Mäklare Anders Gustafsson

Anders Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjöshult Solviken, Hjorted, Västerviks kommun
 • Tis 3 okt kl 14:00
Mjöshult Solviken, Hjorted, Västerviks kommun, bild 2
Mjöshult Solviken, Hjorted, Västerviks kommun, bild 3

Mjöshult Solviken

Villa
Hjorted, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
5 500 000 kr
157 + 11 m²
8 rum
6 190 m² tomt

Välkommen till denna sagolikt vackert belägna fastighet med egen strandlinje i Hjortens södra ände. Hela huvudbyggnaden har totalrenoverats både interiört och exteriört sedan 2020 och dessutom har ägaren låtit bygga härligt, vinterbonat orangeri, byggt stort, oisolerat garage, byggt bastu och installerat utespa. Huset passar för fritidsvistelse likväl som till permanent boende. Fastigheten är fritt belägen med strandtomt i västerläge och har egen nyrenoverad brygga för bad och båtangöring. Skogen ligger runt knuten och man har samtidigt fina vyer över fält. På den 6 190 kvm stora tomten finns både skog, fruktträd och fina gräsytor som sträcker sig till sjökanten. Villan är mycket rymlig med 4-5 sovrum, stora sällskapsrum, möblerbara hallar och 2 nybyggda badrum. Egen, borrad vattenbrunn och 2018 anlades en egen 3-kammarbrunn med infiltration. Uppvärmning via direktverkande el, luftvärmepumpar samt flera eldstäder. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hultö 2, Loftahammar, Västerviks kommun
 • Lör 7 okt kl 13:00
Hultö 2, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 2
Hultö 2, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 3

Hultö 2

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 900 000 kr
71 + 20 m²
6 rum
1 154 m² tomt

Välkommen till denna härligt belägna fastighet på Hultö i Loftahammars skärgård. Fritidshuset med komplementbyggnader har flertalet sängplatser och passar för den stora familjen eller för den med stora umgängeskretsen. Här har man fina vyer över kohagar, ek-lundar, fält och havsvikar åt flera håll. Här åtnjuter man både vackra soluppgångar och solnedgångar med ett stenkast till bad från bryggan. Med ca 100 meters båttur från fastlandet lägger man till vid egen brygga med servitut. På fastlandet hyr man parkeringsplats som ligger endast 5 km från Loftahammars centrum med dess utbud av affärer, caféer och restauranger samt gästhamn. Välkommen att boka Er för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Solvändan 12A, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Solvändan 12A, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun, bild 2
Solvändan 12A, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun, bild 3

Solvändan 12A

Lägenhet
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 200 000 kr
94,3 m²
3 rum
vån 2/2
6 300 kr/mån
33 934 kr/m²

Väldisponerad gavel-lägenhet med rymlig balkong som har en enastående utsikt över sjön Maren och vackra naturomgivningar i Gertrudsvik Sjöstad. I denna välskötta förening erbjuds ett mycket kvalitativt och naturskönt boende om 94,3 kvm med vidsträckt utsikt över den glittrande vattenspegeln på sjön Maren. Här bjuds på fantastiska solnedgångar och sagolika morgnar från första parkett med naturens skådespel genom alla årstider. Lägenheten har kök öppet mot avdelningsbart vardagsrum med luftvärmepump/aircondition, två sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett, klädkammare/kontor och rymlig balkong med stor markis. Ett isolerat förråd med egen ingång i samma plan hör till lägenheten, likaså en rymlig garageplats med fjärrstyrd port och laddare för elbil samt parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Uppvärmning via golvvärme/bergvärme. Föreningen har också nyligen investerat i solceller. Utsikten och naturen här är oslagbar och man njuter av lugnet, de vackra solnedgångarna och fågellivet över Maren. Området bjuder också på fina promenadstråk, löpslingor, utegym, padelhall, skyttebio och restaurang. Man tar sig lätt in till Västerviks centrum antingen med buss eller cyklar längs med den fina strandpromenaden. Det finns förskola i området och är gångavstånd till fin sandstrand och pontonbryggor med möjlighet att hyra båtplats och nära till Ljunghedens handelsplats och E22:an.

 • Premium
 • Balkong
Fabriksgatan 18, Västervik, Västerviks kommun
Fabriksgatan 18, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Fabriksgatan 18, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Fabriksgatan 18

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 870 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 125 kr/mån
25 972 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett fantastisk boende i hjärtat av Gamla Norr, här bor man med ett av Västerviks centralaste lägen i ett vackert kvarter med anor som skvallrar om en svunnen tid. Belägen i en bra förening med låga månadsavgifter, här ges möjlighet att hyra en fin gästlägenhet och föreningen tillhandahåller en mysig innergård med en fin uteplats samt goda parkeringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades -20. Lägenhetens väl planerade kvadratmeter erbjuder en generös hall med god förvaring i garderobslänga. Kök i öppen planlösning med hallen, badrum med dusch och tvättmaskin(kombi), ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong med skjutbara glaspartier, sovrum som öppnar mot rum som används som W-I-C. Lägenheten har ett vackert ljusflöde allt igenom från ljusinsläpp i hela tre väderstreck. Gamla Norr är ett utav Västerviks centralaste och populäraste områden, med endast ett par steg når du den vackra stadskärnan med allt vad det innebär och inte minst havet och härliga promenadstråk längs en vacker vattenspegel. Låt oss välkomna er till visning av detta vackra boende, bland vackra kullerstensgator, yviga rosor och fantastiska gamla hus som delar sin historia.

 • Premium
 • Balkong
Solvägen 16, Loftahammar, Västerviks kommun

Solvägen 16

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 400 000 kr
96 + 96 m²
6 rum
869 m² tomt

Välhållen 1-plansvilla med källare där fina umgängesytor finns. Villan är belägen på härlig hörntomt med fina uteplatser och på lugn gata med endast 3 minuters promenad till bad. Entréplanets ca 96 kvm fördelas på 3 sovrum, stort vardagsrum, badrum, hall i vinkel samt kök med plats för matbord. I den lika stora källaren erbjuds härlig gillestuga med öppen spis (kassett), gästrum/sovrum, tvättstuga med bastu och duschkabin, verkstad/hobbyrum samt pannrum och förråd. Vidbyggt garage och matkällare. Villan passar lika bra som permanentboende liksom deltidsboende då den är belägen i centrala Loftahammar med gångavstånd till både ICA-affär, gästhamnen med populära Sjökrogen, Stures bageri, pizzeria och golfklubben, glassbar mm. Ett lättskött boende med direkt närhet till bad-och båtliv i Västerviks norra skärgård. Välkommen att boka tid för visning!

 • Uteplats
Östra Eknö Dalen 1, Östra Eknö, Västerviks kommun

Östra Eknö Dalen 1

Fritidshus
Östra Eknö, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 500 000 kr
72 + 28 m²
4 rum
3 930 m² tomt

Välkommen till Östra Eknö Dalen 1 i Västervik södra skärgård, en riktig pärla fritt beläget på en uppväxt trädgård med lekvänliga gräsytor, berg i dagen, buskar, träd och blomster. Huvudbyggnaden har gemensamma ytor på entréplan med hallar, kök, vardagsrum och inglasat uterum. På ovanplan finns 2 sovrum, hall och sidovind. I det närliggande gästhuset finns det gott om sängplatser. En liten bit ner på tomten finns ett sanitetshus med dusch, varmvattenberedare samt handfat. Ett charmigt utedass kompletterar fritidshuskänslan samt praktiskt förråd intill. Byggnaderna är väl underhållna och det finns många naturliga ställen att söka sol och skugga. Djupborrad brunn samt BDT-avlopp för gråvatten. 500 meter från fastigheten finns båtplatser i Västerglo och ev möjlighet till båtplats i Strandbo kan finnas. Postbåten går med 3 turer i veckan året runt, den kan man åka med mellan fastlandet och ön. Välkommen att boka Er för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Seglarvägen 4, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Seglarvägen 4

Tomt
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 300 000 kr
1 227 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga nytt efter eget tycke och smak på en naturskönt och vackert belägen tomt i Gertrudsvik Sjöstad. I tomtpriset ingår VA- el- och fiberkabelanslutning samt nybyggnadskarta. På denna friliggande och friköpta tomten kan man bygga upp till 200 kvm byggnadsarea, 300 kvm bruttoarea och 60 kvm byggnadsarea för garage. Kvalitativt havsnära boende på fjärde raden med vidsträckt utsikt över Gamlebyviken. Gångavstånd med möjlighet till egen bryggplats. Gertrudsvik är naturskönt beläget längs Gamlebyviken och ändå centralt beläget i centralorten Västerviks norra del. En fin och praktisk cykel och gångbana löper utmed vattnet ända in till Västerviks stadskärna. Området gränsar också till insjön Maren med 1,4 km strandremsa. Här finns dessutom 1,8 km strand längs Gamlebyviken som mynnar ut i havet. På sommaren erbjuds gott om fina ströv-och naturområden samt löparspår längs Maren och på vintern är det bara att snöra på sig skridskorna eller ge sig ut på längdskidorna. Förutom närhet till natur så ligger Västerviks nya handelscentrum Ljungheden i närheten med cykelavstånd. Här finns butiker så som Biltema, Jula, Maxi, Apotek, Clas Olsson, Jysk, Djurmagasinet, Blomsterlandet, Stadium outlet och Max.

Gertrudsvik Sjöstad, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Gertrudsvik Sjöstad

Tomt
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
680 000 kr

Nu finns möjlighet att bygga nytt efter eget tycke och smak på någon av de 115 st naturskönt och vackert belägna tomterna i Gertrudsvik Sjöstads parkområde. Kvalitativt havsnära boende med vidsträckt utsikt över Gamlebyviken. Gångavstånd till egen bryggplats. Se tomtkarta på: http://karta.gertrudsvik.se/ Inom området finns tillgång till förskola och skola samt jakt- och fiskeanläggning. I området har också 2 st bostadsrättshus om 44 lägenheter byggts samt 15 bostäder/parhus - Alléhusen - färdigställts och planering pågår inför framtida byggnation. Gertrudsvik är naturskönt beläget längs Gamlebyviken och ändå centralt beläget i centralorten Västerviks norra del. En fin och praktisk cykel och gångbana löper utmed vattnet ända in till Västerviks stadskärna. Området gränsar också till insjön Maren med 1,4 km strandremsa. Här finns dessutom 1,8 km strand längs Gamlebyviken som mynnar ut i havet. På sommaren erbjuds gott om fina ströv-och naturområden samt löparspår längs Maren och på vintern är det bara att snöra på sig skridskorna eller ge sig ut på längdskidorna. Förutom närhet till natur så ligger Västerviks nya handelscentrum Ljungheden i närheten med cykelavstånd. Här finns butiker så som Biltema, Jula, Maxi, Apotek, Clas Olsson, Jysk, Djurmagasinet, Blomsterlandet, Stadium outlet och Max. I tomtpriset ingår VA- el- och fiberkabelanslutning till ett värde av 225.000 kr. Angivet tomtpris reduceras dessutom med en finplaneringsrabatt om 5 %, genom att 19.750-119.000 kr (beroende på tomtpriset) återbetalas till köparen efter byggnation när tomten är färdigställd.

Gertrudsvik Sjöstad, Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun

Gertrudsvik Sjöstad

Tomt
Gertrudsvik Sjöstad, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 600 000 kr

Nu finns möjlighet att bygga nytt efter eget tycke och smak på någon av de 115 st naturskönt och vackert belägna tomterna i Gertrudsvik Sjöstads parkområde. Kvalitativt havsnära boende med vidsträckt utsikt över Gamlebyviken. Gångavstånd till egen bryggplats. Se tomtkarta på: http://karta.gertrudsvik.se/ Inom området finns tillgång till förskola och skola samt jakt- och fiskeanläggning. I området har också 2 st bostadsrättshus om 44 lägenheter byggts samt 15 bostäder/parhus - Alléhusen - färdigställts och planering pågår inför framtida byggnation. Gertrudsvik är naturskönt beläget längs Gamlebyviken och ändå centralt beläget i centralorten Västerviks norra del. En fin och praktisk cykel och gångbana löper utmed vattnet ända in till Västerviks stadskärna. Området gränsar också till insjön Maren med 1,4 km strandremsa. Här finns dessutom 1,8 km strand längs Gamlebyviken som mynnar ut i havet. På sommaren erbjuds gott om fina ströv-och naturområden samt löparspår längs Maren och på vintern är det bara att snöra på sig skridskorna eller ge sig ut på längdskidorna. Förutom närhet till natur så ligger Västerviks nya handelscentrum Ljungheden i närheten med cykelavstånd. Här finns butiker så som Biltema, Jula, Maxi, Apotek, Clas Olsson, Jysk, Djurmagasinet, Blomsterlandet, Stadium outlet och Max. I tomtpriset ingår VA- el- och fiberkabelanslutning till ett värde av 225.000 kr. Angivet tomtpris reduceras dessutom med en finplaneringsrabatt om 5 %, genom att 19.750-119.000 kr (beroende på tomtpriset) återbetalas till köparen efter byggnation när tomten är färdigställd.

Visar alla 9