Mäklare Joackim Möller

Joackim Möller

Om mig

Hej! Idag arbetar jag som fastighetsmäklare och har erfarenhet inom försäljning sedan 17 år. Min ambition som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling är att ha lika nöjda säljare som köpare i varje affär. Det kommer jag att uppnå med ett stort engagemang, vara lyhörd och ha viljan för att hitta den bästa lösningen. Jag är en person som ger allt och brinner för att nå bästa resultat. Vill du veta mer? Hör gärna av dig! Jag hoppas vi ses.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ramsåsvägen 22, Träslövsläge, Varbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:15
Ramsåsvägen 22, Träslövsläge, Varbergs kommun, bild 2
Ramsåsvägen 22, Träslövsläge, Varbergs kommun, bild 3

Ramsåsvägen 22

Fritidshus
Träslövsläge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
3 695 000 kr
68 + 21 m²
4 rum
691 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på Ramsåsvägen 22, ett riktigt smultronställe för dig som söker lugn och ro i naturskön miljö, endast en kort promenad från havet. Med en generös tomt på 691 kvm erbjuder detta fritidshus allt du kan önska för en avkopplande tillvaro. Fantastiskt fina omgivningar med naturreservat och fin sammanhållning i området med gemensamt midsommarfirande. Det ljusa och luftiga vardagsrummet med öppen spis ger en mysig atmosfär och gott om utrymme för socialt umgänge. Det moderna köket är utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter och erbjuder plats för matlagning och härliga måltider. De två sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsutrymme. Badrummet är fräscht och funktionellt med dusch och tvättmaskin. På tomten finns även ett nybyggt attefallshus från 2018. Detta mysiga komplementbostadshus har ett eget badrum, vilket gör det perfekt som gästhus eller uthyrningsmöjlighet. Den stora, lummiga tomten inbjuder till både lek och avkoppling. Här finns flera uteplatser där du kan njuta av solen hela dagen. För de trädgårdsintresserade finns det gott om möjligheter att odla egna grönsaker eller blommor. Ramsåsvägen ligger i ett lugnt och idylliskt område med närhet till både natur och hav. Här har du gångavstånd till härliga badplatser vid havet och behagligt avstånd till stan.

  • Premium
Kvarndammsvägen 20, Bua, Varbergs kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Kvarndammsvägen 20, Bua, Varbergs kommun, bild 2
Kvarndammsvägen 20, Bua, Varbergs kommun, bild 3

Kvarndammsvägen 20

Villa
Bua, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
6 195 000 kr
167 + 50 m²
7 rum
1 228 m² tomt

Välkommen till Kvarndammsvägen 20 och denna moderna enplansvilla som uppfördes år 2018 med en hög standard och alla bekvämligheter som kan önskas. Med hela fem sovrum är detta hus perfekt för den stora familjen! Rummen präglas av ljus och rymd, med genomgående vitlaserade golv och generös takhöjd som skapar en inbjudande och luftig atmosfär. Den smarta layouten erbjuder gott om plats för avslappnade familjemiddagar och trevliga tillställningar med vänner. Här finns ett stort sovrum med walk-in-closet, vardagsrum, rymligt badrum, kök och matplats i öppen planlösning med en mysig braskamin, samt en utgång till trädgården. Dessutom finns ett praktiskt garage som ger gott om utrymme för både bil och förvaring. Njut av lugnet och naturen på natursköna Bua strand, med närhet till förskola, skola och busshållplats för en smidig vardag. Ett energisnålt hus med både solceller och batteri. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 595 000 kr
53,9 m²
2 rum
vån 2
3 991 kr/mån
48 145 kr/m²

På Fredsgatan 13 öppnas dörren till en ljus hemvärld där kreativitet, genuint hantverk och högklassig nordisk design har fått ta stor plats. Denna välplanerade 2:a om 54 kvadratmeter upplevs trots sitt centrala toppläge som en sinnlig fristad från vardagens puls. Här har allt från de stora penseldragen till materialval och de små detaljerna valts och skapats med en enastående känsla för färg och form. Lägenheten imponerar även med dess välplanerade planlösning som bjuder in till generösa sociala ytor där ljuset gärna tittar in. Solen lyser morgon som kväll på den rymliga balkongen som omfamnas av den mysiga innergården som också fungerar som en gemensam trädgård med riklig plats för socialt utomhusliv. Perfekt beläget med gångavstånd till allt man behöver - matbutik, shopping, badplats, restauranger, tågstation, motionsslinga och gym, blir vardagen enkel och bekväm. Varför inte börja dagen med en promenad längs den vackra strandpromenaden, runt Subbe fyr och över Hästhagaberget? Avsluta med en kopp kaffe på Kustbageriet och handla färska råvaror och blommor på torget på vägen hem.

  • Premium
  • Hiss
Drottninggatan 32, Centrum, Varbergs kommun
Drottninggatan 32, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Drottninggatan 32, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Drottninggatan 32

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 795 000 kr
87 m²
2 rum
vån 2/2
8 052 kr/mån
32 126 kr/m²

Denna underbara tvåa har ett oslagbart läge på Drottninggatan i centrala Varberg. Här har Ni allt man behöver inom bekvämt räckhåll och Varbergs vackra strandpromenad och det pittoreska fästningsområdet precis runt hörnet. Shopping, restauranger och caféer finns i överflöd i grannskapet och allt detta med gångavstånd från din framtida bostad. Lägenheten är rymlig och välplanerad med sina generösa 87 kvadratmeter. Här finns gott om plats att trivas på och skapa just ert drömhem! Några av fördelarna är det centrala läget som gör det enkelt att del av Varbergs härliga puls. Ni har nära till natur och hav. Den trevliga balkongen där man njuter av solen och avkoppling. Det stora välutrustade köket för matlagningsentusiasten och rymden i lägenheten som ger god förvaring och luftig känsla. Det här är en unik möjlighet att äga en fantastisk tvåa mitt i Varberg. Låt inte detta tillfälle gå dig ur händerna. Kontakta oss nu för att boka en visning och upplev Drottninggatan 32 själv. Välkommen hem!

  • Premium
Älgarestigen 12, KARL GUSTAV, Varbergs kommun
Älgarestigen 12, KARL GUSTAV, Varbergs kommun, bild 2
Älgarestigen 12, KARL GUSTAV, Varbergs kommun, bild 3

Älgarestigen 12

Fritidshus
KARL GUSTAV, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 600 000 kr
69 + 9 m²
4 rum
1 024 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i mycket gott skick med sol från morgon till kväll samt en vacker utsikt över naturen och en glimt av sjön Mäsen. En supermysig välrenoverad fritidsbostad i omtyckta Jytatorp! Tomten är solrik och fint uppvuxen med gott om utrymme för odling och lek samt att här finns flertalet uteplatser. Här kan du njuta av tillvaron ostört och det är en plats att åka till för att få ett härligt miljöombyte och för att koppla av. Huset passar för den kräsne fritidshusspekulanten som vill ha god standard och kunna nyttja huset året om. Här finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster ut mot de gröna omgivningarna samt ett fint öppet kök med matplats, ett fräsch badrum och tre sovrum. Här bor du få förunnat i en skyddad och privat miljö med en påfallande känsla av lugn och harmoni och naturen med som närmsta granne. Gångavstånd till fin badplats med badbrygga och bastuflotte samt möjlighet till båtplats i sjön Mäsen. Varmt välkomna till denna natursköna idyll!

  • Premium

Visar alla 5