Svensk Fastighetsförmedling Sunne

Svensk Fastighetsförmedling Sunne

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bandyvägen 12, Munkfors, Hagfors kommun
 • Fre 26 apr

Bandyvägen 12

Villa
Munkfors, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
450 000 kr
60 m²
3 rum
1 252 m² tomt

Välkommen till detta charmiga torp på Bandyvägen 12 i Mjönäs, Här erbjuds en stor och lummig tomt om 1252 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för friluftsliv och trädgårdsaktiviteter. Torpet är på 60 kvadratmeter och erbjuder tre rum, perfekt för den mindre familjen eller för den som söker en mysig tillflyktsort. Läget är optimalt för den som älskar närhet till bad och strövområden. Med endast en kort promenad når du vackra badplatser och natursköna områden där du kan njuta av härliga promenader och fisketurer. Bandyvägen 12 är beläget i Mjönäs, Munkfors, ett område som erbjuder det bästa av två världar - lugnet och närheten till naturen, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Detta charmiga torp är en perfekt möjlighet för dig som söker ett boende med närhet till bad och natur samtidigt som du vill ha en lummig tomt att njuta av. Välkommen till Bandyvägen 12!

 • Plus
Hagvägen 7, Sunne, Sunne kommun

Hagvägen 7

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
3 200 000 kr
118 + 115 m²
7 rum
853 m² tomt

Välkommen till Hagvägen 7, ett stort och välplanerat hus som erbjuder bekvämt boende på en attraktiv plats. Med en yta på 118 kvadratmeter och 7 rum finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. Här finns en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och koppla av i lugn och ro. Perfekt för sommarens grillkvällar eller bara för att njuta av den vackra omgivningen. Läget är centralt vilket ger dig närhet till allt du behöver. Här finns butiker, restauranger och andra bekvämligheter inom bekvämt avstånd. För barnfamiljer är detta ett idealiskt område med sin barnvänliga miljö. Här finns gott om grönområden och lekplatser där barnen kan leka och ha kul. På tomten, som har en yta på 853 kvadratmeter, finns även en vidbyggd garagebyggnad som idag är ombyggt till ett större sovrum. Perfekt för den som önskar extra utrymme eller kanske har en tonåring som behöver sin egen plats. Hagvägen 7 i Sunne erbjuder både komfort och praktiska lösningar för den moderna familjen. Missa inte chansen att få ett fantastiskt boende i en eftertraktad del av samhället.

Berghallagatan 3, Sunne, Sunne kommun

Berghallagatan 3

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 875 000 kr
130 + 130 m²
6 rum
773 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga sexrumsvilla om 130 kvadratmeter, belägen i trevliga, tysta och härliga Skäggeberg. Den här bostaden är optimalt planerad. Det här är ett inbjudande boende med sociala ytor. Huset står på en lättskött, trevlig och fin trädgårdstomt med en vacker häck som skyddar mot insyn, många soltimmar, stora gräsytor och grillstuga. Här finns också ett garage med motordriven port, goda förvaringsmöjligheter och plats för två bilar. Denna bostad har även en insynsskyddad, inglasad och mysig altan med lättmöblerade ytor, eftermiddagssol och plats för soffgrupp samt en takbeklädd, stor och insynsskyddad altan med trätrall, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Skäggebergs hjärta. Sunne centrum med butiker och restauranger ligger inom gångavstånd och Kolsnäsudden med bowlinghall, idrottsområde och bad i sjön Fryken finns en cykeltur bort. Dessutom har man Fryxellska området med idrottshallar, skolor och konstgräsplan en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Berghallagatan!

Torsberg 51, Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Torsberg 51

Gård/Skog
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 500 000 kr
13,7 ha tomt

Ca 7 kilometer från Sunne centrum finner du denna välskötta gård om ca 14 ha. Fastigheten är bebyggd med bostadshus om 4 rum och kök, uthusbyggnad med garageplatser, traktorgarage och vedbod. Här finns också en stallbyggnad med bla loge, loft, vidbyggt vedförråd och där man byggt om stallet till verkstad. Marken fördelas på 4 skiften varav tre är rena skogsskiften och det fjärde är hemskiftet med betesmark, tomt och skogsmark. 11 ha produktiv skog med ett virkesförråd om 1227 m3sk enligt skogsbruksplan upprättad 2022. Medelboniteten uppgår till 7,4 m3sk/ha. Ojämn åldersfördelning där R2 och G1 skog dominerar. Jakträtt i Torsberg JVO. Kommunen håller nu på att bygga ut gång och cykelbanan som leder ända ifrån centrum och ska nå upp till Torsberg vilket gör att fastigheten blir lättillgänglig för hela familjen. Området rymmer finna strövområden och bär och svamprika marker. En cykeltur bort finner du idrottsanläggningar såsom ishall, idrott/fotbollshall, konstgräsplan och friidrottsanläggning. Där finns också skolan F-9 och förskola för de allra minsta. Varmt välkomna på visning!

 • Energieffektiv
Korpralsvägen 16, Hea, Sunne kommun
 • Sön 28 apr

Korpralsvägen 16

Lägenhet
Hea, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
790 000 kr
114 m²
4 rum
6 381 kr/mån
6 930 kr/m²

Välkommen till Korpralsvägen 16, där denna fantastiska bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av rymlighet, funktionalitet och läge. Med sina generösa 114 kvadratmeter och smarta planlösning är denna parhuslägenhet verkligen något utöver det vanliga. Barnvänligt läge är bara början - här kan du och din familj njuta av ett fridfullt och tryggt boende i det eftertraktade området Hea. Lugnt och trivsamt beläget och allt du behöver finns inom bekvämt avstånd, från skolor och förskolor till affärer och kommunikationer. De fyra rummen är smart fördelade för att ge optimal yta och trivsel. Här finns gott om plats för både umgänge och avskildhet, perfekt för en aktiv familj. Korpralsvägen 16 är inte bara en bostad - det är ett hem där du kan skapa minnen som varar livet ut. Missa inte chansen att få bo i denna välplanerade och centralt belägna pärla i Sunne. Kontakta oss idag och låt oss visa dig allt detta fantastiska objekt har att erbjuda.

 • Plus
Ingmår 291, Sunne, Sunne kommun
 • Sön 28 apr

Ingmår 291

Gård/Skog
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
4 250 000 kr
170 m²
4 rum
9,7 ha tomt

Välkommen till Ingmår 291! Ca 8,5 km nordöst om Sunne centrum finner du denna vackert belägna hästgård med en bostadsbyggnad som rymmer 4 rum och kök med möjlighet att skapa ytterligare rum och ca 9,7 ha betes/ åkermark som ligger samlat i ett enda skifte kring gården och är lätt tillgänglig med bilvägar. Fastigheten är även bebyggd med en stallbyggnad och en större byggnad som utgörs av maskinhall och isolerat garage, carport med plats för både bil och traktor och här finns också ett pumphus och en jordkällare. Bostadsbyggnaden rymmer på nedre plan stort kök med vedspis under kupa, vardagsrum, gästrum, stort badrum med bubbelbad och dusch, groventré/tvättstuga och entréhall. Vid de båda entréerna så når man altanerna som vetter mot både öster och väster. På övre plan finner du ett rymligt allrum, två sovrum varav det större har direkt ingång till duschrummet på övre plan samt till en klädkammare. Uthusbyggnaden rymmer stall med 2 boxar samt en ponnybox, två ligghallar/lösdrifter som ger utrymmet för upp till 6-7 hästar. I nära anslutning till stallbyggnaden och hagarna finns en paddock om 25x60 meter och för dig som brinner för hästsporten skulle man kunna ända om den stora maskinhallen till ett ridhus med plats för läktare. Maskinhallen har gjuten platta, 4 stora portar och ryggåstak så här finns gott om förvaringsmöjligheter för de flesta typer av fordon. Från maskinhallen når du det stora förvaringsloftet. Verkstad/garage med plats för flertalet fordon och höga portar ger möjlighet att köra in även större fordon för reparationer. Gjuten platta som är förberedd för vattenburen golvvärme om så önskas. Idag kan man värma upp verkstaden med hjälp av en dieselpanna. I området finns fina strövområden och det är inte långt till Sunne centrum med all nödvändig samhällsservice, skolor och idrottsanläggningar. Från Ingmår finns även gång och cykelväg in till centrum så att man enkelt kan ta sig fram utan att vara i behov av bilen. Välkomna att kontakta oss för visning eller frågor!

 • Plus
Rådom 41, Sunne, Sunne kommun

Rådom 41

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
975 000 kr
105 m²
4 rum
1 565 m² tomt

Ett 1½-planshus på Rådom 41 som erbjuder ett ljust och optimalt planerat boende där i princip allt är i gott skick. Här erbjuds behagliga färgval, bra planlösning och sociala ytor. Huset har en stor och trevlig altan med trädäck, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Härifrån ser man ut över den stora, lättskötta och praktiska tomten med stora gräsytor och många soltimmar. Förutom det har tomten ett praktiskt förråd med bra förvaring och plats för trädgårdens alla redskap. Rådom är beläget ca 8 km från Sunnes centralare delar. Där finns fina butiker, restauranger och det mesta av den samhällsservice som behövs. I den direkta närheten finns fina strövområden där du om sommar och höst finner mängder av bär och svamp. en kortare biltur bort finner du fina bad och fiskesjöar. Gillar man kultur så finner man mängder av det i Sunne som till exempel Mårbackas Minnesgård, Alma Löv Museum of Unexp. Art och Västanå Teater. Precis utan för huset stannar skolbussen och linjetrafik. Sunne är en kommun med mängder av möjligheter till ett aktivt friluftsliv med en massa vandringsleder, cykelleder och om vintern finns möjlighet till både skid- och pulkaåkning.

 • Plus
Allegatan 18B, Sunne, Sunne kommun
 • Sön 28 apr

Allegatan 18B

Lägenhet
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
420 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 871 kr/mån
6 720 kr/m²

På Allegatan 18B välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet där det inte behöver göras någonting innan du kan flytta in. Här bor du på 62 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En perfekt planerad bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord. Detta omtyckta, trevliga och trivsamma område i Skäggeberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt. Här har du nära till allt vardagen kräver – restauranger, matbutik, butiker, biograf och trevliga promenadstråk. Välkommen!

 • Plus
 • Hiss
Sandgatan 14, Sunne, Sunne kommun
Sandgatan 14, Sunne, Sunne kommun, bild 2
Sandgatan 14, Sunne, Sunne kommun, bild 3

Sandgatan 14

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 200 000 kr
105 m²
4 rum
720 m² tomt

Här på Sandgatan 14 hittar du en mycket välskött villa om fyra rum och kök. Huset är ljust, inbjudande och hemtrevligt och har fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och mycket karaktär. Huset står på en trevlig och lummig trädgårdstomt med många soltimmar, uthus och fruktträd. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Åmbergs hjärta. Sunne hembygdsgård med elljusspår och om sommaren finns där ett glasscafé ligger inom gångavstånd och Sunne centrum med fina butiker, restauranger och mataffärer finns tio minuter bort. Dessutom har man kolsnäsudden med vattenland och motionsområde en kort bilresa från bostaden. Sunne är beläget i naturskön miljön och har goda möjligheter för pendling till Karlstad är det ca 65 kilometer , Torsby ca 36 km och till Arvika är det ca 53 km. Varmt välkommen till Sandgatan!

 • Premium
Ekebyvägen 54, Sunne, Sunne kommun

Ekebyvägen 54

Övrigt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 900 000 kr
750 m² tomt

Nyfiken på att äga en före detta Filadelfia Kyrka från 1929? Här finns en! Kyrkverksamheten är sedan lång tid nedlagd och den gamla kyrksalen har byggts om för att kunna vara, samlingslokal, ateljé, utställningslokal, butikslokal eller kanske café/restaurang?. Här är det väl egentligen bara fantasin som sätter gränserna. I byggnaden finns idag även en lägenhet om 3 rum å kök fördelat på 112 kvm. Kyrksalen har öppet till nock och man har murat upp en stor kamin som sträcker sig nästan ända upp i nock. De stora fönstren tillsammans med tak höjden ger rummet en härlig rymd. Lägenheten är i två etage och i bra skick och vid entrén finns en stor insynsskyddad altan. I källarplanet finns även möjlighet att bygga ytterligare en lägenhet eller ytterligare en lokal för någon typ av verksamhet. Det centrala läget längs Ekebyvägen är perfekt för att kunna vara lättillgängligt för de flesta kundgrupper som skulle kunna tänkas. Avståndet till bland annat bra kommunikationer, butiker, tågstation och biograf. Sunne centrum med all nödvändig samhällsservice är inom gångavstånd. Bakom fastigheten finns en nyanlagd park som ger möjlighet att njuta av lugnet mitt i centrum. Härliga naturområden för rekreation, bad och träning finns en cykeltur bort och idrottsanläggningar, kultursevärdheter, golfbanor och vintersportsområden finns en biltur från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo och jobba centralt!

Hasselbolsvägen 1, Sunne, Sunne kommun

Hasselbolsvägen 1

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
3 100 000 kr
129 + 76 m²
7 rum
1 422 m² tomt

Kliv in i detta hus och upptäck ett inbjudande hem vars stora ytor bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här erbjuds ett ljust boende som är i så fint skick att det bara är att flytta in. Här finns även en källarlägenheten som kan hyras ut, användas som generationsboende eller varför inte av den egne företagaren eller dig som vill jobba hemifrån. Denna bostad skapar massor av förutsättningar för den kreative. Den stora och trevliga hörntomten som huset är beläget på har fruktträd, bärbuskar, stora gräsytor, lekstuga, hönshus med tillhörande hönsgård och många soltimmar. Här finns även en mysig, modern och nyrenoverad friggebod med ljus och fräsch och plats för två bäddar. Husets trevliga och fina balkong har trätrall, härlig kvällssol och plats för ett mindre bord och den stora, insynsskyddade och trevliga altanen har trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. I Sunne ligger dessa omtyckta, trivsamma och populära kvarter. Sunne centrum med fina butiker och mysiga restauranger ligger inom gångavstånd och kolsnäsudden med Sunne Sommarland och badplats ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på förskola, skola, idrottshall, fotbollsplan och lekparker. Här på Hasselbolsvägen 1 är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!

Gunnarsbytorp Gårdsjö 1, Kil, Kils kommun

Gunnarsbytorp Gårdsjö 1

Gård/Skog
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 200 000 kr
9 rum
13,3 ha tomt

Lantligt belägen gård med bostadsbyggnad om 9 rum och kök. Bostaden som är under renovering har stor potential att kunna bli ett fantastiskt boende att trivas i och som har bra möjlighet till djurhållning. Ägarna har under 2022 bytt yttertak och hela östra fasaden är brädfodrad och isolerad och har fått nya fönster. Den stora ekonomibyggnad rymmer ladugård, loge, höloft ned tork, vagnslider, förrådsutrymmen. På gården finns även en traktorcarport med plats för två traktorer. Åkermarken som hör till fastigheten ligger samlad i ett skifte i direkt anslutning till ekonomibyggnaderna. Skogsskiftet ligger strax väster om hemskiftet och utgör till övervägande del ungskog G1. Totala virkesförrådet är enligt nyupprättad plan 726 m3sk enligt plan upprättad 2021. Jakträtt I Torpsjöns ÄJF. Gemensam älgjakt och småviltsjakt sker på egen mark. I närområdet finns fina strövområden, möjlighet till fiske i Torpsjön. Närhet till både nödvändig samhällsservice i både Kil och Sunne. Pendlingsavstånd till både Karlstad och Arvika

 • Plus
Stavik 1:72, Sunne, Sunne kommun

Stavik 1:72

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
275 000 kr
1 520 m² tomt

Välkommen till natursköna Stavik i Östra Ämtervik, här finner vi en mysig tomt om 1 520 kvm med strålande utsikt mot sjön Fryken och Fryksdalens nejder. Tomten har ett avskilt läge med flertalet björkar, det är utsikt till norr över fjället med sin mäktiga skog samt mot sjön Fryken, det är närhet till de redan bebyggda tomterna där det finns mysiga röda sommarstugor och beväxta lummiga trädgårdar. Här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen lilla oas. Stavik ligger i vackra Sunne kommun som är välkänt för sina många sjöar, stora skogsområden och spännande djurliv, här finns det gott om badplatser och härliga strövområden samt möjligheter för många utomhusaktiviteter. Ett stenkast bort från tomten finns möjlighet till bad och i närheten finns svamp och bärrika skogsområden, det är ca 7 km in till Sunne centrum med mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar.

Nygård 2, Ekshärad, Hagfors kommun

Nygård 2

Villa
Ekshärad, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
4 500 000 kr
7,4 ha tomt

Nygård, en fastighet med mängder av möjligheter, vackert och lugnt beläget i Ekshärad, Värmland, ca 10 mil från Karlstad. Nygård har tidigare använts som behandlingshem och flyktingförläggning men från från början så fanns här en lanthushållsskola. Fastigheten har nu stått oanvänd sedan 2017. Detta är en fastighet där endast fantasin sätter gränser och möjlighet att skapa något utöver det vanliga. En anläggning för rekreation, konferens, bygga om till bostäder, olika typer av matproduktion, bryggeri eller varför inte fortsätta i tidigare anda? Behandlingshem eller boende för personer med olika behov? Fastigheten utgörs av ca 7,4 ha mark där övervägande del är tomtmark. Totalt finns 11 byggnader på fastigheten. Huvudbyggnaden med matsal, restaurangkök, sällskapsutrymmen. kontor, lärosal, rum för boende och och hygienutrymmen. 3 byggnader i varierande storlek, avsedda för boende med sovrum och gemensamhetsutrymmen, hygienutrymmen och förrådsutrymmen. 2 ekomomibyggnader inrymmande bla. förrådsutrymmen, snickarbod, loge, loft och vedbod. Logen inredd för att kunna användas vid större sammankomster här finns även en scen inrättad för att kunna ha uppträdande eller föreläsningar. Logen rymmer även sällskapsutrymmen och hygienutrymmen. Restaurangbyggnaden med stor matsal, restaurangkök, pizzakök, diskutrymmen, sällskapsutrymmen, tvättstugor. hygienutrymmen och med en nyrenoverad lägenhet om 2 rum och kök. 1 kedjehuslänga med 3 separata bostäder om 3-4 rum och kök. Till två av husen finns garage. Ett av husen har källare där det finns bla. pannrum och tvättstuga. På området finns strövområden och stigar och omgivningarna ger ett parkliknaden intryck. genom fastigheten går en ravin som skapar en lummig och härlig karaktär till utemiljön. I närområdet finner du fina vandringsmöjligheter, Klarälven med möjlighet till paddling bad och fiske, strax intill fastigheten finns en elljusbana med skidspår på vinter halvåret. Ekshärad är en tätort med ca 950 invånare i Hagfors kommun. Här finns mataffärer, pizzeria, tankstationer, butiker, förskola, skola F-9, skridskobanor och skidstadion för längd och utförsåkning.

Lövnäsvägen 27B, Sunne, Sunne kommun

Lövnäsvägen 27B

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
850 000 kr
82 + 6 m²
3 rum
950 m² tomt

Fastighet i centrala Sunne med egen strandlinje vid Lerälven! Varmt välkomna till denna fastighet i centrala Sunne om 950 kvm med ett fantastiskt och harmoniskt läge vid Lerälven där man har egen strandlinje och udde. Fastigheten ligger i ett barnvänligt och mycket populärt område för barnfamiljer och här finns mycket potential att kunna skapa ett trivsamt hem eller fritidsboende. Man har möjlighet att skapa en bostad helt efter eget tycke och smak då villan om 82 kvm, som är fördelad på tre rum och kök, är i behov av renovering. Den nuvarande ägaren har börjat förbereda den befintliga villan för renovering och det mesta av den tidigare inredningen är uttagen. Det finns även möjlighet att få uppföra ett helt nytt boende då fastigheten även skulle lämpa sig mycket väl för att uppföra ett helt ny byggnad på. Här finns redan kommunalt vatten och avlopp för att kunna koppla upp sig på samt elanslutning finns redan på fastigheten. Man kan även bygga ut den befintliga huskroppen för att skapa ett större boende, här är det är bara fantasin som sätter gränserna. På tomten finns en garagebyggnad som delvis ligger på Sunne kommuns mark, här finns ett servitut och denna byggnad skulle kunna renoveras eller så kan man uppföra en ny byggnad för att exempelvis skapa ett mysigt båthus i suterräng vid älven. Detta är en fastighet med ett perfekt läge i hjärtat av Sunne. En kort promenad bort finns restauranger, mysiga butiker, skolor och all nödvändig samhällsservice samt Kolsnäs med Sunne sommarland och badplats. Det finns dessutom goda möjligheter att pendla till Karlstad, Kil, Arvika och Torsby tack vare närheten till E45 samt det är gångavstånd till Sunnes tåg- och busstation. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Boka in er på visning idag!

Villagatan 7, Gräsmark, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 7

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
495 000 kr
116 + 72 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Här på Villagatan 7 finner ni denna charmiga villa från 1959 om 116 kvm under pågående renovering, på denna fastighet kan man verkligen skapa ett mysigt och välkomnande hem. Bostaden har en mysig planlösning som bidrar till att skapa ett trivsamt hem med plats för många sällskapsytor. Detta är ett boende som till viss del är oinrett, men man har lagt om vissa golv och förberett för att lägga nya golv på övre plan samt för målning eller tapetsering av väggarna i bostaden. Här får man chansen att sätta sin egen prägel på inredningen, ytskikten och färgvalen redan från början. När man kommer in i huset möts man av en entréhall mellan entréplan och källarplan som skapar en fantastisk vy av bostaden. På nedre plan finns det gott om sociala ytor med en stor övre hall/allrum med insatt braskassett i den fina öppna spisen samt utgång till den stora altanen under tak och altandäck, nedre plan erbjuder också vardagsrum och ett mindre oinrett kök samt WC. Från allrummet går trappen upp till övre plan, här finner vi ett sovrum med en underbar rundad balkong med smidesräcke samt ett allrum, kattvindar och WC. På källarplan finner vi trevliga generösa ytor med rum för både förvaring, gästrum och gillestuga för umgänge, här finns också bastu med el aggregat, förråd och ett oinrett rum att kunna skapa ett badrum/tvättstuga i. Här har man möjligheten att fortsätta renoveringen av bostadshuset med den stora fördelen att många förbättringar redan är gjorda. Huset står på en lummig trädgårdstomt om 1 500 kvm i söderläge med många soltimmar. Denna fina villa i centrala Gräsmark har verkligen mycket som är värt att uppmärksamma med närhet till både fritidsaktiviteter, skola och mataffär. På fastigheten finns det en gäststuga med trädäck samt en gäststuga med tillhörande förråd, vilket skapar större utrymme för gäster. "Vackerheta i Gräsmark" som det så fint kallas är en ljuvlig landbygdsort som lever upp till sin liknelse, här finns många sjöar med gott om badplatser, vackra skogsområden och spännande djurliv, härliga strövområden samt möjligheter för många utomhusaktiviteter.

Skäggebergsvägen 1 , Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
750 000 kr
851 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt med barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur samt Lerälven inpå knuten. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme, här finns det också förberett borrhål för bergvärme. Den västra fastigheten om 851 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Skäggebergsvägen 1, Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 800 000 kr
7 174 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt som sträcker sig ut i Lerälven med ett barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme. Denna fastighet om 7 174 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. För den här största av de tre tomterna finns det ritning för en mycket charmig herrgårdsbyggnad, på denna fastighet finns det dessutom en garagebyggnad med plats för fyra bilar samt en förrådsbyggnad redan uppförda. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Skäggebergsvägen 1 , Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
800 000 kr
941 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt med barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur samt Lerälven inpå knuten. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme, här finns det också förberett borrhål för bergvärme. Den östra fastigheten om 941 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Visar alla 19