Mäklare Joackim Möller

Joackim Möller

Om mig

Hej! Idag arbetar jag som fastighetsmäklare och har erfarenhet inom försäljning sedan 17 år. Min ambition som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling är att ha lika nöjda säljare som köpare i varje affär. Det kommer jag att uppnå med ett stort engagemang, vara lyhörd och ha viljan för att hitta den bästa lösningen. Jag är en person som ger allt och brinner för att nå bästa resultat. Vill du veta mer? Hör gärna av dig! Jag hoppas vi ses.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandbackavägen 73, Träslövsläge, Varbergs kommun

Strandbackavägen 73

Villa
Träslövsläge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
7 995 000 kr
86 m²
4 rum
760 m² tomt

Välkommen till Strandbackavägen 73 i gemytliga Läjet och detta svårslagna och sällsynta läge med fantastisk havsutsikt! Tomten ligger på första raden och har samtidigt en lugn och avskild baksida i den lummiga trädgården. Det charmiga huset har använts som fritidshus men fungerar även som permanentbostad för den som önskar. I varje rum på entréplanet finns tidstypiska detaljer bevarande såsom vackra brädgolv, spegeldörrar och pärlspont i taket och samtliga fönster som vetter åt väster erbjuder magnifik havsutsikt. Det lantliga köket har blå skåpsluckor och fint ljusinsläpp från fönster i både söder och öster. I vardagsrummet finns en braskamin som ger behaglig värme till huset. På övervåningen finns ett allrum, sovrum och badrum. Från allrummet är havsutsikten enastående och solnedgångarna här är magiska! På baksidan finns ett fristående gästhus perfekt för gäster eller för uthyrning. Här finns två sovrum, en liten köksdel med diskbänk och vask samt ett badrum. Utanför finns en altan som delvis är inglasad. Vakna till ljudet av vågorna och ta en lugn sommarfrukost i den lummiga och vindskyddade trädgården på baksidan. Bara några steg från ytterdörren ligger stranden med fina badmöjligheter eller för kvällspromenader i solnedgången. I gemytliga Träslövsläge finns, förutom den långa sandstranden, mysiga gamla gränder mellan husen, en charmerande småbåtshamn och aktiv fiskehamn, glasscafé, restauranger och pizzerior samt mataffär. Här finns även förskolor och skolor för de små. Goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till Varberg och du tar dig med enkelhet ut till motorvägen för den som pendlar med bil. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Skällåkra 24, Skällåkra, Varbergs kommun

Skällåkra 24

Gård/Skog
Skällåkra, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
3 975 000 kr
5,8 ha tomt

Längs med kustlandskapet i lantlig miljö med vackra vyer över åkrarna ligger denna idylliska kringbyggda gård med en grönskande trädgårdstomt med vackra gärdesgårdar runtom. Gården omges av en traditionell kringbyggnad som skapar en inbjudande och skyddad innergård där du kan njuta av lugnet. I de gamla byggnaderna finns anor från sent 1800-tal med gamla tidstypiska detaljer och attribut. Fastigheten är belägen på varsin sida av den lilla grusvägen varav ena sidan innefattar ett gammalt traktorgarage med betonggolv, öppet upp i nock och flera portar. Den andra sidan av grusvägen ligger det gamla bostadshuset med en gedigen historia som nästan sitter i väggarna men har stort renoveringsbehov. I ena delen av ekonomibyggnaden har man byggt till och inrett både bottenplan och övervåning till nuvarande bostadshus som renoverades 2018 med kök och matplats med öppen spis, stort badrum i den tillbyggda delen, förrådsrum samt en övervåning med tak öppet upp i nock och synliga vackra takbjälkar lämpligt som sovrum och vardagsrum/allrum. Från det halvmåneformade fönstret med vy över åkrarna syns även en glimt av havet. Ekonomibyggnaderna innefattar totalt drygt 370kvm och innehåller, förutom den gamla fristående garagebyggnaden, ett gammalt grisstall med höskulle, garage och förrådsutrymme med generös takhöjd och stora portar. Tillhörande åkermark om ca 5 hektar arrenderas i dagsläget ut med en intäkt om 9 000kr/år exkl moms och löper med ett år i taget. Den charmiga innergården har plattor i sten och på baksidan av det gamla boningshuset finns en gemytlig trädgård med stor gräsmatta, fruktträd såsom både päron, äpple och plommon, bärbuskar och odlingslådor. Här finns gott om utrymme för umgänge och lek och med oändliga möjligheter att skapa din drömträdgård. I den bortre delen av trädgården syns en glimt av havet. Oavsett om du söker ett permanentboende, fritidshus eller för egen verksamhet är denna charmiga fastighet ett fantastiskt tillfälle att förverkliga dina lantliga drömmar. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Gåsakulla 19, Tvååker, Varbergs kommun

Gåsakulla 19

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 550 000 kr
110 + 60 m²
8 rum
2 565 m² tomt

Välkommen till Gåsakulla 19 och denna charmiga villa med stor och grönskande trädgårdstomt lantligt belägen med vidsträckta vyer över åkrarna intill. Huset byggdes år 1900 och innehåller en del fina detaljer såsom vackra gamla trägolv, äldre innerdörrar och köksdetaljer från 50-talet. Huset erbjuder i dagsläget två sovrum med möjlighet till ett tredje, två rymliga vardagsrum, charmigt kök med matplats, badrum, uterum och källarplan under huset. Den stora trädgården omgärdas av häck och gärdesgårdar och har både gräsmatta för umgänge och lek men också trädgårdsland för egen odling av grönsaker, vackra blomstrande rabatter, flera fruktträd av olika slag, bärbuskar samt en liten trädgårdsdamm. Gårdshuset innehåller ett garage, ett förrådsrum samt bastu (ej i bruk). På tomten finns även ett fristående trädgårdsförråd. Huset har delvis inredd övervåning vilket ger många möjligheter till den som vill inreda ytterligare boyta. Huset har ett vattenburet värmesystem via bergvärmepump men har en del moderniseringsbehov vilket passar perfekt för dig som vill renovera själv. Gåsakulla är beläget strax utanför Tvååker samhälle och där erbjuds all tänkbar samhällsservice såsom mataffär, skola och förskolor, apotek, vårdcentral bank och olika restauranger. På några minuter med cykeln tar du dig enkelt till Björkängs strand för härliga havsbad. Välkommen med din intresseanmälan!

Almers väg 20, Söder, Varbergs kommun
  • Sön 25 feb kl 11:30

Almers väg 20

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
4 695 000 kr
88 + 35 m²
3 rum
vån 1/2
4 950 kr/mån
53 352 kr/m²

På populära Almers väg har du nu chansen att förvärva denna välskötta och smakfullt renoverade lägenhet om 88 kvadratmeter fördelad över två plan samt en källare på cirka 35 kvadratmeter. Här får du en genuin radhuskänsla med en välplanerad layout som erbjuder generösa ytor för socialt umgänge och gott om plats för många gäster. Det inglasade uterummet på baksidan av lägenheten ger en fridfull plats där du kan njuta av din tid i skyddat läge. På baksidan finns även en rymlig uteplats med en charmig trädgårdstäppa, perfekt för att avnjuta solen från tidig förmiddag till sena kvällen. Bostaden präglas av smakfulla materialval och ljusa ytskikt vilket skapar en trivsam atmosfär. Det bekväma boendet återfinns i en av Varbergs äldsta föreningar, kännetecknad av stabil ekonomi och låg månadsavgift. Med en kort promenad når du enkelt havet, Kärleksparken och vår vackra strandpromenad. Det här är verkligen ett hem där du kan trivas. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 4