Mäklare Hanna Gulve

Hanna Gulve

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gumshornsgatan 7, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Gumshornsgatan 7, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet

3 595 000 kr

28,5 m²

1 rum

1 975 kr/mån

126 140 kr/m²

Perfekt planerad och tilltalande lägenhet med attraktivt läge invid Karlaplan. Lägenheten har en underbar balkong i soligt sydväst med lugnt gårdsläge. Här finns klassiska 30-tals attribut så som högt till tak, stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp och fiskbensparkettgolv. Lägenheten är i fint skick med rum som lätt rymmer både soffa, matplats och säng, yteffektivt kök, rymligt renoverat badrum med tvättmaskin samt gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och klädkammare. Förening med god ekonomi där både bredband och tv ingår i månadsavgiften. Absolut närhet till Karlaplan och Citys stora utbud av shopping, nöjen och restauranger samt till Djurgårdens grönska och möjligheter till rekreation. Här har du närhet till precis allt - varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Starrängsringen 23, Nedre Gärdet, Stockholms kommun

Starrängsringen 23

Lägenhet
Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet

7 995 000 kr

85 m²

3 rum

4 297 kr/mån

94 059 kr/m²

Optimalt planerad trea med eftertraktat läge på nedre Gärdet/Östermalm. Lägenheten är genomgående och har en rymlig balkong samt fransk balkong. Smakfullt boende med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två sovrum med plats för dubbelsäng, gott om förvaringsmöjligheter och ett stort badrum med tvättmaskin. Dessutom disponerar lägenheten ett förråd samt vinförråd i källaren. Stabil bostadsrättsförening. I avgiften ingår både bredband och tv. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till föreningslokal, bastu, gym, tvättstuga och övernattningslägenhet. Garage finns i föreningen. Starrängsringen är ett mycket populärt område bland såväl barnfamiljer, äldre eller för dig som vill bo i ett lugnt och grönskande men ändå citynära område. Här finns livsmedelsaffär, träningsanläggning, bagerier, restauranger, T-bana och bussar. All övrig service på gångavstånd i Fältöversten. Lill-Jansskogen och Djurgården som erbjuder härliga promenadstråk och löpspår finns i närheten, liksom Stockholms Stadion, Ryttarstadion, Tennisstadion, GIH-badet samt Östermalms IP. Nära till kommunikationer, t-bana Stadion eller Karlaplan samt flertalet bussar.

  • Balkong
  • Hiss
Melodislingan 22, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Melodislingan 22, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Östermalm/Gärdet

5 100 000 kr

44 m²

2 rum

3 589 kr/mån

115 909 kr/m²

Yteffektiv 2:a med mycket hög standard i såväl utförande som skick. Högt läge i fastigheten med gott om ljusinsläpp från lägenhetens fönster och rymlig balkong i söderläge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, påkostat kök från SieMatic med vitvaror från Miele, smakfullt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, sovrum med utrymme för dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Boende i Brf Svea Symfoni kan ta del av en lång rad unika servicefunktioner som förenklar vardagen bl a bemannad lounge om 600 kvm med reception, gym, övernattningsrum, festlokal och konferensrum. Attraktivt belägen på Östermalm med promenadavstånd till såväl City som till rekreationsområden som Lill-Janskogen som Gärdet/ Djurgården. Tunnelbana uppgång Stadion och flertalet busslinjer precis runt husknuten.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3