Mäklare Jesper Danielsson

Jesper Danielsson

Om mig

Utmärkelser i Tyresö -Bäst betyg 2022 -Bäst betyg Q3 2022 -Mest rekommenderad Q1 2022 -Bäst betyg Q1 2022 -Mest rekommenderad Q1 2021 -Bäst betyg Q4 2019 Engagemang, ödmjukhet och hårt jobb driver mig till att bli en framgångsrik fastighetsmäklare. Med bakgrund som professionell ishockeyspelare och snickare har jag en unik kombination av två branscher som i högsta grad ger mig fördelar i yrket som mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mosaikgränd 2, Tyresö, Tyresö kommun

Mosaikgränd 2

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
3 495 000 kr
74 m²
3 rum
5 731 kr/mån
47 230 kr/m²

Välkomna till detta fantastiska boende intill omåttligt populära Strand torget. Lägenheten om 3 rok har alla bekvämligheter man kan önska. Bostaden ger en härlig känsla av rymd med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp från tre vädersträck. Fantastisk uteplats med rymlig altan och gräsytor. Fina helglasade dubbeldörrar till uteplatsen, öppna upp och sudda ut gränsen mellan ute och inne. Mysig radhuskänsla med den trevliga terrassen som bjuder in till härliga grillkvällar med nära och kära. Välkommen hem! - Mysig radhuskaraktär - Uteplats utöver det vanliga - Isolerat förråd på uteplatsen - Sällan till salu - Fint placerat intill omåttligt populära strandtorget Här upplever du alla fördelar med ett modernt boende i det relativt nyutvecklade området kring Strand torget. Området utvecklades till en havsnära mötesplats med bad, båtklubb och strandpromenad inom behagligt avstånd. Trygga gång- och cykelvägar till populära Strandskolan och Tyresö skola samt fina Strandtorget med mysiga caféer, livsmedelsbutik samt restauranger. Bra bussförbindelser som tar dig till Centralen eller Gullmarsplan precis bakom huskroppen. Det är även bekvämt avstånd till vackra Tyresö Slott med slottspark.

  • Uteplats
Östra Rudstigen 14, Tyresö, Tyresö kommun

Östra Rudstigen 14

Radhus
Tyresö, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
4 125 000 kr
101,3 + 4,2 m²
3 rum
140 m² tomt

Här välkomnas du in i ett hemtrevligt och idylliskt radhus med fantastiskt läge i centrala Tyresö. Mysig baksida i eftertraktat västerläge, optimalt placerat för trevliga grillkvällar med nära och kära i eftermiddagssolen. Invändigt en trevlig och gedigen bostad med öppna ytor som bjuder in till härligt umgänge. Genomgående renoverat med fina ytskikt och ett smakfullt renoverat kök. Huset är planerat för umgänge och trivsel i entréplanet. Övre plan är förberett för tre sovrum, idag disponeras övre plan med ett sovrum och ett stort allrum. Allrummet går med enkelhet att delas av för ytterligare två sovrum. Familjevänligt och populärt område som sällan syns till salu, välkommen hem! - Fina sociala ytor. - Smakfullt renoverat. - Sällan till salu. - Baksida i optimalt västerläge. - Fantastisk miljö. - Direkt närhet till naturområden och centrum. En plats där du och din familj kan trivas och skapa många fina minnen. Här bor man dessutom nära Tyresö Centrum och dess bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral och systembolag. Cirka 100 meter bort hittar vi närmaste förskola. I närområdet finns stora naturområden, sjöar med badplatser, Alby friluftsområde samt Tyresö Golfbana med en 18 hålsbana. Här finns också Tyresös nya simhall, ishall och fotbollsplaner på bekvämt promenadavstånd. I den omedelbara närheten finns busshållplatser med bussar som tar dig in till Gullmarsplan och Stockholm City på 20 min. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Myggdalsvägen 94, Tyresö, Tyresö kommun

Myggdalsvägen 94

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
1 790 000 kr
45 m²
2 rum
3 377 kr/mån
39 778 kr/m²

Smakfullt renoverat! Mycket varmt välkomna till Myggdalsvägen 94 och denna fantastiska tvåan om 45 kvadratmeter. Lägenheten erbjuder genomgående fina och moderna inslag och lämnar väldigt lite att önska för er som är på jakt efter en bostad med ett av Tyresös bästa lägen. Det är svårt att inte förälska sig i denna lägenhet, här hittar vi en snyggt renoverad bostad i skandinavisk design, bland annat ett nyrenoverat kök med påkostade materialval, ett ljust, öppet och socialt vardagsrum med generösa ytor, samt ett helkaklat badrum. Utöver dessa rum så har vi ett praktiskt sovrum samt en walk in closet. Sist men inte minst finns här en trevlig balkong med gott om plats för möblemang. Välkommen att flytta in i en fint renoverad bostad! Här bor man även med bara några minuters promenad till Tyresö Centrum och dess bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral, systembolag mm. I den omedelbara närheten finns stora naturområden, sjöar med badplatser, Alby friluftsområde samt Tyresö Golfbana med en 18 hålsbana. Här finns också Tyresös nya simhall, ishall och fotbollsplaner på bekvämt promenadavstånd. I den omedelbara närheten finns busshållplatser med bussar som tar dig in till Gullmarsplan och Stockholm City på 15-20 min.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3