Mäklare Jonas Gustafson

Jonas Gustafson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slånbärsstigen 6B, Gamleby, Västerviks kommun

Slånbärsstigen 6B

Lägenhet
Gamleby, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

275 000 kr

74,5 m²

3 rum

5 313 kr/mån

3 691 kr/m²

Varmt välkommen till Slånbärsstigen 6B! Här bor du i en välplanerad lägenhet som erbjuder fina sociala ytor, fönster i två väderstreck och en trevlig balkong med utsikt mot grönområde. Lägenhetens 74,5kvm fördelas på hall, kök med matplats intill fönsterparti, två sovrum varav det ena med platsbyggda garderober, helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum med fint parkettgolv och utgång till balkongen i soligt söderläge. Här bor du med fin utsikt på tredje våningen samt med gångavstånd till köpcentrum som innehar matbutik, klädaffär, Systembolag, apotek och café.

Slånbärsstigen 8A, Gamleby, Västerviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Slånbärsstigen 8A

Lägenhet
Gamleby, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

100 000 kr

74,5 m²

3 rum

5 313 kr/mån

1 342 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen högst upp i huset med fin utsikt över takåsarna. Bostaden ligger centralt med gångavstånd till det mesta. Lägenheten är i behov av uppfräschning då föregående ägare har rökt men den har potential att bli ett fint boende i en välskött förening. Bostaden har två sovrum i bra storlek, ett rymligt vardagsrum med balkong i söderläge i anslutning. Kök med rejäl matplats. Välkommen på visning.

Getingstigen 1S, Fågelbäret, Västerviks kommun

Getingstigen 1S

Villa
Fågelbäret, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

1 695 000 kr

113 m²

3 rum

199 m² tomt

Välkommen till detta mycket familjevänliga gavelradhus, beläget i ett bilfritt område med en fin och nyrustad lekpark. Här är det gångavstånd längs med gångbana till förskola och skola. Huset har en flexibel planlösning och du kan med enkla medel avdela ytterligare ett sovrum på övervåningen om så önskas, även på nedervåningen kan ett rum till skapas om man delar av vardagsrummet. Här får man en behändig trädgård som ligger fint mot ett litet skogsparti och en härlig uteplats längs med hela husets bredd i soligt söderläge. Till huset hör ett garage i länga med en motordriven port. Här är det nära till mataffärer och till merparten av Västerviks idrotts- och motionsanläggningar vid Bökensved och Karstorp, det är även cykelavstånd till golf och fina bad vid Lysingsbadet. Välkommen på visning!

Verkebäcksvägen 6, Verkebäck, Västerviks kommun

Verkebäcksvägen 6

Villa
Verkebäck, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

1 495 000 kr

100 m²

3 rum

1 230 m² tomt

Varmt välkommen till denna fint renoverade villa i härligt läge med utsikt över havsvik. Här finns även en gäststuga, med snickarbod. Intill huset finns ett fint inglasat uterum samt flera fina platser i trädgården som bjuder på fin utsikt i ett soligt läge. Till fastigheten hör en enklare brygga som passar utmärkt för dig som vill testa fiskelyckan i viken som erbjuder bl.a. ett av kommunens bästa strömmingsfiske. Förbi huset passerar den smalspåriga järnvägen med turisttrafik. Här väljer du själv om du bor året om eller på fritiden. Till Västervik är det bara ca 10 minuters bilväg. Välkommen på visning!

Grevgatan 14, Södermalm, Västerviks kommun
Grevgatan 14, Södermalm, Västerviks kommun, bild 2
Grevgatan 14, Södermalm, Västerviks kommun, bild 3

Grevgatan 14

Villa
Södermalm, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

3 950 000 kr

155 m²

5 rum

1 037 m² tomt

Varmt välkommen till denna mycket välunderhållna villa i bra läge nära centrum, skolor, idrottsanläggningar och stor mataffär. Huset ligger på en plan tomt i fint solläge. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matrum med braskamin, tre bra sovrum och en härlig relaxavdelning med bastu och två fina badrum. Fräsch och dränerad källare med fina utrymmen. På tomten finns en carport med förrådsdel byggt 2014. Altan i soligt sydvästläge. Huset har ekonomisk uppvärmning med fjärrvärme, två luft/luftvärmepumpar för värme/kyla samt braskamin.

  • Premium

Visar alla 5