Mäklare Lars Nordensvärd

Lars Nordensvärd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun, bild 2
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun, bild 3

Fiskmyrevägen 32

Villa
Fagerholm, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
9 495 000 kr
127,5 m²
4 rum
6 080 m² tomt

I havsnära läge på Ingarö finner vi denna unika pärla minutiöst planerad för att ge rymd och komfort, de stora fönsterpartierna från tak till golv bjuder in ljus, natur och skapar en fri och öppen miljö vilket minimerar kontrasten mellan inne och ute. Huset svävar över naturen på en öppen plintgrund, de stora soldäckspartierna som omger huset skapar en lugn plats för dig mellan natur och hem, här kan du leva lika mycket ute som inne. Såväl in- som utvändigt möts du av former, material och färger som harmoniserar med den unika omgivningen som Ingarös skärgårdsmiljö erbjuder och huset smälter nästan obemärkt in. Bostaden har öppna ytor med högt i tak och ett fantastiskt ljus som skänker en härlig känsla och rymd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora öppningsbara fönsterpartier gör detta till ett hem att umgås i med familj och vänner. Planlösningen är flexibel med oändliga möjligheter att anpassa efter behov och smak - här finns chans att sätta den sista touchen efter egna önskemål. Bygglov finns för garage invid infarten och avlopp/vatten, el och fiber är förberett för anslutning till denna byggnation. Tomten är av naturkaraktär med stor utvecklingspotential för den som vill, här finns plana gräsytor, mjuka berghällar och lummig skogsmark. Huset är placerat på tomtens högsta punkt med sol hela dagen, här har du utsikt över hela den egna tomten och angränsande skog. Vill man bygga ett privat beläget gästhus så ger de mjuka höjdskillnaderna på tomten en lagom distans till eventuella hyresgäster eller tonåringen som vill ha eget boende på hemmaplan. I Fagerholm finns tennis- och boulebanor och sommartid anordnas midsommarfirande samt simskola vid badstranden vid insjön Fiskmyran, vilken nås efter en kort promenad från fastigheten. Med båt har man direktaccess vidare ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn, Rögrund och Möja. Fagerholms Båtklubb förvaltar en brygganläggning med ett 60-tal båtplatser i Fagerholmsviken där man som fastighetsägare har möjlighet att ansöka om båtplats. Kusten utmed Ägnöfjärden erbjuder naturupplevelser med sin karga natur och med möjlighet till bad och skogspromenader. Samfälligheten som fastigheten tillhör förvaltar vägarna och allmänningar i området som är tillgängliga för alla i området som sträcker sig längs havet mot Ingaröfjärden där det även finns fina badklippor. I öster övergår Kantarellvägen i en skogsstig som löper vidare mot Mörtviken och Enkärret, en väg man kan nyttja för att gena till bussen utmed Mörtviksvägen. Den orörda tallskogen är rik på både svamp och bär. I centralorten Brunn hittar ni mataffär, bensinmack, förskolor och idrottsplats. Kontakta mäklaren för att boka in visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Wilhelm Kåges Gata 38B, Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Wilhelm Kåges Gata 38B, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 2
Wilhelm Kåges Gata 38B, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 3

Wilhelm Kåges Gata 38B

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
4 200 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 066 kr/mån
53 846 kr/m²

Välkomna till Wilhelm Kåges gata 38B och denna unika etagelägenhet med egen ingång som ger radhuskänsla. Bostaden passar dig som söker något utöver det vanliga och detta är en bostad som verkligen särskiljer sig från övriga lägenheter i Porslinskvarteren. Här erbjuds en ljus bostad fördelad om två plan med hela 3 uteplatser! Entréplan består av kök och vardagsrum i öppna och sociala ytor som leder ut till en solig balkong i perfekt sydvästläge samt entrébalkong med morgonsol. De härliga uteplatserna möjliggör att kunna följa solens alla timmar från såväl frukost som lunch till att varva ner med ett glas vin efter jobbet på takterrassen en trappa upp. På övervåningen finner du även master bedroom, ett stort gästrum och plats för ytterligare allrum/kontor. Lägenheten har dessutom ett stort badrum med tvättstuga, en WC och gott om förvaring i klädkammare och externt förråd. På de lummiga innergårdarna finns härliga gemensamhetsytor med uteplatser, grill, matbord och en liten sandlåda för barnen, plana trädgårdsytor för spel och lek samt vackra träd och odlingar som förgyller dess unika karaktär. Välkommen att trivas länge! - 2 stora balkonger och takterrass. - Etagelägenhet med egen ingång med radhuskänsla. - Fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck och stora fönsterpartier. - Rymliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. - Lyxigt master bedroom med anslutande WC. - Goda kommunikationsmöjligheter till Slussen. - Gångavstånd till sprudlande Gustavsbergs Hamn. I Porslinskvarteren bor du mitt i ett kulturhistoriskt arv med design och modern funktion i fokus. Gustavsberg kännetecknas av närheten till natur, hav och skog och samtidigt finns storstadspuls i Stockholm city endast en 30 minuter busstur bort, även nattetid! Här finns promenadvänliga naturområden och grönskande parker för både sportaktiviteter som avkoppling. Ta en kaffe på någon av de mysiga uteserveringarna längs hamnen, upptäck nya smultronställen i skärgården eller njut av en härlig golfrunda. Behövs ett större köpcentrum så finns Värmdö Marknad, Värmdö Köpcentrum och Nacka forum en bil - eller busstur bort. Kontakta mäklaren för att boka in en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ursula printz gata 6, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Ursula printz gata 6

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
2 095 000 kr
39 m²
2 rum
vån 5/5
4 580 kr/mån
53 718 kr/m²

På Ursula Printz gata 6 mitt i Gustavsbergs anrika porslinskvarter finner vi denna tvåa högst upp i huset. Här erbjuds genomgående moderna material i ljusa toner som du enkelt anpassar efter din egen stil. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett härligt ljus från de stora fönsterna, sovrummet är väl rymligt med plats för garderob och även det stilrena badrummet är luftigt med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Under sommarhalvåret blir balkongen som en förlängning av vardagsrummet. Denna lägenhet är lätt att trivas i med sitt härliga ljusflöde och svala färgsättning, från balkongen har du härligt söderläge. - Högst upp i huset - Balkong i söderläge - Ljusa färgtoner Här erbjuds ett trevligt boende i föreningen Brf Ranka. Parkeringsplats och garageplats finns att hyra och föreningen tillämpar kösystem för detta. Porslinskvarteren är en populär del av Gustavsberg som är under ständig utveckling, mycket på grund utav det havsnära läget med hamnen i direkt anslutning. Här har du inte bara närheten till butiker, restauranger och mataffärer, men även till härlig skärgårdsnatur och goda kommunikationer till Stockholms innerstad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Meitens väg 3, Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun

Meitens väg 3

Lägenhet
Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 869 kr/mån
31 583 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade tvåa på Meitens väg 3! Bostaden ligger på andra våningen i huset med fritt insynsskyddat läge med perfekt syd-västläge på balkongen. På soliga sommardagar tar du med en picknickfilt och breder ut dig på den soldränkta innergården och njuter utav lugnet, när kvällen kryper sig på så myser du in dig på den stora balkongen med utsikt över solnedgången. Här erbjuds en hall med gott om förvaring i garderober, luftigt vardagsrum med anslutande balkong, ett fräscht kök med plats för matgrupp/köksö samt ett nyrenoverat och påkostat badrum med badkar, tvättmaskin etc. Lägenheten har ett fint ljusflöde tack vare stora fönstren i två väderstreck och ljusa stilrena ytskikt. Utanför lägenheten finner du en lugn, grönskande och helt bilfri innergård med flertalet lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta för lek. Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Naturen ligger precis runt hörnet, busshållplats en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4