Mäklare Maria Björkman

Maria Björkman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åvägen 14, Hedemora, Hedemora kommun
  • Kommande

Åvägen 14

Villa
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
2 295 000 kr
161 + 20 m²
850 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1½-planshus på Åvägen i Hedemora! Detta hus erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en härlig känsla av rymd och gemenskap. Med totalt sju rum, varav fyra används som sovrum, finns det gott om plats för både familj och gäster. Källaren är utrustad med en relaxavdelning där du kan njuta av en avkopplande bastu och dusch efter en lång dag. Uterummet är perfekt för mysiga kvällar och erbjuder en skön plats för att njuta av utomhusmiljön även när vädret inte är det bästa. Det rymliga garaget ger gott om plats för både bil och förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Beläget i ett mycket centralt och trevligt område, har du gångavstånd till både natur och centrum. Det finns också nära till tågstationen, vilket gör det bekvämt att pendla eller ta en dagsutflykt. Det här är ett hem som verkligen har allt - från komfort och avkoppling till ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att göra detta hus till ditt nya hem!

Åsgatan 126, Hedemora, Hedemora kommun
  • Kommande

Åsgatan 126

Villa
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
2 650 000 kr
209 + 20 m²
8 rum
2 071 m² tomt

Snart till salu! 2-plansvilla centralt på Åsgatan, huset byggdes på slutet av 1800-talet och har ett centralt men ändå lantligt läge. Stora härliga utomhus ytor som inbjuder till umgänge och aktiviteter. Huset har idag två stora lägenheter med egna entréer och uteplatser. Lägenheterna är välunderhållna och har kök och badrum från Vedum. I trädgården finns en stor gräsmatta, fruktträd, bärbuskar och odlingsland. Tomten sträcker sig ända ut till gatan och det finns gott om parkeringsplatser. En varmbonad gäststuga och uthus med gott om förråd. På Åsgatan 126 är det som att bo på landet fast man bor centralt. Gång och cykelavstånd till skola, förskola, Vasahallen och Hedemoras köpcentrum med affärer, restauranger och caféer. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag, då håller vi dig informerad kring försäljningen och eventuella förhandsvisningar.

Västkustslingan 12, Hedemora, Hedemora kommun
  • Kommande

Västkustslingan 12

Villa
Hedemora, Hedemora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Säter
5 800 000 kr
134 m²
5 rum
1 710 m² tomt

Vi är glada att kunna erbjuda denna exklusiva 1-plansvilla med oslagbar strandtomt vid Brunnsjön. Detta är en nyproducerad villa som kombinerar toppmodern design med ett fantastiskt läge. Med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier och skjutdörrar mot sjön, fylls hela huset med naturligt ljus och bjuder på en underbar utsikt över vattnet. Villan har fyra rymliga sovrum och två eleganta badrum, vilket ger gott om plats för både familj och gäster. Utanför hittar du en stor terrass med enastående sjöutsikt, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Den nylagda gräsmattan ger en grön och inbjudande känsla, och här finns även plats för en pool om så önskas. En unik fördel med denna villa är dess låga driftkostnader, jämförbara med ett passivhus, vilket gör den både miljövänlig och ekonomisk. Du får helt enkelt det bästa av två världar - lyxigt boende och hållbarhet. Brunnsjöns område är känt för sina fritidsaktiviteter året runt. På sommaren kan du njuta av bad, paddling eller bara en lugn stund på stranden. På vintern plogas sjön för långfärdsskridskor, sparkåkning och skidåkning, och det arrangeras spännande evenemang som isracing och månskensskridskoåkning. Allt detta samtidigt som du har nära till centrum med butiker, caféer, bussar och tåg. Vänta inte för länge! Anmäl ditt intresse redan idag och ta chansen att se detta fantastiska hem med egna ögon. Vi ser fram emot att välkomna dig!

  • Energieffektiv

Visar alla 3