Mäklare Lars Nordensvärd

Lars Nordensvärd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hermelinvägen 4, Björnkärret, Värmdö kommun
Hermelinvägen 4, Björnkärret, Värmdö kommun, bild 2
Hermelinvägen 4, Björnkärret, Värmdö kommun, bild 3

Hermelinvägen 4

Villa
Björnkärret, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
7 995 000 kr
160 + 138 m²
9 rum
1 081 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i Björnkärret – en stor familjevilla som utstrålar både stil och komfort på en imponerande totalyta om 298 kvm. Med inte mindre än sex rymliga sovrum är detta hus perfekt för den stora familjen eller för dem som uppskattar generösa utrymmen för gäster och hobbyer. Källarplanet går även att dela av till en separat uthyrningslägenhet. Det finns generöst med sällskapsutrymmen för avkoppling och underhållning i bostaden med allrum i både källarplan och övreplan. På entréplan är det en öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stora köket som är hjärtat i hemmet – en plats där familj och vänner naturligt samlas för gemenskap och god mat. Villan erbjuder även ett badrum, två toaletter, duschrum med bastu och en separat tvättstuga med torkrum. Bortom dess generösa interiör sträcker sig huset ut till en stor altan som omfamnar en glittrande pool, vilket skapar en fristad för avkoppling och nöjen under varma sommardagar. Dubbelgaraget ger tillräckligt med utrymme för dina fordon, medan den rymliga uppfarten rymmer flera bilar med lätthet. - Härligt poolområde - Rymligt dubbelgarage - Hela sex sovrum och tre allrum - Närhet till naturen och härliga strövområden Björnkärret är ett område som omfamnas av en atmosfär av lugn och harmoni. Beläget intill ett frodig skogsmiljö erbjuder området en fridfull tillflyktsort där naturen tillsammans med närheten till centrum spelar huvudrollen. Med sina härliga strövområden är det enkelt att ge sig ut på utflykter och njuta av den friska luften och den rogivande fågelsången. Trots den naturnära känslan är det bekvämt att ta sig till Stockholm stad, antingen med buss eller bil, och på bara 30 minuter är du i stadens puls. Att kunna lämna arbetsdagens stress bakom sig och istället omfamna naturens stillhet är en av de privilegier som Björnkärret erbjuder. Närområdet har också ett rikt utbud av affärer, restauranger och caféer, många av dem med havet som granne. Allt som behövs finns inom bekvämt avstånd. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Högåsvägen 12, Älvsala, Värmdö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Högåsvägen 12, Älvsala, Värmdö kommun, bild 2
Högåsvägen 12, Älvsala, Värmdö kommun, bild 3

Högåsvägen 12

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
2 290 000 kr
45 m²
2 rum
2 533 m² tomt

I rofyllda omgivningar och med närhet till havet ligger detta hemtrevliga fritidshus omgivet av natur och lummig grönska. På tomten har du plana grästäppor, vackra berghällar och ståtliga tallar som bjuder in till spännande äventyr och lek för de små och avslappning för de äldre. Här kommer hela familjen kunna skapa oförglömliga sommarminnen och så småningom kanske ni bosätter er permanent. Det charmiga fritidshuset disponeras idag om ett rymligt vardagsrum, intill vardagsrummet finns ett kök och i huset finns även ett rymligt sovrum. Intill entréhallen ligger en toalett med separett och dusch. Utöver huvudbyggnaden har du även en förrådsbod som behöver en del renovering. Området tillhandahåller fina bad samt båtplatser för de som vill ta sig vidare ut i skärgården. Man kan även bli medlem i någon av bastuföreningarna eller Älvsala Tennisförening för härliga sommaraktiviteter. Efter en kort promenad eller cykeltur kommer ni till Bullandö Marina som erbjuder restaurang, livs, glasskiosk och butiker. Här är det ett myllrande skönt sommarliv med härlig puls! Området är ett prioriterat förändringsområde (PFO), vilket innebär att en ny detaljplan med anslutning till kommunalt vatten och avlopp samt nya generösa byggrätter för huvudbyggnad 180kvm byggnadsarea (BYA) och 60kvm byggnadsarea (BYA) för komplementsbyggnad har vunnit laga kraft. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun, bild 2
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun, bild 3

Fiskmyrevägen 32

Villa
Fagerholm, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
9 495 000 kr
127,5 m²
4 rum
6 080 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in en privat visning! I havsnära läge på Ingarö finner vi denna unika pärla minutiöst planerad för att ge rymd och komfort, de stora fönsterpartierna från tak till golv bjuder in ljus, natur och skapar en fri och öppen miljö vilket minimerar kontrasten mellan inne och ute. Huset svävar över naturen på en öppen plintgrund, de stora soldäckspartierna som omger huset skapar en lugn plats för dig mellan natur och hem, här kan du leva lika mycket ute som inne. Såväl in- som utvändigt möts du av former, material och färger som harmoniserar med den unika omgivningen som Ingarös skärgårdsmiljö erbjuder och huset smälter nästan obemärkt in. Bostaden har öppna ytor med högt i tak och ett fantastiskt ljus som skänker en härlig känsla och rymd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora öppningsbara fönsterpartier gör detta till ett hem att umgås i med familj och vänner. Planlösningen är flexibel med oändliga möjligheter att anpassa efter behov och smak - här finns chans att sätta den sista touchen efter egna önskemål. Bygglov finns för garage invid infarten och avlopp/vatten, el och fiber är förberett för anslutning till denna byggnation. Tomten är av naturkaraktär med stor utvecklingspotential för den som vill, här finns plana gräsytor, mjuka berghällar och lummig skogsmark. Huset är placerat på tomtens högsta punkt med sol hela dagen, här har du utsikt över hela den egna tomten och angränsande skog. Vill man bygga ett privat beläget gästhus så ger de mjuka höjdskillnaderna på tomten en lagom distans till eventuella hyresgäster eller tonåringen som vill ha eget boende på hemmaplan. I Fagerholm finns tennis- och boulebanor och sommartid anordnas midsommarfirande samt simskola vid badstranden vid insjön Fiskmyran, vilken nås efter en kort promenad från fastigheten. Med båt har man direktaccess vidare ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn, Rögrund och Möja. Fagerholms Båtklubb förvaltar en brygganläggning med ett 60-tal båtplatser i Fagerholmsviken där man som fastighetsägare har möjlighet att ansöka om båtplats. Kusten utmed Ägnöfjärden erbjuder naturupplevelser med sin karga natur och med möjlighet till bad och skogspromenader. Samfälligheten som fastigheten tillhör förvaltar vägarna och allmänningar i området som är tillgängliga för alla i området som sträcker sig längs havet mot Ingaröfjärden där det även finns fina badklippor. I öster övergår Kantarellvägen i en skogsstig som löper vidare mot Mörtviken och Enkärret, en väg man kan nyttja för att gena till bussen utmed Mörtviksvägen. Den orörda tallskogen är rik på både svamp och bär. I centralorten Brunn hittar ni mataffär, bensinmack, förskolor och idrottsplats.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Solbacken 41C, Mörtnäs, Värmdö kommun
Solbacken 41C, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Solbacken 41C, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Solbacken 41C

Lägenhet
Mörtnäs, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
1 450 000 kr
22 m²
1 rum
3 497 kr/mån
65 909 kr/m²

Välkommen till denna minivilla i populära Mörtnäs, där varje yta är smart planerad för maximal komfort och funktionalitet. Med sina 22 kvadratmeter och ett loft på cirka 5 kvm erbjuder denna bostad ett perfekt boende för dig som önskar bostadsrättens enkelhet kombinerat med fördelarna av ett eget hus med gräsmatta, odlingsmöjligheter och en solig altan. De stora fönsterpartierna ger tillsammans med den generösa takhöjden ett ljust intryck i hela huset och skapar en luftig och harmonisk atmosfär. Med golvvärme i hela bottenplanet kan du njuta av varma golv även under kyliga dagar och kvällar. Det stilrena och ljusa köket är komplett utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och spishäll. Badrummet är smakfullt inrett och har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. En stege leder upp till det mysiga sovloftet där du kan koppla av och njuta av en god natts sömn. Den stora och soliga altanen på baksidan av huset är perfekt för grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Med närheten till havet och vackra promenadstråk genom Mörtnäs finns det alltid något att göra för både avkoppling och aktivitet. Denna minivilla erbjuder en unik möjlighet att bo nära havet och naturen i ett lugnt och tryggt område med närhet till alla bekvämligheter. Med sol hela dagarna och en fantastisk gemenskap väntar en ny livsstil som du kommer att älska. Välkommen hem till Mörtnäs! Visning planeras till april 2024, kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium

Visar alla 4