Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

Mäklare

Södra Ringvägen 46, Tidaholm, Tidaholms kommun

Södra Ringvägen 46

Lägenhet
Tidaholm, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

150 000 kr

45 m²

1 rum

2 576 kr/mån

3 333 kr/m²

Välkomna till denna etta om 45 kvm i markplan med fin uteplats och utsikt mot ån. Lägenheten har rymligt kök och egen klädkammare/förråd. Fin vy från både vardagsrum, kök och uteplats mot Tidanån. Tvättstuga ligger i omedelbar närhet där även lägenhetsförrådet finns. HSB Tårpilen är en fin förening med låg månadsavgift och över 5000kr på lägenhetens reparationsfond.

  • Uteplats
Idsvängen 12, Rosenberg, Tidaholms kommun

Idsvängen 12

Lägenhet
Rosenberg, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

1 825 000 kr

107 m²

4 rum

5 974 kr/mån

17 056 kr/m²

I nya stadsdelen Rosenberg är livet riktigt gott! Rosenberg har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer men även för äldre som kan få leva och bo i något alldeles nytt. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnen skratta, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära nybyggd skola, förskola och idrottshall, samtidigt som läget är vackert och riktigt naturnära med Tidan som ett härligt inslag. Här finns bra förbindelse med buss in till Tidaholm men även tillräckligt nära för både cykel eller till fots. Bostadsrättsföreningen med just namnet BRF Rosenberg står nu färdig med totalt 10 parhus med totalt 20 lägenheter och 16 sällskap har redan fått glädjen att flytta in i ett helt nytt parhus. Husen är byggda av Älvsbyhus och här skall ingen bli besviken. På Idsvängen 12 finns det möjlighet att flytta in i denna 1-plans lägenhet med eget trädäck på ca 30 kvm, egen trädgård och garage i huskroppen. Bostaden är på totalt 107 kvm med 3 sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med vardagsrummet och underbart ljus. Flytta in i BRF Rosenberg och slipp månadsavgiften fram till december 2023. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Nygatan 7, Tidaholm, Tidaholms kommun

Nygatan 7

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm

1 495 000 kr

170 m²

6 rum

862 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna ståtliga 30-tals villa om 170 kvm med gaveltomt på populär gata. Här inryms rikligt med sovrum, kamin, vardagsrum och matsal i öppen planlösning, modernt kök i lantlig stil, badrum och en större trädgårdstomt. På en familjär och trygg gatan i centrala Tidaholm kan den större familjen trivas och bo länge. Närhet till stans alla bekvämligheter och barnen kan ta cykel till alla sina aktiviteter och kompisar. Huset har genomgått större förbättringar genom åren så som ny puts, nya fönster, dränering och ytskikt invändigt. 30-talets charm finns delvis bevarad med gamla trägolv och spegeldörrar som enligt mig andas trivsel och ger huset karaktär. Varmt välkomna med er intresseanmälan så hoppas jag vi ses på visning!

  • Plus

Visar alla 3