Mäklare Anna Ståhle

Anna Ståhle

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordens Väg 15, Bohusgården, Uddevalla kommun
  • Lör 3 aug kl 14:00
Nordens Väg 15, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 2
Nordens Väg 15, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 3

Nordens Väg 15

Villa
Bohusgården, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
4 375 000 kr
108 + 7 m²
4 rum
284 m² tomt

Välkommen till attraktiva Nordens Väg och denna smakfulla villa med utsikt mot Byfjorden och Uddevallabron. Detta hus är ett av få i området med tre sovrum samt ett gästrum/extra sovrum på utsidan med ingång från altanen. Dessutom generöst med yta för bilar både i carport och vid sidan om. Huset har genomgående hög standard med smakfulla materialval. In genom dörren möts du av ljuset från de stora fönsterpartierna och du skymtar Uddevallabron i bakgrunden. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och access till altanen. På övervåningen finner du tre sovrum, varav ett med balkong och en stor klädkammare. Dessutom ett helkaklat badrum på varje plan samt tvättstuga. Utomhusmiljön är något utöver det vanliga. På framsidan njuter du av kaffet i morgonsolen för att sedan välja någon av baksidans terrasser för att se solen gå ner. Från balkongen har du en fantastisk havsutsikt. Här på Bohusgården bor du i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till bland annat Skeppsviken och Bodele med salta bad. Väljer du att ta Strandpromenaden kan du fortsätta vidare till anrika Gustavsberg med den mycket uppskattade restaurangen Snäckan och båtbrygga vid Rödön. Annat praktiskt som finns inom bekvämt avstånd är bland annat skola, pizzeria samt mataffär. Bra bussförbindelser till centrum om du inte vill ta en promenad. Välkommen på visningen!

  • Premium
Pianovägen 54, Boxhult, Uddevalla kommun
  • Lör 3 aug kl 15:00
Pianovägen 54, Boxhult, Uddevalla kommun, bild 2
Pianovägen 54, Boxhult, Uddevalla kommun, bild 3

Pianovägen 54

Radhus
Boxhult, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 895 000 kr
101,5 m²
4 rum
4 950 kr/mån
18 670 kr/m²

Välkommen till Boxhult och detta mysiga radhus med ett av områdets bästa lägen. Här bor du i ett lugnt område med bilfria innergårdar och med närhet till det mesta. Vid den inbjudande entrén får du tillgång till den sköna morgonsolen, medan baksidans altan omges av ett insynsskyddade plank och skyddande markis och härlig eftermiddag- och kvällssol. Den lilla trädgården erbjuder rabarber, vinbär, blåbär och krusbär. Radhuset består av fyra rum och kök, och du välkomnas av ljusa, öppna ytor. Från hallen når du snabbt köket med praktisk tillgång till tvättstugan. Vidare det rymliga vardagsrummet med utgång till baksidan och altanen. Från altanen har du även tillgång till ett praktiskt förråd där du enkelt kan förvara redskap och utemöbler. På entréplanet finns även en gästtoalett. En trappa upp finner du tre sovrum, ett större och två mindre med utgång till balkong. Sist presenteras det helkaklade badrummet med badkar. Här bor du i ett populärt och trivsamt område med närhet till Uddevalla centrum samtidigt som du omringas av naturens grönska. Fina motionsspår och promenadvägar på Bulid och vid Bjursjön. Närhet till skolor och förskolor samt busshållsplats. I närområdet finns Skogslyckans centrum med matbutik, vårdcentral, pizzeria m.m. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

  • Premium
Hultås Trollevik 241, Oxevik, Uddevalla kommun
Hultås Trollevik 241, Oxevik, Uddevalla kommun, bild 2
Hultås Trollevik 241, Oxevik, Uddevalla kommun, bild 3

Hultås Trollevik 241

Villa
Oxevik, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
14 750 000 kr
151 m²
6 rum
3 153 m² tomt

Med havet som närmsta granne och med en slående utsikt välkomnas du till denna fastighet som uppfyller de flestas krav och önskemål. Ett fritidshus med plats för många gäster eller som gedigen permanetbostad. Fastigheten är välskött och renoverad, vilket gör den till ett bekvämt och lättskött boende. Interiört möts du av goda sociala ytor där stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. Från matplatsen vid köket ser du Lysekils kyrka och Gullmarns glittrande vatten. Alldeles utanför den vackra poolen som nyligen konverterats till saltvatten. Vackert som en tavla! Vidare presenteras matsal, vardagsrum och två sovrum. Master bedroom har klädkammare, eget badrum samt kontorsdel. Från det mindre sovrummet finns utgång till baksidan och vidare tvättstuga med verkstad. Dessutom ytterligare ett sovrum som har egen ingång och badrum med dusch. För sig själv och med egen terrass finner du ett mindre hus som idag används som kontor. Här finns också en grillstuga för mysiga stunder. Sist men inte minst det praktiska dubbelgaraget. Självklart också en laddstation med två uttag till elbil. Exteriört tillkommer en fin tomt om 3 153 kvadratmeter i ett insynsskyddat läge. Här finner du både grönska och bohuslänska klippor samt vackra färger från träd och blommor. Här finns även bärbuskar och jordgubbsland. Alldeles nedanför finns möjlighet till egen båtplats och bad från klippor eller strand. Här bor du med närhet till flera idylliska kustsamhällen. Närmast finner du Skaftö med Grundsund och Fiskebäckskil som har flertalet restauranger och butiker samt golfbana. Lätt att ta sig till Lysekil via färja och Torp Köpcentrum är 20 minuters bilresa bort, till Oslo ca 2,5 timmar och Göteborg knappt 1,5 timma. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

  • Premium
Västerlånggatan 5C, Centralt, Uddevalla kommun

Västerlånggatan 5C

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
2 007 kr/mån
23 382 kr/m²

Mitt i centrala Uddevalla finner du denna smakfullt renoverade etta på första våningen. Här bor du i en stabil förening med en låg månadsavgift. På 34 bra planerade kvadratmeter finns allt du behöver; en rymlig hall, helkaklat badrum med tvättmaskin, allrum, sovalkov och lyxigt kök med vinkyl. Alldeles utanför finns den mysiga uteplatsen på föreningens innergård. Bekvämt läge med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, så som shopping, bibliotek, vårdcentral, restauranger, uteliv och mycket mycket mer. Nära till tåg-/busskommunikationer. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

  • Plus
Klippinggränd 9, Helenedal, Uddevalla kommun
Klippinggränd 9, Helenedal, Uddevalla kommun, bild 2
Klippinggränd 9, Helenedal, Uddevalla kommun, bild 3

Klippinggränd 9

Villa
Helenedal, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
3 650 000 kr
147 + 151 m²
8 rum
960 m² tomt

Denna imponerande villa är verkligen något utöver det vanliga! Med flera våningar och generösa sociala ytor är detta hem perfekt för den stora familjen eller för den som gillar att bjuda in vänner och släkt till trevliga tillställningar. Stora fönsterpartier sprider ljus och skapar en luftig känsla i hela huset. Uterummet är en riktig pärla med en mysig braskamin där du kan njuta av alla årstider. Och inne i vardagsrummet finns också en braskamin som skapar en varm och välkomnande atmosfär. Köket är smakfullt inrett och har en naturlig övergång till matsalen och vardagsrummet. Huset har hela fem sovrum fördelade på olika plan, vilket ger både integritet och gemenskap för hela familjen. Med tre badrum, kommer du aldrig behöva trängas i kön under stressiga morgnar. Du kommer inte att sakna förvaringsutrymme med flera förråd och ett rymligt garage. Gästlägenheten med separat ingång är en fantastisk möjlighet för tonåringen, generationsboende eller för uthyrning. Här finns allt man behöver, inklusive kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett sovrum, toalett, dusch och till och med en bastu för extra lyx. Detta hem erbjuder en bekväm och praktisk livsstil med gott om utrymme för alla behov. Låt varje medlem av familjen ha sitt eget utrymme samtidigt som ni kan samlas i de generösa gemensamma ytorna för kvalitetstid tillsammans. Trädgården är en fröjd för ögat med sina olika uteplatser där solen kan avnjutas från morgon till kväll. En vacker trädgårdsdamm och en altan utanför uterummet i soligt läge gör detta till en härlig plats för avkoppling. Här bor du på lugn återvändsgata. Närhet till naturen och Bjursjön med bad och löpspår. Bra för familjer med många lekplatser och skogen inpå knuten. Busshållplats, skolor, barnomsorg, mataffär och vårdcentral i närområdet. Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

  • Premium
Onsdagsvägen 1, Kurveröd, Uddevalla kommun

Onsdagsvägen 1

Lägenhet
Kurveröd, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
2 050 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 2
5 005 kr/mån
26 452 kr/m²

Köp en fyra, betala månadsavgift för en trea. Missa inte tillfället att förvärva detta boende som inrett vinden, därav den låga avgiften. Med ett bra läge i området, insynsskyddat på en gavel, med balkong i soligt söderläge, erbjuds denna smakfullt renoverade bostad. Du välkomnas av den mysiga uteplatsen vid entrén. In genom ytterdörren möts du av en ljus hall som leder dig vidare till samtliga rum. Till höger det stilrena och moderna köket, med rejäl köksö som matplats och extra förvaring, i anslutning till tvättstugan med ny tvättmaskin. Vidare presenteras två sovrum, helkaklat badrum med golvvärme och det rymliga vardagsrummet med utgång till den stora balkongen. På övervåningen ytterligare ett sovrum och bra förvaringsutrymmen. Kurveröd är ett mycket omtyckt och barnvänligt område i Uddevalla där många vill bo. Området erbjuder förskola för de mindre familjemedlemmarna och grundskola på bekvämt gångavstånd. Bussen svänger praktiskt in på området som har flera hållplatser, och endast en kortare åktur tar dig både till Uddevalla stad eller Torp köpcentrum. Grönområde och motionsslingor finns alldeles intill. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
HEDETORPET 1:18 , Väne-Ryr, Vänersborgs kommun

HEDETORPET 1:18

Tomt
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
500 000 kr
1 819 m² tomt

Tomt för nyproduktion i naturskönt och barnvänligt område. Här kan du välja att köpa endast tomten eller att köpa tomt med nyckelfärdigt hus, från Vårgårdahus, till ett FAST PRIS. Bilderna visar ett förslag på Villa Liljebacken från Vårgårdahus, som kostar endast 3 650 000 kr, då ingår själva tomten med grovplanerad trädgård, villan i grundutförande. VA-anslutning till kommunalt VA och elanslutningsavgift ingår också. Kostnaden som tillkommer är lagfartskostnaden för tomtvärdet 500 000 kr, dvs en total lagfartskostnad på endast 8 325 kr. Eventuella inteckningskostnader för pantbrev tillkommer. Villa Liljebacken är en välplanerad enplansvilla med en boarea på 118,8 kvm. Här finns kök och vardagsrum i en öppen planlösning, tre sovrum (varav ett har en walk-in-closet) ett mindre allrum, badrum, förråd/klädkammare samt tvättstuga. Väg finns redan anlagd fram till tomten. Kommunal VA-anslutning finns vid tomtgränsen. Väljer du att köpa endast tomten tillkommer anslutningsavgifterna för el och VA. Enligt uppgifter från VA-verket i Vänersborgs Kommun, 2024-02-12, är anslutningsavgifterna för kommunalt VA 300 172 kr. Väne-Ryr är beläget ca. 1,5 mil väster om Vänersborg och har en populär badplats vid den vackra Ryrsjön.

Carl Roséns gränd 4, Dalaberg, Uddevalla kommun

Carl Roséns gränd 4

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
275 000 kr
37 m²
1 rum
vån 0/3
2 518 kr/mån
7 432 kr/m²

Välkommen till denna rymliga etta med kokvrå. Bekvämt belägen i markplan men trots detta utan insyn. Ljus och luftig med stora fönsterpartier mot grönska och spännande planlösning. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i stor garderob med spelglskjutdörrar. Kokvrån är funktionellt utformad och har ett fönster mot allrummet där plats finns för både matbord, soffa och säng. På varmare dagar kan båda fönstren öppnas upp vilket ger en friare känsla. Avslutningsvis finner du badrummet med dusch. Fördelaktig månadsavgift där vatten, uppvärmning, kabel-tv och internet ingår. Härlig innergård med planteringar och flera platser för avkoppling. I området finns mataffär, bibliotek, apotek, vårdcentral, skola och förskola. Täta bussförbindelser går till centrum och Torp Köpcentrum. Närhet till Bjursjön med motionsslingor och vackra strövområden. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Brattgatan 6B, Centralt, Uddevalla kommun

Brattgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 395 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 965 kr/mån
17 771 kr/m²

På Brattgatan 6B (f.d Strömstadsvägen) hittar ni denna ljusa och välplanerade 3:a. Praktisk genomgångslägenhet med stor härlig inglasad balkong, två toaletter och egen tvättstuga. Här finner du ett hemtrevligt kök med matplats, ljust och stort vardagsrum, två sovrum som har plats för dubbelsäng, samt helkaklat duschrum. Bra med förvaring i garderober, klädkammare och två vindsförråd. Här bor du i ett centralt och attraktivt område med närhet till Uddevallas tåg- och busstation. Några minuters promenad bort nås stadens utbud i form av matbutiker, vårdcentral, biograf, gym, bibliotek, restauranger, caféer och diverse affärer. Uddevallas fina strandpromenad och badplats når du enkelt med cykel.  Kort och gott, nära till allt. Välkommen på visningen!

Österled 3A, Äsperöd, Uddevalla kommun

Österled 3A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
520 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
2 133 kr/mån
18 571 kr/m²

På omtyckta Äsperöd finner du denna välplanerade etta. Bostaden erbjuder ett litet kök, ljust och luftigt vardagsrum/sovrum där både sovdel och tv-hörna får plats. I övrigt finner du ett rymligt badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Med en förmånlig månadsavgift har du här ett boende som tillåter pengar till annat. På Äsperöd bor du lugnt och naturskönt med cirka 3 km till Uddevallas centrum. Föreningen erbjuder flera fina innergårdar med grillplatser. Äsperöd är ett mycket uppskattat bostadsområde för både den yngre och äldre generationen. Det är ett bekvämt avstånd till kommunikationer, skolor samt fina motionsspår. Bra och täta bussförbindelser till centrum. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 10