Mäklare Nazz Mohideen

Nazz Mohideen

Om mig

Tävlingsinriktad och driven mäklare som alltid brinner för att prestera i världsklass. Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa. Målet är att få mina kunders förväntningar överträffade, därav presterar jag mitt yttersta i varje affär med hög tillgänglighet, hög grad av service samt gedigna kunskaper. Jag är övertygad om att nyckeln till framgång är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar samt är engagerad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Väsbyvägen 26K, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 12:00

Väsbyvägen 26K

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 395 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4/5
6 578 kr/mån
27 216 kr/m²

Låt oss hälsa er välkomna till denna superfina och smakfulla 4:a, högst upp i huset och med alla bekvämligheter som det moderna paret och barnfamiljen önskar. Här bor ni i omgjord original 3:a som nuvarande ägare låtit göra om till en välplanerad och kvadratsmart 4:a utgörande av tre rymliga sovrum, varav det största sovrummet har en stor walk-in-closet. Bostaden har också ett modernt kök med utgång till stor och soldränkt balkong med sol från förmiddag till kväll, ett duschrum med nya badrumsmöbler samt en rymlig hall med generös förvaring för ytterkläder och skor. Här bor ni i en stabil och miljövänlig förening som låtit installera både solceller på yttertaken och där elstolpar för elbil finns. Här bor ni i med närhet till naturen, förskola/skola, busskommunikationer och inom gång- och cykelavstånd (ca 10 minuter bort) finner ni också pendeltågsstationen och Väsby centrum med ett generöst shoppingutbud, mysiga caféer, restauranger, vårdcentral samt Vilunda badet och gym/utegym. Med pendeltåget når ni snabbt och smidigt (på ca 25 minuter) både Stockholm City och Uppsala. Ni når (på ca 8 minuter) Arlanda flygplats. Är ni bilburen når ni motorvägen inom ett par minuter. Är detta er nästa drömbostad? Välkomna på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Väsbyvägen 7G, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:30
Väsbyvägen 7G, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Väsbyvägen 7G, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Väsbyvägen 7G

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 995 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1
6 069 kr/mån
32 554 kr/m²

Har du länge letat efter den ultimata 3:an som dessutom går att låta göra om till en 4:a? Värdesätter du att bo smart och strategiskt till mellan de två stora städerna Stockholm och Uppsala och med en hög boendestandard ? - Då kan du sluta leta! För i detta stadsmässiga kvarter med ett blomstrande åläge intill pendeltåget, Väsby centrum med sitt generösa shoppingutbud, restauranger, dagligvaruhandel, förskola/skola och härliga grönområden finner du exakt detta! På Väsbyvägen 7G bor man nämligen så centralt man bara kan och med en blomstrande innergård där fina planteringar, smultron, jordgubbar, äppelträd och vinbärsbuskar finns. Här finns också en pergola och avvägda nivåskillnader vilka skapar små rum i en grönskande gårdsmiljö vilket gör att man inte har anledning att flytta på väldigt länge. Denna 3:a är unik i sitt slag och hela 92 kvm stor vilket innebär att den kan göras om till en 4:a för den växande familjen. Bostaden har nära till ingång både från framsidan och innergården, har genomtänkta materialval av hög standard samt vitmålade väggar vilket gör det enkelt att formge och inreda efter eget tycke och smak. Sist men inte minst finns en fantastisk uteplats som bara måste upplevas. Bostaden passar lika bra för paret, den växande familjen såsom för det äldre paret vilka alla gemensamt delar att de vill bo centralt och med alla de bekvämligheter man kan önska. Är detta din nästa bostadsdröm? Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Optimusvägen 15E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Optimusvägen 15E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 15E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 15E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 450 000 kr
31 m²
1 rum
3 729 kr/mån
46 774 kr/m²

Ett stenkast från allt centrala Upplands Väsby har att erbjuda finner vi denna mysiga och kvadratsmarta enrummare som passar lika bra för singeln, studenten, den äldre personen eller paret som alla har en sak gemensamt. - De önskar bo med ett centralt läge, med närhet till pendeltåg/busskommunikationer, restauranger, shopping, dagligvaruhandel och grönområden. På Optimusvägen 15 bor man bra, i en välplanerad 1:a med fräscht kök och duschrum samt genomgående fräscha ytskikt. Låt er skapa ert egna mysiga boende att kunna njuta av och kalla för ert hem. Är detta rätt bostad för dig?

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tegelvägen 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Tegelvägen 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Tegelvägen 1A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Tegelvägen 1A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 045 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/4
4 005 kr/mån
47 558 kr/m²

**Accepterat pris** - Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till ditt framtida hem på Tegelvägen 1A! Denna underbara 2-rumslägenhet är det perfekta valet för dig som söker både komfort och stil i hjärtat av Upplands Väsby. Med sina 43 kvadratmeter och en härlig balkong får du här en bostad som både imponerar och inspirerar. Bostaden erbjuder en ljus och öppen planlösning som ger ett välkomnande intryck från första ögonkastet. De generösa fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Den moderna designen och de stilfulla detaljerna ger bostaden en elegant touch. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat. Här finns alla de bekvämligheter du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Rostfria vitvaror och gott om arbetsyta gör matlagningen till en fröjd. Och när du är klar, kan du avnjuta din måltid på balkongen. Bostaden ligger med ett optimalt läge i kommunen med gångavstånd till allt det moderna hushållet kan önska runt husknuten. Pendeltågsstationen, Väsby centrum, mysiga caféer, lummiga parker, flertalet restauranger och trevliga grönområden samt mycket mer ligger inom ett par minuters gångpromenad från bostaden. Med pendeltåget tar det ca 25 minuter att ta sig till Uppsala och Stockholm city samt ca 8 minuter till Arlanda. Är det här bostaden som ni länge väntat på? - Låt då inte er nästa bostadsdröm vänta alldeles för länge.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 12:45
Herrgårdsvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 34

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2
5 845 kr/mån
29 662 kr/m²

**NYA DUBBLA BALKONGER** **STAMBYTT BADRUM** **GÅNGSAVSTÅND TILL CENTRUM** Steg in i en värld av modern elegans och bekvämlighet med denna fantastiska lägenhet på 74 kvm. Belägen i ett av stadens mest eftertraktade områden, erbjuder denna pärla en unik kombination av stil, komfort och funktion. Den moderna inredningen och de stilrena detaljerna skapar en inbjudande atmosfär som gör det enkelt att känna sig hemma från första stund. Bostaden har två mysiga inglasade balkonger. Här bor ni i en trygg förening med god ekonomi och med närhet till både grönområden, natursköna stadsparker, Väsby centrum, restauranger, mysiga cafeér, gym och pendeltågsstationen. På fastighetens baksida kan boende njuta av den trevliga trädgårdsytan under soliga dagar. Från Väsby pendeltågsstation når ni Uppsala och Stockholm City på ca 25 minuter samt Arlanda på ca 8 minuter. Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck allt som denna bostad har att erbjuda. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem och leva det bekväma och eleganta liv du förtjänar. Flexibelt tillträde!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintervägen 27, Grimstaby, Upplands Väsby kommun
Vintervägen 27, Grimstaby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vintervägen 27, Grimstaby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vintervägen 27

Radhus
Grimstaby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 895 000 kr
82 m²
3 rum
5 024 kr/mån
35 305 kr/m²

- RENOVERAT KÖK OCH BADRUM - TVÅ UTEPLATSER - PERFEKT FÖR BARNFAMILJEN - BOLLSTANÄS -BADRUM OCH GÄST-WC - POTENTIAL VIND Välkomna till Vintervägen 27 här hittar du detta trevliga bostadsrätts radhus i två plan. Bostaden är smakfullt renoverad, har en välplanerad planlösning, två uteplatser och genomgående fräscha ytskikt. Låt oss inte glömma potentialen med att bygga till ytterligare en våning på vinden. Här bor ni i ett populärt område och med tryggheten av att äga i en bostadsrättsförening. Grimstaby är rena rama drömmen för det yngre, såsom äldre paret med eller utan barn. I det direkta närområdet finns både kiosk, pizzeria, frisör, tandläkare, förskola/skola. Inom gång-och cykelavstånd från bostaden når ni Breddens handelsplats. Här finns bland annat lunchrestauranger, outlets, gym och mycket mycket mer. En varm och solig sommardag kanske en utflykt med familjen till Norrviken är ett givet inslag? På vintern, när sjön fryser till is valfärdar Väsbyborna till även till sjön med ryggsäcken packad med varm choklad och korvmackor, men då för att knyta på sig långfärdsskridskorna. Bollstanäs är ett väldigt omtyckt området i kommunen och här bor ni med närhet till den pulserande stadskärnan i kommunen men också med den rogivande naturen utanför husknuten. Låt inte er nästa bostadsdröm vänta för länge. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Baldergatan 19, Märsta, Sigtuna kommun

Baldergatan 19

Lägenhet
Märsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
1 200 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1
4 411 kr/mån
18 462 kr/m²

Välkommen till en fantastisk möjlighet att äga ditt drömhem i en av Valstas mest eftertraktade områden. Baldergatan 19 erbjuder en elegant 3 rum och kök lägenhet med ett stambytt badrum. De tre generösa rummen ger dig möjlighet att skapa ditt drömboende. Anpassa dem efter dina behov och önskemål. Innergården inbjuder till goda grillmiddagar tillsammans med vänner och familj medan barnen kan leka fritt på lekplatsen. Fyra huskroppar omsluter innergården vilket gör det lätt för barnen att leka fritt med sina kompisar. I samma hus som lägenheten finner du både källarförrådet samt tvättstugan. Valsta ligger med ett tilltalande läge nära förskolor, skolor, grönområden samt badhus. Du har även nära till buss som tar dig till Märsta centrum - och station. Därifrån kan du ta dig vidare med tåg till både Stockholm och Uppsala. Brf Tallen är en stabil och omtyckt HSB förening där det mesta ingår i avgiften. Den lever dessutom upp till sitt namn då du kan njuta av en skön skogspromenad bland tallar i det närliggande elljusspåret. **Registreras som 2 rok och kök men disponeras som 3 rok och kök!**

Slånbärsvägen 25, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Slånbärsvägen 25

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 995 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 4/4
5 355 kr/mån
44 370 kr/m²

Välkommen till ditt framtida drömhem högst upp på Slånbärsvägen 25, högst upp i huset! En exklusiv möjlighet att bo i en strålande renoverad lägenhet med en fantastisk utsikt över staden. Denna ljusa och luftiga bostad har genomgått en topprenovering där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en elegant och modern atmosfär. De högkvalitativa materialen och det genomtänkta designkonceptet gör att varje rum utstrålar både stil och komfort. När du kliver in möts du av en öppen planlösning där det generösa vardagsrummet smälter samman med det fullt utrustade köket. Här har du möjligheten att imponera på dina gäster med kulinariska mästerverk, samtidigt som ni njuter av den panoramiska utsikten över staden. Den stora terrassen högst upp tar boendet till en helt ny nivå. Stig ut på den generösa terrassen och låt dig omfamnas av en fantastisk utsikt. Oavsett om det är soluppgångens magi eller kvällens stjärnhimmel, kommer du att vara omgiven av en makalös utsikt som förvandlar varje ögonblick till en minnesvärd upplevelse. Bostaden ligger med närhet till förskola/skola samt goda kommunikationer som smidigt tar dig till pendeltågsstationen i Rotebro och Upplands Väsby centrum. Det tar cirka 25 minuter med pendeltåg in till Stockholm city samt Uppsala och cirka 8 minuter till Arlanda! Är du bilburen når du motorvägen på någon minut. Välkommen hem till ditt drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
Kavallerigatan 39, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 39

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 410 kr/mån
26 519 kr/m²

**Kontakta mäklaren för visning!** Välkommen till ditt nya hem på Kavallerigatan 39 - en pärla som erbjuder det allra bästa inom bostadskomfort. Denna underbara bostad med tre rum och kök är det perfekta valet för dig som letar efter både bekvämlighet och en härlig balkong där du kan njuta av varje säsong. När du kliver in i detta hem välkomnas du av en ljus och öppen atmosfär. Vardagsrummet är den ultimata platsen att slappna av, umgås med vänner och familj eller bara koppla av med din favoritbok. Köket är modernt och välutrustat med allt du behöver för matlagning och underhållande. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör matlagningen till en fröjd. Detta populära område ligger bara ett stenkast från Upplands Väsby centrum, Blå parken och Vilundahallen, så bekvämligheterna är aldrig långt borta. Efter fem minuters promenad så befinner du dig vid Upplands Väsby station där du kan nyttja kommunikationer i form av både tåg och buss. Via tåget kan man ta sig till Stockholm central på bara 30 minuter. Upplands Väsby som ort präglas av egenskaperna av att både inneha fantastiska naturområden och en välmående industri, vilket innebär att valmöjligheterna till fritidsaktiviteter och arbetstillfällen är stora. Helt klart ett hem att trivas i!

  • Balkong
Kavallerigatan 92, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 92

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 050 000 kr
63 m²
2.5 rum
4 115 kr/mån
32 540 kr/m²

**Accepterat pris 2 050 000** Kontakta mäklaren för visning! Unna dig det perfekta hemmet med denna fantastiska 2 rum och kök lägenhet med en härlig uteplats. Det är dags att ta steget in i en bekväm och harmonisk tillvaro i denna välplanerade bostad. Stig in i den rymliga vardagsrummet, där stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus. Här finns gott om plats för att skapa en mysig sittgrupp där du kan njuta av avkopplande stunder och umgänge med vänner och familj. Den öppna planlösningen gör att du enkelt kan ha kontakt med köket och samtidigt njuta av de vackra vyerna mot din privata uteplats. Köket är modernt utformat med stilrena ytor och högkvalitativa vitvaror. Köket är utrustat med smarta förvaringslösningar och arbetsytor som ger detta kök en optimal funktion och effektivitet. Sovrummet är en fristad där du kan koppla av och återhämta dig efter en lång dag. Den välplanerade layouten erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng. Utöver det erbjuder bostaden en stor walk-in-closet. I närområdet finns också förskola/skola, utegym, sportanläggningen Vilunda Parken, den nya lekplatsen Blå parken samt goda busskommunikationer. För den som pendlar till och från jobbet i kan det vara bra att veta att man från pendeltågsstationen når både Stockholm City och Uppsala på ca 25 minuter samt Arlanda på ca 8 minuter. Är man bilburen når man motorvägen inom ett par minuter. Registreras som 2 rok och kök men disponeras som 2,5 rok och kök.

  • Plus
  • Uteplats
Centralvägen 14C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Centralvägen 14C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 886 kr/mån
30 000 kr/m²

**Accepterat pris 2 250 000, Kontakta mäklaren för mer information** Låt oss hälsa er välkomna till denna 3:a på Centralvägen 14C. Bostaden har ordentligt kök, ett stamrenoverat badrum (2003-2004), gäst-wc, ett stort socialt vardagsrum med utgång till balkong samt två sovrum. På Centralvägen bor man ett stenkast från allt Upplands Väsby har att erbjuda. Alldeles utanför dörren finner man generöst med restauranger som bjuder besökaren på smakupplevelser från världens alla hörn. Intill Väsby Centrum finns också flertalet mysiga caféer, shoppingbutiker, gym, vårdcentral och mycket mycket mer. Inom gång- cykelavstånd från bostaden finns också förskola/skola, lummiga parker samt bibliotek, Vilunda Parken samt pendeltågsstationen. Med tåget når man både Stockholm City och Uppsala på ca 25 minuter samt Arlanda på ca 8 minuter. Önskar du att kunna njuta av bo med ett centralt läge med allt man kan tänka behövas alldeles utanför husknuten. Då återstår det bara för mig att hälsa dig välkommen hem till Centralvägen 14C!

  • Hiss

Visar alla 11