Mäklare Martin Berglind

Martin Berglind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mosshagestigen 9, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 9

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
1 695 000 kr
51 m²
3 rum
vån 2/4
3 962 kr/mån
33 235 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade trerummare som ligger en trappa upp med stor möblerbar balkong i fint läge mot grönområde. Genomgående fina ytskikt och materialval. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Lägenheten är belägen i ett lugnt, barnvänligt och rofyllt område (Mosshagen/Söderby) med blandad bebyggelse i form av både radhus samt flerbostadshus. Här finns även närhet till skola/förskola samt goda kommunikationsmöjligheter i form av bussförbindelse till pendeltåg och centrum (Salem/Tumba). Även direktbuss till Stockholm city/Fridhemsplan. För den bilburne når man det större vägnätet (E4/E20) snabbt och smidigt!

  • Balkong
Rönningevägen 63C, Rönninge-Nytorp, Salems kommun

Rönningevägen 63C

Radhus
Rönninge-Nytorp, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
2 995 000 kr
120 m²
5 rum
154 m² tomt

I omtyckta Rönninge Nytorp finns detta trivsamma 2 plans radhus om 120 kvm fördelat på fem rum och kök. Huset har mycket väldisponerade ytor med sällskapsytor såsom kök och vardagsrum på entréplanet och sovrummen på övre plan. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med närhet till Ängstäppans förskola, Nytorpsskolan, idrottsplats och Rönninge elljusspår. Två mysiga uteplatser i insynskyddande lägen ger möjlighet till sol eller skugga. I området finns en trevlig lekpark som nås via baksidan. Dessutom finns Ersboda 4-H gård runt husknuten som är en mysig aktivitet för hela familjen. Buss 725 stannar nära huset och går via Rönninge och Salem Centrum bort till Tumba Centrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lilldalsvägen 22a, Rönninge, Salems kommun

Lilldalsvägen 22a

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
1 295 000 kr
41 m²
1 rum
4 113 kr/mån
31 585 kr/m²

Mitt i idylliska och charmiga Rönninge ligger denna unika lägenhet! Med en egen entré och lummig uteplats med soligt söderläge bor man med villakänsla i vacker sekelskiftesfastighet från början av 1900-talet. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns tidstypiska detaljer såsom vackra fönster med djupa fönsternischer. Helkaklat badrum med duschplats. Hallen har stort klädskåp samt hatthylla. Parkeringsplats finns precis utanför den egna entrén. Kortare gångavstånd till Rönninge centrum med pendeltåg samt sjön Flaten. Buss 725 går ett stenkast bort.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3