Mäklare Camilla Andersson

Camilla Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 32, Grusbanan, Heby kommun

Storgatan 32

Villa
Grusbanan, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Heby
2 375 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
1 659 m² tomt

Välkommen till denna 1 ½-plansvilla med suterrängkällare och två garage på Storgatan 32/Grusbanan 23 i Heby! Ett smakfullt renoverat kök från 2020 med köksö, integrerade vitvaror och öppen planlösning mot matplats med dubbeldörrar ut till inglasad balkong. Indraget fiber och vattenburen uppvärmning via värmepump från 2023 (luft-vatten). Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och ny inredning. Separat tvättstuga med tvättmaskin från 2022. Toalett finns på varje plan och möjlighet till ytterligare sovrum finns för den som önskar. Stor trädgård med växthus, stenlagd uteplats och ett mindre gårdshus med el och indraget vatten. En hemtrevlig och modern bostad med goda sällskapsytor. Du bor med en lantlig känsla med närhet till naturen, motionsspår, Folkets Park och promenad-/cykelavstånd till centrala Heby med bland annat förskola, skola, mataffärer, sporthall samt goda buss- och tågförbindelser mellan Sala och Uppsala! Infart och parkering nås från Grusbanan.

  • Balkong
  • Uteplats
Nyhamravägen 6, Hamrarna, Heby kommun

Nyhamravägen 6

Villa
Hamrarna, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Heby
1 595 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
1 032 m² tomt

Enplansvilla med källare och garage med ett attraktiv läge, strax utanför Heby centrum! Ett modernt renoverat badrum från 2022 med golvvärme, dusch och praktiska glasdörrar. Kök med plats för mindre matgrupp. Separat tvättstuga i källarplan. Nyare altan under tak i anslutning till entrén. Trevlig baksida med altandäck och utsikt mot grönområde och Örsundaån. Bekvämt boende med bergvärme samt kommunalt vatten och avlopp. Trevlig baksida med altan och utsikt mot grönområde och Örsundaån. Lantligt läge med närhet in till Heby centrum, mataffärer, kommunikationer och skolor. Möjlighet till snabbt tillträde!

  • Uteplats
Jugansbo Fallmossen, Jugansbo, Sala kommun

Jugansbo Fallmossen

Fritidshus
Jugansbo, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 475 000 kr
43 + 9 m²
2 rum
1,8 ha tomt

Ett perfekt tillfälle för dig som söker lugnet och en avskild plats! Äldre torp från 1800-talet med bevarade trägolv och eldstäder. Stort kök med fungerande vedspis, plats för matgrupp, en toppmatad tvättmaskin och stege upp till rymligt loft med trägolv. Altan under tak med rofylld vy över ditt egna grönområde. Flertalet uthusbyggnader. Här bor du ostört med naturen inpå knuten och den populära badplatsen Hillingen. Fastigheten är belägen med ett lugnt och avskilt läge med cirka 1,7 hektar mark med jakträtt. Närhet till Saladamm och Åby skola, F-3 och cirka 1 mil till Sala centrum med bland annat mataffärer, restauranger, shopping, bagerier samt god buss- och tågkommunikation. I dagsläget jakträtten utarrenderad.

  • Uteplats
Ringgatan 38A, Kungsängen, Sala kommun

Ringgatan 38A

Lägenhet
Kungsängen, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 076 kr/mån
12 838 kr/m²

Välkommen till denna gavellägenhet om 3 rok på första bostadsplanet, endast en halvtrappa upp! Vardagsrum med bevarat parkettgolv, fönster i två väderstreck samt utgång till inglasad balkong från 2023. Utöver ett kaklat badrum med dusch och fönster så finns även en gästtoalett att tillgå. Två sovrum varav det ena ligger avskilt intill den inre hallen som är en före detta uthyrningsdel med egen ingång. Bostaden har genomgående renoveringsbehov - ett perfekt tillfälle för den som önskar sätta sin egen prägel på bostaden. Lägenheten ligger med ett centralt läge i Sala med promenadavstånd till centrum med bland annat restauranger, shopping, mataffär samt buss- och tågkommunikation. Två källarförråd följer bostaden och gemensam tvättstuga finns att nyttja i fastighetens källare. Möjlighet till snabbt tillträde!

  • Balkong
Yttervägen 4B, Härvsta, Heby kommun

Yttervägen 4B

Lägenhet
Härvsta, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
715 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 936 kr/mån
11 532 kr/m²

Två rum och kök om hela 62 kvadratmeter med balkong och egen parkering! Modernt kök med diskmaskin, integrerad kyl/frys och plats för matgrupp. Stort vardagsrum med bevarat parkettgolv och utgång till balkong med trall och eftermiddag/kvällssol. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin från 2020. Två källarförråd följer lägenheten och en gemensam tvättstuga finns att nyttja i fastighetens källare. Ett bekvämt boende med säkerhetsdörr, 3-glasfönster och indraget fiber. Ljus lägenhet, centralt belägen i Heby på tredje våningen med promenad- och cykelavstånd till bland annat mataffärer, sporthall samt buss- och tågförbindelse mellan Sala och Uppsala via Upptåget.

  • Balkong
Kulltorp 101, Västerfärnebo, Sala kommun

Kulltorp 101

Fritidshus
Västerfärnebo, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 150 000 kr
56 + 45 m²
2 rum
2 026 m² tomt

Ett tillfälle för dig som drömmer om ett fritidshus med ett lugnt och rofyllt läge! Charmigt bostadshus med trägolv, eldstäder och duschrum med duschkabin och förbränningstoalett. Allrum med fungerande braskamin i anslutning till rymligt kök med matplats och fungerande vedspis. Naturtomt med vackra stenpartier, bärbuskar och fruktträd. Flertalet uteplatser varav den ena ligger under tak. Gästrum i uthus samt separat gäststuga. Carport, snickarbod, förråd och vedbod. Här bor du med naturen inpå knuten och närmsta matbutik finner du i Västerfärnebo och Salbohed. Cirka 25 minuters bilfärd till centrala Sala med bland annat restauranger, mataffärer, shopping, bagerier samt god buss- och tågkommunikation.

  • Uteplats
Norrbygatan 20A, Centrum, Sala kommun

Norrbygatan 20A

Lägenhet
Centrum, Sala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sala
1 375 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
5 355 kr/mån
18 836 kr/m²

En ljus och hemtrevlig gavellägenhet om tre rum och kök med balkong i Sala centrum! Kök med ny bänkskiva och plats för matgrupp. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till möblerbar balkong (utbyggd 2020) med eftermiddagssol. Gästtoalett och kaklat badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Bekvämt boende med 3-glasfönster och säkerhetsdörr. Här bor du endast tre halvtrappor upp med ett attraktivt läge i centrum med bekvämt avstånd till mataffär, bagerier, shopping, Stadsparken och dammarna samt god buss- och tågkommunikation.

  • Balkong
Rosenlundsvägen 15, Heby, Heby kommun

Rosenlundsvägen 15

Villa
Heby, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Heby
1 995 000 kr
108 m²
5 rum
819 m² tomt

Ett bekvämt och genomgående renoverat boende med allt i ett plan! Modernt kök i en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum med utgång till stort altandäck med plats för flera möbelgrupper. Gästtoalett samt ett badrum med badkar. Friliggande garage och indraget fiber. I dagsläget erbjuder bostaden fyra sovrum med möjlighet till ett femte sovrum för den som önskar. Villan ligger på ett populärt område med närhet till bland annat förskola, skola, idrottshall, mataffärer samt god buss- och tågförbindelse mellan Sala och Uppsala!

  • Uteplats
Yttervägen 8A, Härvsta, Heby kommun

Yttervägen 8A

Lägenhet
Härvsta, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Heby
795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 901 kr/mån
14 455 kr/m²

En renoverad lägenhet om två rum och kök, bekvämt belägen endast en halvtrapp upp! Genomgående ljus bostad med ett modernt renoverat kök från 2018 med integrerade vitvaror, smakfulla detaljer och plats för matgrupp. Vardagsrum med bevarat parkettgolv och utgång till möblerbar balkong med trall och bra solläge! Toppmatad tvättmaskin och två klädkammare. Centralt läge på populära Härvsta med närhet till bland annat mataffärer, sporthall samt god buss- och tågförbindelse mellan Sala och Uppsala via Upptåget.

  • Balkong

Visar alla 9