Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg

Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Myntvägen 9, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Myntvägen 9

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
2 950 000 kr
129 m²
5 rum
284,5 m² tomt

Med gångavstånd till såväl mataffär som skola, förskola och idrottsanläggning, ligger detta parhus. Utmärkt läge på populära Knäckekärr, i norra delen av stan. Villan passar såväl barnfamilj, som första-gångs-köparen, som ensamstående med/utan barn eller kanske för er som har utflugna barn - bostaden är varken för stor eller för liten - utan alldeles lagom. Garage och förråd är vidbyggt till huset som även har en nätt, lättskött trädgård. Bostaden är optimalt planerad, med tre rymliga sovrum på ovanvåningen - så skönt att ha ett eget våningsplan för sovrummen, och kunna ha socialt umgänge med vänner och familj på bottenvåningen. Att det dessutom finns ett badrum på varje våningsplan är ett extra plus! Om man skulle vara i behov av ytterligare ett sovrum så är nuvarande matrum ursprungligen ett sovrum (med dörr från hallen). I dessa tider när energiförbrukning blir allt viktigare, är just parhus en stor fördel - då endast två sidor av huset (i just detta fallet - då fjärde sidan är mot garaget) är ytterväggar.

Hovslagaregatan 1, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hovslagaregatan 1

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
1 895 000 kr
54 + 54 m²
2 rum
652 m² tomt

Välkommen till Hovslagaregatan 1 i Trelleborg – ett charmigt enplanshus med källare som bjuder in till bekvämt boende och möjligheter. Med en boarea på 54 kvm och en lika stor källare med generös takhöjd, utgör detta hem den perfekta kombinationen av funktion och potential. Detta tidlösa hem, uppfört år 1941, har bevarat sin karaktär samtidigt som det erbjuder en praktisk planlösning. Ett inbjudande kök, rymligt vardagsrum och ett behagligt sovrum skapar en atmosfär av hemtrevnad. Källaren ger extra utrymme med pannrum, tvättstuga och ett större rum som kan anpassas efter behov. Huset vilar på en välskött trädgårdstomt om 652 kvm, där möjligheterna till grönskande trädgårdsprojekt är oändliga. Ett garage från 2001, tillräckligt stort för en bil, kompletterar den praktiska sidan av fastigheten. Läget på Hovslagaregatan 1 är optimalt med närhet till grönområden och bekvämligheter. En kort promenad tar dig till Pilevallskolan, och både en mindre Coop och en större City Gross matbutik finns inom räckhåll. Detta är en plats där vardagen blir både smidig och njutbar. För den som gillar att sätta sin egen prägel på sitt boende, erbjuder detta hus en spännande möjlighet. Med en viss grad av renoveringsbehov blir det lätt att forma detta hem efter sina egna önskemål och skapa en plats som verkligen känns som ens eget. Ta chansen att investera i detta pärla på Hovslagaregatan 1. Kontakta oss för visning och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet!

Solsidan 7B, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Solsidan 7B

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
1 300 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 718 kr/mån
19 403 kr/m²

Välkommen till mysiga solsidan! Här bor du i en stor 2:a på 67 kvm med en luftig planlösning som gör att bostadens alla kvadratmeter känns väl utnyttjade. Med fönster i alla fyra väderstreck får lägenheten ett underbart ljusinsläpp som gör det möjligt att njuta av både morgon- och kvällssolen. Lägenheten erbjuder en modern stil som passar både den äldre och den yngre generationen med stora sällskapsytor, modernt kök och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder även en mindre balkong där du kan sitta och njuta av kvällssolen på sommarhalvåret. Bostaden ligger i ett lugnt område med närhet till skolor, sjukhus, parker och grönområden samtidigt som du har närhet till centrum.

  • Balkong
Engelbrektsgatan 46, Öster, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Engelbrektsgatan 46

Lägenhet
Öster, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
759 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
5 244 kr/mån
14 596 kr/m²

Centralt belägen 2:a på första våningen. Boka in dig på visning idag. MYCKET MYSIG LÄGENHET! GÅNGAVSTÅND TILL SÅVÄL CENTRUM SOM CENTRALSTATION MED BUSS OCH PÅGATÅG. Belägen på en hörna, vilket ger fönster och ljusinsläpp från såväl norr som väster. Då lägenheten ligger på första våningen passar den både gammal och ung. Varmt välkommen på visning

  • Plus
  • Balkong
Havrejordsvägen 9B, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Havrejordsvägen 9B

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
Pris saknas
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 123 kr/mån

Välkommen till denna oas med fransk balkong och tillgång till ett gemensamt orangeri i populärt område i Trelleborg! Vi är glada över att kunna presentera denna magnifika tvårummare som inte bara kommer att bli ditt perfekta hem, utan även ger dig en unik möjlighet att njuta av ett gemensamt och mysigt orangeri. Detta är en plats där du kan omfamna naturens skönhet året runt. Med sin frodiga grönska, solbelysta utrymmen och avkopplande atmosfär ger orangeriet dig möjlighet att njuta av naturen och samtidigt vara skyddad från väder och vind. Här kan du läsa en bok eller umgås med grannar och vänner. Lägenheten i sig är en pärla. Den moderna och stilrena designen skapar en inbjudande atmosfär och ger dig möjlighet att sätta din personliga touch på inredningen. Det naturliga ljuset flödar in i lägenheten genom de stora fönstren och skapar en luftig känsla. Med närhet till butiker, restauranger, parker och stränder kan du njuta av allt som staden har att erbjuda. Dessutom finns det bra kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att utforska omgivningarna.

  • Plus
  • Hiss
Räfsvägen 5, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Räfsvägen 5

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
4 895 000 kr
140 + 35 m²
5 rum
700 m² tomt

Välkommen till denna eleganta enplansvilla, den ultimata bostaden för er som söker harmoni i ett lugnt och barnvänligt område. Här förenas det bästa av två världar - en fridfull tillvaro samtidigt som bekvämligheter som förskola, skola, bussar och idrottsanläggningar finns inom bekvämt räckhåll. Villan är ingående planerad för att tillgodose alla behov på ett exceptionellt sätt. Den separata sovavdelningen ger den avskildhet som behövs, medan det generösa sällskapsrummet och allrummet skapar en perfekt miljö för social samvaro och trivsel. Under kalla vinterdagar skapar braskaminen en mysig atmosfär, där värmen och inbjudande känslan gör varje stund minnesvärd. Köket är genomtänkt designat med ett vackert burspråk som flödar in naturligt ljus. Som en förlängning av sommaren finns ett stilfullt inglasat uterum i västerläge. Här kan ni koppla av och njuta av behaglig stämning året om, omgiven av ljuset och naturen. Tomten är omsorgsfullt anlagd och erbjuder flera uteplatser där ni kan avnjuta frisk luft och trevliga stunder utomhus. Med en uppfart för två bilar och ett rymligt garage får ni gott om plats för förvaring och bekvämlighet. För den som har elbil är laddstationen redan installerad och klar. Denna unika enplansvilla kombinerar stil, funktionalitet och bekvämlighet på ett föredömligt sätt. Missa inte chansen att förvärva ert drömboende idag och ta del av den fridfulla tillvaron samtidigt som alla bekvämligheter finns inom räckhåll. Kontakta mäklare Karl-Fredrik Wahn för ytterligare information och boka en visning för att uppleva detta exklusiva hem på nära håll!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Färgaregatan 18, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Färgaregatan 18

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trelleborg
2 500 000 kr
93 + 58 m²
4 rum
546 m² tomt

Välkommen till denna villa! Den perfekta boplatsen för den arbetande pendlaren, barnfamiljen och husägaren på jakt efter att sätta sin egen prägel på sitt boende. Här bor Ni trivsamt med närheten till både havet och Trelleborgs centrum. Här erbjuds en familjevilla med tre rymliga sovrum, stor trädgårdstomt med äppelträd i söderläge och en charmig veranda därtill. Det finns ett praktiskt garage med stor uppfart med plats för både bilar och cyklar. I källarplanet finns ett stort hobbyrum/ gillestuga och en generös tvättstuga. Varmt välkommen med anmälan för visning!

  • Uteplats

Visar alla 7