Mäklare Jonas Gustafson

Jonas Gustafson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankta Gertruds väg 149, Skogshaga, Västerviks kommun

Sankta Gertruds väg 149

Villa
Skogshaga, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 800 000 kr
110 + 110 m²
3 rum
638 m² tomt

Varmt välkommen till denna mycket välunderhållna villa belägen i ett lugnt och omtyckt område med närhet till skola och förskola, fina promenadstråk, Gamlebyviken med fina badplatser och möjlighet att hyra båtplats. Här har de flesta större renoveringarna gjorts, såsom tak, kök, spaavdelning, nya fönster, ytskikt i hela huset. Huset har en flexibel planlösning så det är relativt enkelt bygga om varefter behoven skiftar. Mycket fräsch källare med sovrum, fint allrum med öppen spis, ett rejält hobbyrum, en relaxavdelning med bubbelbad och bastu. Här bor du på en plan och lättskött tomt som i bakkant gränsar mot ett litet skogsparti, på tomten finns plats att både parkera husbil/båt och en bil, dessutom har finns det ett garage i en länga. Tomten är friköpt och huset värms upp med frjärrvärme.

Johannesbergsvägen 12, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 12

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
330 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/3
2 585 kr/mån
12 222 kr/m²

Välkommen till denna fina enrummare belägen högst upp i hus med hiss. Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter inom smidigt avstånd såsom härliga bad vid Lysingsbadet, mataffärer, restaurang och merparten av Västerviks utbud av sport- och motionsanläggningar. Föreningen är lugn och välskött och erbjuder eget gym och bastu. Fiber finns och ingår i månadsavgiften, likaså ett basutbud av TV-kanaler och även elen. Lägenheten har ljusa ytskikt och det ingår en gedigen loftsäng som ger möjlighet till platsbesparande möblering. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tallåsvägen 13, Ukna, Västerviks kommun

Tallåsvägen 13

Villa
Ukna, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
127 + 56 m²
5 rum
1 000 m² tomt

I fridfullt läge i utkanten av samhället bor du bekvämt i denna rymliga enplansvilla. Här har du skogen som granne och närhet till mängder av insjöar och vacker natur. Bekvämt boende i ett plan med trevliga sociala ytor med stort vardagsrum samt allrum med värmande täljstenskamin. Huset erbjuder riktigt fina utrymmen till förvaring eller hobbyverksamhet. Huset har 3-4 sovrum och fiber är indraget. Tomten är plan och det finns en insynsskyddad uteplats i söderläge. I Ukna finns en liten matbutik, förskola och bensinstation. Välkommen på visning!

  • Plus
Västra Ekdalsgatan 9, Ekdalen, Västerviks kommun

Västra Ekdalsgatan 9

Villa
Ekdalen, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 295 000 kr
119 + 80 m²
5 rum
394 m² tomt

Varmt välkommen till denna mycket välunderhållna villa där många av de större renoveringarna är gjorda så som tak, fönster, kök och badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt. Huset ligger i ett mycket familjevänligt läge med gångavstånd till skolor och förskolor och även till idrottsanläggningarna vid Bökensved. Tomten är behändig och lättskött och det finns garage samt plats för parkering framför.

Slånbärsstigen 8A, Gamleby, Västerviks kommun

Slånbärsstigen 8A

Lägenhet
Gamleby, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
225 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 233 kr/mån
5 696 kr/m²

Varmt välkommen till denna toppenfina etta på tredje våningen i omtyckt och central förening. Lägenheten fick nytt kök och merparten av ytskikten utbytta 2019. Här bor du högst upp i huset med härlig utsikt från den stora balkongen med kvällssol i västerläge. Gångavstånd till centrum med affärer och mysiga restauranger.

Grevgatan 14, Södermalm, Västerviks kommun
Grevgatan 14, Södermalm, Västerviks kommun, bild 2
Grevgatan 14, Södermalm, Västerviks kommun, bild 3

Grevgatan 14

Villa
Södermalm, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 950 000 kr
155 + 73 m²
5 rum
1 037 m² tomt

Varmt välkommen till denna mycket välunderhållna villa i bra läge nära centrum, skolor, idrottsanläggningar och stor mataffär. Huset ligger på en plan tomt i fint solläge. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matrum med braskamin, tre bra sovrum och en härlig relaxavdelning med bastu och två fina badrum. Fräsch och dränerad källare med fina utrymmen. På tomten finns en carport med förrådsdel byggt 2014. Altan i soligt sydvästläge. Huset har ekonomisk uppvärmning med fjärrvärme, två luft/luftvärmepumpar för värme/kyla samt braskamin.

  • Premium
Hallmare Frälsegård, Loftahammar, Västerviks kommun
Hallmare Frälsegård, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 2
Hallmare Frälsegård, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 3

Hallmare Frälsegård

Gård/Skog
Loftahammar, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
19 950 000 kr
142 m²
6 rum
188,3 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska gård med eget båthus intill havsvik och närheten till Tjust vackra skärgård. Gårdens unika läge är något utöver det vanliga, bland böljande åkerlandskap och hänförande natur finner vi denna idyll alldeles i närheten av havet. Här bor du i ditt eget drömboende i vackert huvudhus med anor från 1870-tal omgärdat av parkliknande trädgård, flygel som kan inredas till gästhus, jaktstuga och fin ladugårdsbyggnad samt ett traktorgarage med viltbod. Här finns fina betesmarker, slående vackra ängs-och åkermarker och närheten till sköna bad vid det egna båthuset eller varför inte på någon av de fantastiska klipphällarna som ingår i fastigheten. Här finns även en anlagd damm med inplanterad karp som skapar ett fint tillhåll för diverse fågelarter. Den produktiva skogsmarken uppgår till ca 151,2 ha och virkesförrådet till ca 13656 m3sk där ca 75% är tallskog. I markerna finns sedvanligt vilt för den jaktintresserade och i samfälligheten har man även rätt fiskevatten. Vänligen ring för intresseanmälan/visning. Visningar sker enl. överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7