Svensk Fastighetsförmedling Valdemarsvik

Svensk Fastighetsförmedling Valdemarsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Käggla 1, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Käggla 1

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 750 000 kr
180 + 20 m²
6 rum
9 022 m² tomt

Avstyckad mangårdsbyggnad som har ett mycket härligt lantligt och enskilt läge nära samhället. Gammal genuin byggnad med härligt luftiga rum. Här finns en mycket fin potential för den som vill skapa ett lantligt drömboende i gammal stil. Stor lummig trädgård som delas upp i olika rum med bla en egen damm. Praktiska uthus med fina utrymmen till förvaring, hobby eller verksamhet. Välkommen på visning för att uppleva denna fastighet på plats.

Fängebo Nyhem 1, Gusum, Valdemarsviks kommun

Fängebo Nyhem 1

Fritidshus
Gusum, Valdemarsviks kommun
1 100 000 kr
68 m²
3 rum
3 715 m² tomt

Fly vardagens stress till detta torp med otrolig charm. Här kan familjen samlas och njuta av stillheten. Härliga strövområden i naturskön trakt. Tomten är stor och består både av uppvuxen trädgård och orörd natur. torpet är rymligt och består av två stora rum , ett mindre samt kök och duschrum. Välkommen att boka tid för visning.

Byngsbo Sjösidan 3, Gusum, Valdemarsviks kommun

Byngsbo Sjösidan 3

Fritidshus
Gusum, Valdemarsviks kommun
995 000 kr
55 m²
3 rum
1 566 m² tomt

Fritidshus med fint läge och utsikt över sjön Byngaren. Nedanför fastigheten finns gemensam badbrygga och plats att dra upp båt vid strandkanten genom servitut. Fastigheten har använts året runt, den är lättillgänglig med bekväm väg ända fram. Den inglasade altanen förlänger säsongen att sitta "ute". Friggebod finns för övernattande gäster. Två trädgårdsförråd. Maskiner och lösöre följer med köpet, likaså roddbåt. Välkommen på visning!

Bankeböte Udden, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Bankeböte Udden

Tomt
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
750 000 kr
1 961 m² tomt

Skärgårdstomt i mindre området Bankeböte vid Valdemarsvikens yttre del. Från tomten kan man få en glimt av havsvik där gemensam brygga finns. I området finns även bad och bollplan. Här finns alla förutsättningar att få till en oas att koppla av på fritiden som kontrast till vardagen, eller varför inte arbeta härifrån om möjlighet till det finns. En båttur in till Valdemarsvik finns bra service alldeles intill bryggan. Välkommen att besöka fastigheten på egen hand eller boka ett möte med mäklare.

Fågelbärsvägen 2, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Fågelbärsvägen 2

Fritidshus
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
2 295 000 kr
62 + 18 m²
4 rum
2 221 m² tomt

Nu finns möjligt att förvärva Fågelbärsvägen 2 i Kaggebo. Läget är bra vid återvändsväg och närhet till både brygganläggning, havsbad och strövområden i skogen. I området finns tillgång till bryggplats, pool, havsbad, tennisbanor och sommarbutik. Denna fastighet har en bra standard för att nyttja året runt. Här finns förutom bostadshuset en gäststuga och två uthus med goda förvaringsutrymmen. Välkommen att boka tid till visningen!

Mossbergavägen 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Mossbergavägen 4

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 995 000 kr
143 + 31 m²
6 rum
1 078 m² tomt

Gedigen villa med bra läge, lugnt område nära centrum och bara några steg ner till småbåtshamnen. Strövområden i skogen med flera leder finns runt knuten. Här bor en barnfamilj bekvämt. Den lantliga känslan och utsikten över Valdemarsviken gör att fastigheten med fördel även kan nyttjas som fritidsboende. Driften med bergvärme och eldstäder bidrar till låg boendekostnad. Välkommen på visning!

Åbäcksnäs Tallåsen 1, Gryt, Valdemarsviks kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30

Åbäcksnäs Tallåsen 1

Fritidshus
Gryt, Valdemarsviks kommun
1 595 000 kr
115 + 10 m²
4 rum
1 687 m² tomt

Den här gedigna fastigheten kan användas som fritids- eller permanentboende. Kyrkviken som är en havsvik är belägen några hundra meter bort. Möjlighet finns att hyra båtplats i närområdet. I området finns förskola, busskommunikation, affär, restaurang och mack. Fastigheten ligger inte långt in på småvägar utan är lättillgängligt året runt. Uppvärmning med bergvärme gör det bekvämt och håller driftkostnaderna nere. Välkommen att boka till visning!

  • Plus
Älgerum Solliden 1, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Älgerum Solliden 1

Gård/Skog
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
3 695 000 kr
155 + 27 m²
6 rum
2,3 ha tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en påkostad fastighet med ett härligt och bekvämt läge på landet. Omgivningarna erbjuder både strövområden i härlig skogstrakt och badmöjlighet i inte mindre än 3 sjöar. I ladugården finns goda utrymmen som kan nyttjas till att inreda som tex stall, verkstad eller varför inte en gårdsbutik. Bostadshuset är smakfullt tillbyggt och renoverat. 65 kvm byggdes till 2023. Här finns gott om plats för tex trivsamma middagar. I gäststugan kan gästerna övernatta. Välkommen att uppleva fastigheten på plats, boka en tid för visning!

Storgatan 47, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
  • Mån 5 aug kl 19:00

Storgatan 47

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 495 000 kr
146 + 70 m²
5 rum
1 805 m² tomt

Välskött villa med centralt läge. Granntomt ingår i försäljningen där pool uppförts. Generösa utrymmen med kök och vardagsrum på entreplan, 3 sovrum på övre plan samt källare med goda förvaringsutrymmen. På fastigheten finns ett litet torp som kan användas som tex gäststuga. Här är nära skola, bussförbindelse, centrum med butiker, restauranger och småbåtshamn. Välkommen på visning!

  • Plus
Norrgatan 3, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Norrgatan 3

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
975 000 kr
81 + 32 m²
3 rum
851 m² tomt

Denna fastighet har ett lugnt men centralt läge i Valdemarsvik. Gångavstånd till småbåtshamnen och centrum. Renoveringar är påbörjade men inte helt färdigställda såsom tillbyggnad och badrum. Gamla detaljer är bevarade som ger en genuin känsla. På bostadsbyggnaden är solpaneler monterade som värmer vatten sommarhalvåret. Solceller för elproduktion finns på uthusets tak. Uthuset har fina utrymmen för tex hobbyverksamhet. Välkommen på visning!

Tolsum Villa falkman 1, Ringarum, Valdemarsviks kommun

Tolsum Villa falkman 1

Villa
Ringarum, Valdemarsviks kommun
2 150 000 kr
108 + 14 m²
6 rum
2 390 m² tomt

Trivsam och rymlig 1,5 plansvilla i utkanten av samhället. Boarean 108 kvm avser ytan på bottenplan. Den inredda övervåningen är inte med i taxeringsuppgifterna. Bekvämt avstånd till affär, skola och bussförbindelse och grönskan alldeles utanför. Låg driftkostnad med bergvärme. 2 sällskapsrum ger generösa samvaroytor. Utöver det finns 3 sovrum och 2 våtrum samt en praktisk carport för två bilar. På baksidan finns en stor insynsskyddad altan, delvis inbyggd. Välkommen att boka tid för visning till din nya bostad.

  • Plus
Kömnevik Äppelsand 5, Gusum, Valdemarsviks kommun

Kömnevik Äppelsand 5

Fritidshus
Gusum, Valdemarsviks kommun
2 950 000 kr
85 m²
4 rum
1 957 m² tomt

Vid Kömnevik intill sjön Yxningen finns denna nybyggda fritidsfastighet med permanentstandard. Från fastigheten är det utsikt över sjön och vid strandkanten egen brygga genom servitut. Byggnaden är uppförd med en hög standard och är välplanerad. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där också altan finns i anslutning. 3 sovrum och våtrum som även innehåller tvättstuga. Välkommen med intresseanmälan redan nu!

  • Plus
Konvaljevägen 12, Gryt, Valdemarsviks kommun

Konvaljevägen 12

Tomt
Gryt, Valdemarsviks kommun
450 000 kr
2 551 m² tomt

Nu finns chansen att bygga ditt drömboende. Med ett centralt läge i Gryt finns närhet till bad, båtplats, busskommunikation, affär, golfbana, restaurang och förskola. Tomten är fint belägen med skogen som gränsar i bakre delen. Området är detaljplanerat med en byggrätt på 250 kvm för fritids- eller permanentboende. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Anslutningsavgift är betald för kommunalt vatten och avlopp. Anslutningspunkter för el och fiber är förberedda vid tomtgräns. Välkommen att besöka tomten på egen hand eller boka tid för ett möte.

  • Plus
Piltorpet 3, Ringarum, Valdemarsviks kommun

Piltorpet 3

Fritidshus
Ringarum, Valdemarsviks kommun
495 000 kr
30 m²
2 rum
2 359 m² tomt

Enklare fritidshus på en idyllisk plats. "Ladda batterierna" långt bort från stadens stress. Här finns strövområden i härlig skogstrakt och några km till bad i sjön Yxningen. Välkommen på visning och upplev tystnaden.

Tranbärsvägen 5, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Tranbärsvägen 5, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 2
Tranbärsvägen 5, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 3

Tranbärsvägen 5

Fritidshus
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
4 995 000 kr
83 m²
3 rum
1 437 m² tomt

Välskött fastighet med ett mycket fint läge i populära området Kaggebo. Öppen planlösning med generösa sällskapsutrymmen. Härligt vardagsrum med burspråk mot havet , murspis som förgyller den mörka årstiden. Köket är renoverat och luftigt för matlagning i samvaro med släkt och vänner. Uterummet som ligger i anslutning till köket förlänger säsongen med känslan att vistas ute. Utanför finns spabad med utsikt över Kaggebofjärden. Huset har automatiska markiser som anpassar sig efter sol, regn och vind. Duschrummet från 2023 är fräscht o har en bra standard. Källaren har vedeldad bastu och goda förvaringsutrymmen. Gäststugan är uppförd 2020. Bo permanent eller nyttja som fritidshus året runt. Välkommen att boka tid till visning enligt överenskommelse!

  • Premium
Västertryserum Liljestad 1, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Västertryserum Liljestad 1

Fritidshus
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
695 000 kr
87 + 19 m²
4 rum
1 546 m² tomt

Lantligt belägen fastighet med härlig charm. Bekvämt läge för fritids- eller permanentboende. I området finns tillgång till strövområden i skog och mark samt flera badsjöar. Välkommen att boka tid för visning!

Hosum Nyalund 1, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Hosum Nyalund 1

Fritidshus
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 375 000 kr
84 + 14 m²
1 665 m² tomt

Denna lantligt belägna fastigheten med härlig charm är nu till salu. Renoveringar är gjorda som tak, solpaneler med batteripack, avlopp, kök och badrum. Fastigheten är belägen mellan Valdemarsvik och Gryt. Närhet till strövområden i skog o mark. Skärgården och golfbana finns i närområdet. Välkommen på visning.

Sundgatan 14, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Sundgatan 14

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
1 200 000 kr
143 + 60 m²
7 rum
426 m² tomt

Nu finns denna trivsamma villa till salu, lugnt område som sista villan på återvändsgata. Renoveringar har gjorts med bla tak, kök, våtrum och värmesystem. Här finns gott om plats för barnfamiljen med gångavstånd till förskola, ishall, slalombacke. Området gränsar till strövområden i skog o mark. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Storgatan 68, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Storgatan 68

Tomt
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
200 000 kr
1 104 m² tomt

Lättbyggd tomt med centralt läge i Valdemarsvik, nära skola och bussförbindelse. Byggrätt 100 kvm byggarea får uppföras i 2 plan. Anslutning för kommunalt VA är betald. Välkommen att besöka fastigheten på egen hand eller boka ett möte med mäklare.

Sverkersholm Falknäset 1, Ringarum, Valdemarsviks kommun

Sverkersholm Falknäset 1

Villa
Ringarum, Valdemarsviks kommun
2 495 000 kr
117 m²
8 rum
4 113 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med enskilt läge på en kulle bland öppet landskap. Villan har pool, spabad, pergola och dubbelgarage för att nämna några faciliteter. Här finns gott om plats del som har möjlighet att arbeta hemifrån eller för den stora familjen. Här samlar man enkelt släkt o vänner för generösa sällskapsytor inne som ute. Total boarea enligt mätning är 142 kvm. Missa inte chansen, boka tid för visning!

  • Plus
Holmtebo, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun

Holmtebo

Tomt
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
350 000 kr
2 000 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus med lantligt läge, men ändå bekvämt nära samhället? Nu finns möjlighet att förvärva tomt i trivsam miljö i skogsbrynet med utsikt över ängar. I Holmtebo by intill finns gårdbutik . Härifrån går också skolskjuts. Välkommen att meddela ditt intresse! Drömmar är till för att förverkligas...

Visar alla 21