Svensk Fastighetsförmedling Solna

Svensk Fastighetsförmedling Solna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Centralvägen 3, 3 tr, Solna Centrum, Solna kommun
  • Imorgon kl 17:30
Centralvägen 3, 3 tr, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Centralvägen 3, 3 tr, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Centralvägen 3, 3 tr

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
3 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 108 kr/mån
52 810 kr/m²

Fantastisk lägenhet i fin 50-tals fastighet i attraktiva kvarter med Solna Centrum som granne. En ovanligt inbjudande bostad där tidsenliga 50-tals detaljer på ett smakfullt sätt samspelar med modern renovering och ger ett hem att bara flytta direkt in och trivas i. Ett attraktiv högt insynsskyddat läge med generöst ljusinsläpp från fönster i söderläge med fri utsikt i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Ett hem där alla val följer en röd tråd och dess generösa 60 kvadrat ger sociala och inbjudande ytor. Genomgående ljusmålade väggar i rofyllda nyanser kombineras med enhetlig vitpigmenterat parkettgolv som verkligen framhäver snickerier och ger bostaden en harmonisk karaktär. Inbjudande och renoverat kök med en matplats perfekt för långfrukostar med en fri vy över grönska. Bostaden bjuder vidare på ett rejält sovrum med lugnt läge och ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den underbara balkongen i härligt högt söderläge. Helkaklat och fint badrum, bekvämt utrustat med en tvättmaskin. Som pricken över i:et finns här absolut perfekta förvaringsmöjligheter i många garderober som slukar det mesta. För föreningens medlemmar finns övernattningslägenhet och gym till förfogande. I huset finns naturligtvis en hiss. Här finns bredband via Stockholmsstadsnät (1000 Mbit). Förening med sitt stambyte genomfört 2015 och har dolda tillgångar i form av 11 st hyresrätter. Till lägenheten finns ett källarförråd. Bostaden ligger lugnt beläget med utsikt över grönska men med endast en minuts promenad till Solna Centrum med all tänkbar service och ypperliga kommunikationer med busstorg, T-bana och tvärbana. Kort promenad till Gamla Råsunda med restauranger, kaféer och biograf (Gamla Filmstaden). Lummiga Skytteholmsparken ligger precis i närområdet och där finns lekplats, gräsytor och på vinterns Solnas bästa pulkabacke. Gångavstånd till Westfield Mall of Scandinavia. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Greta Garbos väg 21C, 1 tr, Gamla Filmstaden, Solna kommun
  • Imorgon kl 18:30
Greta Garbos väg 21C, 1 tr, Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 2
Greta Garbos väg 21C, 1 tr, Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 3

Greta Garbos väg 21C, 1 tr

Lägenhet
Gamla Filmstaden, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
4 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 046 kr/mån
65 294 kr/m²

Attraktivt läge i Gamla Filmstaden Genomgående planlösning Stor balkong Välskött Brf I ett av Solnas mest populära område, Gamla Filmstaden, är denna underbara bostad belägen. Denna trerummare har en tilltalande och genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck som ger ett underbart ljusflöde. Det fullt maskinellt utrustade köket och det rymliga vardagsrummet med en naturlig matplats för det stora middagssällskapet skapar trevliga och sociala ytor för umgänge för många. i Bostaden finns vidare två bra sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter i många garderober. Bostaden kan även stoltsera med en inbjudande balkong i högt läge där du kan grilla och njuta av solen in till eftermiddagen. Vidare bjuder bostaden på ett rymligt helkaklat badrum med badkar, bekvämt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens rum har genomgående ljusa färgval och fina parkettgolv. Välskött Brf mitt i anrika Gamla Filmstaden. Fiberoptiskt bredband ingår i avgiften. Ett stort förråd tillhör lägenheten och är bekvämt beläget i samma hus. I huset finns självklart en hiss. Garage finns längst ner i huset (i dagsläget är det endast en kort kö). Här härskar lugnet bara minuter från Råsundavägen och omgivande restaurang- och nöjesliv. Mycket goda kommunikationer med T-bana (Näckrosen) och busshållplats inom kort gångavstånd. I Gamla Filmstaden finns SF-biograf, gym och nya fastigheter samspelar med äldre bebyggelse. Här finns många restauranger och nu har populära restaurang Backstugan öppnat upp sina portar igen efter att ha varit stängd en längre period. Portvaktsstugan, ett charmigt våffelkafé, är också en favorit där du kan njuta av de godaste våfflor i mysig miljö. Kort promenad till Westfield Mall of Scandinavia med shopping och service i världsklass. Här är det bara att flytta rakt in i drömmen! Kontakta mäklare Johanna Ekberg för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränsgatan 22, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gränsgatan 22

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
2 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/8
2 579 kr/mån
65 732 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet med insynsskyddat läge belägen på Gränsgatan 22 i centrala Solna men precis på gränsen till Sundbyberg. Med en yta på 41 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad ett bekvämt boende. Ljuset flödar in i vardagsrummet och skapar en härlig atmosfär. Här finns även en trevlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av solen och lugnet. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer, vilket gör att du snabbt och smidigt kan ta dig till både jobb och fritidsaktiviteter. Dessutom har du allt du behöver inom räckhåll då bostaden är centralt belägen i Solna Centrum. Föreningen erbjuder fina gemensamma faciliteter såsom en pool och en takterrass där du kan koppla av och njuta av sommardagarna. Badrummet är modernt och helkaklat, och sovrummet erbjuder gott om utrymme för en stor säng. Med modern utrustning och en genomtänkt planlösning är denna lägenhet ett perfekt val för dig som letar efter ett bekvämt och centralt boende. Varmt välkommen att kontakt mig för mer info samt visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Huvudstagatan 19, 2 tr, Huvudsta, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Huvudstagatan 19, 2 tr, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Huvudstagatan 19, 2 tr, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Huvudstagatan 19, 2 tr

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
4 069 kr/mån
46 797 kr/m²

Renoverad och fin bostad i fin 50-tals fastighet i attraktiva kvarter i Gamla Huvudsta. En ovanligt inbjudande bostad där tidsenliga 50-tals detaljer på ett smakfullt sätt samspelar med modern renovering och ger ett hem att bara flytta direkt in och trivas i. Ett attraktiv högt insynsskyddat läge med generöst ljusinsläpp från fönster i både öst- och väst läge med helt fri utsikt i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Bostadens höga läge gör att ljuset bokstavligen flödar in och dess generösa 64 kvadrat ger sociala och inbjudande ytor. Genomgående målade väggar i rofyllda nyanser kombineras med fina fiskben- och parkettgolv. Trevligt kök där de charmiga original skåpen samspelar fint med nya vitvaror. Bostaden bjuder vidare på ett väl tilltaget vardagsrum med vacker fiskbensparkett och charmigt burspråk. Här finns även utgången till den underbara balkongen i högt och helt fritt västläge där du kan njuta av den sköna eftermiddags- och kvällssolen. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens matrum som även skulle fungera utmärkt som ett arbetsrum. Det rymliga sovrummet har ett lugnt läge mot gården och här ryms ledigt en dubbelsäng. Helkaklat och fint badrum med duschvägg i industriglas. Som pricken över i:et finns här absolut perfekta föringsmöjligheter i en klädkammare och i många garderober som slukar det mesta. Till lägenheten finns ett stort vindsförråd beläget en trappa upp från bostaden. Föreningen har bredband via Stockholms stadsnät, ingår i avgiften. Sanslöst bra läge med promenadavstånd in till centrala Stockholm och närhet till vackra bad och promenadvägar längs med Ulvsundasjöns glittrande vatten. Längs Ulvsundavikens strandpromenad hittar du bl.a. Huvudstabadet med både pool och friluftsbad, Pampas marina och ridskolan vid Hufvudsta gård. Här hittar du även 4H-gården Augustensdal och Huvudsta slott. Konditori Kosterhed ligger precis runt knuten och säljer det godaste bröd, bullar och sin egen smarriga glass. Som boende på Huvudstagatan har du ett utmärkt läge vad gäller kommunikationer. Tunnelbanan når du från Västra Skogen, Huvudsta eller Solna centrum, samtliga tre stationer endast en kort promenad från bostaden. Med bil är du ute på Essingeleden eller Klarastrandsleden inom ett par minuter. Även E4 norrut och E18 är mycket lättillgängliga. Varmt välkommen hem! Kontakta mäklare Johanna Ekberg för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Parkvägen 2, Råsunda, Solna kommun
Parkvägen 2, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Parkvägen 2, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Parkvägen 2

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
3 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/17
3 715 kr/mån
66 574 kr/m²

Välkomna till 6:e våningen för att uppleva denna stilrena lägenhet med genomgående sobra materialval. Bostaden präglas av stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Inbjudande kök som ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet. Badrum med stilrena materialval som ligger i anslutning till det rogivande sovrummet som har två ingångar. Fantastiska vyer och ett genomtänkt boendekoncept präglar bostadsrätterna BRF Dallas Tower. Klätt i spegelglas utmärker sig Dallas Tower med sina 17 våningar och intilliggande byggnad i kamformation på klassisk mark invid gamla Råsunda i Solna. Ett stenkast från bostaden finner du tunnelbanan (blålinje) vid Solna Centrum med endast 10 min till city samt Tvärbanan och bussar. I området finner du även flertalet restauranger, mysiga kaféer och butiker. På kortare gångavstånd når du Råstasjön med fina promenadstråk, Friends Arena för evenemang och Mall off Scandinavia för en trivsam shoppingupplevelse. I Dallas Tower finns alla bekvämligheter och ytor för att du ska kunna få mer tid till det som är viktigt för just dig. Här bor du i en bostadsförening med hotellkänsla tack vare föreningens gemensamhetsutrymmen som ger plats att umgås och skapa guldkant på vardagen. Med loungemiljöer både ute och inne, wellness studio, bastu, biorum, och terrass bestämmer du själv vart du vill varva ned efter en lång arbetsdag. Välkommen till ditt nästa boende!

  • Premium
  • Hiss
Banmästargatan 2, Ulriksdal, Solna kommun

Banmästargatan 2

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
2 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/6
3 755 kr/mån
48 250 kr/m²

Välkommen till detta trevliga och bekväma boende i stads- och naturnära Ulriksdal. Väl tilltagna ytor, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stenlagd uteplats mot gårdssidan med utgång från sovrummet. Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i lägenheten. -Accepterat pris 2 .895.000 kr- Närhet till Brunnsviken och Ulriksdals slottspark. 2-3 minuters promenad till pendeltåget och hemköp. Trevliga flertalet restauranger några minuter bort , gym samt trivsamma Winery Hotel och Mariott. Gångavstånd till Solnas nya simhall samt Mall of Scandinavia och Arenastaden.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bollgatan 2A, Råsunda, Solna kommun

Bollgatan 2A

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
3 695 000 kr
54 m²
3 rum
vån 5/8
4 418 kr/mån
68 426 kr/m²

Nu saluförs denna underbara mini-3:a med högt och ljust läge mot lugna och charmiga Charlottenburgsparken. Fantastiskt gavelläge och stor, möblerbar och inglasad balkong med många soltimmar. Master-Bedroom med riktigt bra förvaring i garderobsväggen med skjutdörrar. Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin (kombimaskin). Lättmöblerat vardagsrum öppet mot kök och matplats där många middagsgäster ryms. Nuvarande ägare har skapat ett mindre men väldigt praktiskt arbetsrum/sovrum/gästrum i anslutning till köket vilket är perfekt att ha som hemmakontor eller barnrum. Fantastiskt område där det inte är långt till något! Inom ett par minuters promenad når du Solna C med butiker, banker, restauranger och övrig service, 7-8 minuters promenad till Scandinaviens största köpcentrum vid Arenastaden, Mall of Scandinavia. Utmärkta förbindelser via tvärbanan, bussar, T-bana och pendeltåg och utöver det är det promenadavstånd till Vasastan. Blå linjen in mot T-centralen för eventuella byten. Buss 515 går in mot Odenplan samt bort mot Sundbyberg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Slåttervägen 6, våning 2, Järva Krog, Solna kommun

Slåttervägen 6, våning 2

Lägenhet
Järva Krog, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
4 100 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/7
5 211 kr/mån
51 899 kr/m²

-Accepterat pris- Här flyttar du in i en rymlig, modern 3a i fastighet byggd 2019-20 med balkong in mot lugn gård. Vardagsrum och matplats i öppen planlösning och stora fönster från vardagsrummet mot gårdssidan. Modernt kök med vit köksinredning och full maskinell utrustning. Stort, helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, badkar, inkaklad spegel. Handfat med kommod. Separat dusch med wc, handfat och kommod. 2 bra sovrum varav ett stort Master-Bedroom. Förråd disponeras av lägenheten. Förening med cykelförråd och stor gemensam takterrass. Bra läge med närhet till flertalet busslinjer, 5-6 minuters promenad till Ulriksdals pendeltågstation, närhet till Mall of Scandinavia med utmärkt shopping och rikt utbud av restauranger, Brunnsviken samt Ulriksdals slottsgårdar för härliga promenader, Ritorps ishall, Solnas nya simhall mm. På samma gata finns en mycket bra restaurang belägen och i Ulriksdal finns flera restauranger att välja på. -Välkommen att höra av dig ang Slåttervägen 6, våning 2-

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Postgränd 2, plan 1, Gamla Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Postgränd 2, plan 1

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Solna
3 050 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/4
2 856 kr/mån
80 263 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR ATT BOKA TID! Sällsynt tillfälle att förvärva en nyproducerad 2:a om 38 kvm i vacker sekelskiftesfastighet på attraktiv adress i Gamla Råsunda. Totalrenoverad under 2019 med bevarade detaljer och högkvalitativa materialval. Genomgående ljusa väggar och fina trägolv. Bra sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen disposition. Inbjudande hall med platsbyggda förvaringslösningar och gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna. Köket är stilrent med moderna luckor och full maskinell utrustning. Rymligt badrum i absoluta toppskick. Ljust sovrum med plats för förvaring. Från vardagsrummet når man uteplatsen som är rymlig och fungerar som ett extra rum sommartid. Uteplatsen ägs av föreningen men disponeras av bostadsrättsinnehavaren. Med sitt attraktiva läge och nyrenoverade skick är bostaden ett eftertraktat alternativ för de som vill ha den omedelbara närheten till Stockholms innerstad men med den unika och genuina småstadskänsla som Råsunda erbjuder. Njut av att bo med direkt närhet till det mesta, såsom bra närservice, restauranger, grönskande omgivningar och fina Råstasjön. Dessutom optimala kommunikationer med buss precis utanför huset som går in till Vasastan och kort promenad till tunnelbanans blåa linje. Varmt välkomna till Postgränd 2!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 9