Svensk Fastighetsförmedling Orust

Svensk Fastighetsförmedling Orust

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smultronvägen 5, Varekil, Orust kommun

Smultronvägen 5

Villa
Varekil, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 995 000 kr
113 + 113 m²
5 rum
810 m² tomt

I det gemytliga samhället Varekil som med sitt ypperliga läge med havet, flera badplatser, småbåtshamn och busshållplats i dess närhet hittar ni Smultronvägen 5. Denna trevliga villa ligger vackert inbäddad i grönska vid kanten av grönområdet där du hittar fina strövområden och promenadstråk. Huset är beläget på den barnvänliga återvändsgatan där barnen tryggt kan gå till sin skola som finns på gångavstånd från huset. Villan är rymlig med plats för hela familjen och den generösa utformningen inbjuder till att flera av sällskapsrummen kan göras om till sovrum för att kunna passa familjens behov. Väl inne i den mysiga hallen upplever du en harmonisk atmosfär. Köket är stort och rymligt med dess matplats och fönster som vetter ut mot gatan. Köket är nyligen renoverat med mycket lyckat resultat! Köket är påkostat och stenskivorna är absolut värda en extra titt! På ovanvåningen finns även vardagsrummet som är generöst till ytan och med flera fönster åt två väderstreck samt utgång till den insynsskyddade trädgården. Huset är omdränerat och i källaren finns ett stort allrum i vinkel som förenas med ett valv. Här finns en murad öppen spis med insats som värmer skönt när hösten och vintern analkas med kyligare dagar. Eller så kan ni värma er i bastun som finns i samma våningsplan. Ni som tillhör dem som älskar att bada bastu, vet att det krävs mer än vatten och värme för att få till ett klassiskt bad? Björk kvasten hör till och blir allra bäst om den binds strax före midsommar. Ett tips är att det går att ha en "färsk" björk kvast året om! Lägg den i en plastpåse när den är bunden och lägg den i frysen. Tina upp den i ljummet vatten och vatten begjut den sedan över aggregatet. Det kan bli en riktig sommarkänsla mitt i vintern! Handlar och bankärenden gör du i Varekil där det även finns bland annat frisör och ett mysigt café i det gamla Tingshuset, bibliotek, STC träningslokal och på andra sidan vägen finns café Borgen och Pizzeria. Inte att förglömma det vida kända och närproducerade slakteriet med butik. Bra pendlingsavstånd till både Uddevalla och Göteborg där det tar ca 45 minuter med bil och strax över 1 timma med buss.

Rånäs 226, Rånäs, Orust kommun
  • Imorgon kl 14:00

Rånäs 226

Villa
Rånäs, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
5 395 000 kr
130 + 25 m²
4 rum
3 850 m² tomt

Rånäs är en udde strax utanför Henån på Orust. En plats som är mycket naturskön och som bjuder på en fin sandstrand på en allmänning. Från Rånäs 226 är det badrocksavstånd, knappt 100 meter till en ljuvlig sandstrand med kvällssol. Nere vid havet finns en bod i vilken ni med fördel förvarar strandleksaker m.m. En vanlig sommardag när solen är på sitt bästa humör, strålar den ner i havet och det blir guldskimrande. För att inte tala om dom varma klipphällarna som tar emot er med värme. Solnedgången är fantastisk och en bit in i sommaren när planktonen frodas upplever ni hur marelden gnistar som diamanter. Fastigheten har anor ifrån 1920-talet och bjuder på stor charm och integritet. Här bor ni väl skyddade från väder och vind och på adressen trivs man lika gott permanent som fritidsboende. När dagens ägare kom hit i början på 2000-talet var här ett torp om 1 rum och kök. Det gamla båthuset och lillstugan fanns också på plats. Till början användes torpet som fritidshus men varje gång när det var dags att åka hemåt blev ångesten stor och man ville inget hellre än att stanna. Beslut togs att bygga ut huset till vad det är idag - ett modernt boende blandat med gammaldags charm. Vad som uppskattas allra mest är närheten till havet, de underbara morgon- & kvällsdoppen, fågelkvittret på sommarhalvåret, att man lever insynsskyddat samt lugnet och tystnaden som råder. Gästerna sover gott i lillstugan och bli inte förvånade om de vill stanna länge. De har tillgång till egen dusch och toalett bredvid garaget och i samma rum finns tillgång till enklare matlagning. Kanske vill ni gå i nuvarande ägares fotspår och hyra ut stugan sommartid och få lika goda recensioner och vitsord. Trädgården är en dröm - både för er som helst ligger i solstolen men också för er som har trädgårdsintresse! Låt barnen följa hur fröna som sås i växthuset växer för att sedan låta skördas. Jordkällaren erbjuder rikligt med plats att förvara allt ni skördat. Trädgården bjuder på väl tilltagen gräsmatta som inbjuder till både avkoppling samt lek, spring och sport. Garage och båthus bjuder på plats till allt som önskas. Fastigheten är komplett och här finns inget mer att önska. Rånäs 226 är en riktig pärla som måste upplevas på plats för att ge adressen rättvisa. Kom på visning och upplev fridfullhet, ljus, doft av hav och helheten som erbjuds här!

  • Plus
Hals 615, Svanesund, Orust kommun
  • Idag kl 13:00
Hals 615, Svanesund, Orust kommun, bild 2
Hals 615, Svanesund, Orust kommun, bild 3

Hals 615

Villa
Svanesund, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 995 000 kr
30 + 53 m²
2 rum
2 241 m² tomt

Äntligen är det dag för en ny försäljning av ett gammalt torp med mycket charm. Det tillbyggda torpet ligger som ett sött utropstecken utmed vägen som leder fram till Halsenabb. Ett fint, nybyggt trädäck leder upp till entrén. När man ser sig omkring inne i huset idag blir man knappast förvånad av att höra att ägarna har ett inredningsintresse. De syns att de som bor här gillar att ta hand om gamla hus och att de har full koll när de låtit platsbygga både skafferi och bokhylla. Huset har genomgående trägolv, rikligt med pärlspont och allmogelister. De knarriga golven tillsammans med värmen som sprids från köksspisen ger en härlig hemkänsla. Själva torpet är inte stort, men mysfaktorn är enorm. På sommaren intar man bäst sin frukost i trädgården. I varje fall när solen skiner och värmer. Kommer det ett litet lätt sommarregn kan man alltid flytta in med kaffe och smörgås i den lilla glasverandan. Gäststugan bjuder på två sovrum, toalett och ett stort trädäck. Havsluft och sköna sängar gör att gästerna stannar länge. Här är en plats att kunna balansera ett bitvis hektiskt jobb genom att plantera luktärtor på våren, slappa i hängmattan på sommaren, elda i vedspisen på hösten och njuta av uppfriskande promenader utmed havet på vintern. Så om ni trivs bäst i öppna landskap och samtidigt vill ha nära till vågor, ja då är detta en bra plats att spenderar ledig tid på!

  • Premium
Myren 242, Käringön, Orust kommun
  • Idag kl 13:20
Myren 242, Käringön, Orust kommun, bild 2
Myren 242, Käringön, Orust kommun, bild 3

Myren 242

Fritidshus
Käringön, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
11 900 000 kr
177 + 7 m²
6 rum
172 m² tomt

På toppen av vår vackra ö Käringön finner ni nu en möjlighet att förvärva ett läckert, modernt hus där alla måsten läggs åt sidan. I detta välplanerade skärgårdshus kan barnen få en egen våning, hela släkten kan göra er sällskap, och ni kan också välja att minimera era egna boendekostnader genom att hyra ut separata lägenheter i huset. En oerhört intressant kalkyl för de som ser möjligheterna! Ni kanske väljer att slå er samman i familjen eller i vänskapskretsen och för att skapa möjligheter att förvärva detta fantastiska hus tillsammans? Ritningen för villan som stod färdig 2010, är ursprungligen samma som originalbyggnaden till Petersons Krog, och den är minst sagt genomtänkt. Ifrån husets fönster och uteplatser njuter du av havsutsikt och det finns gott om plats på husets alla plan för familj och vänner. Därtill en ynnest att faktiskt få njuta i sommarhuset och inte behöva renovera i detta moderna, påkostade och robusta hus. Ett driftsvänligt boende på en ljuvlig ö där ni mår lika gott under alla årstider. Uppe på Myren är det luftigt mellan husen och omgivningarna runt huset är fridfulla med den vackra kyrkan och den stora lekplatsen där det spelas fotboll, firas midsommar och leds morgongympa. Varför inte avrunda dagen med att strosa ned till en egen klippa blickandes ut över den obrutna horisonten. Måhända att ett sälhuvud tittar upp, men annars är det bara hav ända till Shetlandsöarna och Skottland. Anordnade badplatser finns många att välja bland - där det har spelats in reklamfilm för Pripps Blå, där man kan kasta badkläderna helt, där barnen har det grunt och säkert, och där bastu går att boka. Alla årstider är lika härliga på Käringön. Sommaren med båtturer och salta bad, ljumma kvällar utomhus på altanen och en ö som fullkomligt sprudlar av liv. Högsäsongen är dock långt ifrån den enda årstiden ni kommer att älska på ön. Hösten med hummerfisket och promenader i den krispigt höga luften är en annan sida att avnjuta, liksom vinter med yrsnö eller horisontellt regn som slår mot rutorna. Då sitter du och myser i vardagsrummet med ett korsord och en kopp te framför braskaminen. Varmt välkomna att lämna en visningsanmälan eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Vi ses ute på öa!

  • Premium
Oskars väg 3, Hälleviksstrand, Orust kommun
  • Idag kl 11:00
Oskars väg 3, Hälleviksstrand, Orust kommun, bild 2
Oskars väg 3, Hälleviksstrand, Orust kommun, bild 3

Oskars väg 3

Villa
Hälleviksstrand, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 800 000 kr
145 + 50 m²
5 rum
671 m² tomt

Varmt välkomna till Edshultshall - eller 'Halla' som det benämns - och detta rymliga boende som är beläget mitt emellan de pittoreska kustsamhällena Mollösund och Hälleviksstrand, innanför Kråksunds gap på Orusts vackra västsida. Här bor man havsnära och idylliskt i ett lugnt och vackert gammalt fiskeläge som lämnar väldigt lite att önska. Hemma på Oskars väg 3 råder lugnet, och kärleken till det direkt havsnära läget. Här i Edshultshall finns bastun på Jensholmen och gästhamn vid ångbåtsbryggan, bed & breakfast "Lådfabriken", Sollid camping intill och 'Strana Hotell och Restaurang' på cykelavstånd längs vägen till Hälleviksstrand där ni finner både restauranger, aktiviteter, padelbanor och snart ett SPA. Hälleviksstrand med kiosk, grill och restaurang nås inom 3 km norröver, och Mollösund på 6 km söderöver som har än mer att bjuda på. Villan är tilltagen och välplanerad; här ryms den stora familjen eller släkt och vänner på besök. Sedan 1979 har den varit i familjens ägo och utvecklats med ett uppdaterat kök, ett fönsterbyte samt installation av luft/vattenvärmepump, en lummig och vacker trädgård, en ljuvlig utemiljö, många fina barndomsminnen och en fin gemenskap i det lilla samhället, därtill otaliga sol, bad och krabbfisken nere vid havet. Väl hemmavid finner ni alltså ett rymligt hus med mängder av förvaring och många rum. Man välkomnas in på entréplanet via en rymlig hall. Härifrån nås ett allrum där man samlas framför eldstaden. Därtill finns sovrum, tvättstuga, pannrum, badrum och ytterligare ett rum som kan rymma sovplats eller förvaring, innanför det garage som finns i huset. Upp för trappan nås den inre hallen som är knytpunkten för ovanvåningen. Härifrån nås uterummet, köket, det stora vardagsrummet invid matsalen, en yta för arbetsplats, två ytterligare sovrum samt ett badrum med dusch. Ljuset faller in vackert ifrån flera väderstreck och den generösa balkongen skyddar gott ifrån regn eller gassande sol. I trädgården växer flera vackra gamla fruktträd, blommor, storvuxna perenner och buskar, och här har man sannerligen mycket att se fram emot till sommaren! Nuvarande ägare har med gröna fingrar och stort engagemang format en utemiljö som nästa ägare nu har att se fram emot. På tomten står även en friliggande byggnad som varit garage, men som numer används som förråd. Nästa ägare kanske ser fördel i att låta byggnaden få annan form framgent - som ett gästhus - för med en villa belägen på sådan vacker plats torde man dels har besökande som avlöser varandra under sommaren, alternativt hyresgäster som vill uppleva vackra Edshultshall med en omgivning som bör vara en av Sveriges vackraste. Här råder ett rikt samhällsengagemang med bland annat gemensamt midsommarfirande på ängen, påskfirande i "Lokalen" i Barrevik - samma plats där det även ordnas loppis och diverse kurser. Halla maraton, en löptävling runt samhället, anordnas i juli månad och det är även här i Edshultshall som skolfartyget Westkust har sin hemmahamn, en tremastad skonare tillhörande Orust Skolfartygsstiftelse. Varmt välkomna till Halla!

  • Premium
Västergårdsvägen 7, Stenungsund, Stenungsunds kommun
Västergårdsvägen 7, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 2
Västergårdsvägen 7, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 3

Västergårdsvägen 7

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 795 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 323 kr/mån
30 168 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en trivsam tvårumslägenhet med mycket låg månadsavgift i stabil förening. Välplanerad och luftig lägenhet med fransk balkong i soligt söderläge. Här bor man bekvämt i lugnt och trivsamt område. Rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och stor soffa. Sovrummet har en skjutdörrsgarderob och fasta garderober för förvaring och rymmer gott och väl en dubbelsäng. Köket har plats för mindre matgrupp och är inrett med vita luckor. Här finns all utrustning man behöver för att laga en god måltid och sedan snabbt och enkelt diska upp efter sig. Badrummet med dusch är fräscht med klinker på golvet och vitmålade väggar. Tvättmaskin och torktumlare är insatt i badrummet i slutet på 2023. Ett perfekt boende för ung som gammal. Grönområde med grillplats och lekplats finns i föreningen. Även tvättstuga, samlingslokal, cykelrum och förråd finns i byggnaden. Parkering ligger i anslutning till husen. Garageplats finns men den får i separat kö. Det centrala läget ger gångavstånd till det mesta man kan önska vad gäller service, kommunikation, skolor och motion. Närheten till havet med salta bad är ett extra stort plus när man bor i Stenungsund och Göteborg nås smidigt via buss eller tåg. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Tallvivelvägen 28, Stenungsund, Stenungsunds kommun
  • Idag kl 11:00
Tallvivelvägen 28, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 2
Tallvivelvägen 28, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 3

Tallvivelvägen 28

Villa
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 995 000 kr
117 + 117 m²
7 rum
773 m² tomt

När en snickare bygger hus till sig själv då görs det ordentligt! Har man dessutom bott i samma hus i 47 år, då trivs man! Här erbjuds nu en gedigen och rymlig familjevilla med ett härligt uterum, mysiga uteplatser och en omsorgsfullt omhändertagen trädgård. Soldränkta och insynsskyddade altaner gör morgonkaffet och grillkvällen magisk. Att det varit ett älskat hem känns direkt när man kommer in i hus och trädgård. Vissa hem har bara den där lilla extra känslan av ro och trivsel som man inte alltid kan förklara. Boendet har fyra sovrum, vardagsrum, kök, bra förvaring, matkällare, bastu, tvättstuga, gillestuga och ett stort hobbyrum. I källaren finns även ett rum med säkerhetsdörr. Perfekt för dig som är jägare eller utövar någon form av vapensport. Det är bara att flytta rakt in och med tiden forma huset efter eget tycke och smak. Kyrkenorum är ett perfekt område för barnfamiljen som vill ha trygga vägar till skolan, många lekkamrater till barnen i närområdet, närhet till bra kommunikationer, allehanda service och inte minst vacker natur med fina promenadstråk och underbara bad vid havet. I närheten finns även en pulkabacke, skolans fotbollsplan och flera fina lekplatser. Allt inom gång och cykelavstånd. Endast 100 meter till busshållplats. Ett bra hus att bygga sin framtid i. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun
  • Ons 14 aug kl 17:00
Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Södra Kroksdal 60

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
5 495 000 kr
177 m²
5 rum
715 m² tomt

Välkomna till en exklusiv enplansvilla i etage! Ett hus med en häftig planlösning som sticker ut i mängden och som kan passar alla skeden i livet. På lugn återvändsgata centralt beläget i Skärhamn ligger denna energieffektiva villa med 47 solceller till ett påkostat FTX-system. Huset har i stort totalrenoverats invändigt de senaste åren och utsidan har fått ett rejält lyft med nya altaner. Ytorna är ljusa och luftiga med väl tilltagna rum i husets båda delar. De sociala ytorna inbjuder till många festliga stunder med familj och vänner då de ligger koncentrerade i husets nedre del. Här finner ni ett modernt utformat kök med grå luckor och riktigt ordentligt med bänkyta där man vid ena delen gett plats för barstolar. Kökets burspråk ger rummet en härlig dynamik med fint ljusinsläpp. Intilliggande vardagsrum med sina stora ytor, en stämningshöjande braskamin och utgång till ett inglasat uterum är tillsamman som pricken över i:t för denna bostad. Här är som gjort för både sociala tillställningar och lugna mysiga stunder i vardagen. Husets sovrum ligger en halvtrappa upp från vardagsrummet. I denna del av huset finns upp till fyra sovrum, kanske blir det ena ett allrum för barnen där dom kan umgås med kompisarna. Master bedroom erbjuder även en balkong och en stor klädkammare. Oavsett finns här många fördelar att upptäcka och rum att planera efter eget tycke och smak. I övrigt finns det i huset ett helkaklat badrum, tvättstuga med dusch och en gästtoalett, alla fräscht renoverade. Tomten har ett bra sololäge och den rymliga altanen sträcker sig runt huset vilket skapar möjligheten att njuta morgonkaffet likväl ett glas och en bra bok i kvällssolen. På den insynsskyddade baksidan hittar ni en härlig trädgård där ni kan sätta era planteringar när vårsolen tittar fram samtidigt som barnen kan springa runt och leka fritt. Det stora garaget är perfekt för den som äger flera fordon eller behöver extra förvaringsutrymme. Här finns gott om plats för både bilar och arbetsbänkar för den som gillar att meka. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på uppfarten. Skärhamn är helt underbart att upptäcka, ta en promenad ner till hamnen för en båtutflykt eller varför inte en trevlig middag på någon av de mysiga restaurangerna längs vattnet. Härligt salta bad och ett rikt kulturliv. Skärhamn erbjuder även allehanda service så som mataffärer, vårdcentraler, apotek, skolor och bra kommunaktioner. Detta hem ger er möjligheten att uppleva allt detta inom promenadavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Aspvägen 1, Svanesund, Orust kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Aspvägen 1

Villa
Svanesund, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 195 000 kr
117 + 117 m²
5 rum
991 m² tomt

På en hörntomt finner ni denna villa med centralt läge i Svanesund. Insidan är välplanerad och här har planlösningen öppnats upp och idag bjuds på generösa ytor för umgänge i kök och vardagsrum. Köket är renoverat och erbjuder mycket förvaring och utgång till altanen in mot trädgården. Stora fönster ger rikligt med ljusinsläpp och utsidan knyts ihop med insidan. Fyra rymliga sovrum, nyrenoverat duschrum och gästtoalett finner ni också. Källarvåningen bjuder på rikligt med förvaring, stor tvättstuga med ytterligare en toalett och bäst av allt braskaminen i gillestugan. Utvändigt finner ni en helt fantastisk baksida! Här porlar vattnet ner i dammen och där trivs fiskarna ypperligt. I dammen finner ni både koj och guldfisk. I dagsläget kamperar många fiskar varav den äldsta är hela 13 år. Blomsterprakten är färgsprakande. Här står pioner, rosor, daggkåpa, hosta m.fl. sida vid sida. En liten bro leder upp till förrådsbyggnaden. Under de senaste åren har nuvarande ägare lagt ner både tid och pengar för att uppdatera denna 70-tals villa in i 2020-talet. Ovanpå det omlagda taket finner ni nyinstallerade solpaneler som hjälper till med att hålla nere driftskostnaderna. Tomten har ett soligt läge och altandäck åt flera väderstreck Det centrala läget gör att det är väldigt lätt att bo här. Nära till kommunikationer för de som saknar bil, och allt man behöver i vardagen så nära till hands. skola F-9, förskola, Idrottsanläggning, aktivitets park med bl.a skateboard ramper, basketplan, lekplats och ute gym samt ett upplyst elljusspår. Föreningen Svanesund sköter om den stora badplatsen med bastu, toaletter, omklädningsrum, bryggor och hopptorn. De arrangerar också en hel del aktiviteter. Nere vid badplatsen finns också en fin lekplats, beachvollyboll plan och seglarsällskap.. Svanesund erbjuder förstås även mataffär, pizzeria, bank och diverse övriga faciliteter så här saknas inte mycket. Väl dags att styra mot "staden", ja då trafikerar färjan sundet frekvent och fastlandet nås i ett nafs - i Göteborg inom en timma i bilen.

  • Plus
Kockhed 833, Slussen, Orust kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00

Kockhed 833

Villa
Slussen, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 650 000 kr
115 m²
7 rum
932 m² tomt

Då har vi återigen nöjet att kunna presentera en riktig pärla på Orust. Närmare bestämt i Slussen, där Pensionatet är ett stort dragplåster och där naturen står i fokus. Här presenterar vi nu ett arkitektritat hus som stod färdigt 2017 med stora fönsterpartier, energieffektiv uppvärmning, och med sköna uteplatser där solen lyser upp tillvaron året om. Huset ligger vackert placerat med naturens bästa runt om; havet, åkrarna, skogen och ljuset. Vi befinner oss just inom kort gångavstånd ifrån allt vad Slussen har att erbjuda; ett välkänt och älskat samhälle, dit många söker sig på grund av dess lantliga karaktär med jordbruk in på husknuten men kanske framförallt för närheten till havet. Att vakna upp på morgonen till fågelkvitter och känna doften av skog och se ut över åkerlappar som plöjs, sås samt skördas och inbringar ett ekologiskt tillskott till vårt levebröd, är så mycket mer än livet i stan. Här bor ni med direkt gångavstånd till förskola, 1 000 meter till Waldorfskola åk 1-9 och 1 500 meter till badplats. Waldorfskolan är en starkt bidragande orsak till att många söker sig hit. Förskolan med ett 40-tal barn och en stor trädgård med får, ankor och höns, samt en grundskola för årskurs 1 - 9. Skolan drivs av en ekonomisk förening, där alla föräldrar är medlemmar. Men Slussen lockar också med mycket annat: salta bad, simskola, båtliv, makrillfiske, ett sommarkafé och det berömda Pensionatet med de kulinariska rätterna och de välkända artisterna som gör entré år efter år. När ni tröttnat på havet så finns de stora skogarna där svamparna breder ut sig tillsammans med alla vilda bär. Villan erbjuder så mycket både innanför som utanför väggarna. Invändigt möts ni av en avskild hall där man hänger av sig och håller undan jackor och skor ifrån boendemiljön. Vidare nås köket som är öppet mot vardagsrummet och den värmande pelletskaminen. Även badrummet med tvättmöjligheter nås på detta plan. Ett trappsteg ned ifrån entréplanets "storarum" nås matsalen som badar i ljus. Även här står en värmande eldstad; en täljstenskamin - och här står dörren ofta öppen ut mot den sköna terrassen som är ett dragplåster och husets hjärta tidig vår till sen höst med öppna vyer så långt ögat kan nå. Innanför matsalen; ett sovrum eller arbetsrum. En våning upp är familjens mer privata sfär; här finns ett allrum samt tre sovrum samlat; De två mindre fungerar som barnrum, men kan slås ihop till ett större då skiljeväggen ej är bärande. Det stora allrummet kan användas som TV-rum/arbetsrum/aktivitetsrum. Utvändigt finner ni en behändig storlek på tomt men med en öppen och fri känsla ut mot landskapet. Här finns gott om plats för odling, lek, uppställning och olika hobbyverksamheter. Det finns flera uthus för praktiska ändamål; en rymlig bod, ett cykel/vedskjul och en isolerad verkstad. Tilläggas skall förstås att man här kan pressa sina driftskostnader ordentligt vad gäller uppvärmning, och ett välkommet bidrag till lägre driftskostnader är att man inte behöver betala någon fastighetsavgift i ca 7 år till. Civilisationen är aldrig långt bort när man bor på Slussen. 10 - 12 minuters bilfärd bort och ni är i Henån, den största orten på Orust. Hit kommer man även med buss. I Henån finns en kommunal båthamn samt livsmedelsaffärer, småbutiker, Systembolag, café, bank och restauranger. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Plus
Ropeberget 4, Stocken, Orust kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ropeberget 4, Stocken, Orust kommun, bild 2
Ropeberget 4, Stocken, Orust kommun, bild 3

Ropeberget 4

Fritidshus
Stocken, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
9 750 000 kr
140 m²
4 rum
294 m² tomt

Vi har nöjet att erbjuda ett hus med anor från 1800-talet, beläget på en helt magisk plats. Vi befinner oss i längst ut i väster, i den gamla genuina delen av Stocken, närmare bestämt på Ropeberget. Ett namn som syftar på bergsplatån längst upp, varifrån man förr kunde ropa över till Råön när man ville bli upplockad med båt, eller när post fanns att hämta. Här står denna fina skärgårdsvilla stolt på berget med utsikter och uteplatser åt alla håll. Ni ser hela vägen till Käringön, Måsekärs fyr och Gullholmen. Ni finner alltid en plats utvändigt att njuta på oavsett om ni söker sol, skugga, insynsskydd eller lä. Huset är genomgående omhändertaget med omsorg om både historia, detaljer och moderniteter. Flertalet eldstäder, en punschveranda med färgade glas, blottlagda bjälkar och snickarglädje som exteriör utsmyckning. Huset är tillbyggt, välplanerat och välmående - vilket förstås är en lättnad - att få släppa alla måsten och bara kunna njuta, att inte behöva inleda med att dra igång stora renoveringar. Husets entréplan disponeras på hall, badrum, tvättstuga och ett stort kök med matplats i glasverandan. Vardagsrummet är likaså det generöst i storlek, här får hela släkten plats, och rummet förlängs under sommarhalvåret när altandörren står öppen mot en av husets alla uteplatser. En trappa upp finner ni tre sovrum, badrum med dusch samt en balkong med vyer mot Gullholmen. Under huset finns förvaringsmöjligheter samt en "snickarbod". Med andra ord finner ni här ett bekvämt boende på en plats där ni mår lika gott under alla årstider. Sommarens myller med barfota barn och den livliga båttrafiken, vårens första värmande strålar och höstens lugn med fokus på fisket. Vintern likså, med sprakande brasor i huset och uppfriskande promenader längs vattnet. Här på Ropeberget 4 kan ni njuta året om. Utemiljön är något alldeles extra. Invid entrén finns ett stort altandäck som leder fram till den skyddade verandan. Altandäcket fortsätter mot glasverandan, och där är ännu en plats som dessutom är skyddad ifrån vidare insyn, och ofta ifrån vinden. Perfekt för morgonkaffet! På andra sidan invid husets entré finns en ytterligare uteplats där man kan sitta och njuta, för att inte nämna husets balkonger och stora altan mot väster. Med andra ord så finns det en plats att gå till ifrån att solen går upp i öst och ned i väst; och det är optimalt sett till mängden av tid man spenderar utomhus här. Runt huset växer vackra syrénbuskar och rosbuskar och berget smyckar tomten vackert. En upptrampad stig tar er ned under huset där man kan arbeta i "snickarboa" eller stuva undan grejer i källaren. Det är tätt mellan husen här, precis som det ska vara i gamla fiskelägen, och det råder en härlig grannsämja. Bilen parkerar ni nedanför huset, precis som det brukar vara i liknande områden. Det finns många historier om huset ifrån förr i tiden; den gamla vedspisen har man på den tiden suttit framför och rensat fisken - och mycket riktigt, när man grävt för utbyggnad har man funnit fiskrens. Huset är numer förstås modernt, men den ursprungliga stommen är utav redwood, oerhört hållbart, och därtill kan tilläggas att celebert besök vistats i huset genom åren, bland annat den amerikanska skådespelaren Larry Hagman (JR Ewing) och hans svenska fru. Alla årstider är lika härliga i Stocken. Sommaren med båtturer och salta bad, ljumma kvällar utomhus och en ort som fullkomligt sprudlar av liv. Kanske njuter ni av en promenad över bergen mot Hälleviksstrand? Högsäsongen är dock långt ifrån den enda årstiden ni kommer att älska här. Hösten som kommer med hummerfiske och långpromenader i den krispigt höga luften är en annan sida att avnjuta, liksom vinter med yrsnö eller horisontellt regn som slår mot rutorna. Då sitter du och myser framför brasan med ett korsord och en värmande kopp. På vårkanten är det påsken som är den stora begivenheten, och på sommaren är det midsommarfesten som lockar. Bjud med barn och barnbarn eller föräldrar att dela den tillsammans med er. Det

  • Premium
Askekärret 12D, Ödsmål, Stenungsunds kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Askekärret 12D, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 2
Askekärret 12D, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 3

Askekärret 12D

Lägenhet
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
4 485 kr/mån
27 099 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 3-rumslägenhet på Askekärret i Ödsmål, som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende! Lägenheten har en smart öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar trevliga sociala ytor perfekt för umgänge med familj och vänner. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och har gott om arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt och ljust, från köksdelen når du en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar. Bostaden har två rymliga sovrum med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det finns gott om förvaring i hela lägenheten, inklusive en praktisk klädkammare som erbjuder gott om extra förvaring. Badrummet är stilrent och smakfullt inrett med kakel och klinkers. Vid entrén finner du ytterligare en balkong, perfekt för morgonkaffet eller för att njuta av kvällssolen. Lägenheten ligger i ett lugnt och välskött område med närhet till både natur och hav. På kort gångavstånd när ni även en 24/7 butik. Läget i Ödsmål, med närhet till Stenungsund, ger dig tillgång till allt du behöver, inklusive mataffärer, restauranger, skolor och förskolor. Här kan du leva ett lugnt och avslappnat liv, samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ferragonvägen 2, Kållekärr, Tjörns kommun

Ferragonvägen 2

Villa
Kållekärr, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 795 000 kr
90 + 72 m²
5 rum
947 m² tomt

Välkommen till denna fina villa på Ferragonvägen i Kållekärr! Här erbjuds ett praktiskt och bekvämt boende för de som söker närhet till vardagens alla bekvämligheter. Denna välskötta villa erbjuder ljusa och rymliga rum med en hemtrevlig atmosfär. Köket är modernt och utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för enkel matlagning. Vardagsrummet är stort och inbjudande, perfekt för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet nås den soliga altanen i söderläge, idealisk för sommarens grillkvällar och avslappnade dagar i solen. På entréplan finns även en matsal som med fördel kan nyttjas som sovrum vid behov. Här finns också bostadens badrum, praktiskt placerat på samma plan. På ovanvåningen finner du tre rymliga sovrum samt en WC, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas och ha sina egna privata utrymmen. I källaren finns ett stort garage med plats för bilen och tillbehör, gott om förvaringsutrymmen, pannrum samt en tvättstuga med dusch, vilket gör vardagsbestyren enkla och smidiga. Den stora tomten med gräsmatta ger gott om utrymme för barnens lek och trädgårdsaktiviteter. Uppfarten har plats för flera bilar, vilket är praktiskt för hela familjen och gäster. Villan ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta du behöver. Förskola och skola finns på bekvämt gångavstånd, vilket underlättar vardagen. I närheten finns även bland annat en välsorterad mataffär, vårdcentral, restauranger, butiker, padelhall och bank. Här har du allt inom räckhåll för att förenkla din vardag. Kållekärr erbjuder goda kommunikationer med både buss och bil, vilket gör det enkelt att pendla. Här kan du kombinera ett lugnt villaliv med smidiga resor till arbete och fritidsaktiviteter. Kontakta mig för att boka en visning och se om detta kan bli ditt nya hem på Ferragonvägen. Välkommen!

KILA 1:123 , Flatön, Orust kommun

KILA 1:123

Tomt
Flatön, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 450 000 kr
2 751 m² tomt

Vid vägskylten som säger 'Nordmarken' svänger ni in och den slingrande grusvägen leder er fram till denna tomt som står redo för er som vill bygga ert drömhus i den Bohuslänska skärgården med natursköna omgivningar. Ta er ner till Källeviken antingen till fots, cykel eller varför inte fyrhjuling eller flakmoppe? Vid skogsvägens slut möts ni av den vackra viken, den barnvänliga sandstranden, klippor och en brygga som sträcker sig längs med berget. Kanske blir det en tur med kajaken i Malö Strömmar när vädret tillåter? Fastigheten i fråga, med sina 2 751 kvm, passar för att uppföra såväl permanent som fritidsboende. Tack vare den gedigna storleken finns plats för både bostadshus och garage samt även goda möjligheter för den som är odlingsintresserad eller vill hålla djur i mindre omfattning. På fastigheten finns idag en praktisk liten arbetsbod. Till fastigheten hör ett alldeles rykande färskt bygglov för uppförande av ett bostadshus om 128 kvadratmeter boarea samt ett fristående garage. Du finner bygglovshandlingarna bifogat i annonsen. Intill tomtgränsen finns kommunalt VA att ansluta till Flatön - Bohusläns kanske mest omsjungna skärgårdsöar genom Evert Taubes alla visor, är en härlig blandning av berghällar, skog, hav och vackra vandringsleder. Handelsman Flink är välbesökt med sin handelsbod och restaurang, här hålls under somrarna trevliga evenemang med levande musik och underhållning. Den lokala föreningen Flatön bidrar till en varm gemenskap på ön och anordnar trevliga sammankomster för ö-borna. Färjan 'Maj' tar dig över till Orust på några minuter. Närmaste samhälle är Ellös som erbjuder bland annat golfbana, café, handelsträdgård, mataffär, fiskaffär och bank, för att inte tala om de mycket populära sommarpärlorna Gullholmen, Härmanö och Käringön. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Plus
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 2
Barnens byväg 24, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 3

Barnens byväg 24

Lägenhet
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
4 258 kr/mån
44 741 kr/m²

Välkommen till denna underbara 2:a belägen på Barnens Byväg i det eftertraktade området Stora Höga. Här får ni ett hem som kombinerar bekvämlighet med en naturskön omgivning, perfekt för den som söker en harmonisk livsstil. Med havet som granne nås den "egna" sandstranden ca 200 m ifrån huset och omgivningarna bjuder på både vacker natur och ett grannskap i alla åldrar. Getskärs badplats & båthamn når du på några minuters promenad om du vill byta ut morgon- och kvällsdoppet nedanför huset mot en livlig, populär badplats. Med vacker utsikt mot havet och den mysiga dammen som ramas in av den grönskande naturen ligger denna fina bostad med stor, vindskyddad balkong. Ett boende med smakfull inredning som genomsyras av kvalitet. Högt i tak, infälld belysning, helkaklat badrum, ljust stilrent kök, öppen planlösning och spännande vinklar. Ni möts av en ljus hall med en naturlig del för avhängning. På golvet ligger en ekparkett som leder vidare in genom hela lägenheten. Från hallen dras blicken direkt mot grönskande natur utanför det stora fönsterpartiet mot en rymlig balkong som förlänger lägenhetens yta på sommaren. I anslutning till hallen finns ett mysigt barkök i vitt med rostfria handtag. Ljust kakel matchar snyggt de grå bänkarna i laminat. Spis med keramikhäll, spisfläkt, kombinerad kyl och frys, diskmaskin och mikro. I taket finns infällda spotlights och bardisken i massiv ek är som gjord för gemytligt häng med vänner och snabba frukostar. Bostadens sovrum är inbjudande och harmoniskt sovrum med en härlig yta. Här ges utrymme för dubbelsäng och optimerad förvaring i hel garderobsvägg. Från fönstret har man vy mot natur och en fridfull damm. Redan innanför entrén på Hakefjorden Resort får namnet dess rätta betydelse; känslan är som på ett lyxigt hotell när man kliver innanför dörrarna. Härlig entréhall med soffgrupp binder samman tvättstuga, hiss, samlingslokal, motionsrum/gym samt spa med bastu och bubbelpool. Härifrån tar du bekvämt hissen en trappa upp. Stora Höga är en mycket attraktiv ort där man har fördelen av närheten till skola F-9, flertalet förskolor, gym, mataffär, kläd- & skoaffär och goda kommunikationer, både via tåg och buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun, bild 2
Olsnäsvägen 70, Fagerfjäll, Tjörns kommun, bild 3

Olsnäsvägen 70

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
4 195 000 kr
51 m²
3 rum
1 343 m² tomt

Varmt välkomna till detta havsnära hem med havsutsikt åt flera håll! Beläget i ett lugnt, tryggt och mycket eftertraktat område nära havet, erbjuder detta hem en unik möjlighet att uppleva den ultimata sommarlivsstilen på en av Västra Götalands mest åtråvärda platser - Fagerfjäll. Tomten som är en kombination av gräsmattor och berg skapar den perfekta västkustkänslan och är inte bara vackert utan en rolig tomt för utforskande barn. Trädäcket som omfamnar nästan hela huset ger utrymme till många olika sociala ytor. Detta vävs elegant ihop med en insynsskyddad jacuzzi och ett glashus för de lite kyligare kvällarna. Själva bostaden har en smart och funktionell layout som är utformat för att maximera utrymmet. Köket är fullt utrustat med allt ni behöver. Det finns även förvaringsutrymmen för att hålla köksredskap och livsmedel organiserade och nära till hands. Vidare in i huset hittar ni ett totalrenoverat badrum och två sovrum. Här finner ni ett öppet och luftigt vardagsrum med plats för en soffgrupp och ett matbord. Fönsterpartiet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger er en vacker utsikt över den omgivande naturen. Direkt från vardagsrummet så når ni det stora altandäcket. En av de mest lockande möjligheterna med detta huset är dess närhet till havet, man tar med sig krabbhinken ned för backen till den strand och brygga som endast de boende har rätt till. Eller fotbollsplanen ett stenkast bort som även erbjuder en boulebana! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Bön 712, lgh 1009, Uddevalla, Uddevalla kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Bön 712, lgh 1009, Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 2
Bön 712, lgh 1009, Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 3

Bön 712, lgh 1009

Lägenhet
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
995 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/1
3 330 kr/mån
16 446 kr/m²

Här får ni det bästa av två världar! Bo på landet, odla, kompostera, höra suset från de enormt, stora, vackra bokarna och ekarna samt känna havsbrisen smeka era kinder. Om ni blir sugna på att svänga dom lurviga, gå på bio eller ta ett glas på något mysigt ställe är det bara att promenerar 150 meter ner till vägen till busshållplatsen och bussen tar er endera till Lysekil, Uddevalla eller Göteborg. Som ni förstår, detta boende bjuder på något för alla! Här finner ni en välplanerad och rymlig tvårummare i markplan med öppen planlösning och solig altan. Lägenheten har renoverat kvalitativt kök med bekvämligheter så som diskmaskin samt ett stilrent badrum. Den rymliga hallen är bostadens nav och erbjuder gott om förvaring och plats för att hänga av sig ytterkläder. Från både vardagsrum och sovrum når ni den härliga altanen med sol från lunchtid till kväll. I brf Bokenäs Gård kan du bo året runt eller använda lägenheten som fritidsboende. Även möjlighet till uthyrning finns. Vill ni ställa till med fest kan ni hyra Bokenäs Teaterlada som ligger på gångavstånd från bostadsrätten. Här finns allt ni behöver för en lyckad fest för upp till 80 personer och vem vill inte ställa till med en logfest när man bor på landet? För de äventyrslystna finns både höghöjdsbana och flyings fox zipline på nära avstånd. Gullmarsfjorden bjuder på många fantastiska och lättillgängliga dykplatser och här är havet fullt med liv! Vill ni bege er ut på havet finns flera alternativ att hyra allt från stand up paddelboards, kajaker, kanoter och båtar. Föredrar ni att hålla er på land och insupa lugnet finns många härliga promenadvägar i området. I Svartedalen och Kärlingesunds naturreservat går ni genom bokskogar, längs strandängar och dalgångar. Prova något nytt och ladda ner appen "Walkabout" på din telefon eller surfplatta, så kan du gå en digital poängpromenad, där du startar eller slutar med en fika eller en bit mat på hotellet. Vill ni ha lugn och ro till vardags eller på era lediga stunder för att orka med ett rätt krävande arbete och samhälle, då kommer ni älska Bokenäs Gård! Välkommen hit där kossorna ibland kikar in genom fönstren och glöm inte att ta med er badkläderna till visningen, för att promenera ner till havet genom naturreservatet!

  • Premium
Värdshusvägen 4B, Centralt, Henån, Orust kommun
  • Idag kl 15:00
Värdshusvägen 4B, Centralt, Henån, Orust kommun, bild 2
Värdshusvägen 4B, Centralt, Henån, Orust kommun, bild 3

Värdshusvägen 4B

Villa
Centralt, Henån, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 600 000 kr
82 m²
4 rum
620 m² tomt

Tillåt oss att presentera ett boende med ett sannerligen exceptionellt läge. I hjärtat av Orusts centralort Henån - närmare bestämt upp för en trappa på Värdshusvägen - finner ni ett totalrenoverat och yteffektivt hus som sitter fint på sin plats på berget ovan centrum och båthamn. Ett boende med vyer man inte kan se sig mätt på, där man sitter och följer myllret nedan med folk som strosar på bryggan och längs vägarna, bilar som skall vidare in mot villakvarteren och båtarna som skall lägga till i hamnen. För att inte tala om hur man följer solen ifrån morgon till kväll ifrån de härliga uteplatserna, med havet glittrandes nedan. Huset har genomgått en total renovering och erhåller ett påkostat skick med hög finish. Här är det bara att knappa in koden på dörren och börja njuta ifrån första dagen! Bostaden erbjuder hall, badrum, två sovrum, vardagsrum med braskamin och ett påkostat kök med matplats. Yteffektivt, och allt som man behöver finns. Förvaringen underlättas med gott om plats inunder huset. Här är ingång både ifrån entréplanet samt utifrån till hall, tvättstuga, ett litet extra rum ägarna haft som kontor och ett förråd. Genom en annan dörr är snickarverkstaden med inspirerande utsikt, samt ett kallförråd för alla trädgårdsredskap mm. På tomten finns fler hus - t.ex. den isolerade lillstugan med el indraget - där alla möjligheter tillåts. Som en bonus finns här även spännande möjligheter med ett ytterligare hus ovan. Ta vid de påbörjade renoveringarna och hyr ut det, så sänker ni era driftskostnader till närmast noll, eller så rustar ni upp det för familjen som kan komma och hälsa på, eller så är ni en av de som söker ett generationsboende. Möjligheterna är många! Trädgården därtill är lättskött, men ger så mycket. Här är murar, planteringar, murad grillplats, vacker ljussättning, altaner och platser längs sluttningen som gifter sig vackert med den uppvuxna naturen kring. Man väljer plats efter vind, sol och humör men man bibehåller insynsskyddet, trots att man är mitt i centrum. Ni knatar ned för trappan ifrån tomten, så är ni mitt i centrum med kommunikationer, bad- och båtplatser, restauranger, mataffär, utegym & volleybollplan, systembolag och allt ni kan tänkas behöva i vardagen. Ni behöver rent av ingen bil alls, för staden ligger nedanför huset och bussförbindelser mot Stenungsund och Uddevalla likaså. Till fots når ni även den kommunala badplatsen "Småholmarna" med hopptorn, klippor och sandstrand och varierande strövområden längs både hav, skog och stad. När mörkret lägger sig sitter ni troligtvis hemma och njuter av en sprakande brasa och vyn till hur staden lyser upp nedan. Det här är en fastighet som bör upplevas på plats! Varmt välkomna!

  • Premium
Svenshögen 410, Svenshögen, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 13 aug kl 17:00
Svenshögen 410, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 2
Svenshögen 410, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 3

Svenshögen 410

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 295 000 kr
114 + 20 m²
4 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hem i trivsamma Svenshögen! Det charmiga huset välkomnar dig med en ljus och inbjudande hall, med goda avhängningsmöjligheter. Stig in i det mysiga vardagsrummet vilket är husets hjärta, där du möts du av en välplanerad planlösning som ger en känsla gemenskap. Det generösa vardagsrummet erbjuder plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. En bekväm soffgrupp inbjuder till sköna stunder framför brasan eller en filmkväll. Från vardagsrummet tar du dig smidigt till matsalen där varje måltid blir till en trevlig upplevelse. Den tilltalande matsalen erbjuder gott om plats för en middagsbjudning eller en lugn frukost med familjen. Med tre rymliga sovrum på övervåningen erbjuder detta hem gott om plats för att hela familjen ska trivas. I direkt anslutning till huset hittar ni en härlig altan med plats för en mysig loungehörna. Vidare hittar ni en välskött trädgård med gott om plats för utomhuslek, trädgårdsarbete eller avkoppling med en kopp kaffe. Här bor ni 150 meter från tågstationen där ni smidigt tar er till både Göteborg och Uddevalla. Med bil når ni Stenungsund smidigt på 15 minuter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Oliver Lööv för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Stenunge Allé 17, Stenungsund, Stenungsunds kommun

Stenunge Allé 17

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 595 000 kr
60 m²
vån 1/10
4 077 kr/mån
43 250 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Stenunge Allé i Stenungsund. Här bor du med närhet till allt vardagen kan erbjuda, i ett stilsäkert och genomtänkt boende som bjuder på det lilla extra. Lägenheten är belägen på första våningen och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Det välutrustade köket öppnar upp för trevliga middagar och sociala stunder, medan vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge. Det ljusa sovrummet ger en rofylld plats för vila, och den stora entrén tillsammans med en rymlig klädkammare ger generösa förvaringsmöjligheter eller fina möjlgheter för ett hemmakontor. Det helkaklade badrummet är både stilrent och funktionellt, och bidrar till lägenhetens exklusiva känsla. Tillgång till gemensam takterrass med slående vyer över Stenungsunds hamninlopp och Stenungsön. Denna bostad ligger havsnära och omges av ett komplett serviceutbud. Inom gångavstånd finns förskola, skola, bank, vårdcentral och Stenungstorg, som erbjuder en mängd butiker, restauranger och andra bekvämligheter. För den som pendlar är läget idealiskt, med utmärkta kommunikationer och goda pendlingsmöjligheter både med bil och kollektivtrafik. Här bor du i ett område som kombinerar det bästa av stadens bekvämligheter med närheten till natur och hav. Missa inte chansen att förvärva denna pärla till bostad på Stenunge Allé i Stenungsund. Välkommen på visning!

  • Hiss
Norra Hog 120, Svenshögen, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Norra Hog 120, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 2
Norra Hog 120, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 3

Norra Hog 120

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 495 000 kr
69 + 39 m²
4 rum
2 250 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus beläget på i Svenshögen. Direkt när ni kliver innanför dörren möts ni av en hall med goda avhängningsmöjligheter och extra förvaring i form av garderober. Direkt till höger efter hallen hittar ni köket. I mitten av huset finns det rymliga vardagsrummet med en öppen spis. Direkt från vardagsrummet når ni den uteplatsen där du kan njuta av soliga dagar och trevliga kvällar utomhus. Vidare in i huset hittar ni de tre sovrummen, samt toaletten. Dusch och tvättstuga ligger en trappa ner. På den härliga tomten finner du vackra rhododendronbuskar som förgyller trädgården med sina färger. För extra förvaring finns en separat byggnad, vilket ger dig gott om plats för verktyg, trädgårdsutrustning eller annat som behöver förvaras. Alternativt göra till en verkstad. Missa inte chansen att förvärva detta hus i ett lugnt och naturskönt område! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Stora Askerön 238, Askerön, Stenungsunds kommun
Stora Askerön 238, Askerön, Stenungsunds kommun, bild 2
Stora Askerön 238, Askerön, Stenungsunds kommun, bild 3

Stora Askerön 238

Villa
Askerön, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 995 000 kr
72 + 20 m²
4 rum
1 709 m² tomt

Välkomna till Stora Askerön 238 och denna fina fastighet, belägen endast 200 meter från närmsta badstrand. Fastigheten äger även en del i brygga där tillhörande båtplats finns. Tomten är på ca 1 700 kvm med stora sällskapsytor kring boningshuset. Här kan ni njuta av långa sommardagar med vänner och familj. Här får ni även en vacker utsikt över Borgefjorden och Lilla Askerön. Altanen sträcker sig kring stora delar av huset och gör att solens strålar går att fånga från morgon till kväll, på framsidan finns även ett inglasat uterum. På entréplan erbjuds tre sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök samt badrum. I källarplan ligger det golvvärme, här finns en gillestuga, badrum samt hobbyrum/teknikrum. Huset har under åren blivit väl omhändertaget och löpande förbättringar och renoveringar har gjorts. Stora Askerön tillhör Stenungsunds kommun och nås via Orust vidare efter Lilla Askerön, drygt 20 minuters bilfärd ifrån Stenungsund och ca 50 minuter ifrån Göteborg. En ö som bjuder på en underbar miljö med både vild skog, ängar, jordbruksbygd och de karaktäristiska bohuslänska klipporna med inslag av stränder och båtbryggor. Det finns ett otal vägar och stigar som passar fint för både promenader och härliga joggingturer. Mataffär och annan service du behöver finns på både Orust och Tjörn. Tar du dig den korta bilturen till Stenungsund hittar du dessutom ett shoppingcentrum med ett 60-tal butiker. Välkomna med ert intresse!

  • Premium
Lärkträdsvägen 4, Henån Centralt, Orust kommun

Lärkträdsvägen 4

Lägenhet
Henån Centralt, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 450 000 kr
91,9 m²
3 rum
vån 2/2
5 700 kr/mån
15 778 kr/m²

Välkommen till Lärkträdsvägen 4 och Bostadsrättsföreningen Ängshöjden där vi nu kan erbjuda denna trivsamma bostadsrätt om 3 rum och kök. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med grannar i olika åldrar. Läget är både praktiskt och bekvämt, omgivningarna är natursköna samtidigt som Henåns faciliteter finns på behagligt avstånd. Lägenheten har sin egen ingång på husets gavel, innanför ytterdörren möts man av hall med golvvärme som strålar upp genom klinkerplattorna samt ett förråd. Trappan tar er upp till den övre hallen som leder vidare till köket. Detta renoverades år 2018 med ett både stilfullt och praktiskt resultat, här finns gott om både förvaringsutrymmen och arbetsytor. I köket finns även plats för matgrupp intill fönstren som vetter ut mot föreningens grönytor. Därtill finner vi det rymliga vardagsrummet som har utgång till balkongen där man kan sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssol. Vidare rymmer lägenheten två stycken sovrum varav ett har försetts med ny garderobsinredning. Till bostadsrätten följer carport samt ett uteförråd. Föreningens innergård består av grusade gångar som kombineras med grönytor och lekplats för barnen med både sandlåda och gungor. Omgivningarna runt omkring bjuder på promenadvägar i olika skepnader; i skog och mark, centralt i samhället och längs lantliga grusvägar. Från Lärkträdsvägen kan barnen tryggt ta sig till såväl skola som idrottsplats till fots. Henåns samhälle erbjuder bland annat mataffär, bank, vårdcentral, frisörer, fiskaffär, restauranger samt bussterminal. För den aktiva familjen finns flertalet alternativ; på Ängsberget finns en frisbeegolf-bana i skogen, uppe på Hällevi finns både fotbollsplan, hundklubb och motionsspår med utegym. När badsuget faller sig på är Småholmarnas trevliga badplats ett självklart val - här finns såväl sandstrand, bryggor och hopptorn. Om somrarna arrangeras här även simskola.

  • Balkong
Annikas strand 180, Gullholmen, Orust kommun

Annikas strand 180

Fritidshus
Gullholmen, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
4 250 000 kr
38 m²
2 rum
42 m² tomt

Välkomna ut till pittoreska Gullholmen! En bilfri miljö där ett fiskeläge med anor ifrån 1200-talet möter Härmanö med avskilda vandringsleder, beteshagar och saltstänkta klippor. Det är i denna absoluta idyll som vi har nöjet att presentera försäljningen av Annikas Strand 180, ett väl omhändertaget fritidshus som trots en blygsam storlek har så mycket att erbjuda! Stugan står skyddad mellan de tätt resta husen här ute, men ändå med en känsla av rymd på utsidan med öppna ytor mot grannarna och havet som bara ligger ett stenkast ifrån bostaden. Man äger ju inte någon vidare tomt runt husen här, utan man njuter av all mark och all miljö som ön har att bjuda på. Det blir inte mer 'västkusten' än så här! Huset har byggår 1960 men har både byggts om och till utav byggnadsmästare och håller idag ett gott skick. Det är friköpt och därtill uppdaterat med kommunalt V/A. Här finner ni ett välplanerat fritidshus där allt har sin plats. Stugan håller en boarea om ca 38 kvm och fördelas på hall, veranda, sovrum, kök, badrum och storstuga. Därtill finns en grovkällare inunder huset med flera separata utrymmen som underlättar förvaring. Här stuvar ni med fördel kajaker, SUP-brädor och annat man kan roa sig med här ute. Exteriört finns en inbjudande altan där man sitter och njuter större delen av tiden under sommaren. Man njuter av lugnet, av ljudet av skrattande barn som leker och springer mellan husen, rullväskor som dras längs vägen av både grannar och deras gäster och av den ständigt föränderliga utsikten mot Ellösfjorden & alla båtarna som passerar vidare mot Lysekil eller Mollösund. Direkt gångavstånd till flera olika bryggor och stegar att bada ifrån för både stora och små. Sol, ljus och natur finns i överflöd här på Gullholmen. Skulle vädret vända har ni gissningsvis tänt levande ljus och har sällskapsspelet framdukat, eller avnjuter menyn på någon utav restaurangerna. Gullholmen som så många känner till är ju en ren idyll med dess täta bebyggelse och myllrande sommarliv. Mataffären har förstås öppet året runt och färjan går frekvent - men det är primärt under sommarhalvåret som caféer, restauranger och båtentusiaster livar upp. Därtill finner ni allt ifrån biograf, bibliotek, museum och kulturminnen som en härlig kontrasten till Härmanö med en miljö som är svår att finna på fler platser i vårt avlånga land; vandringsleder, ljunghällar och öppna landskap med sandstränder och saltstänkta bergsklippor om vartannat. Välkomna ut!

  • Uteplats
Ängskogsvägen 9, Henån, Orust kommun
  • Budgivning pågår

Ängskogsvägen 9

Villa
Henån, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
3 395 000 kr
123 + 41 m²
5 rum
956 m² tomt

Välkomna till populära Ängsberget och närmare bestämt gemytliga Ängskogsvägen, och detta välplanerade hus med gott om plats för den större familjen. Här finner ni ett boende med högt läge och avskild baksida som vetter mot naturen; ett praktiskt hus på en underbar gata med goa grannar och gångavstånd till det mesta man behöver i vardagen. Entréplan är fördelat på en praktisk, tilltagen hall invid två rum som idag agerar sovrum och allrum, ett stort förråd som likväl kan bli tonårsrum eller nyttjas som groventré, en tvättstuga som huserar nytt uppvärmnings- och ventilationssystem och ett nyligen renoverat badrum. På övre plan möts ni av ett stort, inbjudande vardagsrum med värmande braskamin och trevliga vyer över villakvarteret, inte minst ifrån balkongen. Här uppe på övre plan har ni dessutom ytterligare två sovrum, ett badrum samt ett rymligt kök med utgång till baksidan och naturen. Uteplatsernas nyttjande varierar beroende på ändamål; morgonkaffet på balkongen överblickandes hur området vaknar till, eller avskildheten på baksidan med altan som löper runt huslivet och skapar skyddade platser där man kan njuta av naturen, växthuset och duka upp långbordet. Här finns även ett garage med plats för cyklar och bil, och en nyligen installerad laddbox. För den som önskar hemmakontor eller tonårslya har man praktiskt nog byggt ett tilltaget rum ovan garaget - kanske en framtida lägenhet, eller att kunna nyttja som ett arbetsrum? Sammanfattat är Ängskogsvägen 9 en villa som passar många familjesammansättningar med rymliga rum, mycket praktiska ytor och förvaring, och med samvaro i fokus. Tomten är lätthanterlig med naturen som gränsar mot baksidan - perfekt för barnens lek eller för er med gröna fingrar. Uppfarten har breddats för bättre uppställningsplats om man inte kör in bilen i garaget, och framsidan är fint inramad av en häck och inbjudande med vackra träd och berget som kommer ned mot gräsmattan; därtill en skyddad entré. Buskar, träd, perenner och bär finns att njuta av inom tomtens gränser, det finns även odlingslådor som komplement till växthuset med dess bevattningssystem för de som uppskattar att sätta fingrarna i jorden. Det centrala läget bidrar till att ni har allt ni behöver inom gång- eller cykelavstånd. Barnen går tryggt via gångvägen till skolan och i Henån går man ända upp till årskurs 9. Här hemma på Ängskogsvägen är det nära till alla affärer och butiker som behövs för det alldagliga levnadsmönstret. På sommaren när ni vill svalka er i havet, hoppar ni upp på cykeln och trampar på i ungefär tio minuter så ni kommer fram till badplatsen Småholmarna; en mångsidig sådan som passar för alla åldersgrupper. Varmt välkomna!

Visar 1 - 25 av 29