Svensk Fastighetsförmedling Täby

Svensk Fastighetsförmedling Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun
 • Ons 6 dec
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Stationsvägen 52

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
4 495 000 kr
84 m²
4 rum
vån 5/8
7 869 kr/mån
53 512 kr/m²

I nya bostadskvarter precis på gränsen mellan Täby och Danderyd, i västra delen av Roslags-Näsby finns nu möjligheten att förvärva en mycket attraktiv bostad. Med högt läge i fastigheten finns denna ytsmarta 4:a med stor, öppen social del som har utgång till en L-formad balkong om ca 18 kvm. Här är det lätt att trivas! Bostaden genomsyras av ett fint ljusflöde med stora fönster i samtliga rum. Rymliga sovrum, stor klädkammare samt två helkaklade badrum förenklar vardagen för hela familjen. Brf Plattform West erbjuder gemensam takterrass med härlig utsikt och gott om plats för skön avkoppling med grannar och vänner. Självklart finns det förråd samt ett cykelförråd och garage i huset. Som boende i föreningen har du även möjligheten att ta del av en bilpool. Tillgängligheten och utbudet i Roslags-Näsby med omnejd gör att du kommer bo mitt i en levande och inspirerande stadsmiljö med närhet till affärer, restauranger, nya parker och promenadstråk. Här finns service med vårdcentral, postombud och skolor - från förskolor till gymnasium. Det är smidigt att handla, äta, fika och sköta vardagsbestyren, uppleva naturen, kulturen och träffa familj och vänner. Nära till Täby Centrum. Och känner du för en spontanmiddag eller göra ärenden inne i stan, så finns Roslagsbanan i direkt anslutning till kvarteret. Med den tar det endast 12 minuter till Östra Station. Flera busslinjer finns i närområdet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Koltrastvägen 2E, Näsby Park, Täby kommun

Koltrastvägen 2E

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
2 975 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
3 525 kr/mån
51 293 kr/m²

Välkommen till en modern och väldisponerad hörnlägenhet med öppen luftig planlösning. Här erbjuds en insynsskyddad stor skön uteplats med perfekt läge mot syd/väst, så här kan man njuta av sol från lunchtid till sen kväll. Den smarta inglasningen går att öppna helt och gör att man kan sitta utomhus från tidig vår till sen höst. Här bor man med ett bekvämt läge intill Näsbyparks centrum med välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, caféer och övrig service. Flertalet förskolor och skolor i närområdet. Bra kommunikationer med såväl bussar (618 till Danderyds sjukhus och 619 till Täby Centrum) som Roslagsbanan (knappt 20 minuter till Östra Station). I närheten ligger Stora Värtan med vackra promenadstråk, två småbåtshamnar och badplatser.

 • Uteplats
 • Hiss
Kometvägen 13, Täby, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 dec kl 14:30
Kometvägen 13, Täby, Täby kommun, bild 2
Kometvägen 13, Täby, Täby kommun, bild 3

Kometvägen 13

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
3 195 000 kr
109 m²
4 rum
vån 11/11
6 416 kr/mån
29 312 kr/m²

En chans att förvärva en fyra med med milsvid utsikt från 11e våningen i populära BRF Venus! Lägenheten har ett otroligt ljusinsläpp tack vare stora fönster i två väderstreck. Välskött kök med tidstypiska detaljer och moderna vitvaror. Vardagsrummet har en hel fönstervägg så man kan njuta av den fina utsikten utan någon insyn alls. Både vardagsrum och ett sovrum har utgång till balkongen. Totalt tre rymliga sovrum som alla har fin utsikt mot söder eller norr. Den rymliga dubbelbalkongen erbjuder goda möbleringsmöjligheter i ett soligt och insynsskyddat sydvästläge! Grindtorp, som är en arkitektonisk pärla, är ett mycket populärt område med utmärkt läge nära Täby centrum, bra kommunikationer, skolor och förskolor. Välskött och bra förening med god ekonomi och låg belåning. Utanför dörren finns föreningens omtyckta innergård med möjligheter till aktiviteter och socialt umgänge. Boende i föreningen har också tillgång till ett fritidscentrum med gym, bastu, pingisrum, dart och inomhusbana för boule som kan bokas mot en avgift. Det finns även garage och p-platser i föreningen till låg kostnad. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! Ansvarig mäklare Katarina Brinkenberg Hallin 070 441 87 33

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Flygkårsvägen 37B, Täby, Täby kommun
 • Sön 3 dec kl 11:00
Flygkårsvägen 37B, Täby, Täby kommun, bild 2
Flygkårsvägen 37B, Täby, Täby kommun, bild 3

Flygkårsvägen 37B

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
1 975 000 kr
54,3 m²
2 rum
vån 2/2
2 389 kr/mån
36 372 kr/m²

Välkommen till en fin 2.a med egen uteplats i bästa solläge ett stenkast från Hägernäsbadet och fina naturområden. Vackert ljusinsläpp från fönster i både öster och väster i kombination med ljusa golv ger en skön hemkänsla och trivsel. Det rymliga köket renoverades för drygt 10 år sedan och är i nyskick. Stort helkaklat och klinkersbelagt badrum som är försett med duschkabin. Lägenheten ligger med egen ingång en trappa upp i ett av låghusen på Flygkårsvägen. Dessa renoverades med nya tak, fasader och uteplatser 2022. På markplan har du den stora avskilda och lugna uteplatsen där du kan njuta av sol från förmiddag till kväll. BRF Flygaren 1 är belägen mellan det stora området för rekreation vid Hägernäsbadet och södra Viggbyholms villaområde. Du finner ishall, fotbollsplaner, grönytor, badplats, grillplatser och fina skogspromenader runt hörnet. På bekvämt promenadavstånd finns restauranger, närbutik och allmänna kommunikationer.

 • Premium
 • Uteplats
Stockvägen 26, Gribbylund, Täby kommun

Stockvägen 26

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
5 975 000 kr
110 m²
4 rum

Väldisponerat och yteffektivt radhus med ett sjönära läge i Gribbylunds mest attraktiva del. Området är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till flertalet daghem och skolor. Läget är naturskönt med vackra grönområden och Rönningesjön runt knuten. I närområdet ligger Ängsholmsbadet och på andra sidan sjön ligger Skavlötens friluftsområde med grönområden, motionsspår, badplats samt populära Rönninge by med 4H-gård med ponnyridning, djur och café. Ett välskött hus med bl a nytt kök (2019), nytt badrum/tvättstuga 2018 samt solceller vilket bidrar till låga driftskostnader. Stor, skön uteplats med utmärkt läge mot syd/väst. Här kan man njuta av sol från förmiddag till kväll.

Rösjövägen 78 B, Skarpäng, Sollentuna kommun

Rösjövägen 78 B

Tomt
Skarpäng, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Täby
4 500 000 kr
861 m² tomt

Förhandsbesked om avstyckning och bygglov erhölls 2016. Avstyckning skedde 2017. Tomterna Södersättra 4:19, 4:22 samt 4:26-4:29 har vardera en andel i skaftvägen. Tomten kan ha infart från Rösjövägen eller skaftvägen. Möjligt att kommunen hellre ser utfart från skaftvägen. Området är inte detaljplanelagt utan översiktsplan gäller. I områdesplanens riktlinjer för bebyggelse sägs att ”i områden som saknar detaljplanebestämmelser om byggrätt och minsta tomtstorlek ska följande generella riktlinjer tillämpas: Byggnadsarean maximeras till 1/5 av tomtytan, dock högst 200 kvm byggnadsarea (BYA. Huvudbyggnad får innehålla högst två bostadslägenheter. Inom byggnadsarean ska minst en taktäckt biluppställningsplats rymmas”. Fastigheten är belägen precis vid gränsen mellan Täby och Sollentuna kommun. Postadress samt all service från Täby kommun men fastigheten ligger i Sollentuna kommun. Här bor man endast 300 meter från Rösjön med badplatser och underbar natur. Bra kommunikationer med knappt 100 meter till busshållplats. Skarpäng är ett lugnt och mycket barnvänligt område med stora gräsytor och lekparker. Här finns flera förskolor och grundskolor samt Rösjö centrum med ICA, frisör och restauranger. Förutom de fina motionsspåren runt Mörtsjön har man också tillgång till vidsträckta skogar med sjöarna Rösjön, Fjäturen och Käringsjön. Tre kilometer bort ligger Täby centrum som är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med över 200 butiker, restauranger, kaféer och all tänkbar service.

 • Plus

Visar alla 6