Mäklare Jonna Sommarhed

Jonna Sommarhed

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sickla Kanalgata 85, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 11:45
Sickla Kanalgata 85, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Sickla Kanalgata 85, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Sickla Kanalgata 85

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
6 995 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4/7
6 112 kr/mån
73 632 kr/m²

Här bor ni mitt i hjärtat av Hammarby Sjöstad, ett lugnt och trivsamt läge som passar både barnfamiljen och villaparet som önskar komma närmre staden. Nuvarande ägare har verkligen trivts med läget där naturen och Ekbacken ligger precis utanför dörren, och med den direkta närheten till Hammarbybacken och badbryggorna vid Sicklasjön. Promenadstråken är många och ni väljer själva om det ska vara kring strandpromenaden i Sjöstan eller bort mot Nackareservatet. Bostaden är mycket väldisponerad med stora fönsterpartier och en generös takhöjd (2,65), något som skapar ett naturligt ljusflöde och rymd genom hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum genererar en stor social yta med gott om svängrum för både små och stora sällskap. Det större sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng, garderober och trivsam arbetshörna. Det andra sovrummet är även det stort med plats för förvaring och olika möbleringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett generöst badrum med badkar och golvvärme samt en gäst WC. Här har ni dessutom lyxen att ha två balkonger som möjliggör att ni kan följa solen under hela dagen (förmiddagssol på lilla balkongen fram till ca kl. 13, och stora har sol från ca kl. 13 till kväll). Båda balkonger är klinkerbelagda. Det centrala, men ändå lugna, läget gör det lätt att trivas. Här bor ni nära matbutik (Coop) och kommunikationer (tvärbana och buss från Sickla Kaj, Sickla Udde samt Henriksdal), sköna promenadstråk, liksom flertalet mysiga restauranger i kvarteret. Bra förskolor, skolor och lekparker finns bara några få steg bort, så som Ekbackens förskola, Lugnets skola och Anders Frantzéns park. Båt till Djurgården eller Nybrokajen på en kvart från Lumabrygga. Med en kortare promenad/båttur når ni dessutom Södermalms härliga stadsliv! Välskött förening som har garage med laddplatser, solceller på taket och bergvärme, här finns även gästlägenhet (samma port) och bastu. Detta är ett fantastiskt och helt unikt hem mitt i Hammarby sjöstad, bättre än så här blir det inte!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Henriksdalsallén 31, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Henriksdalsallén 31, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Henriksdalsallén 31, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Henriksdalsallén 31

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
4 995 000 kr
67,5 m²
3.5 rum
vån 5/6
4 382 kr/mån
74 000 kr/m²

Drömmer ni om att bo i en ytterst välplanerad bostad med ett högt och insynsskyddat läge? Då är detta ett hem för er! Redan från hallen slås man verkligen av ljuset som genereras från fönsterpartiet i vardagsrummet, något som bidrar till en härligt rymd genom hela bostaden. Golvet pryds av ett genomgående parkettgolv, vilket ger en helt annan charm till lägenheten än vad som man normalt sett upplever i en nyproducerad bostad. Här har även disponeringen av rummen ändrats och idag är det tre otroligt bra sovrum som rymmer säng, sängbord och annat önskvärt möblemang. Generösa umgängesytor gör hemmet helt perfekt för sociala tillställningar. Som pricken över i:et har ni den privata balkongen som nås via vardagsrummet. Här får ni plats med grill och soffgrupp. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och är mycket fint med gott om förvaring , matplatsen som är placerad precis intill balkongen har en angenäm utsikt. Vardagsrummet är även det stort till ytan och rymmer soffa, soffbord, fåtölj och annat önskvärt möblemang. Till lägenheten finns även ett fint badrum samt bra förvaring i garderober. Nuvarande ägare har verkligen tyckt om bostaden, både invändigt och utvändigt, och allra mest har man nog uppskattat hur social lägenheten är och självklart hur välplanerad den är. Läget är helt perfekt för de som önskar ha stadspulsen, men ändå ha lugnet runt knuten, med direkt närhet till naturliv och vatten. Hammarby Sjöstad är mycket vackert och särskilt utstickande är nog vårens blommande träd och de långa promenadstråken. Bäst av allt är nog att ha allt detta och samtidigt ha pulsen på promenadavstånd. Goda kommunikationer. Detta är utan tvekan ett hem och område att trivas i!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kölnagatan 2, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Kölnagatan 2

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
10 695 000 kr
138 m²
5 rum
vån 4/5
7 782 kr/mån
77 500 kr/m²

Här bor ni med ett högt och fantastiskt fritt läge över grönska och vatten. Det är svårt att ana dess centrala placering då det knappt hörs något från trafiken eller tvärbanan. Det är helt klart ett familjärt och svårslaget läge mitt i hjärtat av Hammarby Sjöstad. Lägenheten är mycket fint renoverad med generösa umgängesytor, varje sovrum rymmer stor säng och annat större möblemang. Planlösningen gör detta till ett påtagligt social hem om 138 kvadratmetrar där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. hörnläget, med fönster i två väderstreck, bidrar till att ett härligt ljusflöde tar sig fram genom rummen. Vardagsrummet ligger centralt i lägenheten och rymmer stor soffagrupp, bokhyllor och annat möblemang, härifrån nås lägenhetens samtliga rum. Köket är precis som vardagsrummet stort har gott om arbetsyta samt förvaring i snygga köksskåp. Sovrummen är rofyllda och båda balkongerna erbjuder fantastisk utsikt bort mot vattnet. Badrum och gäst wc nås från hallen. Här återfinns en direkt känsla av hemtrevnad och detta är utan tvekan den perfekta kombinationen för den som önskar ha huskänsla och samtidigt kunna bo i Hammarby Sjöstad! - Allt sammantaget är gediget, charmfullt och lätt att tycka om, välkomna hem!

 • Balkong
 • Hiss
Kölnagatan 6, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Kölnagatan 6, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Kölnagatan 6, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Kölnagatan 6

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
7 495 000 kr
84 m²
4 rum
5 019 kr/mån
89 226 kr/m²

Här bor ni mitt i hjärtat av Hammarby sjöstad, ett lugnt och trivsamt läge som passar både barnfamiljen tillika så villaparet som önskar komma närmre staden. Med en generös uteplats + balkong så finns här det bästa från två världar och ni behöver ni inte längre välja mellan radhus eller lägenhet. Uteplatsen rymmer stort bord och grill, balkongen utgör det perfekta kvällshänget! - Uteplatsen vetter längst med de två sovrummen och gör det helt fritt från insyn. Bostaden är mycket väldisponerad med stora fönsterpartier och en takhöjd över 3 m, vilket skapar påtaglig rymd. Den delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum genererar en stor social yta med gott om svängrum för både små och stora sällskap. Sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng, garderober och trivsam arbetshörna. De mindre sovrummen är även dessa trivsamma och rymmer säng och annat mindre möblemang. Det centrala men ändå lugna läget gör det lätt att trivas; med vatten och sköna promenadstråk precis utanför dörren, liksom flertalet mysiga restauranger i kvarteret – På en kortare promenad når ni dessutom Södermalms härliga stadsliv! Detta är ett fantastiskt och helt unikt hem mitt i Hammarby sjöstad, mer radhuskänsla än såhär blir det inte! Varmt välkomna hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 4