Mäklare Anna-Karin Wallinder

Anna-Karin Wallinder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandsborgsvägen 5, Charlottenberg, Eda kommun
  • Fre 2 aug

Sandsborgsvägen 5

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
1 750 000 kr
206 m²
6 rum
1 864 m² tomt

Stor villa med moderna bekvämligheter och närhet till allt! Välkommen till denna imponerande och välplanerade villa på Sandsborgsvägen 5. Med sina generösa 206 kvadratmeter rymmer denna moderna pärla fyra rymliga sovrum och en öppen planlösning där det stora allrummet, matsalen och köket smälter samman i perfekt harmoni. Det moderna köket är välutrustat och erbjuder en perfekt plats för kulinariska äventyr. I vardagsrummet kan du koppla av framför den mysiga braskaminen och njuta av en varm atmosfär. Den stora uteplatsen med vedeldad badtunna samt delvis under tak är perfekt för sommarkvällar med vänner och familj samt den väl omhändertagna trädgården bjuder på en fridfull oas att koppla av i. Läget är mycket bra med närhet till både naturområden, centrum, skolor och shoppingcenter, vilket gör vardagslogistiken smidigare än någonsin. Denna villa kan verkligen bli ett drömhem för den som vill ha ett rymligt och modern hem med mycket komfort. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende!

  • Plus
Fiskevik Strandvillan 1, Arvika, Arvika kommun
  • Budgivning pågår

Fiskevik Strandvillan 1

Villa
Arvika, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
4 000 000 kr
137 + 56 m²
7 rum
1 370 m² tomt

Strandvilla med fantastiskt läge, funkischarm och sjöutsikt! Välkommen till denna väl omhändertagna och underbara funkisvilla med en fantastisk charm! Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Belägen på en strandtomt med en förtrollande sjöutsikt, är detta verkligen en dröm för den som älskar närheten till vatten. Njut av de fantastiska vyerna genom bostadens stora fönsterpartier eller spendera tid på någon av de två balkongerna, där du kan koppla av och ta in den friska luften. Med en egen brygga kan du enkelt ta ett dopp i sjön eller ta båten ut på vattnet för en rofylld tur. Här finns även en bastu, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Med två eldstäder kan du skapa en mysig atmosfär och njuta av värmen under kyligare kvällar. Läget är verkligen fantastiskt, med bara cirka 15 minuters bilresa till Arvika centrum. Du kan njuta av både lugnet och närheten till bekvämligheter. Denna villa är bara att flytta in i och erbjuder en rymlig bostadsyta på 137 kvadratmeter. Med sin unika stil och fantastiska läge är detta verkligen ett hem som imponerar. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla vid sjön!

Stommen Näset 1, Gunnarskog, Arvika kommun
  • Budgivning pågår

Stommen Näset 1

Gård/Skog
Gunnarskog, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
950 000 kr
30 m²
2 rum
3,9 ha tomt

Unik skogsfastighet med strandtomt och oslagbar sjöutsikt! Välkommen till denna unika möjlighet att förverkliga din dröm om ett fritidsboende vid vatten. Denna strandtomt med en fantastisk sjöutsikt kommer garanterat att få ditt hjärta att slå lite extra. Med mycket potential och visst renoveringsbehov ger denna fastighet dig möjligheten att skapa ditt alldeles egna paradis. Här bor man mycket avskilt och det finns endast skogsväg i dagsläget för att nå bostaden. Med cirka 4 ha mark med produktiv skog och den stora och lummiga tomten ger detta dig gott om utrymme att utforska och njuta av naturen. Här kan du skapa din egen oas där du kan koppla av och ta in den friska luften. Med omgivningarna runt sjön här i vackra Gunnarskog, med sina gårdar och skogar, kan du verkligen känna dig en med naturen. Här kan du njuta av lugnet på landsbygden samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll på den lokala mataffären och dessutom cirka 20 minuters bilresa till centrala Arvika. Fastigheten erbjuder en timmerstuga samt ett uthus med förrådsutrymmen. Med naturnära omgivningar och en härlig trädgård finns det gott om utrymme för dina visioner att ta form. Denna naturnära pärla väntar på att bli upptäckt av dig. Detta är verkligen ett härligt projekt för den som söker fritidsboende vid vatten. Ta chansen att förverkliga dina drömmar och skapa ditt eget paradis vid vattnet. Tillträde sker gärna så snart som möjligt och detta ger goda förutsättningar att njuta av boendet redan i sommar! Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul då det är ett arv och vissa inventarier ingår i köpet.

Västra Hungvik Rönnbärsbacken 1, Klässbol, Arvika kommun
Västra Hungvik Rönnbärsbacken 1, Klässbol, Arvika kommun, bild 2
Västra Hungvik Rönnbärsbacken 1, Klässbol, Arvika kommun, bild 3

Västra Hungvik Rönnbärsbacken 1

Villa
Klässbol, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
6 000 000 kr
146 m²
5 rum
3 247 m² tomt

Lyxigt boende med natursköna omgivningar och sjöutsikt! Välkommen till denna imponerande och påkostade villa belägen i det attraktiva familjeområdet i Västra Hungvik. Med sina generösa 146 kvadratmeter och höga tak erbjuder detta hem en luftig och ljus atmosfär. Den smakfulla inredningen och den ljusa färgsättningen ger en charmig och hemtrevlig känsla. Den moderna utrustningen i köket gör matlagningen till en glädje och erbjuder alla bekvämligheter som behövs. Det stora och välplanerade boendet ger gott om plats för hela familjen att umgås och trivas. Man kan verkligen njuta av den vackra sjöutsikten som ger en känsla av lugn och harmoni. Trädgården är stor och lummig med en trevlig uteplats och ett altandäck om 110 kvadratmeter där du kan spendera många soliga timmar tillsammans med nära och kära. Här kan du koppla av och ta in den vackra sjöutsikten, samtidigt som barnen har gott om lekytor i det barnvänliga läget. Med sin närhet till stranden och den natursköna omgivningen blir detta boende perfekt för den naturälskande familjen. Här får man möjlighet att njuta av frisk luft och vacker natur direkt utanför dörren. Den stora tomtarean på 3 247 kvadratmeter ger utrymme för trädgårdsdrömmar och lekfulla aktiviteter. Ett varmbonat dubbelgarage erbjuder gott om plats för två bilar och ger extra bekvämlighet. Här kan du parkera bilarna tryggt och säkert. Sammanfattningsvis erbjuder denna exklusiva villa en fantastisk livsstil i en naturnära miljö. Missa inte chansen att få äga detta unika hem!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hönacka Valdesro 1, Glava, Arvika kommun
  • Budgivning pågår

Hönacka Valdesro 1

Villa
Glava, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
775 000 kr
77 + 55 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Naturnära pärla med charmig inredning och närhet till vatten! Välkommen till denna underbara bostad i Glava, där charmig inredning och en naturnära omgivning skapar en harmonisk atmosfär. Med en trevlig uteplats som bjuder på generösa soltimmar kan du njuta av varma sommardagar och avkopplande kvällar utomhus. Den stora och lummiga tomten erbjuder gott om plats för lek och grönska. Dessutom har du närhet till vatten, perfekt för simturer och fiskeutflykter. Här får du permanentboendestandard och möjlighet att skapa ditt drömhem. Området är trivsamt och med ett högt läge som ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Det rymliga uterummet ger extra utrymme för sociala sammankomster eller avkoppling med en god bok. Visst renoveringsbehov ger dig möjlighet att sätta din personliga touch på bostaden och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Med en storlek på 77 kvadratmeter och källare erbjuder detta hus gott om utrymme för vardagslivet och massor med förvaringsmöjligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Glava. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning. Vissa inventarier ingår i köpet.

Strandvägen 7B, Åmotfors, Eda kommun

Strandvägen 7B

Lägenhet
Åmotfors, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
225 000 kr
61,6 m²
2 rum
vån 2/2
3 490 kr/mån
3 653 kr/m²

Fin bostadsrätt med centralt läge och balkong! Välkommen till denna trevliga bostadsrätt i Åmotfors, där bekvämligheter och natur går hand i hand. Runt ikring finner du fina promenadstråk som omger området, perfekta för avkoppling och motion. Samtidigt har du också närhet till centrum med dess butiker, kommunikationer och service. Skolan och dagiset ligger även de inom bekvämt avstånd. En extra bonus är balkongen i söderläge, där du kan avnjuta din morgonkaffe eller koppla av på kvällarna. Från balkongen glimtar man sjön Flagan som ligger ett stenkast bort. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker ett bekvämt boende i Åmotfors!

Storgatan 40, Charlottenberg, Eda kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 40

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
850 000 kr
80 m²
4 rum
1 025 m² tomt

Nyrenoverad charmig villa med garage och mycket potential! Välkommen till Storgatan 40 i Charlottenberg! Denna delvis nyrenoverade villa erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt drömhem. På entréplanet möts du av ett fint modernt kök, nytt badrum och nya ytskikt som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Här finns även möjlighet att fortsätta renoveringen på övre plan, vilket ger dig chansen att anpassa bostaden efter dina egna önskemål. Läget är optimalt med närhet till Charlottenbergs centrum och all dess bekvämligheter. Du har även förmånen av ett dubbelgarage som ger gott om plats för bilarna. För den naturintresserade finns det vackra områden att utforska i närheten. Här kan man förverkliga dina idéer och forma det precis som du vill ha det på en bostadsyta om cirka 80 kvadratmeter och en tomtarea om 1 025 kvadratmeter. Passa på att bli ägare till en villa med stor potential. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning! Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Häljeboda Harfjällsfoten 4, Charlottenberg, Eda kommun
Häljeboda Harfjällsfoten 4, Charlottenberg, Eda kommun, bild 2
Häljeboda Harfjällsfoten 4, Charlottenberg, Eda kommun, bild 3

Häljeboda Harfjällsfoten 4

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
3 200 000 kr
146 + 18,5 m²
5 rum
1,2 ha tomt

Exklusivt boende med fantastisk charm och sjöutsikt! Välkommen till denna fantastiska bostad i natursköna Charlottenberg, där harmoni och elegans förenas. Fastigheten har ett högt läge i ett kuperat och sjörikt område med panoramautsikt över nejderna och sjön Vällen. Det stora och välplanerade bostadshuset på fastigheten med sin charmiga timmerkonstruktion kommer att imponera på dig från första stund. Med sina höga tak och generösa ytor skapar det en känsla av rymd och ljus som genomsyrar varje hörn. Det påkostade och moderna köket är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig, vilket gör matlagningen till en ren fröjd, dessutom finns en vedeldad bakugn perfekt för pizza eller hembakt bröd. Interiört finner du gedigna materialval och en stilren design som verkligen lyfter fram bostadens karaktär. Det är bara att packa upp och flytta in, då huset är redo att välkomna dig med öppna armar. Uteplatsen är en riktig pärla, med solsken från tidig morgon till sen kväll. Här kan du njuta av din morgonkaffe medan du blickar ut över den vackra sjöutsikten och den lummiga tomten som omger dig. Detta natursköna området är perfekt för både barn och vuxna, med massor av möjligheter till aktiviteter och äventyr samt närhet till svamp, jakt och fiske. Fastigheten bjuder även på två gästhus, varav ett har ett praktiskt garage för din bil. Perfekt för att välkomna vänner och familj, eller kanske för att hyra ut och få extra inkomst. Det finns också en förrådsbyggnad på tomten. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömliknande bostad i Charlottenberg. Kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva allt detta själv!

  • Premium
Degerängsvägen 2, Arvika, Arvika kommun

Degerängsvägen 2

Villa
Arvika, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
2 100 000 kr
108 + 54 m²
4 rum
1 092 m² tomt

Charmig 1930-talsvilla med stilren renovering och vacker trädgård! Varmt välkommen till ett vackert hus från 1930-talet som erbjuder en ljus och luftig atmosfär vilket ger en känsla av hemtrevnad. Denna väl omhändertagna och nyrenoverade villa ligger i ett populärt område för barnfamiljer nära Arvikas stadskärna. Med nyligen genomförda renoveringar, modern utrustning och genomgående fina ytskikt och smakfulla materialval, är detta hem redo att flyttas in i. Här erbjuds 108 kvadratmeter av bekvämt boende. Med sin praktiska planlösning och generösa ytor finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den öppna layouten mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär och underlättar umgänge med vänner och familj. Här kan du njuta av att ha närhet till centrum, skolor, förskolor och mataffär. Här finns också möjligheten att njuta av det gröna utomhuslivet. En stor och lummig tomt omgärdar detta charmiga hus och bjuder på fruktträd och bärbuskar som skapar en mysig trädgård. Den stora tomten ger utrymme för lek och trädgårdsarbete, här finns även möjlighet till att skapa en egen oas för avkoppling eller kanske odla egna grönsaker. Detta är verkligen ett hem att trivas i - en perfekt kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Med sitt attraktiva läge nära centrum och dess moderna inredning är detta hus ett utmärkt val för den som söker ett praktiskt och mysigt boende i Arvika. Kontakta oss redan idag för att boka en visning!

  • Plus
Spässerud Ängsliden 1, Glava, Arvika kommun
Spässerud Ängsliden 1, Glava, Arvika kommun, bild 2
Spässerud Ängsliden 1, Glava, Arvika kommun, bild 3

Spässerud Ängsliden 1

Villa
Glava, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
1 800 000 kr
70 + 15 m²
5 rum
4 083 m² tomt

Väl omhändertagen villa med garage, rymlig gäststuga och vacker trädgård! Välkommen till denna mysiga enplansvilla belägen i ett lugnt och naturskönt område i Glava. Här har du möjlighet att bo bekvämt och trivas i en harmonisk miljö. Med närhet till skog och en generös tomtarea på 4 083 kvadratmeter kan man njuta av naturen och vacker omgivning direkt utanför dörren. Den smarta planlösningen gör att man får ut det mesta av bostadens 70 kvadratmeter. Här finner du ett rymligt och ljust vardagsrum, ett modernt kök med matsal i öppen planlösning samt tre bekväma sovrum. I vardagsrummet finns en mysig braskamin, perfekt för att samlas kring under kyliga kvällar. Det är installerat svensktillverkade Styra markiser samt screen-dukar på flertalet fönster. Det stora altandäcket ger möjlighet till både soliga frukostar och härliga middagar utomhus. För de lite kyligare dagarna finns även en inglasad altandel där man kan stilla längtan efter solen. Trädgården är mycket trevlig och väl omhändertagen, perfekt för gröna fingrar och lekfulla stunder. Förutom den härliga utemiljön så finns det även ett garage med förråd och vedskjul, vilket ger extra förvaringsutrymme och bekvämlighet. Dessutom finns det en gäststuga för besökande släkt och vänner eller kanske som en perfekt plats för hemmakontor. Med sin vackra tomt är detta verkligen en plats där man kan njuta av lugnet och naturen. Bostaden är väl underhållen och här behöver du bara flytta in och njuta av det vackra hemmet och omgivningarna. Kontakta oss redan idag för mer information och visning.

  • Premium
Högerud Strandängen 1, Högerud, Arvika kommun
Högerud Strandängen 1, Högerud, Arvika kommun, bild 2
Högerud Strandängen 1, Högerud, Arvika kommun, bild 3

Högerud Strandängen 1

Villa
Högerud, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
4 500 000 kr
105 + 30 m²
5 rum
1 770 m² tomt

Drömfastighet med nybyggt charmigt hus med fantastiskt läge! Välkommen till detta välbyggda, platsbyggda hus från 2017 med en oslagbar sjöutsikt. Här kan du njuta av solens strålar från den trevliga trädgården medan du blickar ut över det klara vattnet. Med stranden och den privata bryggan bara ett stenkast bort kan du enkelt ta ett dopp eller ge dig ut på båtäventyr, dessutom ingår en träeka tillverkad på Henån. Bostaden är inte bara vacker att titta på utan har också gediget hantverk och varje detalj är genomtänkt för att skapa ett otroligt hem. Det finns stort allrum med matsal, matplats och kök i härlig öppen planlösning på entréplan samt WC och groventré. En trappa upp finner vi ytterligare ett allrum, badrum samt två sovrum och man kan även med enkelhet skapa ett tredje sovrum här. Den ljusa och luftiga inredningen ger en känsla av harmoni och lugn. I den närliggande byggnaden finns en ateljé med toa/dusch och sovloft och med fantastisk utsikt över vattnet. Ateljén kan till exempel användas som gäststuga, kontor eller som ett boende för någon i familjen. Vinterbonad / golvvärme. Att bo här innebär också närhet till naturen samtidigt som du har bara 15 minuters bilresa till Arvika centrum. En perfekt kombination för den som vill leva naturnära men ändå ha bekvämligheter inom räckhåll. Detta hus är verkligen något alldeles extra – missa inte chansen att bli ägare till detta unika boende vid vattnet.

  • Premium
  • Energieffektiv
Vittensten Ettersta 1, Åmotfors, Eda kommun

Vittensten Ettersta 1

Fritidshus
Åmotfors, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
550 000 kr
30 m²
2 rum
2,5 ha tomt

Naturnära charmigt fritidshus med sjöutsikt, jakt- och fiskerättigheter! Välkommen till denna naturnära frizon med enastående läge i natursköna Vittensten! Här erbjuds du möjligheten att förvärva ett unikt fritidsboende med både jakträtt och fiskerätt samt generös tomt om 24 600 kvm med produktiv skog, åker- och betesmark. Med sin sjöutsikt och högt belägna placering blir detta boende en fristad från vardagens stress och ett paradis för naturälskare. Fritidsboendet är omgiven av vackra gårdar och man har utsikt över Bysjön, bostaden har en genuin charm och de vackra vyerna som sträcker sig över nejderna gör att man verkligen kan njuta av den vackra naturen runt omkring. Fiber finns draget fram till tomtgräns och en kallkälla finns tillgänglig. Området kring Bysjön bjuder på otaliga möjligheter till friluftsliv och rekreation. Här kan du njuta av långa promenader i den vackra naturen, fiska eller utforska de omkringliggande skogarna under jaktens spännande perioder. Här finns något för alla naturälskare och äventyrare. Detta är en unik möjlighet att förvärva en fritidsbostad för dig som söker ett naturnära boende med fantastiska möjligheter till jakt och fiske. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Åmotfors! Visst lösöre ingår i köpet och fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett arv.

  • Plus
EDA LÅNGLANDA 1:60, Eda, Eda kommun

EDA LÅNGLANDA 1:60

Tomt
Eda, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
150 000 kr
1 683 m² tomt

Naturnära tomt om 1 683 kvm med vackra landskapsvyer! Varmt välkommen till denna fantastiska tomt i vackra Eda. Här kan du skapa ditt drömhem i en naturnära och fridfull miljö. Den friköpta tomten sträcker sig över 1 683 kvadratmeter och erbjuder generöst utrymme för dina idéer och visioner. Omgiven av en frodig grönska och omgiven av öppna landskap, är denna plats en fröjd för ögat. Du kan njuta av vackra vyer varje dag och uppleva naturens skönhet direkt utanför din dörr. Här kan du andas in den friska luften och ta in lugnet som omger dig. Området präglas av en charmig blandning av gårdar, vilket ger en autentisk och genuin känsla. Det är en plats där tradition möter modernitet, och där du kan skapa din egen oas mitt i naturen. Denna tomt är perfekt för dig som söker efter en unik möjlighet att bygga ditt drömhem. Med sin idylliska omgivning och närhet till allt som Eda har att erbjuda, är detta verkligen en plats att kalla hemma. Vad väntar du på? Ta chansen att förverkliga dina drömmar på denna underbara tomt. Kontakta oss idag för mer information. Välkommen till din framtida oas!

Sävsjövägen 45C, Arvika, Arvika kommun

Sävsjövägen 45C

Lägenhet
Arvika, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
575 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 553 kr/mån
8 456 kr/m²

Rymlig bostadsrätt med vacker utsikt och barnvänligt läge på Agneteberg. Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrätt belägen på Sävsjövägen 45C. Här erbjuds du ett charmigt boende med närhet till både naturområden samt Arvika centrum. Perfekt för barnfamiljer som vill ha allt inom räckhåll! Det barnvänliga läget gör det till en perfekt plats att växa upp på och med närheten till skolor och förskolor blir vardagen smidig och bekväm för hela familjen. Njut av kvällssolen på den trevliga balkongen i västläge, där du kan koppla av och ta in den vackra omgivningen med en mysig utsikt över takåsarna. Agneteberg är ett mycket populärt område och här erbjuds man det bästa av två världar, närheten till vår fantastiska natur med skog och vattendrag. Som boende kan man ta del av ett mycket levande centrum med mysiga butiker, caféer, restauranger och mataffärer samt den vackra stadsparken och ett hjärta för kultur. Med gång- och cykelavstånd till centrum får du både stadsliv och naturnära upplevelser inom bekvämt avstånd. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för dig som köpare. Dessutom är området populärt för barnfamiljer, vilket skapar en trivsam och barnvänlig miljö. Denna bostadsrätt erbjuder 68 kvadratmeter boendeyta och har en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Här får du ett hem som både är praktiskt och stilfullt. Missa inte möjligheten att bli ägare till denna attraktiva bostad som kombinerar trivsel med bekvämlighet och missa inte chansen att bli en del av detta attraktiva område i Arvika – boka din visning redan idag!

  • Plus
Berg Nytomta 1, Åmotfors, Arvika kommun

Berg Nytomta 1

Villa
Åmotfors, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
3 200 000 kr
282 + 50 m²
9 rum
7 779 m² tomt

Drömsk värmlandsgård med stall och pool med naturskön omgivning i Arvika! Välkommen till denna fantastiska värmlandsgård med en unik charm och en härlig naturnära omgivning. Här får du en ljust och luftig bostad med generösa sällskapsytor och välplanerade rum som kan användas på olika sätt. På tomten finns både en swimmingpool och en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Den stora och lummiga tomten ger dig möjlighet att njuta av naturen och har närhet till både skog och sjö. För den hästintresserade finns det också möjlighet att arrendera mark och det finns en ladugårdsbyggnad med fyra hästboxar, där både vatten och el är indraget. Här får dina fyrfota vänner en bekväm och trygg plats att bo på. Fastigheten erbjuder även andra byggnader såsom ett spannmålsmagasin med garagedel och en jordkällare. Med sina 282 kvadratmeter erbjuder detta rymliga boende gott om plats för hela familjen. Här kan du njuta av den mysiga äldre charmen samtidigt som du har moderna bekvämligheter. Välkommen till din drömbostad på Berg Nytomta 1 i Arvika!

Garvaregatan 14, Charlottenberg, Eda kommun

Garvaregatan 14

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
1 550 000 kr
155 m²
5 rum
991 m² tomt

Stort och välplanerat hus i ett barnvänligt område! Välkommen till Garvaregatan 14, en rymlig och välplanerad villa med en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar. Här bor du i ett barnvänligt och populärt villaområde för barnfamiljer i Charlottenberg. Denna renoverade och smakfullt inredda villa har mycket att erbjuda och allt som kan tänkas behövas. Det här är ett mycket smart planerat boende med generösa sociala ytor, fint ljusinsläpp och behagliga färgval. Bostadens fönster släpper verkligen in mycket ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär och här framträder de fräscha ytskikten och skapar känslan av ett modernt hem som inte kräver mycket underhåll. Planlösningen är väldigt praktisk och här finns gott om plats för en barnfamilj. Med en boyta på 155 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen. De fem rummen ger möjlighet till flexibilitet och anpassning efter dina behov. Den trevliga uteplatsen och den mycket rymliga altanen blir en naturlig förlängning av hemmet och inbjuder till härliga stunder utomhus. Här kan du njuta av långa sommarkvällar och umgås med vänner och familj. Läget i Charlottenberg är perfekt för den som önskar närhet till allt. Med närhet till skolor, affärer och kommunikationer blir vardagen smidig och bekväm. På tomten om 991 kvadratmeter finns även en praktisk garagebyggnad som gör det enkelt att parkera bilen. Välkommen till detta väl omhändertagna hem där möjligheterna är många.

  • Energieffektiv
Västra Kyrkogatan 61B, Haga, Arvika kommun

Västra Kyrkogatan 61B

Lägenhet
Haga, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
350 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 366 kr/mån
11 290 kr/m²

Ljus och fräsch bostadsrättslägenhet belägen med attraktivt läge i Haga. Det är en mycket fin och välskött etta på tredje våningen där det är en genomgående neutral färgsättning och de ljusa tonerna i ytskikten samt de stora fönsterpartierna mot innergården skapar en luftig och härlig känsla och här framträder de fräscha ytskikten och skapar känslan av ett mysigt och modernt hem. Brf Kedjan är en stabil förening med låga avgifter, fiber finns installerat, till bostaden hör ett rymligt förråd, det finns en fin tvättstuga för de boende och det finns ett cykelrum i huset. Man har dessutom möjlighet att hyra parkeringsplats utomhus med motorvärmare. Här bor man mycket nära till Palmviken med mataffärer och dessutom är det gång- och cykelavstånd till allt som Arvika centrum erbjuder som exempelvis stadsparken, mysiga butiker, caféer och restauranger.

Koppsäng Norra Mastviken 12, Arvika, Arvika kommun

Koppsäng Norra Mastviken 12

Villa
Arvika, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
3 500 000 kr
84 m²
3 rum
1 832 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget på första parkett vid Glafsfjordens solsida. Här kan du njuta av många soltimmar på den trevliga uteplatsen med fantastisk sjöutsikt och man bor endast ett stenkast från stranden. Bostaden är väl omhändertagen och erbjuder en inglasad altan med öppningsbara glaspartier, perfekt för att förlänga sommarkvällarna. I vardagsrummet finns en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här är dessutom sjön alltid närvarande och gör sig ständigt påmind i den fantastiska utsikten och av vattnets kluckande ljud vid stranden. Längs Mastvikens strandkant finns en otroligt vacker miljö och med den naturliga stillheten infinner sig här en känsla av både frihet och lugn. Med endast 6 km till Arvika centrum har man nära till stadens bekvämligheter samtidigt som man kan njuta av den lugna och barnvänliga omgivningen. För den aktive finns även en minigolfbana med 13 hål på tomten. På tomten finns även en gäststuga, perfekt för att ta emot vänner och familj. Dessutom finns en förrådsbyggnad med verkstadsdel, vilket ger extra utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring. Detta hus erbjuder en perfekt kombination av naturnära boende, sjöutsikt och närhet till stadens bekvämligheter. Här kan man umgås tillsammans, njuta av livet och skapa nya minnen. Missa inte chansen att skapa dina egna minnen i denna underbara miljö.

Bogen Lyckebo 1, Gunnarskog, Arvika kommun

Bogen Lyckebo 1

Villa
Gunnarskog, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arvika
795 000 kr
80 + 80 m²
3 rum
1 736 m² tomt

Naturnära villa med ljus och luftig atmosfär nära sjön Tvällen! Välkommen till denna ljusa och luftiga enplansvilla, perfekt belägen nära sjön Tvällen. Här får man verkligen njuta av naturen då bärrika och svamprika marker samt skog och naturområden ligger inom bekvämt avstånd. Ett garage i källaren ger gott om plats för både bil och förvaring. Uteplatsen är trevlig och solig, perfekt för avkoppling och umgänge. Den stora och lummiga tomten ger möjligheter att skapa sin egna gröna oas. Bostaden erbjuder 80 kvadratmeter med välplanerade utrymmen som ger dig möjlighet att skapa en trivsam och funktionell boendemiljö, det finns en mysig eldstad som gör det enkelt att hålla värmen under kyligare årstider. Belägen i Gunnarskog, ett naturnära område som erbjuder lugn och ro samtidigt som man har nära till massor av olika aktiviteter. Denna villa är en perfekt plats att kalla hem för den naturälskande familjen eller den som söker ett lugnt och avkopplande boende. Varmt välkommen till Bogen Lyckebo 1!

  • Plus

Visar alla 19