Mäklare Vanessa Vodovnik

Vanessa Vodovnik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Allévägen 13C, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Allévägen 13C

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 695 000 kr

58 m²

2 rum

4 016 kr/mån

29 224 kr/m²

Här erbjuds en stilren och väldisponerad lägenhet som det finns något genuint och väldigt hemtrevligt över. Här kan du bo och trivas länge. Lägenheten består av en stor och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, lättmöblerade och trevliga vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och möblemang efter eget tycke och smak. Köket är stort och stilrent med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Badrummet är smakfullt och stort med toalett, dusch, kommod, handdukstork, tvättmaskin och badrumsskåp. Det stora och rogivande sovrummet har grå väggar och ljust golv och erbjuder inbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Detta populära och omtyckta område i Runby är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, familjevänligt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – restauranger, förskola, skola, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Välkommen!

Påskvippegatan 2, Fresta, Upplands Väsby kommun

Påskvippegatan 2

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 995 000 kr

55 m²

2 rum

3 170 kr/mån

36 273 kr/m²

Varmt välkommen till en av de bäst placerade 2 rok i nya Fresta. Här bor du i en gavellägenhet som erbjuder dig solens alla bästa timmar på den utbyggda altanen. Njut av fantastiska grillkvällar på den radhusliknande altanen under sommarens alla månader. Väl inne i bostaden möts du av lyxen från nyproduktion (-17) där lägenheten genomgående håller väldigt hög standard. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort och tilltalande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I badrummet finns både tvätt och torkmaskin.

  • Uteplats
Vällstavägen 27, lgh 1202, Eds Allé, Upplands Väsby kommun

Vällstavägen 27, lgh 1202

Lägenhet
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

3 600 000 kr

94 m²

4 rum

5 351 kr/mån

38 298 kr/m²

- GARANTERAD MÅNADSAVGIFT I 3 ÅR - TILLTRÄDE ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE - ENDAST 4 LÄGENHETER KVAR - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING Nyproducerad lägenhet om 94 kvm med ett härligt ljusinsläpp genom fönster i vardagsrum som går från golv till tak. Fin balkong med eftermiddags- och kvällssol samt även möjlighet att ha t ex ett cafébord placerat vid entrédörren. I ett av sovrummen finns en fransk vädringsbalkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3 rymliga sovrum samt både duschrum och separat gäst-wc. Fin förvaring i form av en klädkammare i anslutning till ett av sovrummen. Ett förråd tillhörande lägenheten finns antingen på gården eller på vinden. Garanterad parkeringsplats på gården. För mer information gå in på www.vitklovernupplandsvasby.se.

  • Nyproduktion
  • Hiss

Visar alla 3