Mäklare Joackim Möller

Joackim Möller

Om mig

Hej! Idag arbetar jag som fastighetsmäklare och har erfarenhet inom försäljning sedan 17 år. Min ambition som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling är att ha lika nöjda säljare som köpare i varje affär. Det kommer jag att uppnå med ett stort engagemang, vara lyhörd och ha viljan för att hitta den bästa lösningen. Jag är en person som ger allt och brinner för att nå bästa resultat. Vill du veta mer? Hör gärna av dig! Jag hoppas vi ses.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerövägen 5, Varberg, Varbergs kommun
  • Ons 24 apr kl 18:15

Fagerövägen 5

Villa
Varberg, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
5 900 000 kr
175 + 10 m²
5 rum
476 m² tomt

På Göingegården finner ni en perfekt boendemiljö för familjer, med dess barnvänliga atmosfär och närheten till olika faciliteter som förskolor, skolor, livsmedelsbutiker och idrottsanläggningar. Med Göingegårdens läge får ni det bästa av både stadsliv och natur. På bekvämt cykelavstånd ligger stadens centrum, där ni kan utforska butiker, restauranger och allt annat stadslivet har att erbjuda samtidigt som Getterön endast är en 15 minuter cykelfärd ifrån. Fagerövägen 5 är en välplanerad tvåplans villa med flera utrymmen för sociala sammanhang. Här finner ni denna tvåplansvilla om 175 välplanerade kvadratmeter som nu står redo för en ny familj att flytta in! Husets boyta fördelar sig på tre sovrum och ett öppet allrum på övervåningen som man kan använda som kontor, tv-rum. Ett ljust och trevligt kök, groventré med tvättstuga och två helkaklade badrum är också några av fördelarna här. Generösa sociala ytor och gott om förvaring med garderober, en stor Walk-in-closet och ett praktiskt vidbyggt garage. Det tillbyggda uterummet har skön komfort med golvvärme och där ni kan spendera trevliga kvällar med med familj och vänner året runt. Trädgården är idag lättskött och ger plats åt lek och odling för den som önskar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäla ert intresse.

  • Plus
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 595 000 kr
53,9 m²
2 rum
vån 2
3 991 kr/mån
48 145 kr/m²

På Fredsgatan 13 öppnas dörren till en unik hemvärld som blivit omskriven i såväl nationell som internationell press. En monokrom grågrön oas där kreativitet, genuint hantverk och högklassig design fått ta stor plats. Denna välplanerade 2:a om 54 kvadratmeter upplevs trots sitt centrala toppläge som en sinnlig fristad från vardagens puls. Här har allt från de stora penseldragen till materialval och de små detaljerna valts och skapats med en enastående känsla för färg och form. Lägenheten imponerar även med dess välplanerade planlösning som bjuder in till generösa sociala ytor där ljuset gärna tittar in. Solen lyser morgon som kväll på den rymliga balkongen som omfamnas av den mysiga innergården som också fungerar som en gemensam trädgård med riklig plats för socialt utomhusliv. Den som har siktet inställt på något eget, ges här en unik möjlighet att förvärva ett rumsligt allkonstverk som skapats med mycket hjärta och själ. Perfekt beläget med gångavstånd till allt man behöver - matbutik, shopping, badplats, restauranger, tågstation, motionsslinga och gym, blir vardagen enkel och bekväm. Varför inte börja dagen med en promenad längs den vackra strandpromenaden, runt Subbe fyr och över Hästhagaberget? Avsluta med en kopp kaffe på Kustbageriet och handla färska råvaror och blommor på torget på vägen hem.

  • Plus
  • Hiss
Strandbackavägen 73, Träslövsläge, Varbergs kommun

Strandbackavägen 73

Villa
Träslövsläge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
7 995 000 kr
86 m²
4 rum
760 m² tomt

Välkommen till Strandbackavägen 73 i gemytliga Läjet och detta svårslagna och sällsynta läge med fantastisk havsutsikt! Tomten ligger på första raden och har samtidigt en lugn och avskild baksida i den lummiga trädgården. Det charmiga huset har använts som fritidshus men fungerar även som permanentbostad för den som önskar. I varje rum på entréplanet finns tidstypiska detaljer bevarande såsom vackra brädgolv, spegeldörrar och pärlspont i taket och samtliga fönster som vetter åt väster erbjuder magnifik havsutsikt. Det lantliga köket har blå skåpsluckor och fint ljusinsläpp från fönster i både söder och öster. I vardagsrummet finns en braskamin som ger behaglig värme till huset. På övervåningen finns ett allrum, sovrum och badrum. Från allrummet är havsutsikten enastående och solnedgångarna här är magiska! På baksidan finns ett fristående gästhus perfekt för gäster eller för uthyrning. Här finns två sovrum, en liten köksdel med diskbänk och vask samt ett badrum. Utanför finns en altan som delvis är inglasad. Vakna till ljudet av vågorna och ta en lugn sommarfrukost i den lummiga och vindskyddade trädgården på baksidan. Bara några steg från ytterdörren ligger stranden med fina badmöjligheter eller för kvällspromenader i solnedgången. I gemytliga Träslövsläge finns, förutom den långa sandstranden, mysiga gamla gränder mellan husen, en charmerande småbåtshamn och aktiv fiskehamn, glasscafé, restauranger och pizzerior samt mataffär. Här finns även förskolor och skolor för de små. Goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till Varberg och du tar dig med enkelhet ut till motorvägen för den som pendlar med bil. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 3