Mäklare Jim Richtmann

Jim Richtmann

Om mig

Hej! Idag arbetar jag som fastighetsmäklare och har erfarenhet inom försäljning sedan 15 år. Min ambition som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling är att ha lika nöjda säljare som köpare i varje affär. Det kommer jag att uppnå med ett stort engagemang, vara lyhörd och ha viljan för att hitta den bästa lösningen. Jag är en person som ger allt och brinner för att nå bästa resultat. Vill du veta mer? Hör gärna av dig! Jag hoppas vi ses.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Österjörn 408, Jörn, Skellefteå kommun

Österjörn 408

Fritidshus
Jörn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
595 000 kr
41 m²
3 rum
1 745 m² tomt

Välkommen till Österjörn 408. Ett fritidshus med sjöutsikt på 41 kvm med braskamin. På tomten finns även en sovstuga och förråd. Mysig stuga med närhet till sjön som erbjuder bra fiske. Fiber dras in under sommaren 2023 som säljaren ska bekosta. Endast ca 6,5 km till Jörn har alltid haft otämjd vildmark att bjuda på och idag hittar du i omgivningarna ett brett urval av vildmarksaktiviteter. Skidanläggningen Storklinta har länge varit ett populärt besöksmål. Jörn erbjuder även guidade skoterturer, älgsafari, hundspann och många andra aktiviteter med naturnära känsla.

  • Plus
Nyhamn 22, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00

Nyhamn 22

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 995 000 kr
109 + 58 m²
4 rum
1 590 m² tomt

Unikt tillfälle att äga detta charmiga 40-talshus med lantligt läge endast 15 min bilfärd österut från centrala Skellefteå. Detta är ett perfekt boende för er som vill bosätta sig med närhet till naturen! Huset har renoverats genom åren med bland annat nytt tak -08, installerade värmepump - luft/vatten -08 och renoverat badrum -14. Fiber finns indraget. Bostadens yta är 109 kvm + 58 kvm disponerat på 1 1/2 plan med källare. Trevlig planlösning med fina sällskapsytor som bjuder in till många härliga sociala sammanhang. På entréplan finns ni ett ljust och luftigt kök med ljusa köksluckor från Köksförnyarn som monterades in 2017. Stort och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp! På övre plan två finns två sovrum med inbyggda garderober. I det tredje rummet på övre plan finns idag ett kök. Här finns möjligheten att anpassa utrymmet efter dina behov, goda uthyrningsmöjligheter eller ett ytterligare sovrum för den större familjen. Badrummet på övre plan renoverades 2014. På källarplan finns bra förvaringsutrymmen med förråd, matkällare, tvättstuga och pannrum. Nyhamn är en by som ligger ca 11 km från Skellefteå centrum. Några av de många fördelar med att bo här är närheten till naturen, möjligheten till friluftsliv och avkopplande miljö. Förskola och skola ligger i närliggande Stackgrönnan. Nyhamn ligger på ett bekvämt avstånd till Northvolt. Huset är besiktigad och försäkrat med Varudeklarerat som skyddar både säljare och köpare. Besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna underbara miljö! Kontakta mäklaren redan idag för att visa ditt intresse.

  • Plus
Fabriksvägen 26, Ersmark, Skellefteå kommun

Fabriksvägen 26

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 995 000 kr
127 + 65 m²
4 rum
8 005 m² tomt

Välkommen till Fabriksvägen 26, Ersmark – ett perfekt hem för dig som söker både samhälle och lantligt läge. Denna tvåplansvilla erbjuder en bekväm och rymlig bostadsmiljö med en rad fördelar. Läge: Belägen på Fabriksvägen 26, Ersmark – en eftertraktad och fridfull miljö. Renoveringar: Ett nytt tak installerades 2023, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Tomtmark: Utsträcker sig över generösa 8 005 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme och potential för trädgårdsprojekt eller andra aktiviteter. Åkermark ner till Kågeälven och forsen. Lagugårdsbyggnad: Perfekt för förvaring eller som utrymme för hobbyverksamhet. Övriga byggnader: Äldre bostadshus med stora renoveringsbehov eller eventuell rivning. Ej kulturmärkt Ersmark är en charmig by belägen i vackra Kågedalen, cirka 3-4 km från Kåge och omkring 15 km från Skellefteå. Byn har ett välutvecklat utbildningssystem med förskolor och skola för årskurs F-6. Eleverna i årskurs 7-9 går vidare till skolan i Kåge för sin fortsatta utbildning. Skolan är omgiven av en idrottsplats med fotbollsplaner och isbana för aktiva och roliga aktiviteter. Dessutom har Ersmark även ett ridhus, skidbacke och en aktiv idrottsförening, vilket ger en mängd sport- och fritidsmöjligheter för byns invånare. Bland byns bekvämligheter hittar man en pizzeria, kyrka och flera företag som bidrar till ett rikt och mångsidigt samhällsliv. Skolan erbjuder också ett fritidshem för barnen att njuta av efter skolan. Ersmark har en stora arbetsgivare i form av Trelleborg Sealing Solution, vilket ger byns invånare en möjlighet till arbete och utveckling. Genom Ersmark rinner den vackra Kåge älv, en av regionens bästa fiskeälvar. Här finns gott om lax, öring, harr, abborre och mycket mer, vilket lockar fiskeentusiaster från när och fjärran. Ersmark är verkligen en by som erbjuder både en aktiv och naturskön livsstil, med en mångfald av möjligheter och bekvämligheter som gör det till en trivsam plats att bo och leva i.

Åsgatan 3, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Åsgatan 3

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
5 595 000 kr
164 + 60 m²
7 rum
1 169 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 3. Huset är byggt 1952 som ett av fem unika Larcohus i Skellefteå. Huset ligger på Åsgatan i det attraktiva och centrala bostadsområdet Norrböle. Med sin totalyta om 260 kvm så är det ett ståtligt hus högt beläget på den stora terasserade tomten. Huset har ett självbärande skal av betong, vilket ger möjligheten till fri förändring av rumsindelning om man så önskar. I källarplanet så finns det en generöst tilltagen gillestuga med öppen spis och i anslutning en vedeldad bastu och relax . Stor matkällare med hyllor ger möjligheten att förvara mat i kall miljö året runt. Tvättstugan med förvaring är väl tilltagen och i anslutning finns det garderober för klädförvaring. Bottenvåningen domineras av det stora öppna vardagsrummet med den unika designade öppenspisen i blickfånget. Här finns också två sovrum och badrum med dusch. Köket är modernt och ligger i anslutning med vardagsrum och matrum i en öppen planlösning. Intill matrummet finns altanen som delvis är inbyggd med glasväggar och tak och ett trädäck för att njuta av solen. I övre plan finns förutom två sovrum med tillhörande klädkammare och ett kallförråd. En stor allmän yta med öppen spis mellan de två sovrummen och ett badrum med dusch och en fin balkong med utsikt över Skellefteå Centrum. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område lika nära till centrum, skola och friluftsområdet Vitberget. Norrhammarskolan med förskola och grundskola ligger inom gångavstånd. Till den här bostaden försöker vi aktivt hitta rätt köpare. Förhandsvisning kan bli aktuellt och det är därför viktigt att du anmäler ditt intresse redan nu för att inte missa en förhandsvisning eller budgivning. Kontakta mig för mer information gällande aktiv matchning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Knektvägen 142, Byske, Skellefteå kommun

Knektvägen 142

Fritidshus
Byske, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 695 000 kr
47 m²
3 rum
584 m² tomt

Välkommen till Knektvägen 142. Mysig stuga som byggdes från 2000talet och framåt, fantastiskt stuga med sovstuga där du har en viss havsutsikt från tomten. På tomten finns även en sovstuga som är perfekt för barnen eller om du har främmande. Ett stenkast från en femstjärnig camping med massor med aktiviteter för barnfamiljer. Stugan är inte bara en fristad för avkoppling utan också en port till äventyrliga upptäckter. Den närbelägna stranden lockar med sina mjuka sanddyner och det glittrande havet. Här kan barnen bygga sandslott, leka i vågorna och samla snäckor medan föräldrarna njuter av solens strålar eller tar en uppfriskande simtur. Området runt stugan är barnvänligt och säkert, vilket gör det till en idealisk plats för familjer med små barn. Här kan de springa fritt, cykla på de närliggande stigarna eller utforska de omgivande skogarna under övervakning av vuxna. Efter en dag fylld med äventyr kan du återvända till stugan och njuta av en avkopplande stund på den soliga verandan medan du grillar en läcker måltid eller bara njuter av den förtrollande utsikten över solnedgången över horisonten. Oavsett om du längtar efter avkoppling eller äventyr, så erbjuder denna mysiga stuga på Byske Havsbad den perfekta balansen mellan komfort, natur och gemenskap. Välkommen till ditt nya favoritresmål, där varje ögonblick blir ett minne för livet.

  • Plus

Visar alla 5