Mäklare Nazz Mohideen

Nazz Mohideen

Om mig

Tävlingsinriktad och driven mäklare som alltid brinner för att prestera i världsklass. Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa. Målet är att få mina kunders förväntningar överträffade, därav presterar jag mitt yttersta i varje affär med hög tillgänglighet, hög grad av service samt gedigna kunskaper. Jag är övertygad om att nyckeln till framgång är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar samt är engagerad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Väsbyvägen 7G, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Väsbyvägen 7G, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Väsbyvägen 7G, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Väsbyvägen 7G

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 995 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1
6 069 kr/mån
32 554 kr/m²

Har du länge letat efter den ultimata 3:an som dessutom går att låta göra om till en 4:a? Värdesätter du att bo smart och strategiskt till mellan de två stora städerna Stockholm och Uppsala och med en hög boendestandard ? - Då kan du sluta leta! För i detta stadsmässiga kvarter med ett blomstrande åläge intill pendeltåget, Väsby centrum med sitt generösa shoppingutbud, restauranger, dagligvaruhandel, förskola/skola och härliga grönområden finner du exakt detta! På Väsbyvägen 7G bor man nämligen så centralt man bara kan och med en blomstrande innergård där fina planteringar, smultron, jordgubbar, äppelträd och vinbärsbuskar finns. Här finns också en pergola och avvägda nivåskillnader vilka skapar små rum i en grönskande gårdsmiljö vilket gör att man inte har anledning att flytta på väldigt länge. Denna 3:a är unik i sitt slag och hela 92 kvm stor vilket innebär att den kan göras om till en 4:a för den växande familjen. Bostaden har nära till ingång både från framsidan och innergården, har genomtänkta materialval av hög standard samt vitmålade väggar vilket gör det enkelt att formge och inreda efter eget tycke och smak. Sist men inte minst finns en fantastisk uteplats som bara måste upplevas. Bostaden passar lika bra för paret, den växande familjen såsom för det äldre paret vilka alla gemensamt delar att de vill bo centralt och med alla de bekvämligheter man kan önska. Är detta din nästa bostadsdröm? Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kavallerigatan 39, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 39

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 410 kr/mån
26 519 kr/m²

**Kontakta mäklaren för visning!** Välkommen till ditt nya hem på Kavallerigatan 39 - en pärla som erbjuder det allra bästa inom bostadskomfort. Denna underbara bostad med tre rum och kök är det perfekta valet för dig som letar efter både bekvämlighet och en härlig balkong där du kan njuta av varje säsong. När du kliver in i detta hem välkomnas du av en ljus och öppen atmosfär. Vardagsrummet är den ultimata platsen att slappna av, umgås med vänner och familj eller bara koppla av med din favoritbok. Köket är modernt och välutrustat med allt du behöver för matlagning och underhållande. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör matlagningen till en fröjd. Detta populära område ligger bara ett stenkast från Upplands Väsby centrum, Blå parken och Vilundahallen, så bekvämligheterna är aldrig långt borta. Efter fem minuters promenad så befinner du dig vid Upplands Väsby station där du kan nyttja kommunikationer i form av både tåg och buss. Via tåget kan man ta sig till Stockholm central på bara 30 minuter. Upplands Väsby som ort präglas av egenskaperna av att både inneha fantastiska naturområden och en välmående industri, vilket innebär att valmöjligheterna till fritidsaktiviteter och arbetstillfällen är stora. Helt klart ett hem att trivas i!

  • Balkong

Visar alla 2