Mäklare Anna Jeansson

Anna Jeansson

Om mig

Jag har haft förmånen att hjälpa kunder i Västerviks kommun med sin bostadsprocess i över 30 år vilket har resulterat i över 1000 affärer. Det gör mig till en av de mest erfarna mäklarna i landet och jag har skaffat mig ett väldigt stort kontaktnät både lokalt och nationellt. Jag har många återkommande kunder och förmedlar alla typer av objekt och tar mig gärna an de lite mer utmanande affärerna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallströmsgatan 36, Lidhem, Västerviks kommun

Hallströmsgatan 36

Lägenhet
Lidhem, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
775 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 402 kr/mån
13 362 kr/m²

Välplanerad 2:a belägen på första våningsplanet. Lägenhetens 58 m2 fördelas på välkomnande hall med gott om förvaring, badrum med wc, tvättställ, dusch och tvättmaskin samt kaklade väggar, sovrum, vardagsrum med utgång till rymlig inglasad balkong som vetter mot föreningens trevliga innergård. Nya parkettgolv i hela lägenheten. I månadsavgiften ingår el, vatten och värme. Här bor du i en välskött förening med mycket god ekonomi och gångavstånd till såväl resecentrum, stadskärnan, Bökensveds idrottsplats och Campus! På föreningens innergården finns både fri parkering och uteplats som får nyttjas av föreningens medlemmar. I föreningens byggnad finns även 10 st garageplatser som hyrs ut via separat kö. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Mommehål Björkhaga 7, Västervik, Västerviks kommun

Mommehål Björkhaga 7

Gård/Skog
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
9 850 000 kr
220 + 41 m²
6 rum
4,5 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva en hästgård som är belägen endast 6 km från Västerviks centrum. Huvudbyggnad i 2-plan med delvis källare, boarea 220 m2 fördelat på 6 rum och 2 kök, byggår 1938, ny värmepanna, nyrenoverade badrum, eget vatten och avlopp. Stall om 200 m2 uppfört 2021 med 6 boxar med möjlighet till ytterligare 4 boxar, sadelkammare och foderkammare. Maskinhall om ca 344 m2 uppförd 2020 i prefabricerade betongelement, 2 luftvärmepumpar. Äldre gästhus på tomten som efter pågående förrättning uppgår till ca 4,5 ha med möjlighet att arrendera ytterligare mark. Uppvärmning genom solcellsanläggning som ger ca 20-22 000 kWh och ny vattenburen elpanna i huvudbyggnaden. Eget vatten och avlopp med flera vattenkällor.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2