Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg

Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näckens väg 3, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Näckens väg 3, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Näckens väg 3, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Näckens väg 3

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
3 500 000 kr
145 m²
5 rum
486 m² tomt

På lugnt läge på återvändsgata finns detta välhållna bostadshus. Belägen i de västra delarna av stan med närhet till ringvägen för snabb färd till tex Malmö. Dessutom med såväl skola, som mataffärer och busshållsplats (buss 146 till Malmö, finns vid Willys - ca 300m från huset) på gångavstånd. Otroligt välskött hus där såväl tak som fönster är bytade. Insynsskyddad trädgård i västerläge, bra biutrymme i form av garage, extra sovrum, flera förråd, verkstad samt uterum.

  • Premium
Sotemossevägen 48-25, Skurup, Trelleborgs kommun

Sotemossevägen 48-25

Gård/Skog
Skurup, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
6 995 000 kr
246 + 15 m²
6 rum
5,6 ha tomt

Drömmer du om att äga en trelängad gård med anor från 1838, där historiens vingslag möter modern komfort och potential? Välkommen till Schäferiet, en unik fastighet där det gamla möter det nya på ett enastående sätt. Gårdscentret som är vackert beläget uppe på en höjd och centrerat på fastighetens 5 hektar har en praktfull känsla över sig. Gårdens historik sträcker sig hela vägen tillbaka till 1838 då mangårdsbyggnaden ska vara uppförd och det är en tid då fastigheten ingick i ägorna till Jordberga gods. Att fastigheten har en lång historia får man känning av när man kör igenom den pampiga lindallén som leder en fram till gjutjärnsgrindarna och muren som avgränsar gårdsplanen. Schäferiet är en trelängad skånegård som från början hade två ekonomibyggnader, 2001 så byggde man om den östra längan mer eller mindre helt och hållet till en veterinärklinik och byggde samman den med mangårdsbyggnaden. Idag är där ingen verksamhet utan man har integrerat kliniken med bostaden, så totalt erbjuds en boarea om 246 kvadratmeter. Då bara bottenplan är inredd finns det möjlighet att även utöka boarean genom att inreda vinden alternativt öppna upp delar av bostadshuset upp i nock. Till denna mangårdsbyggnad så finns där som sig bör en mindre park som bjuder intill avkoppling och rekreation i norr samt finns också en damm ute på ägorna. Schäferiet är inte bara en fastighet, det är en chans att äga en del av Sveriges historia och skapa en framtid som är precis som du vill ha den. Oavsett om du drömmer om att bo i en charmig historisk miljö, starta en företagsverksamhet, eller använda marken för din egen vision, så har Schäferiet alla möjligheter och potential du behöver. Missa inte möjligheten att äga en plats där historiens och framtiden möts på ett magiskt sätt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt som Schäferiet har att erbjuda!

  • Uteplats
Engelbrektsgatan 46, Öster, Trelleborgs kommun

Engelbrektsgatan 46

Lägenhet
Öster, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
765 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
5 244 kr/mån
14 712 kr/m²

SÄNKT PRIS! NU ENDAST: 765.000:-!!! MYCKET MYSIG LÄGENHET OM 2 ROK PÅ FÖRSTA VÅNINGEN. GÅNGAVSTÅND TILL SÅVÄL CENTRUM SOM CENTRALSTATION MED BUSS OCH PÅGATÅG. Belägen på en hörna, vilket ger fönster och ljusinsläpp från såväl norr som väster. Då lägenheten ligger på första våningen passar den både gammal och ung. Varmt välkommen på visning

  • Plus
  • Balkong
Frans Malmrosgatan 43A, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Tis 12 dec kl 17:30

Frans Malmrosgatan 43A

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
1 150 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
4 530 kr/mån
20 536 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a på 56 kvm som väntar på sin nya ägare. Här bor du på tredje våningen i ett lugnt område med närhet till shopping, restauranger, grönområden och kommunikationer. Bostaden erbjuder bra med förvaringsmöjligheter och en underbar inglasad balkong i söderläge med utsikt över gatulivet på Frans Malmrosgatan.

  • Plus
  • Balkong
Havrejordsvägen 23B, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Havrejordsvägen 23B

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
2 700 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/3
7 281 kr/mån
29 348 kr/m²

Vacker och smakfull bostad med många tillval som ger det där lilla extra. Belägen på utmärkt läge i de norra, lugna delarna av stan. Etage-lägenhet om 3 rum och kök - där vardagsrum, matrum och kök ligger i öppen planlösning. Två helkaklade stilrena badrum samt egen tvätt-avdelning. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Havrejordsvägen 9B, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Havrejordsvägen 9B

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
1 550 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 123 kr/mån
27 679 kr/m²

Välkommen till denna oas med fransk balkong och tillgång till ett gemensamt orangeri i populärt område i Trelleborg! Vi är glada över att kunna presentera denna magnifika tvårummare som inte bara kommer att bli ditt perfekta hem, utan även ger dig en unik möjlighet att njuta av ett gemensamt och mysigt orangeri. Detta är en plats där du kan omfamna naturens skönhet året runt. Med sin frodiga grönska, solbelysta utrymmen och avkopplande atmosfär ger orangeriet dig möjlighet att njuta av naturen och samtidigt vara skyddad från väder och vind. Här kan du läsa en bok eller umgås med grannar och vänner. Lägenheten i sig är en pärla. Den moderna och stilrena designen skapar en inbjudande atmosfär och ger dig möjlighet att sätta din personliga touch på inredningen. Det naturliga ljuset flödar in i lägenheten genom de stora fönstren och skapar en luftig känsla. Med närhet till butiker, restauranger, parker och stränder kan du njuta av allt som staden har att erbjuda. Dessutom finns det bra kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att utforska omgivningarna.

  • Plus
  • Hiss
Färgaregatan 18, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Färgaregatan 18

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
2 500 000 kr
93 + 58 m²
4 rum
546 m² tomt

Välkommen till denna villa! Den perfekta boplatsen för den arbetande pendlaren, barnfamiljen och husägaren på jakt efter att sätta sin egen prägel på sitt boende. Här bor Ni trivsamt med närheten till både havet och Trelleborgs centrum. Här erbjuds en familjevilla med tre rymliga sovrum, stor trädgårdstomt med äppelträd i söderläge och en charmig veranda därtill. Det finns ett praktiskt garage med stor uppfart med plats för både bilar och cyklar. I källarplanet finns ett stort hobbyrum/ gillestuga och en generös tvättstuga. Varmt välkommen med anmälan för visning!

  • Uteplats

Visar alla 7