Mäklare Fabian Högström

Fabian Högström

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Västervik och jag står redo att hjälpa, utbilda och stötta människor i deras viktigaste och största affär i livet, bostadsaffären. Och självklart få det bästa slutpriset i en trygg affär. De tre ledorden som jag lever efter är glädje, lyhörd och engagemang. Min fritid består av att umgås med familj och vänner. Jag älskar kundmötet och trivs allra bäst med folk runt omkring mig. Kontakta mig gärna om du undrar över något.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skvagerfall Bollsveden, Västervik, Västerviks kommun

Skvagerfall Bollsveden

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
395 000 kr
46 + 5 m²
2 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till detta charmiga röda torp med vita knutar strax utanför Västervik. Här får du möjlighet att uppleva den genuina lantlivskänslan i en naturnära miljö. Torpet är beläget på en stor och lummig tomt. Här finns alla de traditionella inslagen du kan förvänta dig av ett klassiskt torp. På altanen med tak kan du njuta av naturen och i närheten finns även kor som betar i grönskan. Trots att du befinner dig i en naturskön miljö är det ändå nära till kommunikationer och bekvämligheter. Västervik ligger bara en kort bilresa bort, där du hittar allt du behöver för din vardag eller varför inte promenera bort till Almviks Cafè för en glass eller pizza. Varmt välkommen på visning!

Lysingsvägen 3A, Johannesdal, Västerviks kommun

Lysingsvägen 3A

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 646 kr/mån
7 182 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Lysingsvägen 3A i Johannesdal. Med närhet till både kommunikationer och bekvämligheter blir detta en perfekt plats att kalla hem. Denna bottenvåningslägenhet erbjuder en generös yta om 55 kvadratmeter, perfekt för dig som söker en bekväm och lättillgänglig bostad. Det stora vardagsrummet ger gott om utrymme för både avkoppling och umgänge, och den tillhörande balkongen blir en härlig plats att njuta av soliga dagar. Området har det mesta som du behöver inom bekvämt avstånd. Här finner du matbutik, restaurang, skolor, simhall, bowlingbanor, ishall, fotbollsplaner, padel- och tennisbanor. Välkommen till Lysingsvägen 3A - en lägenhet som erbjuder både komfort och närhet till nödvändigheter och aktiviteter.

Lilla Rätö Ängalag tre tomt 143, Västervik, Västerviks kommun

Lilla Rätö Ängalag tre tomt 143

Tomt
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
250 000 kr
1 850 m² tomt

Välkommen till denna friköpta tomt belägen på den charmiga ön Lilla Rätö i Västerviks skärgård. Med en tomtyta på 1850 kvadratmeter erbjuder denna tomt fantastiska möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende nära havet. På Ängalag Tre ligger Lilla Rätös enda sandstrand där det gemensamma midsommarfirandet äger rum. För dig som älskar fiske finns det gott om möjligheter här. Tomten har närhet till fina fiskevatten där du kan prova lyckan och fånga din egen middag. För att underlätta för dig som ägare finns det både en båtplats och parkering på fastlandet. Skapa ditt drömboende vid havet. Kontakta mig idag för mer information!

Fredsgatan 6C, Västervik, Västerviks kommun

Fredsgatan 6C

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/2
3 030 kr/mån
10 972 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade lägenhet om 36kvm . Lägenheten är belägen på första våningen med 2,5meter i takhöjd i en centralt belägen fastighet. Lägenheten innehåller en välkomnande hall, stort kök, nyrenoverat badrum, klädkammare och trevligt vardagsrum. Fiber, uppvärmning och el ingår i månadsavgiften. Här bor du med gångavstånd till de flesta bekvämligheter såsom mataffär, sjukhus, skolor, idrottsanläggningar, gym och Västerviks stadskärna. Varmt välkommen på visning!

Solviksgatan 1, Västervik, Västerviks kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Solviksgatan 1

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 695 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
506 m² tomt

Varmt välkommen till Solviksgatan 1. Här bor du i en välhållen och välplanerad enplansvilla med källare som erbjuder trevlig baksida med inglasat uterum. Huset har genomgått bra renoveringar på senare tid såsom yttertak med plåttegel, 3-glasfönster (trä/alu), nytt kök samt ett gediget inglasat uterum. Villan är mycket välhållen och de 96 kvm på entrèplanet har en fin planlösning med 2st sovrum, matsal, kök, vardagsrum med öppen spis samt badrum. Källarplanet består av badrum, gillestuga, pannrum, tvättstuga, förråd samt sovrum. Uppvärmning sker via fjärrvärme samt den öppna spisen med insatskassett. På fastigheten finns ett stort garage med indragen fjärrvärme samt ett mindre förråd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sjömansgatan 40, Johannesdal, Västerviks kommun

Sjömansgatan 40

Radhus
Johannesdal, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 195 000 kr
92 m²
4 rum
5 550 kr/mån
23 859 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus i bostadsrättsform som är placerat på en gavel. Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2020-2021. Bostaden innehåller följande på entrèplanet: välkomnande hall, fint badrum med bubbelbadkar, ljust vardagsrum med fiskbensparkett, inglasat uterum, trevlig matsal med öppen planlösning mot det ljusa och fina köket. Övreplanet består av en övre hall med kattvind, sovrum med trägolv, masterbedroom med trägolv samt 2st kattvindar och en WC med toalett och handfat. Källarplanet innehåller duschrum med duschkabin, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt förråd. På den mysiga tomten finns uppställningsplats för bil, förråd, inglasat uterum, altan. Här bor du med närhet till både ishall, simhall, skola, dagis, padelbanor, matbutik och bad på lysingsbadets sandstrand. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Vassgatan 5, Västervik, Västerviks kommun

Vassgatan 5

Radhus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 775 000 kr
120 m²
6 rum
6 462 kr/mån
23 125 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade, moderna och stilfulla bostad som är placerad i det populära området Ekhagen. Bostaden är nyproducerad under 2022 och har en välkommande och mysig känsla där bostaden är fördelad i två plan. Entrèplanet består av en välkomnande hall, trevligt sovrum, gediget badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare, rymligt och öppet kök mot matsalen med ett mysigt vardagsrum med utgång till bostadens baksida och altan. Övervåningen består av 3st sovrum, allrum samt badrum . Här bor du med närhet till både golfbana, natur och hav där det bara är att flytta in. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Hökgatan 10, Västervik, Västerviks kommun

Hökgatan 10

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 495 000 kr
130 + 80 m²
6 rum
619 m² tomt

Välkommen till denna moderna och renoverade villa med rymliga sociala ytor. Här finns hela 4st sovrum, 2st badrum, stort, öppet och inbjudande kök med grön marmorbänkskiva, stort inglasat uterum samt fina källarutrymmen. Villan har genomgått stora renoveringar under senare år. Tomten är friköpt och har ett öppet altandäck i den lummiga och charmiga baksidan. Fiber är indraget, uppvärmning via fjärrvärme samt två luft/luft värmepumpar och med gångavstånd når man skola, idrottsplats och Gamlebyviken. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Idrottsgatan 23A, Västervik, Västerviks kommun
Idrottsgatan 23A, Västervik, Västerviks kommun, bild 2
Idrottsgatan 23A, Västervik, Västerviks kommun, bild 3

Idrottsgatan 23A

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
615 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
4 283 kr/mån
12 551 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerad tvårumslägenhet med balkong i härligt sydvästläge. Bostaden har ett centralt läge med gångavstånd till centrum samt närhet till fotbollsplaner, simhall, ishall, bowling, idrottshall, skolor, mataffär och resecentrum. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Väldisponerad planlösning med klinker på golvet i hallen med stor skjutdörrsgarderob, fräscht badrum med dusch och tvättmaskin, trivsamt kök med vita skåpsluckor och svart kakel, sovrum med parkettgolv och rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen med utsikt mot idrottsplatsen. Till lägenheten hör ett bra vindsförråd samt ett matkällarförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Allén 3B, Stenhagen, Västerviks kommun

Allén 3B

Lägenhet
Stenhagen, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 665 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 464 kr/mån
20 813 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna stilfulla och nyrenoverade lägenhet i centrala Västervik. Fin och nyrenoverad 3:a om 80kvm på tredje våningen med balkong där solen finns större delen av dagen. Lägenheten erbjuder generösa utrymmen med rymliga sovrum, stort vardagsrum, möblerbar hall nyrenoverat badrum samt en nyrenoverad gästtoalett. En omfattande renovering har gjorts under 2022 och innefattar ny el, nytt kök med svart granitbänkskiva, integrerad diskmaskin, side-by-side kyl och frys med is-dispenser, induktionshäll, varmluftsugn och micro. Stort, ljust och luftigt vardagsrum med nyslipad fiskbensparkett och utgång till balkong mot innergård. Två rymliga sovrum som har plats för dubbelsäng samt innehåller 2st stora garderober i varje rum samt en stor klädkammar. Bostadsrättsförening är mycket välskött med en lugn och familjär atmosfär. Hiss finns i alla trapphus så lägenheten lämpar sig för alla oavsett ålder eller livsstil. Ytterligare förråd till lägenheten finns också i huset. Här finns också en härlig innergård där man kan grilla under sommarmånaderna. Parkering, laddstolpar för laddning av bilar ingår, samt tillgång till garage i mån av plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10