Mäklare Fabian Högström

Fabian Högström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Gasverksgatan 41, Västervik, Västerviks kommun

Gasverksgatan 41

Radhus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

1 795 000 kr

116 m²

5 rum

238 m² tomt

På Gasverksgatan 41 möts vi av ett välskött radhus i attraktivt och barnvänligt område. Här erbjuds en välplanerad bostad i två plan på 116 kvm boarea samt 20 kvm biarea som fördelas på sociala ytor. Fyra sovrum, kök med matplast, två badrum och tvättstuga och goda förvaringsutrymmen samt ett härligt inglasat uterum i österläge. Bostaden har ett attraktivt läge där alla bekvämligheter finns inom praktiskt gångavstånd såsom skola/förskola, matbutik samt närheten till naturen som såväl stadskärnan. På fastigheten finns även en förrådsbod. Garageplats med ny garageport i länga. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Nedre Norrtullsgatan 2B, Västervik, Västerviks kommun

Nedre Norrtullsgatan 2B

Lägenhet
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

1 575 000 kr

61,6 m²

2 rum

3 751 kr/mån

25 568 kr/m²

Unik och påkostad takvåning i centrala Västervik! Lägenheten innehåller 2 rum och kök med balkong i soligt sydvästläge som genomgått omfattande ombyggnation och renovering. En välplanerad lägenhet med mycket ljusinsläpp och påkostade detaljer så som ett modernt renoverat kök med vinkyl & öppen planlösning mot vardagsrummet, ett smakfullt & generöst renoverat badrum, balkong med glasräcken, enhetligt 1-stavs parkettgolv och mycket mer. Här har du möjligheten att njuta av utsikten över Västerviks stads takåsar & vattnet. Bostaden är belägen i det centrala och attraktiva området Gamla Norr med endast ett par hundra meters gångavstånd till city med allt vad Västerviks stad har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Balkong
Ekbacksgatan 27A, Peru, Västerviks kommun

Ekbacksgatan 27A

Lägenhet
Peru, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

695 000 kr

58 m²

2 rum

2 794 kr/mån

11 983 kr/m²

Trevlig bostadsrätt om 2 rok med stor inglasad balkong.! Lägenheten är belägen i populär förening med låg månadsavgift . Här bor du centralt med närhet till alla bekvämligheter så som centrum, affärer, stadsparken och havet. Den stora inglasade balkongen kan tillämpas som ett extra rum och kan nyttja från tidig vår till sen höst. Lägenhetens 58 kvm rymmer hall med gott om förvaringsmöjligheter, ljust vardagsrum, rymligt sovrum, kök med plats för matbord samt kaklat badrum med tvättmaskin. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Stora Trädgårdsgatan 42, Fimmelstången, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 42

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

995 000 kr

75,3 m²

3 rum

3 943 kr/mån

13 214 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a med balkong om 75,3 kvm. Lägenheten är fördelad på hall, badrum med egen tvättmaskin, vardagsrum med fönster mot föreningens innergård, två rymliga sovrum varav det ena med utgång till balkong samt ett nytt modernt kök. Bostaden är belägen på tredje våningen i centralt placerad förening och här har du närhet till gym, matbutik, pizzeria och förskola. Med en kort promenad når du dessutom stadskärnan. Här bor du bekvämt med allt inom gångavstånd. Varmt Välkommen!

  • Balkong

Visar alla 4