Mäklare Björn Ericsson

Björn Ericsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kolviksvägen 36, Kolvik, Värmdö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Kolviksvägen 36, Kolvik, Värmdö kommun, bild 2
Kolviksvägen 36, Kolvik, Värmdö kommun, bild 3

Kolviksvägen 36

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
12 995 000 kr
210 + 35 m²
7 rum
2 124 m² tomt

I attraktiva Kolvik på solig tomt hittar vi denna stora familjevilla på 210 kvm fördelat på två plan med 7 rum och kök. Tomten är stor med drygt 2000 kvm och karaktäriseras av stora plana gräsytor som varvas med flata hällar. Här är allting i toppskick och färdigställt. Villan har en fantastiskt trevlig planlösning där kök och matplats möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier från golv till tak ger ett behagligt ljus och rymd till bostaden. Vidare på entréplanet hittar vi ett sov-/arbetsrum samt dusch/wc och en stor klädvård med groventré. Går vi en trappa upp via den upplysta trappan möts vi först av ett härligt takfönster som ger ett naturligt ljus upp mot övre plan. Här hittar vi ett allrum med fransk balkong mot vattnet samt fyra stora sovrum varav ett master bedroom med walk in-closet och badrum en suite, det stannar inte där, du har även en egen balkong att njuta på de under de där varma sommarkvällarna. Vidare finns ytterligare ett badrum på övre plan med badkar. Direkt vid fastighetens entré finns ett stort fristående dubbelgarage som även skapar en ogenerad tomt. För den som behöver förvaring hittar vi också ett förrådshus med två dörrar där man kan skapa två separata rum vid behov. Den som söker en ny villa med höga krav på stil och kvalitet har hittat rätt. Här är det bara att flytta in och njuta... Huset är nybyggt från 2020 och är således befriad från fastighetsskatt under de första 15 åren vilket ger en årlig besparing på ca 10.000 kr. Det finns även solpaneler på huset som genererar drygt 10.000 kWh på året. Det natursköna området Kolvik har på senare år fått kommunalt v/a och således detaljplan med frikostiga byggrätter. Det har gjort att nya villor byggts och många familjer bosatt sig, mycket pga den direkta närheten till skärgården samt det centrala läget på Värmdö. Det finns ett härligt bad med sandstrand inom ca 400 m samt möjlighet till båtplatser via föreningen, kö kan förekomma. Busshållplats finns inom promenadavstånd samt skolor och förskolor i Hemmesta och Vik. Livsmedelsbutik finns i Hemmesta centrum samt längs infarten mot Värmdö vid Värmdö Marknad samt Mölnvik Köpcentrum.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Svanvik, byggklara tomter inkl v/a, exklusiva havsnära bostäder i lantlig miljö från Arvesund Living, Södernäs - Svanvik, Värmdö kommun
  • 5 lediga bostäder

Svanvik, byggklara tomter inkl v/a, exklusiva havsnära bostäder i lantlig miljö från Arvesund Living

Tomt
Södernäs - Svanvik, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
fr. 2 500 000 kr
3 435 m² tomt

Premiär för försäljningen av fem tomter i den norra delen av Södernäs som heter Svanvik. Svanvik är beläget strax innan den lilla bron mellan Södernäs och Norrnäs. Ni väljer tomt och sedan sedan väljer man antingen endast ett hus ur Arvesund Livings utbud av husmodeller, eller så tecknar man även entreprenadavtal för uppförande av villa. Ni ser produktionskalkyler för totalentreprenad av olika husmodeller under fliken dokument i denna annons. Arvesund Living kan även hjälpa till att rita upp ert drömhus som ni antingen anpassar från en befintlig modell eller skapar ett eget. Svanströms väg går längs vattnet och känslan av en promenad längs en grusad väg i lantlig skärgårdsmiljö är svårslagen. Detta område kommer att bli ett nytt privat och exklusivt villaområde för den som har höga krav på tillgänglighet och trygghet. Tomterna är belägna på två separata områden där två tomter har en tydlig sjökontakt längst ut på udden. De tre tomter som är belägna lite tidigare på vägen har utsikt mot havet på två av tomterna och en har möjlighet till vy mot viken. Möjlighet finns att ordna med enskild eller gemensamma båtplatser genom nyttjanderättsavtal om intresse finns. Utgångspris på alla tomterna kommer ligga mellan 2.500.000 kr upp till 4.800.000 kr. I tomtpris ingår väg fram till tomtgräns samt V/A genom gemensamma borrade vattenbrunnar samt gemensamma minireningsverk. Årlig driftskostnad för V/A samt underhåll av väg har ännu ej fastställts. Utöver tomtpris tillkommer kostnad för bildandet av GA för vägförening där varje fastighetsägare får fördelade andelar. Ni väljer tomt och sedan väljer ni om ni vill teckna bara husavtal med Arvesund Living för köp av husmodell eller om ni även tecknar entreprenadavtal för uppförande av villa Se produktionskalkyler för nyckelfärdiga hus under fliken Dokument, där finns ett urval av alla Arvesunds hus. Det finns även möjlighet att skräddarsy just er villa i samråd med arkitekten.

  • Nybyggnadsprojekt
Svanströms väg (numrering ej fastställt)., Södernäs, Värmdö kommun
Svanströms väg (numrering ej fastställt)., Södernäs, Värmdö kommun, bild 2
Svanströms väg (numrering ej fastställt)., Södernäs, Värmdö kommun, bild 3

Svanströms väg (numrering ej fastställt).

Tomt
Södernäs, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
4 800 000 kr
3 407 m² tomt

Premiär för försäljningen av fem tomter i den norra delen av Södernäs som heter Svanvik. Svanvik är beläget strax innan den lilla bron mellan Södernäs och Norrnäs. Ni köper tomt och sedan sedan väljer man antingen endast ett hus ur Arvesund Livings utbud av husmodeller, eller så tecknar man även entreprenadavtal för uppförande av villa. Ni ser produktionskalkyler för totalentreprenad av olika husmodeller under fliken dokument i denna annons. Arvesund Living kan även hjälpa till att rita upp ert drömhus som ni antingen anpassar från en befintlig modell eller skapar ett eget. Svanströms väg går längs vattnet och känslan av en promenad längs en grusad väg i lantlig skärgårdsmiljö är svårslagen. Detta område kommer att bli ett nytt privat och exklusivt villaområde för den som har höga krav på tillgänglighet och trygghet. Tomterna är belägna på två separata områden där två tomter har en tydlig sjökontakt längst ut på udden. De tre tomter som är belägna lite tidigare på vägen har utsikt mot havet på två av tomterna och en har möjlighet till vy mot viken. Möjlighet finns att ordna med enskild eller gemensamma båtplatser genom nyttjanderättsavtal om intresse finns. Denna annons med tomtstorlek avser tomten Södernäs 1:3 där utgångspriset är priset är satt till 4.800.000 kr. Utgångspris på alla tomterna kommer ligga mellan 2.500.000 kr upp till 4.800.000 kr. I tomtpris ingår väg fram till tomtgräns samt V/A genom gemensamma borrade vattenbrunnar samt gemensamma minireningsverk. Årlig driftskostnad för V/A samt underhåll av väg har ännu ej fastställts. Utöver tomtpris tillkommer kostnad för bildandet av GA för vägförening där varje fastighetsägare får fördelade andelar.

  • Premium
Tjällmoravägen 2, Tjällmora, Värmdö kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Tjällmoravägen 2

Villa
Tjällmora, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
5 490 000 kr
90 + 11 m²
5 rum
7 810 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa uppförd 2001 med högt och privat läge i natursköna Tjällmora. Husets strategiska placering på fastighetens högsta punkt kombinerat med en generös takhöjd och dess rikliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna skapar en sällan skådad karaktär som genomsyrar hela bostaden. Detta är boendet för dig som vill leva i ett med naturen då huset ligger i höjd med omgivande trädtoppar och rent estetiskt passar oerhört väl in i den lummiga marken runt omkring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sociala ytor, bostaden erbjuder även fyra sovrum för den stora familjen samt ett fullutrustat badrum och en WC. En stor altan sträcker sig längs husets soliga sidor, här finns gott om plats för både loungemöbler och matplats. På tomtens nordvästra del ligger ytterligare en fullutrustad byggnad som nuvarande ägare haft uthyrt. Invid infarten finns ett stort dubbelgarage med gott om förvaringsutrymmen, utöver detta finns två mindre gäststugor och friggebodar. På denna spännande naturtomt finns fortsatt mycket utvecklingspotential för den som vill tack vare den stora tomtytan på över 7.800 kvm, området är dessutom prioriterat förändringsområde för kommunalt V/A och en ny detaljplan efter år 2026. - Högt och avskilt läge - Hus byggt 2001 med god standard - Stor tomt om 7.810kvm - Fullutrustat gästhus, perfekt för uthyrning - Stort isolerat garage I Tjällmora och Forsvik har många familjer funnit sitt lugn. Både för permanent- och fritidsboende är det ett mycket populärt område för barnfamiljer då det ligger nära havet med dess bad och båtplatser samt närheten till Gustavsberg, till Värmdö Marknad med Coop, Plantagen etc är det drygt 6 km och till busshållplatsen vid Ingarövägen är det drygt 3,5 km. I både Gustavsberg och Brunn finns skola och förskola. I Brunn finns även matbutik och service. Gillar man golf finns Ingarö Golfbana bredvid Brunn. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4