Mäklare Fabian Högström

Fabian Högström

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Västervik och jag står redo att hjälpa, utbilda och stötta människor i deras viktigaste och största affär i livet, bostadsaffären. Och självklart få det bästa slutpriset i en trygg affär. De tre ledorden som jag lever efter är glädje, lyhörd och engagemang. Min fritid består av att umgås med familj och vänner. Jag älskar kundmötet och trivs allra bäst med folk runt omkring mig. Kontakta mig gärna om du undrar över något.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Rätö Ängalag tre tomt 121, Västervik, Västerviks kommun
  • Lör 3 aug kl 14:30

Lilla Rätö Ängalag tre tomt 121

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
900 000 kr
60 m²
3 rum
1 188 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus med gammaldags charm. Här erbjuds en stor och lättskött tomt, perfekt för dig som vill njuta av lugnet och naturen. Läget är fantastiskt, med närhet till både fotbollsplan, båtplatsen och den vackra sandstranden vid Lilla Rätö. Här finns gott om möjligheter till aktiviteter och rekreation. På fastigheten finns en storstuga med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en rymlig känsla. Här är det även högt i tak, som ger en luftig dimension till rummen. Förutom huvudbyggnaden finns det även en gäststuga med två sovrum och ett allrum med pentry, perfekt för att ta emot gäster eller för den som behöver extra utrymme. Dessutom finns ett garage för 4-hjuling eller golfbil, samt en praktisk förrådsbyggnad. Med en bostadsyta på 60 kvadratmeter och en tomtarea på 1188 kvadratmeter erbjuder denna fastighet gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Välkommen till Lilla Rätö Ängalag tre tomt 121.

  • Plus
  • Uteplats
Lilla Rätö Ängalag fyra tomt 175, Västervik, Västerviks kommun

Lilla Rätö Ängalag fyra tomt 175

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
850 000 kr
58 m²
4 rum
1 476 m² tomt

Välkommen till denna fina och gedigna husmodell med stor potential, belägen på Lilla Rätö i Västerviks skärgård. Här erbjuds en ljus och luftig bostad med högt i tak, som ger en härlig rymd och trivsel. Det trevliga vardagsrummet erbjuder öppen planlösning mot köket, perfekt för umgänge och sociala tillställningar. Från vardagsrummet når du även den stora och fina altanen, där du kan njuta av många soltimmar och avkoppling. På övervåningen finns ett rymligt loft som idag används som sovrum/kontor, vilket ger flexibilitet för den nya ägaren att anpassa efter behov. Läget är barnvänligt och med närhet till havet får du möjlighet att njuta av vacker natur och härliga badmöjligheter. Förutom huvudbyggnaden finns även ett gästhus med två sängplatser samt en förrådsdel, vilket ger extra utrymme och möjligheter. Med en bostadsyta om 58 kvadratmeter och en tomtarea på 1476 kvadratmeter erbjuds här en trivsam och välplanerad bostad, redo att bli din nya sommarpärla. Välkommen till Lilla Rätö Ängalag fyra tomt 175!

  • Uteplats
Snipvägen 3, Västervik, Västerviks kommun

Snipvägen 3

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
5 200 000 kr
180 + 40 m²
6 rum
1 110 m² tomt

Välkommen till detta ståtliga amerikansk-inspirerande hus med stora fönster och fint ljusinsläpp som är beläget på Snipvägen 3 i Västervik. Här erbjuds generösa sociala ytor med fyra sovrum och en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum, matsal och kök som ger en känsla av rymd och luftighet. Detta välplanerade enplanshus är perfekt för familjen som söker både komfort och funktionalitet. I den välkomnande hallen möts du av en öppen planlösning där vardagsrum, matsal och kök förenas i harmoni. Här kan du umgås och njuta av gemenskapen samtidigt som du har gott om plats för övriga utrymmen i huset. Förutom de generösa inomhusutrymmena kan du även njuta av en härlig utomhusmiljö. En trevlig uteplats som erbjuder många soltimmar och är perfekt för sommarens utomhusaktiviteter och sociala tillställningar. Dessutom finns det ett garage med plats för två bilar samt carport vilket är praktiskt för den stora familjen. Huset är utrustat med vattenburen golvvärme i hela huset samt klinkergolv som finns i alla rum och ger en stilfull och lättskött yta. Med en bostadsyta på 180 kvadratmeter och en tomtarea på 1110 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både avkoppling och lek. Detta hus är verkligen en dröm för den som vill ha ett stort, ljust och välplanerat boende. Varmt välkommen till Snipvägen 3!

  • Plus
  • Uteplats
Norralidsvägen 16, Överum, Västerviks kommun

Norralidsvägen 16

Villa
Överum, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
495 000 kr
75 + 75 m²
705 m² tomt

På Norralidsvägen 16 finner du denna trevliga villa med en yta på 75 kvm boarea samt 75kvm biarea.  Huset är välplanerat med kök, badrum och vardagsrum samt tre sovrum, alla belägna på samma våning samt en trevlig källare.  Här får du en inbjudande känsla med fina ytskikt och en naturnära omgivning. Tomten är stor och lummig, perfekt för den trädgårdsintresserade. Här kan du njuta av ett barnvänligt läge och en tomt i etage där vindruvor, hallon, vinbär, jordgubbar, plommon, äpplen och päron växer. En riktig oas för den som älskar att vara utomhus. Under 2006 genomfördes renoveringar på taket, badrummet och dräneringen, vilket ger dig trygghet i ditt boende.  Fiber och luftvärmepump är installerat på senare år. Här kan du leva i harmoni med naturen samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen till Norralidsvägen 16!

  • Uteplats
Markörgatan 38B, Västervik, Västerviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Markörgatan 38B

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
250 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
6 362 kr/mån
2 941 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea på Markörgatan 38 B! Bostaden är belägen på andra våningen och har fönster i flera väderstreck, en mysig balkong samt fina sociala ytor. Lägenhetens 85 kvm fördelas på hall, badrum med egen tvättmaskin, två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober, ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen samt ett kök med stor matplats. Här bor du med närhet till härliga motionsspår och vandringsleder i skogen, matbutik, gym, sim-, is- och tennishall samt både förskola och skola finns i området. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Östersjövägen 69, Västervik, Västerviks kommun
Östersjövägen 69, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Östersjövägen 69, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Östersjövägen 69

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 675 000 kr
128 + 28 m²
5 rum
741 m² tomt

Välkommen till detta stora och välplanerade hus beläget på Östersjövägen 69 i Västervik. Med sina 128 kvadratmeter erbjuder detta ljusa och trevliga hem en perfekt miljö för familjen att trivas i. Det stora och luftiga vardagsrummet är en central punkt i huset, med sin generösa yta som inrymmer både matplats och en mysig kamin. Härifrån har du även utgång till husets balkong där du kan njuta av solen. Huset är välplanerat och har genomgått stora renoveringar för att erbjuda bekvämt boende såsom nya badrum, fönster, kök och ytskikt i alla rum är bara några exempel på de förbättringar som har gjorts. Fiber är dessutom indraget i huset för att möta dagens tekniska behov. Uteplatsen är stor och trevlig, perfekt för att njuta av de många soltimmarna. En del av uteplatsen har dessutom tak, vilket ger möjlighet till skydd även under regniga dagar. Förutom gott om plats för flera bilar, erbjuder huset även ett garage med en förvaringsdel. Läget är idealiskt för familjer då det är nära till både låg-och mellanstadieskola, högstadieskola, gymnasium, fotbollsplaner, ishall och simhall. Här får du en påkostad och välskött villa med alla bekvämligheter du kan önska dig. Varmt välkommen till Östersjövägen 69!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Helgenäs Strandgården, Edsbruk, Västerviks kommun
  • Tis 30 jul kl 10:30

Helgenäs Strandgården

Fritidshus
Edsbruk, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 500 000 kr
94 m²
4 rum
6 499 m² tomt

Välkommen till Helgenäs och Helgenäs Strandgården! Denna stora och fina fastighet om hela 6499kvm som ligger cirka 30 minuter ifrån Västerviks stadskärna eller 75minuter i från Linköpings stadskärna. På fastigheten finns 3st andra byggnader där bostadshuset är om 94kvm och har på entrèplanet en välkomnande och ljus hall med gedigen takrymd, fullutrustat kök, mysigt vardagsrum med rörspis samt ett stort sovrum med en kamin. På övervåningen finner man en övre hall, stort sovrum med en rörspis samt bostadens badrum med dusch, toalett, komod och tvättmaskin. De andra 2 byggnaderna är i form av en garage-/förrådsbyggnad och en stor loge. Fastigheten är belägen i ett lugnt och fint område med naturen och havsviken som närmsta granne. Här kan du njuta av lugna och härliga dagar med närheten till natur och hav samt en egen brygga och badplats för svalkande bad under de varma sommardagarna. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Slottsholmsvägen 10B, Västervik, Västerviks kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00

Slottsholmsvägen 10B

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/6
4 312 kr/mån
76 846 kr/m²

Varmt välkommen till denna magnifika tvårumslägenhet på tredje våningen med kungsbalkong och otrolig vy över Västervik, slottsruinen och Gamlebyviken med både morgonsol, eftermiddag- och kvällssol. En av de absolut bästa bostäderna i Västervik och på Slottsholmen! Slottsholmen är placerad ett stenkast ifrån Västerviks stadskärna och är granne med Stegeholms Slottsruin, där Visfestivalen utspelar sig varje sommar. Slottsholmen är en unik fastighet som är byggd på fastmark mitt i mellan Skeppsbrofjärden och Gamlebyviken med havsutsikt åt alla fyra väderstreck och är Västerviks nya och vackra landmärke.. Den här bostaden är för de personer som verkligen vill bo granne med havet och vill njuta av den vackra vyn från morgon till kväll. Slottsholmen skapades av Björn Ulvaeus och ALM Equity och är Västerviks givna mötesplats för lokala samt internationella gäster som inkluderar ett spa (Warmbadhuset) samt en förstklassig restaurang.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsgatan 23A, Västervik, Västerviks kommun
Idrottsgatan 23A, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Idrottsgatan 23A, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Idrottsgatan 23A

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
4 283 kr/mån
12 143 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerad tvårumslägenhet med balkong i härligt sydvästläge. Bostaden har ett centralt läge med gångavstånd till centrum samt närhet till fotbollsplaner, simhall, ishall, bowling, idrottshall, skolor, mataffär och resecentrum. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Väldisponerad planlösning med klinker på golvet i hallen med stor skjutdörrsgarderob, fräscht badrum med dusch och tvättmaskin, trivsamt kök med vita skåpsluckor och svart kakel, sovrum med parkettgolv och rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen med utsikt mot idrottsplatsen. Till lägenheten hör ett bra vindsförråd samt ett matkällarförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ejdergatan 12I, Brevik, Västerviks kommun
  • Tor 1 aug kl 16:15

Ejdergatan 12I

Lägenhet
Brevik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 450 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
4 732 kr/mån
17 262 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade 3:a i markplan! Bostaden är belägen i det attraktiva området Brevik. Lägenheten har genomgått renoveringar ifrån 2014 i form av ytskickt, kök samt badrum -18 och erbjuder en stilren och fräsch interiör. Här finner du en välplanerad planlösning med öppen och välkomnande hall mot kök, stort vardagsrum med utgång till bostadens balkong samt två sovrum som ger gott om utrymme. Med sin välplanerade yta, moderna utrustning och närhet till havet är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt boende. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och låg avgift där allt ingår. Lägenheten har bekvämligheten att ha skola, restaurang och badplats inom bekvämt gångavstånd. Med närhet till havet och Breviksbadet är detta det perfekta boendet för den som älskar att njuta av ett svalkande dopp under sommarmånaderna. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lilla Rätö Ängalag tre tomt 143, Västervik, Västerviks kommun

Lilla Rätö Ängalag tre tomt 143

Tomt
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
250 000 kr
1 850 m² tomt

Välkommen till denna friköpta tomt belägen på den charmiga ön Lilla Rätö i Västerviks skärgård. Med en tomtyta på 1850 kvadratmeter erbjuder denna tomt fantastiska möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende nära havet. På Ängalag Tre ligger Lilla Rätös enda sandstrand där det gemensamma midsommarfirandet äger rum. För dig som älskar fiske finns det gott om möjligheter här. Tomten har närhet till fina fiskevatten där du kan prova lyckan och fånga din egen middag. För att underlätta för dig som ägare finns det både en båtplats och parkering på fastlandet. Skapa ditt drömboende vid havet. Kontakta mig idag för mer information!

Solviksgatan 1, Västervik, Västerviks kommun

Solviksgatan 1

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 645 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
506 m² tomt

NYTT PRIS! Varmt välkommen till Solviksgatan 1. Här bor du i en välhållen och välplanerad enplansvilla med källare som erbjuder trevlig baksida med inglasat uterum. Huset har genomgått bra renoveringar på senare tid såsom yttertak med plåttegel, 3-glasfönster (trä/alu), nytt kök samt ett gediget inglasat uterum. Villan är mycket välhållen och de 96 kvm på entrèplanet har en fin planlösning med 2st sovrum, matsal, kök, vardagsrum med öppen spis samt badrum. Källarplanet består av badrum, gillestuga, pannrum, tvättstuga, förråd samt sovrum. Uppvärmning sker via fjärrvärme samt den öppna spisen med insatskassett. På fastigheten finns ett stort garage med indragen fjärrvärme samt ett mindre förråd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Vassgatan 5, Västervik, Västerviks kommun

Vassgatan 5

Radhus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 695 000 kr
120 m²
6 rum
6 462 kr/mån
22 458 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade, moderna och stilfulla bostad som är placerad i det populära området Ekhagen. Bostaden är nyproducerad under 2022 och har en välkommande och mysig känsla där bostaden är fördelad i två plan. Entrèplanet består av en välkomnande hall, trevligt sovrum, gediget badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare, rymligt och öppet kök mot matsalen med ett mysigt vardagsrum med utgång till bostadens baksida och altan. Övervåningen består av 3st sovrum, allrum samt badrum . Här bor du med närhet till både golfbana, natur och hav där det bara är att flytta in. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 13