst med förvaringsutrymmen, bland annat en lada, jordkällare och uthus. Här bor du lugnt och skönt med tillhörande 4,2 hektar mark med närhet till badplatser, skog och natur. Cirka 20 minuters bilfärd till både Heby och Sala med förskolor, skolor, matbutiker, restauranger, butiker, sporthall samt god buss- och tågkommunikation.

  • Uteplats
Torvmossevägen 8, Broddbo, Sala kommun

Torvmossevägen 8

Fritidshus
Broddbo, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 595 000 kr
76 + 20 m²
4 rum
1 546 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och ombonade villa i Broddbo - en bostad som passar lika bra som permanentboende som fritidshus! Stort vardagsrum och ljust kök med den äldre charmen bevarad, en spispanna och plats för matgrupp. Ett modernt renoverat badrum med kaklade väggar, dusch och klädvård. På övre plan nås den inredda vinden med hall/allrum och ett sovrum med bevarat handfat. Bekvämt boende med vattenburen uppvärmning samt kommunallt vatten och avlopp. Gemytlig och avskild trädgård med stor altan, gäststuga, äldre garage och uthus med god förvaring. Ett attraktiv läge med närhet till badplatser och cirka 1 mil till centrala Sala med bekvämligheter som förskolor, skolor, mataffärer, restauranger, shopping, sporthall samt god buss- och tågkommunikation.

  • Plus
  • Uteplats
Hyttvägen 21, Mamre, Sala kommun

Hyttvägen 21

Övrigt
Mamre, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
2 075 000 kr
2 611 m² tomt

Ett tillfälle för dig som vill återställa den gamla skolan och dess charm, Hyttans skola, eller varför inte starta din egen verksamhet? Fastigheten är belägen med ett attraktivt läge strax utanför centrum, intill Mamre-området och Granngården som närmsta granne. Nuvarande ägare har till större del nyttjat fastigheten till förvaring. Byggnaden uppskattas ligga på 714 kvadratmeter, 357 kvm/plan, enligt säljaren. Fastigheten ligger med närhet till Sala centrum med bland annat mataffärer, restauranger, shopping, bagerier samt buss- och tågkommunikation! Gällande frågor som rör bygglov, verksamhet eller liknande, vänligen kontakta Sala kommun. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

SALA SILVERGRUVAN 1:322, Finntorpet, Sala kommun

SALA SILVERGRUVAN 1:322

Tomt
Finntorpet, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
795 000 kr
2 950 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Då ska du inte missa chansen att förvärva denna tomt om 2 950 kvadratmeter med ett attraktivt läge intill Finntorpsvägen! Tomten är belägen med ett lugnt och naturnära läge strax utanför Sala centrum. Behagligt avstånd till mataffärer, förskolor, skolor och stadens centrum med restauranger, bageriger, sporthall samt god buss- och tågkommunikation. Varmt välkommen att besöka tomten på egen hand, säljaren har satt upp ungefärlig markering var tomtgränsen går. Vänligen visa hänsyn och respekt till närmsta grannar. Ta sikte på Finntorpsvägen 37 som är närmsta fastighet. Inga anslutningsavgifter är betalda. Gällande frågor som rör bygglov och liknande, vänligen kontakta Byggenheten för Sala kommun.

  • Plus
Ringgatan 40E, Kungsängen, Sala kommun

Ringgatan 40E

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 574 kr/mån
17 857 kr/m²

En ljus gavellägenhet om tre rum och kök på andra våningen på populära Kungsängen! Renoverat kök från 2022 med skafferi, integrerad diskmaskin och plats för matgrupp. Vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till stor balkong i söderläge med markis och attraktivt läge. Utöver ett badrum med dusch och fönster så finns även en gästtoalett att tillgå. Två sovrum varav det ena ligger avskilt intill den inre hallen som är en före detta uthyrningsdel med egen ingång. I månadsavgiften ingår även internet och tv. Bostaden är belägen i centrala Sala med närhet till mataffärer, restauranger, shopping, bagerier, idrottshall, förskola, skola, Stadsparken och dammarna samt god buss- och tågkommunikation!

  • Balkong
Spinnrocksvägen 4, Ransta, Sala kommun

Spinnrocksvägen 4

Villa
Ransta, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
3 675 000 kr
129 m²
4 rum
1 043 m² tomt

Tillfälle att förvärva en nybyggd enplansvilla från 2024 i centrala Ransta! Här erbjuds det trevliga sociala ytor i form av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till trädgård. Genomgående ljust och tåligt laminatgolv i hela bostaden. Badrum i jordnära färger med dusch samt en gästtoalett. Tre sovrum varav det ena sovrummet har direktanslutning till en stor klädkammare. Tvättstuga/groventré med arbetsbänk, tvättho och ett städskåp. Villan är perfekt för såväl mindre som större familjer. Möjlighet till ytterligare ett sovrum finns för den som önskar. Bostaden är belägen cirka 1,5 mil från Sala och cirka 2,5 mil från Väterås, ett perfekt läge för den som pendlar! Här bor du med ett naturnära läge och gångavstånd till nybyggd förskola, skola, mataffär samt god buss- och tågkommunikation mellan Sala och Västerås.

  • Plus
  • Uteplats
Gamla Landsvägen 122A, Vittinge, Heby kommun

Gamla Landsvägen 122A

Villa
Vittinge, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 695 000 kr
105 + 14 m²
4 rum
549 m² tomt

Upprustat parhus i suterräng med tillhörande garage i centrala Vittinge! Kök med plats för matgrupp och utgång till trädgård. Stort vardagsrum med utgång till möblerbar balkong med markis. Två badrum, ett på vardera plan, både med dusch och badkar samt en separat tvättstuga. Utöver vardagsrummet på övre plan så finns även ett trivsamt och rymligt allrum i entréplan. Genomgående ljusa och jordnära färger i hela bostaden. Ett bekvämt boende med garage där porten fjärrstyrs och i den lättskötta trädgården finner du bland annat svarta vinbär, plommon och äpplen. Närhet till lekplats, pizzeria, bussförbindelse, förskola och skola (F-3). Här bor du inte heller långt från Skattmansö, Tenasjön med badplats och cirka sju minuters bilfärd till centrala Morgongåva med mataffär och god tågförbindelse mellan Sala och Uppsala - perfekt för den som pendlar.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 18