Mäklare Alexander Wall

Alexander Wall

Om mig

Jag är uppvuxen i Sundbyberg och har över 9 års erfarenhet i branschen vilket ger dig som säljare och köpare en ovärderlig tillgång. Senaste åren har jag även varit en av de mest rekommenderade fastighetsmäklarna i hela Stockholm på både bostadsrätter och villor. Jag är extremt målmedveten, älskar att vinna och framförallt sätta rekord. Med mig för ni en trygg affär och bäst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallgatan 15, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tallgatan 15, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Tallgatan 15, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Tallgatan 15

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
3 380 kr/mån
64 655 kr/m²

Optimalt planerad 2:a, högst upp i huset med hiss, centralt belägen och genomgående nya ytskickt och modernt kök samt helkaklat badrum och balkong i bästa solläge! Här erbjuds ett otroligt bekvämt och stilfullt hem som det bara är att flytta in i direkt. Genomgående vitmålade väggar och stora fönster samt att lägenheten ligger belägen högst upp, gör hemmet mycket ljust och trivsamt då solens strålar skiner in under större delen av dagen. Lägenhetens hjärta är den härliga balkongen! Till lägenheten finns två förråd! Här bor ni centralt på en lugn gata på kort avstånd till Sundbybergs stadskärna. Här finns ett stort utbud av shopping, restauranger, caféer, barer samt serviceställen. I centrum finns Sundbybergs station där du kan ta pendeltåg (8minuter) eller tunnelbana (13 minuter) till Stockholms city. Bussar går bland annat direkt till Odenplan (515). Tvärbanan med sträckningen Alvik- Sundbyberg-Solna. Inom promenadavstånd (600m) ligger även Näckrosens tunnelbanestation med den andra blåa tunnelbanelinjen in till city respektive Kista (6minuter). I närheten finns fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Starrbäcksgatan 11A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Starrbäcksgatan 11A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Starrbäcksgatan 11A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Starrbäcksgatan 11A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 995 000 kr
107 m²
4 rum
vån 4/5
6 063 kr/mån
65 374 kr/m²

Äntligen finns ett attraktivt penthouse-radhus i toppskick på Starrbäcksgatan 11 till salu. Genomgående smakfulla materialval, fint ljusinsläpp och härlig balkong mot innergård i soligt söderläge! Generöst, välutrustat kök med inredning från Vedum i ljus ton och fin bänkskiva. Köket ligger i öppen lösning med det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier. Tre bra sovrum med gott om plats för såväl sovrumsmöblering som förvaring. Två exklusiva helkalklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. I projektet Duvboet omvandlas den alldagliga kontorsbyggnaden till ett modernt och formstarkt bostadshus i ett utmärkt läge i centrala Sundbyberg. Här finns stor hiss, garage och närhet till alla kommunikationer, restauranger, grönområden och butiker. Fastigheten har ett väldigt centralt läge och erbjuder samtidigt en lummig och trivsam miljö. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer så som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och ertalet busslinjer. Endast 250m till Duvbo Tunnelbanestation! All tänkbar service, restauranger och butiker finns i direkt anslutning till lägenheten. Förutom närhet till kommunikationer innebär Sundbyberg också närhet till natur med bland annat härliga promenad- och joggingstråk kring Löt- och Råstasjön. Tornparken och Marabouparken ligger på gångavstånd och i närheten finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2