Mäklare Victoria Håkansson

Victoria Håkansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Furugatan 24, Sunne, Sunne kommun
 • Tis 12 dec

Furugatan 24

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 200 000 kr
57 + 20 m²
3 rum
1 015 m² tomt

Varmt välkommen till Furugatan 24 och detta hemtrevliga hus där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Bostadens fönster släpper in mycket ljus, vilket skapar en luftig och härlig känsla. Den trevliga, lättskötta och härliga trädgårdstomten som huset är beläget på har en vacker häck som skyddar mot insyn, många soltimmar och stora gräsytor. Här finns även en praktisk och trevlig friggebod med bra förvaringsmöjligheter. Husets inglasade, takbeklädda och mysiga altan har lättmöblerade ytor, trätrall och sol hela dagen och den trevliga och fina balkongen har trätrall, sol hela morgonen och förmiddagen och plats för ett mindre bord. I Sunne ligger dessa tysta, trivsamma och omtyckta kvarter. Sunne centrum ligger inom gångavstånd och Kolsnäsudden och Sundsbergets motionsområden ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på elljusspår, vårdcentral och trevliga promenadstråk. Här på Furugatan 24 är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!

 • Plus
Sandgatan 14, Sunne, Sunne kommun
 • Mån 11 dec
Sandgatan 14, Sunne, Sunne kommun, bild 2
Sandgatan 14, Sunne, Sunne kommun, bild 3

Sandgatan 14

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 200 000 kr
105 m²
4 rum
720 m² tomt

Här på Sandgatan 14 hittar du en mycket välskött villa om fyra rum och kök. Huset är ljust, inbjudande och hemtrevligt och har fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och mycket karaktär. Huset står på en trevlig och lummig trädgårdstomt med många soltimmar, uthus och fruktträd. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Åmbergs hjärta. Sunne hembygdsgård med elljusspår och om sommaren finns där ett glasscafé ligger inom gångavstånd och Sunne centrum med fina butiker, restauranger och mataffärer finns tio minuter bort. Dessutom har man kolsnäsudden med vattenland och motionsområde en kort bilresa från bostaden. Sunne är beläget i naturskön miljön och har goda möjligheter för pendling till Karlstad är det ca 65 kilometer , Torsby ca 36 km och till Arvika är det ca 53 km. Varmt välkommen till Sandgatan!

 • Premium
Ekebyvägen 54, Sunne, Sunne kommun

Ekebyvägen 54

Övrigt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 900 000 kr
750 m² tomt

Nyfiken på att äga en före detta Filadelfia Kyrka från 1929? Här finns en! Kyrkverksamheten är sedan lång tid nedlagd och den gamla kyrksalen har byggts om för att kunna vara, samlingslokal, ateljé, utställningslokal, butikslokal eller kanske café/restaurang?. Här är det väl egentligen bara fantasin som sätter gränserna. I byggnaden finns idag även en lägenhet om 3 rum å kök fördelat på 112 kvm. Kyrksalen har öppet till nock och man har murat upp en stor kamin som sträcker sig nästan ända upp i nock. De stora fönstren tillsammans med tak höjden ger rummet en härlig rymd. Lägenheten är i två etage och i bra skick och vid entrén finns en stor insynsskyddad altan. I källarplanet finns även möjlighet att bygga ytterligare en lägenhet eller ytterligare en lokal för någon typ av verksamhet. Det centrala läget längs Ekebyvägen är perfekt för att kunna vara lättillgängligt för de flesta kundgrupper som skulle kunna tänkas. Avståndet till bland annat bra kommunikationer, butiker, tågstation och biograf. Sunne centrum med all nödvändig samhällsservice är inom gångavstånd. Bakom fastigheten finns en nyanlagd park som ger möjlighet att njuta av lugnet mitt i centrum. Härliga naturområden för rekreation, bad och träning finns en cykeltur bort och idrottsanläggningar, kultursevärdheter, golfbanor och vintersportsområden finns en biltur från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo och jobba centralt!

Löjtnantsvägen 4, Sunne, Sunne kommun

Löjtnantsvägen 4

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 500 000 kr
110 + 42 m²
4 rum
915 m² tomt

Här erbjuds ett ljust och perfekt planerat hus i genomgående fint skick. Ett stilrent boende i ett plan med fint ljusinsläpp, behagliga färgval och smarta förvaringslösningar. Bostaden har dessutom sociala ytor och bra planlösning. Huset har ett garage med motordriven port, goda förvaringsmöjligheter och bra belysning. Den tillhörande tomten är lättskött, välskött och rogivande med många soltimmar, en vacker häck som skyddar mot insyn och välskött gräsmatta. Här finns dessutom ett stort, isolerat och inglasat uterum med skjutdörrar, luftvärmepump för både kyla och värme och plats för soffgrupp och matbord. Man har även installerat solceller för att värna om miljön och samtidigt sänka sina boendekostnader. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Heas hjärta. Sunne centrum ligger inom gångavstånd och Kolsnäs och Sundsberget finns en cykeltur bort. Dessutom har man Brårud med skolor och idrottshallar en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Löjtnantsvägen!

 • Plus
Långvakshultet Björklunda 1, Arvika, Arvika kommun

Långvakshultet Björklunda 1

Gård/Skog
Arvika, Arvika kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 500 000 kr
84 m²
4 rum
5,4 ha tomt

Mindre gård med lantligt läge som lämpar sig väl för hästhållning och för dig med motorintresse, beläget bara 9 km från Arvikas centrala delar. Fastigheten är bebyggd med bostadsbyggnad om 4 rum och kök där du på nedre plan finner kök med separat matrum, vardagsrum med kamin, kontorsrum och duschrum. På övre plan finner du de två sovrummen och flera vindsgarderober som ger extra förvaringsutrymmen. På fastigheten finns även flera ekonomibyggnader såsom uthusbyggnad med två varmgarage om ca 35 kvm styck, gästutrymmen med kök och duschmöjligheter, förvaringsmöjligheter. En mindre uthusbyggnad med carport, vedförråd och loft. Här finns också ett hundhus med hundgård. Två carportsbyggnader som totalt ger plats för ytterligare 4 bilplatser utöver garageplatserna. Marken om ca 5,3 ha ligger samlat i ett skifte och utgörs till största del av betesmark som tidigare har använts som hästhagar. I anslutning till hagarna/betesmarken finns en paddock anlagd. I närområdet finns fina strövområden och möjlighet till bad och fiske i sjön Ullen. Till Edane där du finner bla. skola F-6 och matbutik är det ca 7 km och till Arvika där all nödvändig samhällsservice med skolor, sjukhus, sporthallar, etc är det ca 9 km Här finns även ett stort utbud av affärer och matställen. Till Karlstad som är närmsta stora stad är de ca 65 km och till närmsta större shoppingcenter i Charlottenberg är det ca 43 km. Mängder av friluftsområden och fina fiskevatten finns inom bara några mil. Du finner flertalet golfbanor, badhus, muséer, skidbackar inom en timmes radie. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Hasselbolsvägen 1, Sunne, Sunne kommun

Hasselbolsvägen 1

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
Pris saknas
129 + 76 m²
7 rum
1 422 m² tomt

Kliv in i detta hus och upptäck ett inbjudande hem vars stora ytor bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här erbjuds ett ljust boende som är i så fint skick att det bara är att flytta in. Här finns även en källarlägenheten som kan hyras ut, användas som generationsboende eller varför inte av den egne företagaren eller dig som vill jobba hemifrån. Denna bostad skapar massor av förutsättningar för den kreative. Den stora och trevliga hörntomten som huset är beläget på har fruktträd, bärbuskar, stora gräsytor, lekstuga, hönshus med tillhörande hönsgård och många soltimmar. Här finns även en mysig, modern och nyrenoverad friggebod med ljus och fräsch och plats för två bäddar. Husets trevliga och fina balkong har trätrall, härlig kvällssol och plats för ett mindre bord och den stora, insynsskyddade och trevliga altanen har trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. I Sunne ligger dessa omtyckta, trivsamma och populära kvarter. Sunne centrum med fina butiker och mysiga restauranger ligger inom gångavstånd och kolsnäsudden med Sunne Sommarland och badplats ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på förskola, skola, idrottshall, fotbollsplan och lekparker. Här på Hasselbolsvägen 1 är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!

Bråne 59, Gräsmark, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bråne 59

Gård/Skog
Gräsmark, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
1 690 000 kr
119 + 27 m²
6 rum
2,2 ha tomt

Med sitt lättillgängliga och lantliga läge är det här kanske den perfekta bostaden för dig som vill bo nära naturen och ha möjlighet till enklare odling eller mindre djurhållning. Här finns mängder av möjligheter att ta tillvara på och utveckla till något som kan tänkas passa till den egne företagaren eller kanske som generationsboende. Fastigheten om ca 2,2 ha är bebyggd med bostadsbyggnad som rymmer 6 rum och kök, lillstuga med två rum och magasinsdel, ladugårdsbyggnad, uthusbyggnad, hönshus och ett stort växthus. Marken utgörs till största del av åker/betesmark och ligger samlat kring bostaden med tillhörande ekonomibyggnaderna. På fastigheten finns en grävd damm som fungerat bra för bevattningen av växthuset och odlingarna i anslutning till det. Bostaden har renoverats och byggts ut under de senaste 10 åren och rymmer kök, sällskapsytor som ger utrymmen för många och ett kontorsrum på nedre plan. Här hittar du även duschrummet med tillhörande vedeldad bastu och tvättstuga. På övre plan finner du allrum och sovrummen. Bostadsbyggnaden som har vattenburengolvvärme värms med hjälp av ved och solfångare. Man har även installerat solceller för att hålla nere driftkostnaden. Med 28 km till Sunne, 23 km till Torsby, 58 till Arvika och 24 km till Charlottenberg är möjligheten till pendling stor. Till Gardemoen där du tar dig ut i hela världen med flyg är det ca 140 km. Bråne i Gräsmark är ett naturskönt område där du finner bär och svamprika marker inom några minuter. Här finns även fina vandringsleder och möjlighet till kanotturer i vacker miljö. Här finns många fina fiskevatten och badsjöar. I Uddeheden ca 6 km bort finns bland annat skola F-6, matbutik, pizzeria, restaurang och tankstation. Inom 30 minuters bilresa finner du Skidtunnel, slalombacke, badhus och vattenland, mysiga butiker och all annan nödvändig samhällsservice. Varmt välkomna på visning

 • Plus
Gunnarsbytorp Gårdsjö 1, Kil, Kils kommun

Gunnarsbytorp Gårdsjö 1

Gård/Skog
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 200 000 kr
9 rum
13,3 ha tomt

Lantligt belägen gård med bostadsbyggnad om 9 rum och kök. Bostaden som är under renovering har stor potential att kunna bli ett fantastiskt boende att trivas i och som har bra möjlighet till djurhållning. Ägarna har under 2022 bytt yttertak och hela östra fasaden är brädfodrad och isolerad och har fått nya fönster. Den stora ekonomibyggnad rymmer ladugård, loge, höloft ned tork, vagnslider, förrådsutrymmen. På gården finns även en traktorcarport med plats för två traktorer. Åkermarken som hör till fastigheten ligger samlad i ett skifte i direkt anslutning till ekonomibyggnaderna. Skogsskiftet ligger strax väster om hemskiftet och utgör till övervägande del ungskog G1. Totala virkesförrådet är enligt nyupprättad plan 726 m3sk enligt plan upprättad 2021. Jakträtt I Torpsjöns ÄJF. Gemensam älgjakt och småviltsjakt sker på egen mark. I närområdet finns fina strövområden, möjlighet till fiske i Torpsjön. Närhet till både nödvändig samhällsservice i både Kil och Sunne. Pendlingsavstånd till både Karlstad och Arvika

 • Plus
Stavik 1:72, Sunne, Sunne kommun

Stavik 1:72

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
275 000 kr
1 520 m² tomt

Lummig tomt med utsikt över sjön Fryken! Välkommen till natursköna Stavik i Östra Ämtervik, här finner vi en mysig tomt om 1 520 kvm med strålande utsikt mot sjön Fryken och Fryksdalens nejder. Tomten har ett avskilt läge med flertalet björkar, det är utsikt till norr över fjället med sin mäktiga skog samt mot sjön Fryken, det är närhet till de redan bebyggda tomterna där det finns mysiga röda sommarstugor och beväxta lummiga trädgårdar. Här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen lilla oas. Stavik ligger i vackra Sunne kommun som är välkänt för sina många sjöar, stora skogsområden och spännande djurliv, här finns det gott om badplatser och härliga strövområden samt möjligheter för många utomhusaktiviteter. Ett stenkast bort från tomten finns möjlighet till bad och i närheten finns svamp och bärrika skogsområden, det är ca 7 km in till Sunne centrum med mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar.

Ransby 220, Lysvik, Sunne kommun
 • Budgivning pågår

Ransby 220

Villa
Lysvik, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
2 500 000 kr
110 + 25 m²
5 rum
6 235 m² tomt

Lantlig dröm i ett otroligt mysigt och avskilt läge med en väl omhändertagen och charmig villa! Dessa fastigheter har mycket att erbjuda med ett otroligt vackert läge och ljuvlig utsikt ut över den närliggande naturen och skogen. Detta är verkligen en lantlig dröm och här finner man en villa från 1920 om 110 kvm som kan användas som ett permanentboende eller en fritidsboende i mycket hög standard och är redo att avnjutas direkt då det går utmärkt att flytta in i precis som det är. Villan har genomgått flera välplanerade och vackra renoveringar samt uppdateringar de senaste åren, men man har valt att behålla den lantliga charmen och framhäva den på ett modernt sätt. Det är ett mycket stilrent hem samt man har valt en mysig färgsättning och fina materialval. Bostadens fönster släpper in mycket ljus, vilket skapar en luftig och härlig känsla och här framträder de fräscha ytskikten och skapar känslan av ett modernt boende som inte kräver mycket underhåll. Bostaden har ett familjevänligt och lugnt läge i trivsamma och fridfulla Lysvik, här kommer vänner och familj verkligen att trivas direkt. På entréplan finns det gott om plats med ett praktiskt kök med generösa arbetsytor och här finns allt ett modernt kök behöver och en mysig vedspis, ett rymligt badrum som är nyligen helrenoverat och vardagsrummet är smakfullt inrett och har synlig murstock. Det finns tre sovrum i mycket behagliga storlekar och en klädkammare på övre plan. I anslutning till entrén finns en stor härlig terrass under tak i både söderläge och västerläge, här kan man njuta både på dagtid och under varma sommarkvällar. Dessutom finns ett källarplan med mycket förvaringsmöjligheter. Villan står på en lättskött, härlig och fin tomt som är inbäddad bland träden med välskött gräsmatta, bärbuskar, stora gräsytor och många soltimmar. Fastigheterna har en totalareal om 6 235 kvm vilket innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn, passar utmärkt för såväl lek, umgänge och odling. Här finns två jordkällare, en förrådsbyggnad samt ett magasin med förrådsdel, här finns möjlighet att kunna skapa ett hemmakontor, verkstad, hobbyrum eller gästrum. Det är cirka 5 km till Lysvik med bland annat skola, restauranger, tågstation och matbutik, det är cirka 26 km till Sunne centrum och cirka 22 km till Torsby där det finns butiker, restauranger och all närservice man kan tänkas behöva. Varmt välkomna att boka in er på visning av detta fantastiska boende!

Stjärnsforsvägen 112D, Uddeholm, Hagfors kommun

Stjärnsforsvägen 112D

Lägenhet
Uddeholm, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
110 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1
2 613 kr/mån
2 018 kr/m²

Bostadsrätt om 54,5 kvm med utsikt över Uvån i Uddeholm! Med ett lugnt läge i ett mycket trivsamt område finner vi denna ljusa och fina bostadsrätt om 54,5 kvm i Uddeholm. Bostadsrätten är mycket charmig och här finns kök, badrum, ett sovrum i behaglig storlek och ett vardagsrum med utgång till ett altandäck under tak i västerläge på baksidan av bostaden där man har vy över Uvån med fantastisk utsikt över vattnet. Det är en bostadsrätt med trevlig planlösning samt sobra färgval och mycket ljusinsläpp. Detta är verkligen ett perfekt tillfälle för er som är på jakt efter en bostadsrätt med ett bra läge i ett mysigt och lugnt område med närhet till naturen. Här bor man trivsamt i Uddeholm med en lantlig känsla och det är cirka 7 km till Hagfors centrum där det finns mataffärer, butiker, restauranger, skolor och all tänkbar samhällsservice.

 • Plus
Nygård 2, Ekshärad, Hagfors kommun

Nygård 2

Villa
Ekshärad, Hagfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
4 500 000 kr
7,4 ha tomt

Nygård, en fastighet med mängder av möjligheter, vackert och lugnt beläget i Ekshärad, Värmland, ca 10 mil från Karlstad. Nygård har tidigare använts som behandlingshem och flyktingförläggning men från från början så fanns här en lanthushållsskola. Fastigheten har nu stått oanvänd sedan 2017. Detta är en fastighet där endast fantasin sätter gränser och möjlighet att skapa något utöver det vanliga. En anläggning för rekreation, konferens, bygga om till bostäder, olika typer av matproduktion, bryggeri eller varför inte fortsätta i tidigare anda? Behandlingshem eller boende för personer med olika behov? Fastigheten utgörs av ca 7,4 ha mark där övervägande del är tomtmark. Totalt finns 11 byggnader på fastigheten. Huvudbyggnaden med matsal, restaurangkök, sällskapsutrymmen. kontor, lärosal, rum för boende och och hygienutrymmen. 3 byggnader i varierande storlek, avsedda för boende med sovrum och gemensamhetsutrymmen, hygienutrymmen och förrådsutrymmen. 2 ekomomibyggnader inrymmande bla. förrådsutrymmen, snickarbod, loge, loft och vedbod. Logen inredd för att kunna användas vid större sammankomster här finns även en scen inrättad för att kunna ha uppträdande eller föreläsningar. Logen rymmer även sällskapsutrymmen och hygienutrymmen. Restaurangbyggnaden med stor matsal, restaurangkök, pizzakök, diskutrymmen, sällskapsutrymmen, tvättstugor. hygienutrymmen och med en nyrenoverad lägenhet om 2 rum och kök. 1 kedjehuslänga med 3 separata bostäder om 3-4 rum och kök. Till två av husen finns garage. Ett av husen har källare där det finns bla. pannrum och tvättstuga. På området finns strövområden och stigar och omgivningarna ger ett parkliknaden intryck. genom fastigheten går en ravin som skapar en lummig och härlig karaktär till utemiljön. I närområdet finner du fina vandringsmöjligheter, Klarälven med möjlighet till paddling bad och fiske, strax intill fastigheten finns en elljusbana med skidspår på vinter halvåret. Ekshärad är en tätort med ca 950 invånare i Hagfors kommun. Här finns mataffärer, pizzeria, tankstationer, butiker, förskola, skola F-9, skridskobanor och skidstadion för längd och utförsåkning.

Lövnäsvägen 27B, Sunne, Sunne kommun

Lövnäsvägen 27B

Villa
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
850 000 kr
82 + 6 m²
3 rum
950 m² tomt

Fastighet i centrala Sunne med egen strandlinje vid Lerälven! Varmt välkomna till denna fastighet i centrala Sunne om 950 kvm med ett fantastiskt och harmoniskt läge vid Lerälven där man har egen strandlinje och udde. Fastigheten ligger i ett barnvänligt och mycket populärt område för barnfamiljer och här finns mycket potential att kunna skapa ett trivsamt hem eller fritidsboende. Man har möjlighet att skapa en bostad helt efter eget tycke och smak då villan om 82 kvm, som är fördelad på tre rum och kök, är i behov av renovering. Den nuvarande ägaren har börjat förbereda den befintliga villan för renovering och det mesta av den tidigare inredningen är uttagen. Det finns även möjlighet att få uppföra ett helt nytt boende då fastigheten även skulle lämpa sig mycket väl för att uppföra ett helt ny byggnad på. Här finns redan kommunalt vatten och avlopp för att kunna koppla upp sig på samt elanslutning finns redan på fastigheten. Man kan även bygga ut den befintliga huskroppen för att skapa ett större boende, här är det är bara fantasin som sätter gränserna. På tomten finns en garagebyggnad som delvis ligger på Sunne kommuns mark, här finns ett servitut och denna byggnad skulle kunna renoveras eller så kan man uppföra en ny byggnad för att exempelvis skapa ett mysigt båthus i suterräng vid älven. Detta är en fastighet med ett perfekt läge i hjärtat av Sunne. En kort promenad bort finns restauranger, mysiga butiker, skolor och all nödvändig samhällsservice samt Kolsnäs med Sunne sommarland och badplats. Det finns dessutom goda möjligheter att pendla till Karlstad, Kil, Arvika och Torsby tack vare närheten till E45 samt det är gångavstånd till Sunnes tåg- och busstation. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Boka in er på visning idag!

Villagatan 7, Gräsmark, Sunne kommun

Villagatan 7

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
650 000 kr
116 + 72 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Här på Villagatan 7 finner ni denna charmiga villa från 1959 om 116 kvm under pågående renovering, på denna fastighet kan man verkligen skapa ett mysigt och välkomnande hem. Bostaden har en mysig planlösning som bidrar till att skapa ett trivsamt hem med plats för många sällskapsytor. Detta är ett boende som till viss del är oinrett, men man har lagt om vissa golv och förberett för att lägga nya golv på övre plan samt för målning eller tapetsering av väggarna i bostaden. Här får man chansen att sätta sin egen prägel på inredningen, ytskikten och färgvalen redan från början. När man kommer in i huset möts man av en entréhall mellan entréplan och källarplan som skapar en fantastisk vy av bostaden. På nedre plan finns det gott om sociala ytor med en stor övre hall/allrum med insatt braskassett i den fina öppna spisen samt utgång till den stora altanen under tak och altandäck, nedre plan erbjuder också vardagsrum och ett mindre oinrett kök samt WC. Från allrummet går trappen upp till övre plan, här finner vi ett sovrum med en underbar rundad balkong med smidesräcke samt ett allrum, kattvindar och WC. På källarplan finner vi trevliga generösa ytor med rum för både förvaring, gästrum och gillestuga för umgänge, här finns också bastu med el aggregat, förråd och ett oinrett rum att kunna skapa ett badrum/tvättstuga i. Här har man möjligheten att fortsätta renoveringen av bostadshuset med den stora fördelen att många förbättringar redan är gjorda. Huset står på en lummig trädgårdstomt om 1 500 kvm i söderläge med många soltimmar. Denna fina villa i centrala Gräsmark har verkligen mycket som är värt att uppmärksamma med närhet till både fritidsaktiviteter, skola och mataffär. På fastigheten finns det en gäststuga med trädäck samt en gäststuga med tillhörande förråd, vilket skapar större utrymme för gäster. "Vackerheta i Gräsmark" som det så fint kallas är en ljuvlig landbygdsort som lever upp till sin liknelse, här finns många sjöar med gott om badplatser, vackra skogsområden och spännande djurliv, härliga strövområden samt möjligheter för många utomhusaktiviteter.

Skäggebergsvägen 1 , Sunne, Sunne kommun

Skäggebergsvägen 1

Tomt
Sunne, Sunne kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sunne
800 000 kr
941 m² tomt

Skapa drömhuset på denna otroligt mysiga och lättbebyggda trädgårdstomt! Det här är chansen att skapa drömhemmet från grunden, här erbjuds en stor och friköpt trädgårdstomt med barnvänligt och unikt läge på Skäggebergsvägen 1 i centrala Sunne. En utmärkt möjlighet för den som vill bo med Fryken inom gångavstånd och härlig natur samt Lerälven inpå knuten. Vid fastigheterna finns det redan förberett anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt fjärrvärme, här finns det också förberett borrhål för bergvärme. Den östra fastigheten om 941 kvm är en av tre fantastiska tomter som nyligen avstyckats, till dessa följer dessutom vackra arkitektritade ritningar av bostadshus med redan godkända bygglov för både enbostadsshus samt tvåbostadshus med planlösningar. Fastigheterna omgärdas av trästaket och en mycket charmig smidesgrind som inger en privat känsla samt trygghet, här finns det verkligen möjlighet att skapa sin egen oas. Alla tre tomterna är lummiga och uppvuxna samt har ett något avskilt läge mitt i centrala Sunne med närhet till mysiga butiker, mataffärer, restauranger, vårdcentral och sportanläggningar. Tomternas läge är idealiskt för dig med högt ställda krav på boendets område. I vackra Sunne finns det gott om badplatser, härliga strövområden och möjligheter för många kulturupplevelser samt utomhusaktiviteter. Inom en halvtimmes bilresa finner vi Mårbacka Minnesgård, Selma Spa, Rottneros Park, Västanå Teater, Alma Lööv museum, Sunne Golfbana, Sunne Sommarland och Ski Sunne, samt mängder av andra fritidsaktiviteter. Dessutom går det utmärkt att pendla för både jobb eller studier härifrån till Torsby, Karlstad och Kil tack vare både tåg- och busskommunikationer samt närheten till väg E45. Varmt välkomna att höra av er för mer information eller visning av dessa underbara fastigheter.

Visar alla 15