Mäklare Anna-Karin Wallinder

Anna-Karin Wallinder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mon 41, Sunnemo, Hagfors kommun

Mon 41

Gård/Skog
Sunnemo, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

600 000 kr

100 m²

4 rum

2,3 ha tomt

En charmig gård med ca 2 ha mark, en mysig bostad och lummig trädgård. Välkommen till denna gård med potential i underbar natur. I stillsamma och pittoreska Sunnemo finner vi denna lummiga fastighet med närhet till skog och flertalet vattendrag. Detta är en högt belägen fastighet om 23 049 kvm som bäddas in i naturen och den mäktiga skogen. På fastigheten finns ett charmigt bostadshus från 1930 som kan nyttjas antingen som permanentboende eller fritidsboende och den generösa tomten skapar stora möjligheter till att kunna bygga ut bostaden. Här finns det verkligen möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sin egen lilla oas. Bostadshuset har en boarea på 100 kvm och man har behållit mycket av den gamla charmen och karaktären på huset. Köket har lantliga inslag och en mysig vedspis samt kökspanna. Här finns mycket bra arbetsytor samt plats för matgrupp. Det finns en matsal samt ett vardagsrum där det finns plats för soffgrupp. Hallen är mycket rymlig samt här finns ett förråd under trappan och anslutning till entrén finns en mysig farstu i söderläge under tak. En trappa upp finner vi ett sovrum, ett rymligt allrum och där finns även badrummet, en kattvind samt ett förråd med kattvind. Utomhus finner ni en ladugårdsbyggnad, ett växthus samt en jordkällare. Den stora tomten runt huset samt ladugårdsbyggnaden skapar stora möjligheter för att kunna användas till ert specifika behov. Denna bostad ligger något avskilt i ett mycket naturskönt område i Sunnemo och här finns fina strövområden med svamp och bärrika marker, spännande djurliv samt härliga skogsområden för olika typer av utomhusaktiviteter. Till Hagfors centrum är det cirka 30 minuters bilfärd och här erbjuds restauranger, mataffärer och nödvändig samhällsservice. Till Munkfors centrum tar det också cirka 30 minuter med bil och där finns ytterligare mataffärer, restauranger samt samhällsservice. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Lövnäsvägen 27B, Sunne, Sunne kommun

Lövnäsvägen 27B

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

850 000 kr

82 m²

3 rum

950 m² tomt

Fastighet i centrala Sunne med egen strandlinje vid Lerälven! Varmt välkomna till denna fastighet i centrala Sunne om 950 kvm med ett fantastiskt och harmoniskt läge vid Lerälven där man har egen strandlinje och udde. Fastigheten ligger i ett barnvänligt och mycket populärt område för barnfamiljer och här finns mycket potential att kunna skapa ett trivsamt hem eller fritidsboende. Man har möjlighet att skapa en bostad helt efter eget tycke och smak då villan om 82 kvm, som är fördelad på tre rum och kök, är i behov av renovering. Den nuvarande ägaren har börjat förbereda den befintliga villan för renovering och det mesta av den tidigare inredningen är uttagen. Det finns även möjlighet att få uppföra ett helt nytt boende då fastigheten även skulle lämpa sig mycket väl för att uppföra ett helt ny byggnad på. Här finns redan kommunalt vatten och avlopp för att kunna koppla upp sig på samt elanslutning finns redan på fastigheten. Man kan även bygga ut den befintliga huskroppen för att skapa ett större boende, här är det är bara fantasin som sätter gränserna. På tomten finns en garagebyggnad som delvis ligger på Sunne kommuns mark, här finns ett servitut och denna byggnad skulle kunna renoveras eller så kan man uppföra en ny byggnad för att exempelvis skapa ett mysigt båthus i suterräng vid älven. Detta är en fastighet med ett perfekt läge i hjärtat av Sunne. En kort promenad bort finns restauranger, mysiga butiker, skolor och all nödvändig samhällsservice samt Kolsnäs med Sunne sommarland och badplats. Det finns dessutom goda möjligheter att pendla till Karlstad, Kil, Arvika och Torsby tack vare närheten till E45 samt det är gångavstånd till Sunnes tåg- och busstation. Boka in er på visning idag!

Lärkvägen 7, Charlottenberg, Eda kommun

Lärkvägen 7

Villa
Charlottenberg, Eda kommun

1 300 000 kr

85 m²

4 rum

949 m² tomt

Charmig enplansvilla med källare från 1963 redo att flyttas in i! Mycket trevlig fastighet om 949 kvm i ett lugnt och tryggt område med en charmig enplansvilla med källare från 1963 om 85 + 85 kvm. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Charlottenberg med närhet till skolor, förskolor, lekplats och grönområden samt Charlottenbergs centrum som närmsta grannen med mysiga butiker, mataffärer, restauranger och vårdcentral. Enplansvillan har de senaste åren renoverats för att skapa ett mysigt och funktionellt hem. Man har bland annat renoverat badrum samt inglasad altan 2021, det är även bytt tak 2011, installerad fiber och bergvärme 2011 och målad fasad 2016. Bostaden är mycket hemtrevlig och det går utmärkt att flytta in i precis som det är. Villan har en härlig planlösning och när man kommer in i huset möts man av en entréhall mellan entréplan och källarplan som skapar en fantastisk vy av bostaden. På entréplan i bostaden finner vi en hall, badrum med dusch, rymligt kök med plats för matgrupp, två sovrum i behagliga storlekar samt matsal och vardagsrum med braskamin i öppen planlösning. Den trevliga inglasade altanen i anslutning till vardagsrummet ligger i västerläge med sol hela kvällen, här finns plats för matbord och stolar samt loungemöbler. Från altanen finns trappa ner till en lättskött trädgårdstomt, trappan är väldigt mysig i olika nivåer och längder för att optimalt kunna sitta där och njuta av tillvaron. En trappa ner i bostaden finner vi källarplan med mycket förvaringsmöjligheter, där finns en hall, en klädkammare, ett sovrum, tvättstuga, WC, pannrum med dusch, förråd och garage med plats för en bil. Varmt välkomna till detta mycket fina boende!

Lisjöberg 80, LYSVIK, Sunne kommun
Lisjöberg 80, LYSVIK, Sunne kommun, bild 2
Lisjöberg 80, LYSVIK, Sunne kommun, bild 3

Lisjöberg 80

Villa
LYSVIK, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

1 500 000 kr

121 m²

5 rum

2 082 m² tomt

Mysig enplansvilla med sjöutsikt över Stora Lisjön för fritid eller permanent boende. Halvvägs mellan Sunne och Torsby finner vi denna fastighet om 2 082 kvm vid Stora Lisjöns strand, här finns en inbjudande, väl omhändertagen och vinterbonad enplansvilla för både fritid eller permanent boende. Villan ligger vid skogsbrynet bara 80 meter från stranden med ett härligt, ostört och soligt läge. Detta mysiga boende har sjöutsikt samt altan under tak i västerläge med fantastisk kvällssol och en veranda på baksidan. Bostaden rymmer en rymlig hall, kök med vardagsrum och matsal i öppen planlösning med öppen spis, två badrum, bastu, arbetsrum/sovrum och ytterligare tre sovrum i behagliga storlekar, det finns också fiber indraget i bostaden. Det finns en carport med anslutande förråd och vedbod på fastigheten och den generösa tomten passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Man har egen bad- och båtbrygga på cirka 10 meter vid vattnet med stege och om så önskas kan villan säljas med komplett inventarium. Fastigheten är belägen i ett mycket attraktivt naturområde och boendet är som gjort för en den som söker närheten till bad, fiske, utomhusaktiviteter, djurliv samt svamp- och bärplockning. Lysvik med skolor, mataffärer, Frykens Pärla, pizzeria och Mormors glasscafé ligger endast cirka 7 km bort. En kort bilresa bort finns både Sunne centrum och Torsby centrum med fina butiker, mysiga restauranger och all nödvändig samhällsservice. Det finns dessutom goda möjligheter att ta tåget till Karlstad, Kil, Sunne och Torsby tack vare närheten till hållplatsen för tåglinjen 74. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gamla landsvägen 18, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Gamla landsvägen 18

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

1 500 000 kr

167 m²

8 rum

2 094 m² tomt

Mycket charmig villa från 1925 med många rum och sjöutsikt! Varmt välkomna till denna fastighet om 2 094 kvm med en otroligt charmig villa från 1925 om 167 kvm + 114 kvm. Här finns jättemycket potential och man kan verkligen skapa sig ett mysigt permanentboende eller fritidsboende här. Det finns alla förutsättningar för att skapa sig ett riktigt drömhem, bostaden har en härlig planlösning och dessutom sjöutsikt. Detta är ett mycket rymligt boende och här finns det gott om plats för en barnfamilj med fyra sovrum, två badrum, rymligt kök och fyra allrum. Det finns välbevarade originaldetaljer, bland annat en öppen spis med insats, vedspis i köket och parkettgolv samt flertalet spröjsade fönster med ett härligt ljusinsläpp. På nedre plan finner vi en mycket generös hall, allrum samt vardagsrum och matsal med öppen planlösning och utgång till ett inglasat uterum, kök med utgång till altandäck och ett badrum. Båda uteplatserna är i västerläge. En trappa upp finner vi en hall med utgång till balkongen, fyra sovrum i behagliga storlekar, ett badrum samt ett allrum. Dessutom finns ett helt källarplan med mycket förvaringsmöjligheter i flertalet rum och en tvättstuga. På fastigheten i mycket populära Västra Ämtervik finns också en gäststuga vilket skapar utrymme för gäster samt en stor uthuslänga och i anslutning till boendet finns en carport som genererar goda förvaringsmöjligheter. Området i centrala Västra Ämtervik är familjevänligt och med närhet till både förskola och Svensby skola skulle det vara perfekt för en familj med barn. Det finns dessutom goda möjligheter att pendla till Arvika som är 40 km bort med bil samt Karlstad, Kil, Sunne och Torsby tack vare närheten till E45 och en kort promenad bort finns hållplatser för både buss och tåg. Boka in er på visning idag!

Mellqvistvägen 28, Sunne, Sunne kommun
Mellqvistvägen 28, Sunne, Sunne kommun, bild 2
Mellqvistvägen 28, Sunne, Sunne kommun, bild 3

Mellqvistvägen 28

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

1 950 000 kr

163 m²

5 rum

1 219 m² tomt

Charmig villa med fyra sovrum och ett perfekt läge på Nedre Leran! Mycket trevlig hörntomt i ett lugnt och tryggt område med en charmig villa från 1934 om 163 + 50 kvm. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Sunne med närhet till skolor, förskolor, tågstation, busstation, badplats och lekplats vid Kolsnäs samt Sunne Sommarland och Sunne centrum som närmsta grannen med mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. På nedre plan i bostaden finner vi en hall, rymligt kök med plats för matgrupp, ett sovrum, WC samt matsal och vardagsrum i öppen planlösning. En trappa upp finner vi en rymlig hall, tre sovrum i behagliga storlekar, en balkong i västerläge samt ett badrum. Dessutom finns ett källarplan med mycket förvaringsmöjligheter, pannrum, matkällare, tvättstuga, bastu och duschrum. Den mysiga altanen under tak i anslutning till vardagsrummet ligger i österläge med sol hela morgonen och förmiddagen, här finns plats för matbord och stolar. Från altanen finns en trappa ner till en stor, härlig och lättskött trädgårdstomt om 1 219 kvm med välskött gräsmatta, vackra fruktträd, buskar och bärbuskar, stora gräsytor och många soltimmar. Här finns även ett garage på gjuten platta med två portar och plats för två bilar, bra förvaring och plats för trädgårdens alla redskap samt ett rum med egen entré som kan inredas till ett gästrum eller kontor, vid garaget finns ett mysigt trädäck i söderläge. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna till Mellqvistvägen 28!

  • Premium
Bogen Lyckebo 1, Gunnarskog, Arvika kommun

Bogen Lyckebo 1

Villa
Gunnarskog, Arvika kommun

895 000 kr

80 m²

3 rum

1 736 m² tomt

Mysig 1-plansvilla nära badplats i natursköna Gunnarskog! I detta stillsamma och charmiga område i Arvika kommun finner vi denna fastighet om 1 736 kvm med ett naturnära läge endast en kort promenad från sjön Tvällen med en enplansvilla med källare från 1963 om 80 + 80 kvm. Villan är charmig och väl omhändertagen och har en praktisk planlösning. Här kan man njuta av naturen och sjön som permanentboende eller fritidsboende, platsen lämpar sig mycket väl för en familj samt de som gillar olika utomhusaktiviteter. Bostadshuset rymmer tre rum och kök. Det finns en rymlig hall, kök med plats för matgrupp, två sovrum i behagliga storlekar, ett badrum och en matsal med plats för matgrupp samt har en öppen planlösning till vardagsrummet där det finns plats för soffgrupp och möjlighet att elda i den fantastiska öppna spisen under kalla höst- och vinterkvällar. I källaren finns det gott om förvaringsmöjligheter, där finns pannrum, två förrådsrum, tvättstuga samt ett inrett rum och ett garage med plats för en bil. I anslutning till huvudentrén finns en mycket rymlig och mysig trädäcksaltan delvis under tak i sydvästläge. Tomten bjuder på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter och detta är ett underbart naturskönt område som erbjuder en mäktig naturupplevelse med närhet till både skog och vatten för fina bad, jakt och fiskemöjligheter. Gunnarskog är välkänt för sina många sjöar, vackra skogsområden och spännande djurliv, här finns det gott om badplatser samt möjligheter för många utomhusaktiviteter. Bostaden har ett fantastiskt läge i området och här njuter ni av vatten, skog och härliga promenadstråk. Det finns fina strövområden med svamp och bärrika marker och mycket nära bostaden finns bad och fiskemöjligheter. Fastigheten säljs med friskrivning då fastighetsägaren tidigare hyrt ut bostaden. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kardarevägen 3, Arvika, Arvika kommun

Kardarevägen 3

Villa
Arvika, Arvika kommun

2 390 000 kr

115 m²

5 rum

950 m² tomt

Enplansvilla i mycket gott skick i härliga Graninge! Med ett lugnt läge i ett mycket trivsamt område finner vi denna fastighet om 950 kvm med en inbjudande enplansvilla om 115 kvm där det mesta är i mycket gott skick. Denna ljusa och fina bostad i härliga Graninge är mycket passande för en barnfamilj och här kan man verkligen skapa sig ett mycket mysigt hem. Här erbjuds sobra färgval samt ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren och bostaden är väl omhändertagen så det går utmärkt att flytta in i precis som det är. Enplansvillan rymmer en rymlig hall, kök med mycket bra arbetsytor samt plats för en större matgrupp, allrum med plats för soffgrupp, här finns en mysig braskamin där man kan njuta under kalla vinterkvällar samt matsal i öppen planlösning, ett stort badrum, ett WC och tre sovrum i behagliga storlekar. Via matsalen finns utgång till ett mysigt inglasat uterum i anslutning till ett trädäck som man också når via ett av sovrummen, här finns plats för bord och stolar eller ett par loungefåtöljer och här erbjuds fantastisk sol i söderläge. I husets östra del finns ett anslutande garage samt en tvättstuga och egen verkstad, härifrån når man också det stora trädäcket. Utomhus finner man ett förråd för förvaring av diverse redskap. På framsidan av huset finns en plattbelagd uppfart som skapar ett stilrent intryck och ger en rymlig parkering. Området i Graninge är mycket familjevänligt med närhet till både förskolan Graningegården och Graningegården skola. Här bor ni nära Arvika centrum och erbjuds som boende att ta del av en mycket levande ort med den vackra stadsparken, mysiga butiker, caféer, restauranger och mataffärer samt ett hjärta för kultur. Fastigheten säljs med friskrivning.

Daléns väg 21, Arvika, Arvika kommun

Daléns väg 21

Villa
Arvika, Arvika kommun

3 350 000 kr

145 m²

5 rum

862 m² tomt

Villa i toppskick med swimmingpool samt bubbelpool! Här på denna fastighet har både inne och utemiljön utformats för att umgås tillsammans, njuta av livet och skapa nya minnen. I den perfekt planerade villan på fastigheten har man mycket att tycka om, bland annat har boendet fräscha ytskikt, bra planlösning och stora sociala ytor. Bostaden om 145 kvm har renoverats och uppdaterats över tid och man har smakfullt inrett med en ljus och fin färgsättning, här är det högt i tak och de ljusa materialvalen ger bostaden en härlig rymd och ett luftigt intryck. Denna väl omhändertagna villa är mycket passande för en barnfamilj, det är ett rymligt och välplanerat boende med kök, tvättstuga, vardagsrum med braskamin och med matsal i öppen planlösning, tre sovrum i behagliga storlekar, ett av sovrummen har balkong i västerläge där man kan njuta i kvällssolen, dessutom finns det två badrum samt två klädkammare. Till detta boende hör en lättskött och barnvänlig hörntomt om 862 kvm med många soltimmar. Det finns möjlighet att avnjuta eftermiddagssolen på ett stort och trevligt trädäck i västläge, som delvis är under tak, här finns det ett utekök samt en bubbelpool, dessutom är det gott om plats för matgrupp samt en loungeavdelning, här kan man tillsammans med familjen och vänner umgås och laga god mat tillsammans. Det finns verkligen gott om sociala ytor på fastigheten då det även finns ytterligare ett trädäck på den östra sidan av bostaden med en uppvärmd swimmingpool. På tomten finns en varmbonad garagebyggnad med elektrisk port, här finns ett inrett rum som kan användas som kontor eller gästrum. Det finns även ett förråd med mycket förvaringsmöjligheter. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj och området är populärt bland familjer och här i kvarteret bor det barn i alla åldrar. På Agneteberg finns skolor samt grönområden och dessutom är det mycket nära till Arvika centrum med mysiga butiker, mataffärer, restauranger och sportanläggningar. I vackra Arvika finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån tack vare både tåg- och busskommunikationer. Boka in er på en privatvisning genom att höra av er till ansvarig mäklare på 0738330551 eller skicka ett mail till [email protected] Varmt välkomna till Daléns väg 21!

Villagatan 7, Gräsmark, Sunne kommun

Villagatan 7

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

925 000 kr

116 m²

5 rum

1 500 m² tomt

Charmig villa i centrala Gräsmark med närhet till naturen! Här på Villagatan 7 finner ni denna charmiga villa från 1959 om 116 kvm under pågående renovering, på denna fastighet kan man verkligen skapa ett mysigt och välkomnande hem. Bostaden har en mysig planlösning som bidrar till att skapa ett trivsamt hem med plats för många sällskapsytor. Detta är ett boende som till viss del är oinrett, men man har lagt om vissa golv och förberett för att lägga nya golv på övre plan samt för målning eller tapetsering av väggarna i bostaden. Här får man chansen att sätta sin egen prägel på inredningen, ytskikten och färgvalen redan från början. När man kommer in i huset möts man av en entréhall mellan entréplan och källarplan som skapar en fantastisk vy av bostaden. På nedre plan finns det gott om sociala ytor med en stor övre hall/allrum med insatt braskassett i den fina öppna spisen samt utgång till den stora altanen under tak och altandäck, nedre plan erbjuder också vardagsrum och ett mindre oinrett kök samt WC. Från allrummet går trappen upp till övre plan, här finner vi ett sovrum med en underbar rundad balkong med smidesräcke samt ett allrum, kattvindar och WC. På källarplan finner vi trevliga generösa ytor med rum för både förvaring, gästrum och gillestuga för umgänge, här finns också bastu med el aggregat, förråd och ett oinrett rum att kunna skapa ett badrum/tvättstuga i. Här har man möjligheten att fortsätta renoveringen av bostadshuset med den stora fördelen att många förbättringar redan är gjorda. Huset står på en lummig trädgårdstomt om 1 500 kvm i söderläge med många soltimmar. Denna fina villa i centrala Gräsmark har verkligen mycket som är värt att uppmärksamma med närhet till både fritidsaktiviteter, skola och mataffär. På fastigheten finns det en gäststuga med trädäck samt en gäststuga med tillhörande förråd, vilket skapar större utrymme för gäster. "Vackerheta i Gräsmark" som det så fint kallas är en ljuvlig landbygdsort som lever upp till sin liknelse, här finns många sjöar med gott om badplatser, vackra skogsområden och spännande djurliv, härliga strövområden samt möjligheter för många utomhusaktiviteter.

EDSBJÖRKE 1, Sunne, Sunne kommun

EDSBJÖRKE 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

160 000 kr

1 224 m² tomt

Lantligt belägen fastighet med ett öppet läge i Edsbjörke. Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden och därmed påverka allt från ritningar till material och inredning. Här erbjuds nu en stor och friköpt trädgårdstomt om 1 224 kvm i natursköna Edsbjörke. Det är en lättbebyggd och lättskött tomt för dig som längtar efter att bygga eget. Tomtens läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område och fastigheten är lantligt belägen med närhet till skog och natur för olika utomhusaktiviteter, som vandring och jakt, samt nära fina sjöar för både fiske och bad. En utmärkt möjlighet för den som vill bo i närheten av Fryken och med en bilfärd på 7 km når man Sunne centrum där det finns mataffärer, mysiga butiker, restauranger och all nödvändig samhällsservice. Tomten omgärdas av åkrar, grusvägar och lummiga hagar som verkligen tar fram landsbygdens charm, här bor du lugnt och med känslan av att få komma till ro!

Skäggebergsvägen 1 , Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

750 000 kr

851 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt med barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur samt Lerälven inpå knuten. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme, här finns det också förberett borrhål för bergvärme. Den västra fastigheten om 851 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Skäggebergsvägen 1, Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

1 800 000 kr

7 174 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt som sträcker sig ut i Lerälven med ett barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme. Denna fastighet om 7 174 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. För den här största av de tre tomterna finns det ritning för en mycket charmig herrgårdsbyggnad, på denna fastighet finns det dessutom en garagebyggnad med plats för fyra bilar samt en förrådsbyggnad redan uppförda. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Skäggebergsvägen 1 , Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

800 000 kr

941 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt med barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur samt Lerälven inpå knuten. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme, här finns det också förberett borrhål för bergvärme. Den östra fastigheten om 941 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Stjärnsforsvägen 112A, Uddeholm, Hagfors kommun
  • Budgivning pågår

Stjärnsforsvägen 112A

Lägenhet
Uddeholm, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne

95 000 kr

40 m²

1 rum

1 600 kr/mån

2 375 kr/m²

Etta på tredje våningen i natursköna Uddeholm Med ett naturnära läge i ett trivsamt område finner vi denna etta om 40 kvm på översta våningen i ett hus byggt 1954 och här erbjuds du en funktionell och smart planerad bostad med bland annat stora fönster samt en fransk balkong med härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta samt plats för en mindre matgrupp eller frukostbar, ett stort allrum med plats för soffgrupp med avskiljande bokhyllevägg till sovplats, en klädkammare och ett badrum med badkar. Här bor man lugnt i trygga och trevliga Uddeholm med en mysig lantlig känsla och det är cirka 7 km till Hagfors centrum där det finns mataffär, butiker, restauranger, skolor och all tänkbar samhällsservice.

Bogen Värdshuset Tvällen 1, Gunnarskog, Arvika kommun

Bogen Värdshuset Tvällen 1

Villa
Gunnarskog, Arvika kommun

3 900 000 kr

6 951 m² tomt

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva värdshuset i Tvällen med både restaurangmöjlighet och boende i ett. Fastigheten med strandtomt om 6 951 kvm är beläget i de norra delarna av Arvika kommun och har mycket att erbjuda med ett mycket funktionellt restaurangkök med bekväma rymliga ytor som är perfekt för den som söker färdig en verksamhet att ta över. Värdshuset i Tvällen byggdes redan 1949 och är en viltrestaurang om 327 kvm som genom den omgivande naturnära miljön förhöjer den fantastiskt goda maten där viltkött och fisk kommer till sin fulla rätt. Här finns stora möjligheter att skapa en verksamhet som kan locka många – för en lunch, en drink eller mysigt kvällshäng med vännerna. Ovanpå restaurangens lokal rymmer en bostadslägenhet i två plan om ca 175 kvm. Denna ljuvliga bostad är inredd i jordnära, varma färger med trädetaljer som passar väl in på fastighetens personlighet. Här finns stora sällskapsytor där naturen utanför ständigt är närvarande tack vare maximalt med ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier samt en stor härlig balkong. Sovrummen är många vilket bidrar till en möjlighet för den stora familjen att flytta in eller varför inte bedriva någon typ av egen uthyrningsverksamhet? Det är bara fantasin som sätter gränserna här! Nere vid sjön finns möjlighet för ett avkopplande bad i såväl badtunna som i sjön, för de mer frusna kvällarna kanske ett bastubad passar ännu bättre. Att det här har varit en uppskattad plats för såväl boende som besökare råder inga tvivel. Här mår man bra! Detta är ett enastående och ytterst sällsynt tillfälle att förvalta en fantastisk fastighet på ett otroligt läge i de Värmländska skogarna.

  • Plus

Visar alla 16