Mäklare Sofia Andersson

Sofia Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sigelhultsvägen 22, Uddevalla, Uddevalla kommun

Sigelhultsvägen 22

Villa
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
3 995 000 kr
180 + 90 m²
7 rum
978 m² tomt

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade och stora villa (180+90 kvm), i lugnt och idylliskt område. Mysigt läge med nära allt från till skola, förskola, grönområden och tågstationen samt promenadavstånd ner till centrum. Fin trädgård i etage ner mot Bäveån. På tomten finns inglasat uterum, gäststuga och förråd. Huset är ljust, rymligt och bra planerat. På entréplan finns sällskapsytor med stort vardagsrum med plats för matbod och soffgrupp. Ljust rymligt kök med plats för stort matbord och utgång till altanen och trädgården. Här finns även ett nyrenoverat badrum. På övre plan med fantastiskt takhöjd, finns fyra bra sovrum varav ett med sovloft. Ljust allrum och det andra nyrenoverade badrummet. Högst upp finns ett mysigt rum som passar som tvrum eller för förvaring. I källaren finns allrum med pentry och sovrum som ägaren har hyrt ut. Här finns även tvättstuga med duschkabin, toalett, pannrum och förråd. En kort promenad in till centrum med affärer, kaféer, frisörsalonger, matbutiker, lokala restauranger och goda kommunikationer. Här kommer ni garanterat att trivas! Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Kantatvägen 15, Hovhult, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Kantatvägen 15

Lägenhet
Hovhult, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
650 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 295 kr/mån
7 738 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet med tre rum och kök belägen i ett lugnt område på Kantatvägen 15 på första våningen! Här erbjuds en rymlig lägenhet med härligt ljusinsläpp, luftig atmosfär och möjlighet att få ett till sovrum! Innanför ytterdörren samsas en hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder, ett badrum som är utrustat med dusch, WC och tvättmaskin för största komfort! Köket erbjuder gott om förvaring och plats för matgrupp. Sovrummen är ljusa och rymliga. Det ena går utmärkt att dela av om man önskar ett extra rum. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och mysiga stunder och här nås balkongen i sydvästläge! Med närhet till skola, mataffär, grönområden och kommunikationer till Uddevalla centrum är detta det ultimata boendet för den kräsne sökanden! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Fritjof Nansens väg 2, Bohusgården, Uddevalla kommun

Fritjof Nansens väg 2

Lägenhet
Bohusgården, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
725 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 018 kr/mån
19 333 kr/m²

Välkommen till Fritjof Nansens väg 2 och denna smakfulla etta om 37,5 kvm med inbyggd sovalkov! En perfekt lägenhet som första bostad för dig som flyttar hemifrån eller för dig som pendlar till jobbet. Lägenheten har smakfullt renoverats från 2017 med både kök och badrum samt ytskikt. Här finns den smarta lösningen med inbyggd sovalkov för att slippa ha gästerna sittandes i sängen när de kommer på besök. På så sätt blir vardagsrummet en stor härlig sällskapsyta med avskild sovplats. Köket är modernt och har alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva! Badrummet är i fräscht grått med stor stor dusch med glasväggar och golvvärme. Här bor du med närhet till det mesta! Strandpromenaden med sina härliga motionsslingor och salta bad ligger endast 5 minuters promenad bort. Mataffärer, restauranger, caféer samt gymnasieskolor når du på bara 10 minuters promenad. Kommunikationer in till centrum går precis utanför. Ska du till Ljungskile eller Göteborg finns hållplats vid vägen, endast 3 minuter att promenera. Kontakta fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected] för mer information.

Bjällansås 320, Bjällandsås, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bjällansås 320

Lägenhet
Bjällandsås, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
2 100 000 kr
42,8 m²
3 rum
vån 1/2
3 018 kr/mån
49 065 kr/m²

Söker du ett fritidsboende i naturnära miljö med bara några minuter till badet? Nu har du möjlighet att förvärva denna fina lägenhet på fantastiska Bjällansås i Bokenäs! Lägenheten ligger belägen på höjd i det lugnare området och har en magisk utsikt mot Hjältösundet. Här vill man sitta och njuta av en god frukost efter ett morgondopp eller kanske avnjuta ett glas vin i solnedgången. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en ljus och rymlig hall. Vidare leds du till köket med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett härligt ljusinsläpp når hela lägenheten genom sina stora fönster som vetter mot uteplatsen. I köket finns allt du kan tänkas behöva för största bekvämlighet. Den öppna planlösningen gör att sällskapsytorna i lägenheten blir till sin fördel när ni har gäster och vänner över för en mysig middag. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och TV. Perfekt för mysiga film- och spelkvällar de dagar då regnet smattrar utanför. I det stora sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng. I det mindre sovrummet finns det optimal plats för våningssäng som är perfekt för barnen eller för övernattande gäster. Badrummet är helkaklat med dusch och WC samt försedd med eluppvärmd golvvärme för optimal komfort. Hyr man ut sin lägenhet finns möjligheten att hyra båtplats i gästhamnen (separat kö). Från Bjällansås är det kort avstånd till många attraktiva kustsamhällen - Lysekil, Fiskebäckskil, och Grundsund. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmes bilfärd till Göteborg. Närmsta matbutik Rotan nås på endast 12 minuters bilfärd och Torp Köpcentrum nås på 15 minuter. Mer info: www.brfbokenas.se Kontakta fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Morgonbrisvägen 1A, Uddevalla, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 1A

Lägenhet
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
550 000 kr
28,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 350 kr/mån
19 097 kr/m²

Välkommen till Morgonbrisvägen 1A och denna mysiga etta med balkong i västerläge! När vi tar oss in i lägenheten möts vi direkt av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare leds vi till vardagsrummet som rymmer både säng och soffgrupp samt ett mindre matbord. Här finns också ett fullt utrustat kök för största bekvämlighet med snygga vitrinskåpsluckor och vitt kakel. Från vardagsrummet når vi balkongen i västerläge som erbjuder sol nästan hela dagen! Här vill man sitta och njuta av en mysig middag eller läsa en avkopplande bok. Badrummet erbjuder en stor och rymlig dusch, WC samt ett spegelskåp för maximal förvaring. Här har ni den ultimata lägenheten för dig som studerar, pendlar eller kanske för dig som letar efter något mindre boende. På Morgonbrisvägen bor du i ett lugnt och stillsamt område. Här har du nära till centrum antingen med gång eller god bussförbindelse. Dessutom finns skolor, förskolor, vårdcentral, mataffär och fina promenadstråk inom ett bekvämligt avstånd. Låter detta som något för dig? tveka då inte att höra av dig för mer information till fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected]. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Timansvägen 2E, Uddevalla, Uddevalla kommun

Timansvägen 2E

Tomt
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
795 000 kr
213 m² tomt

Nu ges den sällsynta möjligheten att förvärva en centralt belägen tomt, som erbjuder det bästa av två världar - ett centralt läge med all bekvämlighet och samtidigt den avkopplande känslan av lantlig idyll! Men den lilla tomtarealen följer bekvämligheten, med det som kan bli en väldigt lättskött och minimal trädgård. Alltså ett hus ”mitt i stan” utan massa måsten! Positivt förhandsbesked finns för en byggnadsyta om 60 kvm. Kommunalt vatten och avlopp är anlagt och betalt fram till tomtgränsen. I bilderna kan ni se ett förslag på hur ett kvadratsmart hus skulle kunna se ut. Här är ett toppen läge för dig som vill skapa ditt drömboende från start och låta idéerna sprudla! En kort promenad bort ligger den populära motionsslingan Vindsvalan som bjuder in till en härlig löptur, mysig promenad eller spännande svampjakt. På endast några minuter nås hjärtat av Uddevalla där ett stort utbud av caféer, restauranger, matbutiker, gym, vårdcentral och skolor finns. Pendlar du till jobbet nås Uddevalla Östra station på 10 minuters promenad. Det går bra att åka förbi och titta på tomten som ligger belägen mellan Timansvägen 4 och Timansvägen 2D eller kontakta mäklaren för att boka tid för visning. För mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected]

Bjällansås 320 nr 106, Bjällandsås, Uddevalla kommun

Bjällansås 320 nr 106

Lägenhet
Bjällandsås, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
1 750 000 kr
44,7 m²
2.5 rum
vån 2/2
3 153 kr/mån
39 150 kr/m²

Söker du ett fritidsboende i naturnära miljö med bara några minuter till badet? Nu har du möjlighet att förvärva denna fina lägenhet på fantastiska Bjällansås i Bokenäs! Lägenheten är belägen på andra våningen och har en magisk utsikt mot Hjältösundet och över området från balkongen. Här vill man sitta och njuta av en god frukost efter ett morgondopp eller kanske avnjuta ett gott glas i solen. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en ljus och rymlig hall. Vidare leds du till köket med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett härligt ljusinsläpp når hela lägenheten genom sina stora fönster som vetter mot balkongen. I köket finns allt du kan tänkas behöva för största bekvämlighet. Den öppna planlösningen gör att sällskapsytorna i lägenheten blir till sin fördel när ni har gäster och vänner över för en mysig middag. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och TV. Perfekt för mysiga film- och spelkvällar de dagar då regnet smattrar utanför. I det stora sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng och garderob. I det mindre sovrummet finns det optimal plats för våningssäng som är perfekt för barnen eller för övernattande gäster. Badrummet är helkaklat med dusch och WC samt försedd med eluppvärmd golvvärme för optimal komfort. Föredetta Bokenäs Hav & Spa har nu ombildats till en bostadsrättsförening där man som ägare i föreningen har möjlighet att hyra ut sin lägenhet genom hotelloperatören när man själv inte är där, samt att man kan utnyttja hotellets alla fördelar såsom t.ex. restaurang, pool, städning mm till rabatterade priser. Många finansierar sin lägenhet med hjälp av uthyrningsinkomster. Detta är ett val som varje lägenhetsinnehavare själv bestämmer. Hyr man ut sin lägenhet finns möjligheten att hyra båtplats i gästhamnen (separat kö). Från Bjällansås är det kort avstånd till många attraktiva kustsamhällen - Lysekil, Fiskebäckskil, och Grundsund. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmes bilfärd till Göteborg. Närmsta matbutik Rotan nås på endast 12 minuters bilfärd och Torp Köpcentrum nås på 15 minuter. Mer info: www.brfbokenas.se Kontakta fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Bokenäs Östra Klev 326, Uddevalla, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår
Bokenäs Östra Klev 326, Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 2
Bokenäs Östra Klev 326, Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 3

Bokenäs Östra Klev 326

Tomt
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
450 000 kr
3 379 m² tomt

Är ni ute efter ett tyst och rofyllt boende med naturen som närmsta granne? Då har ni hittat rätt! Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus med en tomt om 3 379 kvm finns här gott om plats för en rejäl villa med fristående garage och efter det har man gott om plats för andra projekt! För familjen med yngre barn behöver man inte vara orolig för trafik och man kan känna sig trygg med att låta barnen vara ute och leka runtomkring men trots det avskilda läget så tar man sig enkelt till både skola och dagis som ligger ca 5 km bort och till torp med sitt stora utbud av butiker tar man sig på ca 15 minuter med bil. Kostnad för vatten, avlopp, el och fiber tillkommer. Det går bra att åka ut och titta på tomten, kontakta annars mäklaren för bokad visning. Varmt välkommen! Låter detta som någonting för er så tveka inte att kontakta fastighetsmäklare Sofia Andersson på 076-883 67 09 eller maila [email protected]

  • Premium

Visar alla 8